Tékozló Homár

Egy kellemes délután a félkész strandon

2008.06.24. 13:00 | ge | 188 komment

A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére, estére meg sokkot kapott.

Aqua Land kalandoroknak, avagy hogyan fürödhet a szennyben nyakig a magyar, hatezerhatszázért. Életem egyik legrosszabb hétvégéjét köszönhetem a ráckevei Aqua - Land-nek! Az egész a neten kezdődött. Gyönyörű honlap, szép strand, elfogadható árak, hosszú nyitvatartás.

Párommal elterveztük, hogy ezt nekünk ki kell próbálnunk. Sajnos, vagyis mint később kiderült, hála az égnek, barátaink hosszas unszolásunkra sem adták be a derekukat és otthon maradtak. Szerencséjük volt. Nekünk kevésbé.

Parkolóhely kereséssel eltöltött hosszas negyedóra után a bejáratnál találtuk magunkat. Rettenetesen ellenszenves, unott, ideges és arrogáns pénztárosunk nem volt a helyzet magaslatán. Lehet, hogy a tömeg, vagy csak a tegnap esti barátjával eltöltött silány móka miatt, nem akart segíteni, és tőszavakon kívül semmit nem volt hajlandó elmondani. Sajnos a hallottak még így is sokkoltak. Se kabin, se szekrény, se értékmegörző. Ez utóbbi márcsak a strandon nagy számban előforduló kisebbség miatt is fokozottan aggasztott. De a telt ház az telt ház. Bár nem értem, hogy minket akkor miért is engednek még be. Vagy gondolták, hogy a magyar imád hőmérőzni a medencében? Mindegy. Végtére is egy kisebb vagyonért bejutottunk. Bár a strandrészt viszonylag nehezen találtuk, mert se tábla, se segitőkész személyzet, de ezért az árért miért is várnánk el többet...

A strand. Gyakorlatilag még nem készült el, de a nagy kaszálás céljából megnyitotta kapuit. Körben az építkezés nyomai (melyek érdekes módon a netes képeken nem látszanak), sitthalmok, némi szemét. Félig befejezett burkolat, vakolat. Félig lecsempézett lépcső, stb. A régi részen három medence, melyből kettő nem ment- bár ezt az árnál nem vonták le- az újnál négy, melyből egy gyerekmedence. A medencék mérete egy nagyobb Baumaxos medencéével vetekszik, de annak legalább egyenes az alja. Itt elrejtettek egy-két érdekes szintkülönbséget, amit a tapasztalt strandoló egy bányatónál már megszokhatott, de itt egy kisebb infarktust okozhat nála. A medencék elhelyezését Dali tervezhette, de a kivitelezés tuti ősmagyar vállalkozó.

A víz retek koszos, sűrű de legalább visszataszító. Az emberi koszmaradvány vastag barna csíkban a medencék falán. Mondanom sem kell, nem volt kedvünk fürdeni. Majd csúzdázunk.

Igazából itt nem volt kifogásolni valóm, kivéve, hogy a lépcső elötti lábmosó gyakorlatilag egy szakadék, víz nélkül. Valamint a kamikaze csúzda medencéjéből nincs kivezető lépcső. Vagy egy úszó határolót, vagy a medence falát kell megmászni a kijutáshoz. Gondolom feltételezik az üzemeltetők, hogy aki le mer csúszni, annak a kimászás már nem okoz nehézséget.

Mindegy. Napozzunk. A csúzda elötti füves rész, már persze amit a strand nevez annak, használhatatlan. Ha valaki mezitláb kapál a szántón, annak ajánlom, a többiek használják a hátsó részt. Soha nem gondoltam volna, hogy az átválogatott majd gondosan kiterített sitten valaha is nő fű. Itt többé-kevésbé sikerült.

Hosszas várakozás és reménykedés után, este hét órára a medencékben lévő, egy négyzetméterre jutó emberek száma három alá csökkent. Menjünk csúzdázni. Pechünkre a csúzdák nem működtek. A kilenc órai záráshoz képest ezt kissé kifogásoltam, de az egésznapi sokk után már nem döbbentem meg túlzottan, bár nem értettem, hogy vajon ezt a kis információt miért hallgatta el a pénztáros, a csúzdajegyek megváltása közepette.

Nem baj, fürdünk. Kicsi is, koszos is, de legalább beleférünk. Egy percig. Ugyanis az Aqua Land dolgozója kitessékelt minket, mert a strand fél nyolckor zár. TESSÉK? Mindenhol kilenc óra van feltüntetve. Nem, nem. Az csak a belső fürdőre igaz. Nyáron a belső fürdő van nyitva tovább.... Érdekes. Mindegy. Állítólag ki van írva. És valóban. A bejárat melletti kis kapun, mely nem látszik a rányitott garázskaputól, ott díszeleg a hatalmas tábla: nyitva 21-ig. Biztos rosszul látom. Közelebb menve egy papírcetlin módosítva: nyitva 19-ig. Már csak azt nem értem, miért mondtak fél nyolcat....

Ráckevén érdekesen halad az idő... Leginkább visszafelé... Kalandos "balkáni" túránkat egy zuhannyal próbáltuk befejezni, de koszosabb volt, mint a víz, így kihagytuk...

Hazafelé a sokktól csendesen ültünk egymás mellett, néha egy káromkodás, néha egy reményteli sóhaj,ha a pénzünket nem is látjuk viszont, egyszer talán felnő a strand az európai színvonalhoz!

 

Üdv,

Godlike

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frocli 2008.06.24. 15:00:25

Ekként pedig nem lehetek rasszista, mert az én adóforintjaimból jut arra, hogy a kisebbség élvezhesse a strandolás örömeit

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.06.24. 15:07:15

frocli javítok: segílykébül

rékuc: akkor kard eltéve. egyébként telibeszarom ki mit moderál és melyik lapon. Ha a Homár ezért kimoderál akkor a Homár is egy elvtelen, szemforgató szar hippokrita banda. Lehet menni Borsodba azután lehet okoskodni de félek akkor hirtelen sörétespuska lesz a toleráns liberális banda kezében.

calavandurrio 2008.06.24. 15:07:19

Tavaly júniusban jártunk ugyanígy. A kedvencem az volt, ahogy a medence felett lógótt a remek kis árammal teli kábel, mert a sodrófolyosó (állítólag így hívják) közepén még valamit fúrtak. Csudijó. Cserébe kérésre bármikor bekapcsolták (volna) a sodrófolyosót. Inkább nem.
Néhol hiányzott a csempe a medence szélén, mondtam is az unokaöcsinek, hogy oda talán ne lépjen... De ez csak néhány ínyencség a sok közül.

mbazs 2008.06.24. 15:07:22

Bejjja:
"Én három évet voltam kénytelen. Alig tudtam eladni a lakásom, és elmenekülni."

Hol laktál, mi történt?

Láma 2008.06.24. 15:17:50

Rövid leszek: mi ide járunk a barátnőmmel. A STRAND JÓ. Ezért vannak annyian... S ha a nyitvatrtást nem nézed meg, a te bajod. Eddig 2x voltunk ott, és legközelebb is megyünk, mert teljesen európai a cucc.

Bejjja 2008.06.24. 15:19:06

mbazs, balfácán voltam. Tudod, aki hülye... Nem voltam alapos a keresgélés során, és megvettem egy lakást, ahol nem láttam, hogy ki a szomszéd. Minden volt, ami kell. Hatan egy kis lakásban, megfelelő rokonsággal, miegymás. Igénytelenség, fertő, rosszindulat, rend és tisztaság elleni akciók, más tulajdonának nem tisztelése, balhék nap mint nap, testi épséget érintő fenyegetés, lopás, közös költség nem fizetése, stb. stb

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 15:25:49

Egerszalók, Mogyoród Aqua Park, Nagykáta na meg a Jászság, ahol szinte minden faluban van egy igényes strand ...

Akarmiszalami 2008.06.24. 15:26:33

Én megkímélem magam az ilyenektől és ezért nem járok stradra.Sehova.Se topart mellé se semmi.

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 15:29:07

Ja az Egerszalóki azért különösen jó, mert ott még egy cigóval sem találkoztam soha ... máshol sajnos előfordul :(

Tupfen 2008.06.24. 15:29:41

QM

Hát ilyen élményben sem volt még részem, és nem is lesz remélelem, ugyanis nem rendelekezek sem jogsival sem autóval :)
Bár nem ártana, most hogy kapnék céges kocsit...:S

Idén még el sem jutottam sehova, de majd hétvégén anyóspajtásékkal megyünk Dunavarsányba. Igaz ott nincs se 6600-as belépő, se élményfürdő kamikaze csúzdával öngyilkosjelölteknek, se terpeszkedő kissebbség, de van helyette zöld, csend, nyugalom, vizecske egyszóval kellemes környezet, nyaraló adott, szal azt hiszem szerencsés embernek mondhatom magam.

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 15:32:40

Egyébként az újfajta kisüveges carlsberg kupakját letudja pattintani a didkóival egy ügyessebb hölgy simán láttam youtube-n több tucat módon kapták le egy társaságban ...

elwood 2008.06.24. 15:32:50

Mandula: jó sztori.

Más:
Egerszalókon majdnem voltam egyszer, de húsz perc sorban állás után még nem láttam a pénztárat. Volt olyan ember aki kifelé jött és korábban már látta, aszonta ne tipródjunk, mire odaéerünk bezárják. Eljöttünk.

Még más:
Most láttam a kisebbségi telepeket fel fogják számolni, csak azt nem írták milyen fegyverrel ...

miss berger 2008.06.24. 15:39:53

én nem tudom, de ha ennyire vacak volt, akkor miért kellett zárásig maradni? ezzel a hamárkifizettemigénybeveszem-hozzáállással csak magadat bünteted.

csucsundra 2008.06.24. 15:43:59

öö "kisebbség" öö.. epedő honleányi hevülettel várom az első szegregált strand kiépítését, amelyet majd remélhetőleg több másik követ szerte az országban.. a Gárdásokat meg belehet vonni az árjastrand-bizniszbe, hátha a nyári úszómester egyenruhájuk csinibb lenne a rendesnél. hátö. kedves honom. ez azért szomorú.

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 15:47:05

ja elkúrtam nem ide akartam előzőt :D:P

elwood 2008.06.24. 15:32:50

Én még ilyesmivel nem szembesültem Egerszalókon ... olcsónak nem olcsó az igaz, de igényes, és kisebbségi közel távol sincs.

merre? 2008.06.24. 15:51:21

Bejja, nehogymár azt mondd h a cigányok miatt ilyen primitív, lehúzós, balkáni, kutyaszaros, gátlástalan ez az ország.
Meg persze ők lopják el az ország GDP-jének tekintélyes részét is, pályázatokon, meg egyéb úton módon, mi?
Jó vicc

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.24. 15:54:43

cigányokkal együtt fürdeni? elment az eszetek? elhányom magam.

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 15:57:01

Bukowszky · bukowszky.blog.hu 2008.06.24. 15:54:43

Van itt pár hippi, aki nem szembesült még szerencséjére ezzel az élménnyel :D:D:D

Tupfen 2008.06.24. 15:58:36

Ez már politika amerre evezel kedves merre? !
Sztem semmi értelme belemennünk olyan pártállást és politikai hovatartozást firtató kérdésekbe, mikor úgyis mindenki tisztában van azzal, hogy ebben az országban a " kisember" húzza a rövidebbet tök mindegy épp milyen színben virít kormányzati oldal.
Ez szimplán üzleti csalás, a marketingesek megtették a magukat, a cég hírdetett, dőlt a nép csak épp az általuk nyújtott szolgáltatás minőségében hagyott maga mögött némi kívánnivalót! És hogy azt a kedves posztoló úgy oldotta meg, h ha már egyszer bejutottam nem jövök onnan ki csak ha kidobnak és gyorsan megírom a sérelmemet a homárra hátha felrakják és majd kommentezik rá a sok hülye-hát úgy kell neki! és nekünk is!

Carnivora (törölt) 2008.06.24. 16:00:41

Nincs is annál hangulatosabb, mint mikor várakozol a strandon belépésre, majd jön a messziről bűzlő csorda, akik hirtelen beszabadulva mindenféle tisztálkodás nélkül csobbanak is mindjárt

Gabe2 2008.06.24. 16:11:57

Én is voltam ott, igaz, nem a strandon, hanem a fürdőben, olcsóbb is volt, kevesen is voltak (minden majom a strandra megy), kedvesek is voltak velem, kabin és zárható szekrény is volt, és lehetett úszni meg dögönyöződni a vízsurgárnál.
Rosszkor voltál rossz helyen.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.24. 16:13:45

urpi: én örülnék a szegregált strandoknak. Lehet dobálni a köveket.

Decesso (törölt) 2008.06.24. 16:16:02

Miért mentél be ha már az elején kiderült, hogy:
1 Teltház van
2 Sok a cigány, és nincs értékmegörző
3 Drága a jegy

elwood 2008.06.24. 16:18:04

Carnivora:

Mi szombaton mentünk volna Egerszalókra egyszer, kb. május elején, már a parkolóban szóltak, hogy necces lesz, mert nemsokára telt ház miatt zárva. Akkor csak kifogtam azt a napot ? Mostanában voltál ? Mert szombaton megint vihetném a csemetét, csak Miskolcról egy óra kocsival ...

Elanor a 42 (törölt) · http://elanor.blog.hu/ 2008.06.24. 16:24:59

de miért nem kérted vissza a pénzt? többszörösen átvágtak. végig az volt a fejedben, h "nem baj, legalább megírom majd a homárnak?"

theutat villám 2008.06.24. 16:39:10

csúzda mi, vazze? a csúzdán meg lecsúzol, mi?

ehh

avatartalan 2008.06.24. 16:39:52

magyarisztááááán,ahol álmomban jártam magyarisztáááán...

DaveSlim 2008.06.24. 16:47:50

Sóskifli, meg a többiek:
ti szeretitek a kisebbséget? AZT a isebbséget? Vagy ne említsük meg; ne beszéljünk róla és akkor nincs, nem is létezik a probléma?!
Vazze... felhúzom magam az ilyen embereket.
A levélíró legalább ki merte mondani, hogy:
igenis megszázszorozódik a rablás esélye egy strandon, ha 1 c kategóriás család is ott van.
És ne papolj nekem rasszizmusról, amíg olyan helyen laksz, ahol az 1 nm-re jutó kisebbség száma egyenlő szinte a nullával...
Nah.

Tupfen 2008.06.24. 16:53:37

Csak nekem tűnt fel, hogy gyakorlatilag át lehetne keresztelni az ország nevét mondjuk a kissebbségek országáváő v nemzetek országa, mert hogy magyarból van most már a legkevesebb az is biztos, szóval azt hiszem jelen esetben a kissebbség mi vagyunk és elnyomnak minket a sárgák, négerek, arabok, cigányok, oroszok meg még ki tzudja kik nem!

Tupfen 2008.06.24. 16:54:44

és akkor még a klaviatúra is kötekszik máááááááááááááááááá :D

DaveSlim 2008.06.24. 17:00:56

merre?! :
persze, az eus pályázatok is eltűnnek; gagyi honlapot csináltatnak 200 misiből, stb. de ez nem csak nálunk van így, ha már mindenki nyugatra mutogat. ott is. csak ott okosabban csinálják. és talán ha te lennél ott, te is ezt csinálnád.
szerinted mennyi megy el az állami kasszából arra, hogy ŐKET támogassuk? hogy pénzzel jutalmazzuk, ha nyócvan6 gyereket szül a semmibe?
Megmondom őszíntén, hogy szerintem az x havi segély csak bizonyos esetekben segít és pillanatnyi megoldás. Nem hosszú távú. A hajléktalannak sem étel kéne és ruha, meg pénz. Megfogni, bevinni, megfürdetni, kicsit kiokosítani és elküldeni dolgozni. Nem kell marketing managernek lennie. Ezer helyre keresnek takarítót, kukást, és még sorolhatnám. Ha valaki - főleg ha egy hajléktalan - ezeket a munkákat lenézni.... akkor meg is érdemli.
Minden becsületes munka becsülendő.

Tupfen 2008.06.24. 17:06:42

DaveSlim

Teljesen egyetértek, nem koldulni meg fetrengeni kéne a koszban hanem felállni és keresni vmi munkát. Jah, hogy a szemétszedés és a takarítás derogál? Hát bocs!
Én speciel pont marketing manager vagyok, de hát istenem én megpróbáltam kihasználni a családi hátterem, a szerencsém és a tehetségem. Nincs sok mindenem amit fel tudok mutatni de van lakásom, van munkám, van egy - popntosabban ha sikerül megvédenem a szakdolim és a szóbelin sem hasalok el akkor lesz- egy diplomám és ha nekem sikerült akkor másnak miért nem?
Apukám mondta mindig: Nincs lehetetlen csak tehetetlen ember.

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.06.24. 17:20:40

Szóval szerintetek a szegény cigányok LOPNAK?
micsoda rasszista egy ország...pfuj...
viszont.
menjetek már a p.csába.Ez a poszt rohadtul nem erről kéne,hogy szóljon.Hülye magyar egybites mindentémábólugyanodakilyukadó kommentelők.

anarch 2008.06.24. 17:31:49

Nem vagyok benne biztos hogy pl. az Ósan felvenne hajléktalant kosztalanító menedzsernek. Beszéltem emberrel aki próbálja őket elhelyezni: ha hajléktalanszálló van megadva mint lakcím akkor szóba sem állnak velük, még takarítási melóra sem... Ráadásul egy cég annyi pénzért diákot is kaphat.

Másik oldalról megkockáztatom hogy a hajléktalanok között sok többszörös cégtulajdonos van, bár ez a pozíció nem egy életbiztosítás...

Bejjja 2008.06.24. 18:08:28

merre, nem hiszem, hogy ennyire korlátolt volnál, szerintem csak úgy csinálsz. A kisebbség csak az egyik kéz a sok közül, amelyik lenyúlja az országot ott, ahol tudja. Nem dolgozik, nem termel, ergo nem adózik. /Tisztelettel a kisebbségen belüli minimális kisebbségnek/. De mindegy, ez offtopic, Monsieur Csirkével egyetértek. Kissé eltértünk a témától. Visszatérve az eredetire, csatlakozom az előttem szólókhoz, ha már megválaszthatom, igyekszem nem szívni velük egy levegőt, nem egy közegben lenni velük. Pláne nem egy vízben fürödi velük. :-)

Bejjja 2008.06.24. 18:11:37

Kedves Csirke, azt sajnos el kell fogadni, hogy addig, amíg a probléma velük egyre fokozódik, egyre inkább ez lesz a téma, sőt egyre durvulni fog. És joggal. Esetleg ha majd a saját bőrödön tapasztalod meg, hogy miért ez a nagyfokú ellenséges érzület, akkor megérted majd felháborodások jogosságát.

maccar 2008.06.24. 19:08:59

Valahol azt olvastam, hogy a kissebség nélkül szürkébb lenne az országunk. Mindenki döntsön úgy, hogy tegyen ide egy X-et!

A Tyne folyó déli partja 2008.06.24. 19:16:04

Bejja, a Balaton minősége nem konkrétan idén javult, hanem már elég régóta kiváló. Az úgy a 80-as években volt, hogy koszos volt, és ahogy valaki írta lejjebb, elég nagy ahhoz, h. el tudja az ember kerülni a tömeget. és a belépő is csak párszáz forint, nem párezer. (legalábbis úgy három éve, mikor még otthon laktam kb. 200 forint volt az almádi strandra.)

Sati 2008.06.24. 19:17:53

Nana! Én már akkor odajártam pancsolni, amikor még csak két koszvadt medence meg egy rémesen kopott úszómedence volt. Ezt a strandot végre elkezdték rendesen felújítani, de ez évekbe telik. Vagy 3 éve zajlik egy giga felújítás, és láthatóan nincsenek a végén. De! legalább addig is használható az egyre jobb termál gyógyvizes strand. Most szerinted ennyi hülye van, hogy azért van tele a strand mert ők nem látják mi folyik ott? Látják, de azt is, hogy egyre jobba és szebb. Csak győzzük kivárni a végét persze, de hát ez van.Gyógyvizes termál, vacak időben jobb, mint más élményfürdők ez tuti. A pénzt és értékeidet pedig tényleg megőrzik a kasszában, felcímkézve és sosincs baj ezzel. Bár idén még nem voltam.... :)
Egy ilyen finnyázós levél, senkit ne tántorítson el egy valóban félkész, de azért jó, és láthatóan kihasznált helytől.

Ábelesz-kobelesz 2008.06.24. 20:42:45

Na, akkor kezdjük:

"Parkolóhely kereséssel eltöltött hosszas negyedóra után "
Mit vártál egy teltházas strandnál? Vörös szönyeget?

"Se kabin, se szekrény, se értékmegörző"
Talán, ha korábban mentél volna... Gondolom a királyi picsádnak derogál egy törölköző alatt átöltözni.

"Lehet, hogy a tömeg, vagy csak a tegnap esti barátjával eltöltött silány móka miatt"
De az is lehet, hogy a magadfajta seggfejek miatt...

"mert se tábla, se segitőkész személyzet,"

Gondolom több ezer vendég volt a strandon, de te elvárod, hogy minden ember mellett, ott legyen a személyzet. Mindezt 6000 Ft-ért.
Bár iyen hülyének, aki a strandon nem találja a medencét, tényleg nem ártana, legalább egy vakvezető kutya.

"A csúzda"
Tudod, azt úgy írják, hogy csúszda.
Feltételezem, hogy a nyitvatartás tanulmányozásánál is ez okozott gondot. Írni nem tudsz, gyanítom, hogy olvasni sem.

És végezetül: Nem strandot üzemeltetek, még csak cégvezető sem vagyok, csupán ismerem a fajtádhoz tartozó "tisztában vagyok a jogaimmal vásárló" faszfejeket.

Köcsögduda vagy!

Tom-y 2008.06.24. 20:50:04

Mi gyakran járunk a Balcsira/Siófok-Aranypart/ fürödni ebben a kuk melegben.Nem igaz,hogy kevés a szabadstrand.
Az sem igaz hogy iszapos,koszos a víz.Az árak persze magasabbak,mint a tecsóban,de eddig mindig korrekt büfésekkel sikerült öszefutnunk.
A budi_az aranyparton_ingyen van!
Nem hiltoni minőség,de brunzolni tökéletes.
Aki ennek az ellenkezőjét állítja,nem mond igazat.

Jack__Bauer 2008.06.24. 20:54:28

Hmmmm...
Vasárnap strandon voltam a haverjaimmal, nagyon jól éreztük magunkat.
Óriási - ingyenes - parkoló, elirányító parkolóőrökkel.
Tóparti strand, 3 medence, 2 csúszda, 1 ugródeszka. Hatalmas zöld füves terület, 2 strandröpi pálya, 1 focipálya.
A belépő 900 forint volt.
Volt kabin is és értékmegőrző is, de teljesen feleslegesen, ugyanis nem kellett tolvajoktól tartani (egy darab "kisebbséget se láttunk). Beakasztottunk hűlni 2 doboz sört zacskóban a tóba, kb. 300 méterre a fekvőhelyünktől. Két óra múlva ugyanott várt, érintetlenül. De volt olyan is aki a tárcáját is csak lazán a táska mellé a fűre ledobva hagyta, mikor fürdeni ment.

Itt a linkje, ha valakit esetleg érdekel: www.schwimmbadhoernli.ch/

Ja, amúgy mindez Kreuzlingenben van, a Bódeni tó partján, Svájcban...

Godlike 2008.06.24. 21:31:55

Kedves Mindenki, akire vonatkozik.

A strandon nem találtam a strandot:

A pénztár, nem a strand. Miután átjutsz, ötven irányba indulhatsz el, hogy kijuss, a strand részre, merthogy van vitál zóna, fürdő zóna, strand zóna, erogén zóna, miegymás.

Rasszizmus:

Nem vagyok rasszista. Azokat az embereket utálom, akik lopnak, csalnak, átvernek. Sajnos az életem folyamán ezek többször megtörténtek, de 80%-ban cigányok követték el. HAGY TARTSAK MÁR TŐLÜK! Mellesleg pont a fürdőző cigánytól nem tartanék, de miután ilyet nem láttam csak parton kóválygó egyedeket, talán nem volt teljesen alaptalan a gyanúm. Aki járt Palára, gondolom ismeri. Aki nem, menjen el.

Miért voltam ott végig, ha szar volt?

Mert, mint említettem a csuSZda jó volt, az úszómedencének nevezett valami is - gondolom a hideg vize miatt ezt kevésbé preferálták -, és isteni volt a gyros. Ebben szerettem volna fürdeni és nem a szarlében.

Csúzda.

Valóban. Csúszda. Elnézést kérek mindenkitől akinek a félreírásom miatt most rémálmai lesznek, nem használom a word helyesírási opcióját, ezért tévedek. Az viszont érdekes, hogy a sok szemfüles a többször rosszul írt kiSSebségen nem akadt ki.

A barátok.

A barátok nem ellenezték a mi strandra menetelünket, csak ők nem tartottak velünk. Remélem ezen nem botránkozik meg senki, hogy a párommal bátorkodtam csak a strandra menni.

Elfogadható ár - kisebb vagyon.

Pár hónapja még olcsóbb volt a móka. Gondolom szezonra felfutott. Egyébként az ár nem lenne drága, ha mondjuk egy esztergomi Aquasziget színvonalát nyújtaná. Mikor mentünk, elfogadható volt. Mikor eljöttünk, már drága.

Köcsögdudaosztó:

1. Elvárom, ha csinálnak egy strandot, legyen parkoló is. Nyilván ez a szarban ahol élsz nem ügy, mert a szaros csizma az asztalon is elfér.
2. Nem derogál átöltözni. Nem is szoktam használni a kabint. De az értékeimet szeretném biztonságban tudni. Mivel nem te üzemeled a strandot és cégvezető sem vagy, téged se az autó nem érdekel, sem értékeid nincsenek, csak egy törölköző ami alatt átöltözöl és amivel letörlöd a mocskos pofád szopás után, hogy valaki a gépéhez engedett kommentet írni.
3. Nagyon udvarias vagyok embertársaimmal, belátom, ha valaki fáradt, ezért nem tudja ellátni a munkáját, de a pénztáros EMBERTELEN BUNKÓ VOLT. Holott akkor még semmit sem tudtam az egészről, ergó a hozzáállásom is pozitív volt.
4. A fajtám. Bátorkodtam írni egy sérelemről, hogy ez másokkal ne forduljon elő, ehhez képest mindenki csak és kizárólag belém köt (tisztelet a kivételnek).
5. A neten az árakat áprilisban néztem. Most szartam rá, csak mentem. A bejáratnál kilenc óra van kiírva. Az ilyen seggfejek miatt le is fényképeztem. Ha én nem is tudok olvasni, legalább más látja.
6. Könyörgöm kövezzetek meg a "csúzda" szóért, de az első követ az dobja, aki még nem hibázott. Komolyan ez a legfontosabb az írásomban?

Ezek után a fajtád járjon ilyen helyre, mutassa meg, hogy mennyire primitív, fizessen egy valag pénzt a szarért és okítsa a neten az embereket. Máshoz úgysem ért. Neked ezért nincs se céged, se strandod, se semmid.

Egy láthatatlan leszart ember vagy és ebben éled ki magad, hogy blogokban hintheted az észt. Őrülök, hogy a fajtámba tartozom és nem a tiedbe.

mókus 2008.06.25. 02:10:26

posztoló: végképp csalódtam benned. Rasszista is vagy meg stílustalan is.

Ábelesz-kobelesz 2008.06.25. 08:00:56

"Ezek után a fajtád járjon ilyen helyre, mutassa meg, hogy mennyire primitív, fizessen egy valag pénzt a szarért és okítsa a neten az embereket. Máshoz úgysem ért."
Magadról beszélsz?:))

"Őrülök, hogy a fajtámba tartozom és nem a tiedbe"
Az érzés kölcsönös, bár én inkább örülök. Próbálj már meg helyesen írni, te szerencsétlen!

"Neked ezért nincs se céged, se strandod, se semmid"
Neked pedig agyad nincs, te tuskó!

Godlike 2008.06.25. 08:31:58

Köcsög!

"Ezek után..." ondolom csak olvasni, értelmezni kevésbé tudsz. Nagggggyon frappánsan válaszolsz. Nyilván szétpattan az agyad a rettentő sok értelemtől. Gondolom másra sem használod. Én kérek elnézést, hogy nincs nyolc diplomám, hogy nem vagyok menő vállalkozó ezért nincs saját strandom és hogy nem tanultam meg helyesen írni. Egyszerűen csak volt egy kellemetlen élményem, amire szerettem volna felhívni embertársaim figyelmét, mire ez a sok önelégült faszkalap (hangsúlyozom: TISZTELET A KIVÉTELNEK)mindenféle hülyeséggel nekem támad. Bazd meg. Arról írtam, hogy ne menj oda, ha nem akarsz csalódni. Sajnálom, hogy ebből neked csak a csúZda szó jutott át a roppant művelt agyadon. Nyilván nincs más dolgod, mint bújni a helyesírási kézikönyvet és szarozni a másikat. Ez igen nagyfokú műveltségre vall. Egyébként még forgasd a könyvet, mert vessző terén van mit tanulni. Ha már ennyire kicsinyesek vagyunk. A betükihagyásokról nem szólnék. Nyílván egy brilliáns elme apróságokra nem ad.

ezek után kívánom mindenkinek, akinek hasonló véleménye van, hogy menjen el a strandra. Remélem a kölyke nem fog pofára esni, hogy kiverje a fogát a félig lecsempézett lépcsőn, a kedves anyukája nem töri össze magát, mert a medence korlátja kileng vagy harminc centit, nem fog összeszedni mindenféle betegséget, a füvön nem szúrja át a lábát egy ottfelejtett proknidarab és nem rabolják ki a cigányok. És ha már rasszistának tituláltok. Igen, tartok a cigányoktól, de az ilyen "én vagyok a netes okostóni és nem a légyegre figyelek, hanem a szarba is belekötöm" köcsögöket igenis utálom. Na ezeket írtanám is.

Leírtam egy esetet, hogy más ne szívja meg és erre mindenki nekem támad. Mi van veletek? Ennyire utáljuk egymást? Ez a menő? EMBEREK! Csak jót akartam.

"neked pedig agyad nincs, tuskó!" Júj ,de megmondtad. És apukád is erősebb, nem?

Szerencsétlen balfasz.

Godlike 2008.06.25. 08:33:54

A fdeldobott labdáért...

Igen, kedves köcsögduda. A szerencsétlen balfasz, az aláírás. Gondolom ez jött volna frappáns gyüjteményedből.

Szerencsétlen, mert szerencsétlenül jártam.

Balfasz, mert megpróbáltam másokat figyelmeztetni, hogy ne járjon így.

Ebe kösé bele, he!

Retek · http://vakerda.blog.hu 2008.06.25. 09:01:14

Jeee, elő a szőlőkarókkal! Itten kéremszépen parasztkitörés van lázadóban...

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.06.25. 09:08:59

Bejjja 2008.06.24. 18:11:37
megtapasztaltam már többször is, imádom is hát Őket tiszta szívemből, félre ne érts:Dcsak úgy értékeltem, hogy annyira nincs köze most a témához...pedig én is szeretem ám osztani az észt velük kapcsolatban, ne félj:)

Chrom 2008.06.25. 10:49:53

Godlike, ahhoz képest, hogy valami nagymenőnek hinted magad, eléggé primitíven reagálsz dolgokra. Nekem is van cégem meg autóm,, meg mindenféle fontos dolog. Meg én szoktam tájékozódni:) Ha meg valahol nem tetszik, onnan eljövök. Egyébként Te nem a fent leírtak miatt maradtál egész nap a strandon, rájötttem:) Te már a pénztárnál tudtad, hogy ezt majd jól bepostolod a Homárnak. Hogy honnan tudom? Ilyen részletes leíráshoz GPS kell, meg egy laptop, hogy ott helyben megörökítsd::D:D:D

diktafon 2008.06.25. 11:02:03

Gratulálok a cigányozós cikkhez neked és a szerkesztőknek is! Ha ennyire féltél tőlük, a francnak mentetek be? Remélem nemsokára a fogyasztóvédelmi sérelem kategóriájába tartozik majd, ha valahol túl sok a cigány, és a homár is felháborodott kommentekkel tárgyalja majd az efféle szörnyűségeket!

Navarone 2008.06.25. 11:09:26

Megértem a posztolót, de pont ilyenek miatt soha nem járok ilyen puccos aquaparkokba. Túl drága ennyi pénzért, és semmi extrát nem adnak. Nekünk hátul a kertben van egy nagy medencénk, amiben mindennap fürödhetek, ha nagyon meleg van, ha pedig nyaralni akarok menni, akkor megyek a Balcsira a kis sufni nyaralónkba :) és ha öt óra után megyek, a strand már ingyen van, tehát azért sem kell fizetni. Viszont a kiváló vizű Balatonban fürödhetek, és nem a klóros strandvízben.
Egyébként sokkal jobb este menni fürdeni, mert már nincsenek annyian, sőt alig vannak, így nem lépek rá másokra a füvön, nem dobnak meg labdával, nem fröcskölnek ötpercenként arcon, kellemesen és nyugodtan lehet úszni a feszített vízű tóban. A nap szépen megy le, ráúszok az aranyhídra, nem süt a szemembe ezerrel a nap, és nem égek le a nyolcas erősségű UVA vagy B sugárzástól... Ennél már csak az éjszakai fürdés a jobb, a hideg levegőn a meleg vízben. Egyszer próbáljátok ki!
Az nagyot linkelt, aki azt mondta, hogy az ismerőse a balatoni fürdés után bőrgyógyászhoz jár - hehe, maximum a nem eléggé vigyázatos nemi kapcsolat lehetett az oka, hogy most dokihoz kell járni, mert a Balaton vize ivóvíz-tiszta!

Godlike 2008.06.25. 11:40:56

Chrom!

Nem értem miért lennék nagymenő!? Csak mert próbáltam elmondani sérelmemet? Primitíven reagálok. Valóban. Pont hozzád és a hasonlók miatt. De még így sem értitek a lényeget. Egyébként nincs cégem és egy szakadt kocsival járok. 60 km-t utaztam az aquaparkért, mert még így is olcsóbb a mogyoródinál, a hajdúszoboszlóinál, a debreceninél, stb. Éppen ezért bosszant, hogy az ár -ami elsőként olcsónak hat- az a nap végére már felettéb drága. GPS? Meg se kérdezem, miért.... Miért bánt, hogy képes voltam több sort írni? Magyar érettségi írásbeli része. Ami még a csúZdával is négyes lett.

Diktafon!

Cigányozós? Én nem utálom őket. Amíg a nyolckerben dolgoztam, csak ötször törték fel a kocsim, kétszer verték meg a haveromjaim, mert este bejöttek a munkahelyemre, stb. IMÁDOM őket. Remélem mindenki megnyugodott. Aki továbbra is ezen van kibukva, az menjen el az Illatos úti ltp-re vagy a bérkocsis utcába. Töltsön velük pár igen kellemes napot és utána védje őket.

GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT A LÉNYEG: Szerintem rossz volt a strand, kész ráfizetés és nem éreztem jól magam. Aki átérezte a problémám annak azt üzenem, jól gondolja meg, hogy elmegy-e, aki meg még így sem érti, az menjen és fürödjön egy "jót" Ráckevén.

Örülök, hogy segíthettem....

A suttyó, paraszt, szarrágó, köcsögduda, faszkalap, rasszista, stb Godlike

Navarone 2008.06.25. 11:46:56

Godlike, merrefelé laksz? Tuti van 60 km-en belül élővíz, nem klóros förtelem. Néhány csúszda meg lángos kedvéért nem ér ennyit egyetlen aquapark sem. A Balatonon és a Velencei-tavon is van szabadstrand, illetve sokkal olcsóbb fizetős strand, mint a betonból öntött műmedencés parkokban. Nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen strandon, talán tizenöt éve? Vagy több?
Ennivalót viszel magaddal, pénzt maximum a belépőre költesz, és hagyd otthon aznap a mobilod, így semmi értéket nem viszel magaddal, kivéve a kocsikulcsot..

Carnivora (törölt) 2008.06.25. 12:06:26

Istenem, de bevágnám ezt a sok hippit a helyi strandra, mikor a telep kimegy fürdőzni :D:D:D:D másnap , milyen cifra kommenteket olvashatnánk a nyáladzásuk helyett ...

Godlike 2008.06.25. 12:14:16

Griffi!

A Balatont én is szeretem, bár mióta Siófok rongyrázós hely lett, kicsit kiábrándultam. Szabadi nyugisabb. Egyenlőre. Azért szeretek ilyen csúszdacsodákba járni, mert magát a csúszdát imádom, és szeretek ugrálni a vízbe fejeseket, stb. Sajnos a Balatonnál elég kevés ilyen hely van. Esztergomba szoktunk járni. Az nyugis. Ott is sokan vannak, csak ha megtelik a parkoló, kiteszik a "Megtelt" táblát. Rengetegen vannak, de még soha nem fordult elő, hogy ne legyen zárható öltözőszekrény. És mindig készségesek az ott dolgozók. A víz kristálytiszta. Csak a csúszdái kicsik és nincs palacsinta :). Ezért akartam újítani. De megbántam. Marad Alsónémedi és apám baus medencéje. De Ráckeve soha!

Navarone 2008.06.25. 12:34:25

Csúszdákról nincs sok információm, bár ahova mi járunk (Balatonfűzfő), ott a strandon van két egyszerű csúszda. Mi a mélyvízbe jártunk egy ideig, van saját csónakunk, és egy stég a vízben, ott már körülbelül jó három méter a vízmélység.

Montezuma 2008.06.25. 13:15:02

Nemigazán értem mért kell/kellett belekötni Godlike-ba.
Rossz tapasztalatokat szerzett egy gagyi strandrol és ezt közzétette.
Aki meg védi a Gipsy-ket annak meg kívánom, hogy legyen mindkét szomszédja cigus. Majd rájön, hogy kiket is véd ;-)

Navarone 2008.06.25. 13:16:47

ja, a svéd kisebbséget... :)

Godlike 2008.06.25. 13:26:02

Montezuma, Griffi!

Köszönöm! Ti megértettétek minek is szántam a levelem.

Navarone 2008.06.25. 13:39:08

Godlike, nincs mit, valószínűleg másokkal ellentétben fel is fogtam, amit írtál, nem csak a betűket láttam.

Carnivora (törölt) 2008.06.25. 13:45:59

Számomra még mindig nem tiszta minek maradtál ott Godlike ?
- egyszerű vissza pénztár balhé kiver
- nem adni vissza pénz beír panasz könyv
- felhív minden hatóság
- könnyes búcsú

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.06.25. 13:52:55

ja egen
kicsi-kisebb-legkisebb

kisseb->hunglish? kiss+eb hát, csókójjá te ebet ájjjegh :D

Montezuma 2008.06.25. 14:02:40


Godlike nemkell köszönni:-)

Ahogy Griffi is írta egyszerűen csak felkell fogni amit írátl ennyi az egész.

Godlike 2008.06.25. 14:15:57

Carnivora!

Párom barátai megigérték, hogy lenéznek utánunk. Viszonylag későn meg is jöttek. A gyros és palacsinta isteni volt és árban is barátságos. 150 Ft volt egy nagy palacsinta. Bár először hidegen adták, de ezt nem fejteném ki, mert lehurrognak. Isteni volt a hekk. Friss volt a levegő. Ha már lekocsikáztam ide, gondoltam elbeszélgetünk, eszünk, iszunk és estére talán tudunk csúszdázni is, mert az nem volt vészes. Csak kellett hozzá venni egy strand belépőt is. Nem csak én voltam felháborodva. Mindenki tombolt. Panaszkönyv. Csak magamat idegesítettem volna vele. Szerintem nem is tudták, hogy merre lehet. Ráadásul a pénztárostól, aki a pultban volt -és valószínüleg a panaszkönyvet is ő adta volna- meg már délben kiábrándultam. A pénzemet leszarom, amit elbuktam, csak gondoltam leírom, hogy más ne járjon így. Panaszkönyv helyett az internetes fórumokon szerintem többet érek el. Sajnos csalódnom kellett.

É2I 2008.06.25. 14:44:50

#Griffi "mert a Balaton vize ivóvíz-tiszta!"

Ezt azért ne nagyon reklámozd, mert még eladják ásványvíznek ;)

Komolyra fordítva a szót, tíz évig rendszeresen jártam a Balcsira, volt igyen kéró, hát jóhogy; de ha nem lett volna - mint neked pecó is -, nem ért volna meg évtizednyit. Valóban estefele érdemesebb fürdeni, de...
Szóval jópárszor próbáltak lehúzni a palacsintás bódéknál, éttermeknél, stb, még akkor ha tíz napig ugyanoda jártunk. Persze sokra velem nem mentek, mert általában szóvá tettem, ha meg nem volt foganatja másnap már másnál költekeztem.
Azóta megszünt a lehetőség, de azért még egyszer lementünk a szállást is fizetve...azóta Görögbe megyünk - már ha kigyűlik rá -, ugyan annyi, utazással, és van ( pozitív) különbség a görögök javára.

Chrom 2008.06.25. 14:47:40

Godlike ne szívd ennyire mellre. Mi az, hogy a "pont a hozzám és a hasonlók":) miatt reagálsz primitíven? Én is csak a véleményemet írtam le:) Értem én, hogy azt akartad, hogy mindenki tudja milyen rossz az a hely, és fúj. Meghogy az neten majd milyen nagy sikered lesz a sztorival. Amúgy olyan szempontból osztom diktafon véleményét, hogy "cigányozós" a postod. Nem értem minek kell bele kiegészítésnek? Hozzányúlt a cuccodhoz? Nem. Szólt hozzád? Nem. Rádnézett? Talán. Nekik ugyanúgy joguk van odamenni mint neked a habfehér testeddel. Én is éltem a nyolckerben, most sem lakom messze, de nekem sem az autómat nem törték fel, sem a haverjaimat nem verték össze. Pedig ott ülnek a házunk előtt nap mint nap. Csak ugye nem kéne őket lenézni, ahogy gondolom te is tetted, meg nem kéne beszólni, meg nem kéne a haverjaiddal verni a nyáladat. Érdekes módon én szót értek velük, a kocsim meg a haverjaim nagyobb biztonságban vannak mint gondolnád. Sőt a szomszédaim is romák. Én tiszteletben tartom őket, ők meg engem és nincs semmi gond. Sokukat többre tartom mint bármelyik "igazmagyar" kommentezőt. Csak egy kicsit meg kéne tanulni toleránsnak lenni.

Godlike 2008.06.25. 15:22:31

1. Nem sikersztorinak szántam.
2. Ha mégis így látod, örülök, mert mégsem lett fürészpor történet, amit a harmadik sornál abbahagynak, tehát annyira nem szar.
3. Még jó, hogy a cigány nem szarik oda, ahol eszik. Mellettünk is több cigánycsalád lakik és még egyszer sem törtek be. Hozzánk. De azt mindenki tudja, hogy egyikük sem bankember, vagy áruházi feltöltő, vagy pincér, vagy festő, vagy kőmüves, vagy stb.
4. Nem nézek le senkit. DE A CIGÁNYOKAT ÉRDEKES MÓDON EGYETLEN MAGYARNAK SEM KELL BEMUTATNI. VALAHOGY MINDENKI ISMERI ŐKET. VAJON MIÉRT? EZEN GONDOLKODTÁL MÁR? Hiába nyalod ki a seggüket és leszel az önkéntes védőszentjük....Egyik úgyis hátba szúr.
És mégegyszer! Nem a cigányokkal can bajom, hanem a szar cigánnyal. Csak sajnos nincs a fejükön neonlámpa, ami hirdetné a jóságát. És miután lényegesen több rosszal találkoztam, hát hagy legyen már a saját dolgom miként ítélem meg őket. Te beszélsz bőrszínről és engem rasszistázol? Egyszer nem említettem a bőrük színét. Mellesleg a büfések háromnegyede zsidó volt.. És? Kurva jó gyrost csináltak.

Ahogy a tűztől is félek, mert megégettem magam és ahogy az áramtól is tartok, mert nemegyszer megrázott már, a cigányokkal is óvatos vagyok, mert kaptam pofont rendesen tőlük. Aki tart tőlük, az adatként kezeli az írottamat, aki nem, annak meg nem mindegy? A köcsög újgazdag nagypofájú vállalkozó típust is utálom. A gengszter kinézetüt is. Csak azokból nem volt.

Ha utáltok, mert rasszista vagyok, ti is azok vagytok. Vagy hol is az a tolerancia?

Godlike 2008.06.25. 15:31:25

Még valami!

Nem fura, hogy a lépcsődön ülnek? Nekem nincs időm lépcsőn ücsörögni. Melózok, mint az állat, hogy az adómból felvehessék a kurva sok segélyt. Bár amíg sorban állnak a segélyért, addig sem vernek halálra egy tanárt sem, nem késelnek a buszon, stb.

Carnivora (törölt) 2008.06.25. 15:31:57

Chrom 2008.06.25. 14:47:40

velük küldelek strandolni baromarcú ...

www.magyargarda.hu/sites/magyargarda.hu/files/images/f13.jpg :D:D:D:D a mélytoleranciád dughatod a picsába, mikor szétbasszák a fejedet. Mozdulj ki a szaros panelból egy-két jó kis vidéki telepre ...

kérdések órája 2008.06.25. 16:18:54

fos.


ez vagy te Chrom. ne uszíts itt te antimagyar.

kérdések órája 2008.06.25. 16:43:09

Rózsadombról,Újlipótvárosból moralizáló liberáltoleranciajogvédők:

Nem előítélet - tapasztalat.

Tisztelet a csekély kivételnek.

Ábelesz-kobelesz 2008.06.25. 18:09:28

Godlike!
Ha minden ember -aki úgy érzi, hogy valamilyen sérelem érte- rohanna a netre panaszkodni, bizony senki nem mozdulna el a gép elől.

Gondolom, azért most megnyugodott az a kis galamb lelked, hogy itt kifikázhattad magad.

Remélem, ha majd hibázol a munkádban (bár gondolom, egy ilyen genius nem szokott), akkor valaki megírja majd nekünk azt is.

Godlike 2008.06.25. 20:38:38

Köcsögduda!

Hiába, a név kötelez!

Nem azért írtam, mert panaszkodni akartam. A kis galamb lelkemet kisírom anyámnak. Csak azt szerettem volna, hogy te és a hozzád hasonló seggfej(valamint a kivétel) ne jusson ilyen helyzetbe. Te az az igazi faszszopó geci lehetsz, akit mindenki utál. Aki bunkó embertársaival szemben, mindenkit leszar, aki pofátlan a közlekedésben, aki nem bír köszönni, aki nem bír megköszönni, aki mindenkit lenéz, mert hatalmas egójához senki nem nőhet fel... Egy igazi okoska. Ezt a hatalmas egódat bántja, hogy valaki visszaszólt? Neked a hatalmas és rettenetes köcsögdudaosztónak? Te vagy az igazi köcsögduda. Az értelmes ember elolvassa más problémáját és tanul belőle. De egy gyári hibás köcsögduda inkább kötekedik. Ezzel leszel nagy ember? Ettől felnéznek rád? Szánalmas senki vagy, de talán már említettem. És igen, ez most jól esett. Végre megkönnyebült a galamb lelkem. Sőt. Menjetek el még több fórumra a cigánycsicska barátaiddal együtt és hintsétek az okosságot a helyesírásról és a rasszizmusról. A magamfajta Géniusz meg hibát hibára halmoz, de leszarom, mert abból is csak tanul valaki. És rohadtul mmegnyudodtam, hogy kifikázhattalak. Te vagy a legutolsó ember akinek adok a véleményére. Nem ismersz, nem ismered a strandot, nem voltál ott hétvégén, de az okoskodás nagyon megy. Nincsenek barátaid? Anyád? Senkid? Nincs dolgod, hogy a neten kötekedsz? Miért akarod, hogy megírják ha hibázom. Bele akarsz kötni azokba is a nevetséges hülyeségeiddel. Jézus ereje. Mi a faszt magyarázok egy ekkora senkinek. Az életében nem fogja fel az oldal lényegét.

Elnézést kérek mindenkitől. Felejtsétek el amit írtam. Kurva jó a ráckevei strand. Menjetek. Fürödjetek. A barátaitok már úgyis várnak....

Ábelesz-kobelesz 2008.06.25. 22:18:15

godlike! Neked is a kurv@ äNYÁDAT:)))

Godlike 2008.06.25. 22:58:22

Ez az, ez az.

Kibújt a szög a zsálból. Primitívkém.
Nekem is? Miért? Neked is? Lol?

Godlike 2008.06.25. 23:16:09

Még mielőtt belekötnétek. Zsákból.

Egyébként a kurva anyámat... mi? Nekem is a kurva anyámat basszák meg a cigányok, mint a tiéd? Nekem is a kurva anyámat fürösszék Ráckevén a szarlében, mint neked? Megy ez ennél stílusosabban is, nem? Köcsög! Szedd össze magad. Ne erősítsd a tudatot, hogy egy senki vagy...

System failure. :) 2008.06.26. 00:54:48

Én rühellem a réti niggereket és azt a nézetet vallom, hogy a 90% (bűnöző életmódot folytatók) -nak a megoldás a kalasnyikov. Tarkóra szellőzőnyílás. Leszarom nagy ívben hogy valami antimagyar, amelyik életében nem látott cigányt elkezdi osztani az észt. Nem fog megtéríteni.
Nem erőltetem senkire a nézetem, én így gondolom. Egyébként debreceni nagyerdei fürdő nem rossz, csak relatív drága. A szoboszlói fürdő viszont szerintem méltán híres. Én meg vagyok vele elégedve. Rengeteg medence, kismillió szolgáltatás. Ja: kurva sok ember van. De a megyében is és megyén kivűl is kurva sok ember van. Ők is járnak oda. Sok külföldi is van. El kell fogadni. Haladni alig lehet a sok bamba embertől, zsúfolt, de asszem 1200-as belépőért nem fogják nekünk kiüríteni. Lopnak ott is, de gondolom máshol is. Figyelni kell. Nem kell zsörtölődni.
A post írója szerintem már felhúzta magát és olyankor, mint mondják az élő fába képes belekötni. Valószinüsítem így volt, velem is elő szokott fordulni.
Ne vegye azért magára.
A hibákat meg benne hagyom, lehet elemezni. :)

fm! 2008.06.26. 10:15:21

Azon csodálkozom csak, hogy valaki ír egy történetet, aztán pár okostóni kommentelő után már ő lesz a balf@sz. Nem kell ezeket felvenni, a legjobb a nulla reakció, vagy csak simán ki kell röhögni őket. Mint ahogy ma reggel is csak vigyorogtam arra a hurka nissan-osra, akinek a legnagyobb élménye nem beengedni egy nála nagyobb autót. :)

kérdések órája 2008.06.26. 11:36:23

Tényleg nem kéne foglalkozni a libsi "jogvédő" provokátorokkal. Legyenek a kisebbségiek talpmasszőrei a ráckevei strandon,kívánom nekik.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.06.26. 13:28:42

Godlike szarjál a köcsög dudaosztóra. Hadd dolgozzon a kis ratyi a büdös orkok segílykéjért. Aztán mehet haza a nyóckerbe a csótányok közé, térdig a szarban, az való neki.

Ábelesz-kobelesz 2008.06.26. 19:24:57

"Nekem is a kurva anyámat basszák meg a cigányok"
Igen!!! És téged is!!!
Bár szerintem már megtették, azért vagy ekkora tahó!

Ábelesz-kobelesz 2008.06.26. 19:27:01

Avraham! Neked meg egy f@sz való a szádba! "Kreolbőrű" köcsög!

Godlike 2008.06.26. 19:31:04

Te köcsög!

Most akkor csak engem? Anyámat ne? Bár nem tudom. Egy cigány akinek a faszán az anyád és a te szarod figyel....

Egyébként ne köcsögözz. Az te vagy. Ha nem menne, segít a neved Köcsög dudaosztó. Bár lehet, hogy pippantásosztó akart lenni és annyira nem vállalod a melegséged.

Godlike 2008.06.26. 19:35:19

Azért a frappáns válaszaid az idegbajjal szépen elmúltak. Vagy csak lehult az álarcod? Csak paraszt módon kommentezgetsz és te tartasz mindenkit tahónak. Erre vany egy szálkás/gerendás mondás. A végén igazam lesz: Te tényleg nagyon egyszerű vagy.... Egy bölcs kommentezőre hallgatva, inkább csak nevetek. Lol.

Ábelesz-kobelesz 2008.06.26. 20:11:07

Végezetül egy vicc poénjával búcsúznék, hátha ismered:

godlike, godlike! te szopni jársz ide!:))
(a kisbetű nem elírás)

Godlike 2008.06.27. 00:04:53

Te köcsög!

Már ez is baj? Neked tényleg semmi nem jó...

Próbáltam volna egy jót röhögni a poénon, de úgy megijedtem, hogy kisbetüvel írtad a nevem... Komolyan. Még fel is hívtad rá a figyelmem. Nagyon veszélyes vagy. Anyámat kurvázod, oké. Megbasztak a cigányok, rendben. Beképzelt buzi lennék, értem. De ez a kisbetűs dolog... Ez nagyon bántó. Erről írok egy újabb postot. Galamblélek címmel.

:)

Örülök, hogy belátod milyen senki vagy, elbúcsúzol és feladod.

avatartalan 2008.06.27. 08:18:05

jobb mint a csethu :-))))))))
mégmégmég

brummancs 2008.06.27. 12:02:09

Kedves Godlike!

Ne vedd a lelkedre a sok bunkó kommentet.Nem olyan emberek írták őket,akiknek számíthatna a "véleményük".Sokkal jobban szerettem a homárt,amíg nem lehetett kommenteket gyártani.Azóta direkt nem megyek lejjebb a posztnál,mert hányingerem támad az agresszív és mérhetetlenül buta megnyilvánulásoktól.A te posztod után mégis lejjebb néztem,egyéb Aquaparkos kalandok után nézve.Már bánom,hogy megtettem,mitsem változott a kommentálók összetétele.Tisztelet a kivételt képező max 5%-nak.
Többször volt már beírni valóm ide,de pont az ilyen beteges lelkületű tetvek miatt nem teszem.Csak remélni tudom,hogy mások nem így gondolkodnak,különben kihal Homár honlapja,mocskolódásból nem lehet fenntartani.
Én mindenesetre köszönöm a posztodat,kifejezetten jól jött.Ugyanis kételkedve ugyan,de biztosan elindultam volna Ráckevére.Amíg nem olvastalak.
Biztos vagyok benne,hogy segített másnak is az élményeid leírása,csak a normálisabbak nem kívánnak bekapcsolódni egy ilyen szennyáradatba,ami a posztod alatt van.Én is csak azért tettem,hogy tudd:segítettél. Gondolom többet nem fogsz posztolni,legalábbis nem itt...

Ábelesz-kobelesz 2008.06.28. 06:55:46

Na, akkor kezdjük:

"Parkolóhely kereséssel eltöltött hosszas negyedóra után "
Mit vártál egy teltházas strandnál? Vörös szönyeget?

"Se kabin, se szekrény, se értékmegörző"
Talán, ha korábban mentél volna... Gondolom a királyi picsádnak derogál egy törölköző alatt átöltözni.

"Lehet, hogy a tömeg, vagy csak a tegnap esti barátjával eltöltött silány móka miatt"
De az is lehet, hogy a magadfajta seggfejek miatt...

"mert se tábla, se segitőkész személyzet,"

Gondolom több ezer vendég volt a strandon, de te elvárod, hogy minden ember mellett, ott legyen a személyzet. Mindezt 6000 Ft-ért.
Bár iyen hülyének, aki a strandon nem találja a medencét, tényleg nem ártana, legalább egy vakvezető kutya.

"A csúzda"
Tudod, azt úgy írják, hogy csúszda.
Feltételezem, hogy a nyitvatartás tanulmányozásánál is ez okozott gondot. Írni nem tudsz, gyanítom, hogy olvasni sem.

És végezetül: Nem strandot üzemeltetek, még csak cégvezető sem vagyok, csupán ismerem a fajtádhoz tartozó "tisztában vagyok a jogaimmal vásárló" faszfejeket.

Tony Almeida 2008.06.30. 20:49:19

A mogyoródi strandról annyit, hogy pár hete egy kollégám lecsúszott egy csúszdán, és az érkeztető medence RÖVID volt. A kolléga a medence HÁTSÓ részéhez csapódott és betört a koponyája, úgy halászták ki eszméletlen állapotban a medencéből. Az életben be nem teszem oda a lábam...

kérdések órája 2008.07.01. 17:31:24

köcsögdudaosztó legyél olyan szép,hogy a cellatársaid összevesszenek rajtad.

Ábelesz-kobelesz 2008.07.01. 21:31:40

kérdések órája!
Vagy inkább anyádon...

kérdések órája 2008.07.02. 18:06:05

fos.


ez vagy te,köcsögdudaosztó

Ábelesz-kobelesz 2008.07.03. 06:42:25

kurv@.

ez pedig az anyád, kérdések órája.

ani979 2008.07.03. 14:40:36

Sziasztok! Én is szeretnék beszámolni egy nagyon kellemes élményemről. Barátnőmmel az egyik vasárnap felkerestük az Aqua-landot. Mivel gyönyörű strand-idő volt,úgy gondoltuk,hogy nem veszünk kombinált jegyet a vitál részlegbe is. - ezt később nagyon megbántuk volna- Egy nagyon kedves recepciós hölgy a figyelmünkbe ajánlotta,hogy a mai nap folyamán a szaunában többször bőrkényeztető program lesz. (épp akkor érkezett meg egy motoros fiú,akit látszólag bennfentesként üdvözöltek -kiderült,hogy Ő volt a szauna kényeztető) -hát nem sokat gondolkodtunk a fürdő ajánlatán (imádom a motorokat és a motorosokat), és extra kombinált jegyet vettünk. Hát ami tény,hogy tengerisós,mézes,sörös szauna programokról már hallottunk,de még sohasem próbáltuk. Nem részletezném,csak annyit írok,hogy aki részt vett rajta,biztosan nem bánta meg,aki pedig még nem,azoknak nagyon tudom ajánlani. Ezúton is KÖSZÖNÖM a fürdővezetőségének ezt a plussz kényeztetést. Ja és a csattanó: mint már említettem sós,mézes,sörös szaunázásról már hallottam,de hogy a gőzben igazi eperdarabos csokoládéval kényeztessék az egész testem,hát ez maga volt a menyország. És hogy mennyire figyelmes volt a kényeztetőnk,elmagyarázta,hogy két okból sem ajánlja a csokis gőzben a fürdőruhát,egyrészt tiszta csoki lesz,másrészt kifele jövet csöpög belőle a csoki... A koreográfia a következő volt: -törölköző az ajtóra -bent fürdőruhák egy tiszta zacskóba - mindenki kapott maga alá egyszer használatos zacskót - azután kaptuk azt a finom epres-csokit,és tényleg tetőtól talpig bedörzsöltük magunkat. - kb negyed óra után a maradék csoki lemosása ,tiszta fürdőruha vissza és távozás. A kint lévők csak a csoki illatból következtethettek az eseményekre. Többen is bejöttek volna,ha a fürdőruhákat magukon hagyhatták volna. Igy utólag egyértelműen nagyon jó ötlet volt,semmit sem kentünk össze,s tisztán csoki illatosan távozhattunk. Párom aki nem tudott velem jönni,este megkérdezte,hogy vmi csoki gyárban voltam gyárlátogatáson és beleestem egy keverő edénybe? :-) Tehát mégegyszer csak KÖSZÖNÖM ezeket az élményeket,akit lehet csak rábeszélek,hogy látogassák meg az Aqua-landot,mert ilyen élményben nem sok helyen lehet része. Igazán tanulhatnának a nagyhírű,s múltú wellness komplexumok. Bocs a hosszasra sikeredett beszámolóért,de ezt nem tudtam magamban tartani,s kívánom hogy másnak is legyen része ilyen csokis kényeztetésben. Mi biztosan vissza fogunk térni!!! Üdv, és Puszi Mindenkinek, és ha olvassa ezeket a sorokat a mi KÉNYEZTETŐNK, N E K i 1000 -szer!!!
süti beállítások módosítása