Tékozló Homár

Már elõre osztja a büntetést a Centrum?

2007.04.20. 13:29 | jackyll | Szólj hozzá!

Ezúton köszöni a Homár minden kedves olvasójának, aki mostanában beküldte a Centrum szupertitkos 2002-es belsõ utasítását, de az sajnos még mindig kamu. Kaptunk viszont újabb centrumos sztorit, amilyen talán még nem volt fent, bár ki tudja. ZF-et a második parkolójegy lejárati idejével nyomta fel az õr, mert lusta volt visszamenni és csekkolni, hogy vett-e harmadszor is jegyet:

Eddig csak a "szokásos" 3, 4, 4 és háromnegyed éve lejárt parkolás után küldözgették a fizetési felszólításaikat, de mivel 1998-ig visszamenõleg el van téve az összes parkolójegyem, nem jártak sikerrel. Ezek tükrében nem izgattam fel magam elsõre az újabb levelük láttán, elolvasás után már annál inkább. Történt ugyanis, hogy a legutóbbi parkolásom után (én mondom: nem volt büntetõzacskó a kocsin, szerintük: bla-bla) kaptam egy több mint 6000 Ft-os fizetési felszólítást, mert szerintük a parkolóban tartózkodtam 2007. 03. 10-én, 16:45-kor miközben a jegy lejárt 16:40-kor. Most be kellene tudnom bizonyítani, hogy korábban eljöttem a parkolóból, de ugye azt úgysem fogom tudni, de nem is kell, mert ott maradt a kocsi, újabb parkolójeggyel a szélvédõ mögött.
Az elõzménye a dolognak, hogy két parkolójegyet vettem aznap majd egy harmadikat, (amit parkolóõr már nem látott), mert nem végeztem a dolgommal úgy, ahogy számítottam. Ezért az elsõ jegy lejárta elõtt 6 perccel, vettem egy újabb órára szóló jegyet és vittem a kocsihoz, ami mellett már ott állt a parkolóõr és egyik szemével az óráját, a másikkal a kocsi ablakából is jól látható jegyet stírölte folyamatosan. Mondtam neki, hogy bocs haver de még van a régi jegyen 5 perc és itt az újabb 1 órára. Az új jegyet betettem a szélvédõ mögé, jól látható helyre, a parkolóõr jól megnézte, majd felhúzott orral, gõgös léptekkel távozott. Gondolom jól megjegyezte a rendszámot és a 16:40-es lejárati idõt, majd 16:45-ös idõvel feljelentett.

A szépséghibája a dolognak, hogy mivel esélyét sem láttam az ügyem végének, a biztonság kedvéért 16:24-kor újabb jegyet vettem, hogy ne kelljen tovább figyelni az órát, ezúttal 18:01-es, díjfizetési idõn túli lejárattal. Csakhogy az igen tisztelt õr addigra már elhúzott haza, vagy melegebb éghajlatra, nem tudom, de valószínûleg nem nézte meg újra a kocsit, zacsit nem tett rá, de lejelentette, mint megbírságolt jármûvet. Az esetre kedvenc humoristám, Hofi Géza mondása jut eszembe: "Ezekhez képest a meztelen csiga egy gerincoszlop".

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása