Tékozló Homár

Átverték a Jarre-koncert luxusállójegyeseit (frissítve)

2008.11.14. 06:00 | jackyll | komment

A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de vissza kellett adni), ha teljes heti párizsiszsömleadagot kell érte beáldozni. Jean-Michel Jarre izzadságszaga sokakat vonzott volna, hanemhogy a szervezők a meghirdetett ülésrenddel ellentétben úgy gondolták, az összes fatökű szponzori ingyenjegyest beültetik a legdrágább jegyet fizetők elé, őket pedig a plusz 5000 forintért beszorítják egy tízméteres kordonsávba. Laci és blackdogone jelent a helyszínről:

Szeretném megosztani veled az év talán legnagyobb koncertbotrányát. Ez most nem csak engem érintett, hanem mindenkit, akinek állóhelye, legfőképp pedig kiemelt állóhelye volt a Papp László Sportarénában megtartott Jean Michel Jarre koncerten. Imádok koncertre járni. Számomra leírhatatlan élmény legelöl lenni. Ezért hajlandó vagyok mindent megtenni. Igen rutinosnak is mondanám magam ennek elérésében. Hajlandó vagyok fél napot is eltölteni a kapuk előtt, de az új módi miatt erre nem nagyon van már szükség. Egy-két éve megjelentek a kiemelt állójegyek, amik egyfajta garanciát jelentenek arra, hogy nagyon rossz helyre már nem kerül az ember. Ezt a magamfajtáknak találták ki. Ennek persze meg is kérik az árát. Jelen esetben 18900 Ft-ot. Boldogan fizettem (fizettünk) többet azért, hogy kedvencünket a lehető legközelebb láthassuk. A kapuk kinyílása után rohanás, majd a hideg zuhany…

A színpad előtt olyan 25 méterrel egy kordon állította meg a tömeget. Azon túl senki tovább. Egyből valami tévedésre gondoltam, de nem, előttünk három blokkban összesen 768 ülőhely sorakozott! A kezdeti értetlenkedés után teljesen komolyan mondom, hogy lincs közeli hangulat kezdett eluralkodni! Mint kiderült ezek a VIP helyek voltak.


A probléma a következő: Az egy dolog, hogy vannak emberek akik egy árva kanyit nem fizetnek a koncertért, ilyen mindig is volt. Na, de ilyen nagy számban?! És pont a színpad elé kell betenni őket?! Pont az igazi rajongóktól vették el a legjobb helyeket. Ja, és a lényeg: ERRŐL SZÓ SEM VOLT!

Az Aréna térképen amit mellékeltem, teljesen jól látszik, hogy a kiemelt állóhely előtt nincs semmi. (A képet azóta kicserélte a Ticketpro ez bizonyítja, hogy van valami turpiszság.) Miután kezdtünk egyre többen lenni úgy nőtt a feszültség. A biztonságiak korrekt módon elismerték, hogy teljes mértékben igazunk van, de ők nem segíthetnek, keressük a szervezőt. Kilátásba helyeztük, hogy ha nem kerül elő egy szervező, akkor mindannyian átmegyünk a minket megillető helyre és akkor botrány lesz. Végül telefonvégre került a koncert szervezője. Érthető okokból nem nagyon akart odajönni, de érezte a helyzet komolyságát. Nekem, mint a legnagyobb lázadónak, felajánlotta azt a lehetőséget, hogy ha nem csinálok botrányt és nem lázítom a tömeget, beülhetek a hozzátartozóimmal a VIP részre. Hányjatok, köpjetek, de kutya módon elfogadtam. (Vagy csak élelmes voltam…?) De nem felejtek és a méltatlan, igazságtalan helyzetért írok most.


Ez a megoldás több szempontból volt káros az eseményre. Először is igen komoly indulatokat váltott ki az igazi rajongókból, akik fizettek a „Front of Stage" helyükért, ami akárki fordítja is, közvetlenül a színpad elé kellene, hogy szóljon. (Ilyenbe meg már bele sem megyek, hogy a jegyvásárlás egy polgárjogi szerződés.) Amiért még hibás döntés volt, az a koncert hangulatára gyakorolt hatása. Hiába próbált meg mindent Jarre, hogy életet vigyen a megjelentekbe, a többszöri bíztatása ellenére sem volt hajlandó tapsolni a VIP részleg. Jobbára azért, mert a „féltávnál" elkezdett kiszivárogni a megjelent vendégsereg, akik közül többen bevallottan nem is ismerték a fellépőt.


Nem akarnám magasztalni a Live Nation szörnyeteg mamut céget, de azért ezen meglátszódott, hogy nem ők szervezték. Tanúbizonyság volt, hogy egy ekkora rendezvényt nem szabad akárkinek lebonyolítani. A Danubius Music megpróbálta. A cég Galaxy Music Kft. néven fut. Hibáztak. Óriásit.


Ezúton kérem a cég vezetőjét, illetve a Ticketpro részéről is valakit, hogy legyen kedves kommentálni a kialakult helyzetet, illetve kérem gondolkodjanak el a lehetséges jóvátételről. Hadd, ne kelljen kitennem a szervező nevét és mobiltelefonszámát az Index Jarre Fórumára ahol egyenként kellene válaszolnia azon rajongók kérdésére, akik zokon vették a kialakult helyzetet.

Az esetet továbbítottuk a lehető legtöbb médiumnak, ígéretünk van arra, hogy országos napilapban fog megjelenni. Érzésem szerint egy Index cikket is megérne. Légyszi tegyetek az ügy érdekében.
Köszi.

Laci

 

* * *


Egy viszonylag friss élményt szerenék megosztani Veled. Nem titkolt célom, hogy ne tudják a szervezők csendben elsumákolni azt a kevéssé korrektnek mondható húzást, amit a 2008. november 12-i, Aréna-beli Jean Michel Jarre - Oxygene (The 30th Anniversary Tour) közönségével, annak is azzal a rétegével megtettek, akik a jó hely reményében megvásárolták a koncertre kapható legdrágább jegyet.

A levélhez két képet is csatoltam. Az "original" végződésű kép mutatja azt a szektorelrendezést, ami a jegy megvásárlásakor ismert volt. Ez egészen ma reggelig így volt, és ma reggel érdekes módon lecserélődött a csatoltan megtalálható "modified_on_2008_11_13" végűre. Itt jól látható a három, sorrendben 001, 002 és 003 jelű VIP ülőrész, aminek köszönhetően azok, akik a lehető legjobb látvány érdekében fogukat összeszorítva kifizettek 18900 Ft-ot a PL5 (Kiemelt Állóhely) kategóriába tartozó jegyért, jó 20-30 méterrel hátrébb kerültek, és ez a rész egy kicsi, kb. 10 méteres sávra redukálódott így.

Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: nekem sok pénz volt az a 18900 Ft, amit ezért a koncertért kifizettem, bőven meghaladta az ilyen eseményekre meghúzott fájdalomküszöbömet. De úgy gondoltam, hogy egy ilyen egyszeri alkalom megér ennyit, és ha már elmegyek, akkor szeretném a lehető legközelebbről nézni azokat a 30 éves instrumentumokat és bűvölőjüket.


Nem tartom korrekt eljárásnak, hogy előzetesen nem tájékoztattak a jegyvásárláskor arról, hogy a drága pénzért megváltott helyre "egyenlőbbek-az-egyenlők.között" VIP-ek kerülnek, akik nem mellékesen darab fákként ücsörögtek a helyükön, és már a ráadások alatt folyamatosan szivárogtak el.

Természetesen személyesen is megpróbálok utánajárni a dolognak, és első körben megkeresni a Ticketprot ezzel kapcsolatban, mivel én velük kerültem kapcsolatba. A koncert jó volt egyébként, így a teljes jegyár visszatérítését természetesen nem igénylem majd, de árbeli visszasorolást vagy hasonlót mindenképpen szükségesnek látok.

A "hülye burzsuj, akinek 19 rugója van egy koncertjegyre utána meg itt nyivákol" kezdetű kedves fórumhozzászólásokat előre is köszönöm, de szívesen eltekintek tőlük. :)

Üdv,
blackdogone

Előtte/utána:

update 11/26: Az átvágott rajongók kárpótlásul tiszteletjegyet kapnak bármilyen másik Galaxy Music koncertre.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.11.14. 12:25:54

@jozicsenko : Aki egy AC/DC-n unatkozni tud az halott :D
Francba ha nem lenne olyan messze + drága akkor mennék is.

Kopi3.14 2008.11.14. 12:28:23

magyar koncertszervezes finoman fogalmazva is tragyahalom, pocsek, minosithetetlen szenny. Es melle meg kurva dragan is dolgoznak. Jo, nemeteknel meg dragabb a dolog, atlag 200€/jegy, de pl lengyelek olcson meg tudjak oldani. De nyakamhoz a nagy bokot, ha a Kisstadionban lett volna nyaron a kocnert, akkor tuti olcsobban kijon, mint a remek kavicsban.

cometneni 2008.11.14. 12:29:32

maincoon, majd gondolok rád ;D

Kopi3.14 2008.11.14. 12:31:50

Ja, magyarok hangositani koncertet nem tudnak, sok koncert tapasztalataval modnom.

scubadiver 2008.11.14. 12:33:51

Rollig Stones koncertre VIP jeggyel úgy mentem be, hogy az első számnál elkezdett esni az eső, és néhány VIP-es az öltönyét sajnálva elkezdtek hazamenni. A kijáratnál álltam a feleségemmel és elkaptunk két fickót, akik a méregdrága autóik felé menntek. Elkértük a VIP-es jegyüket. Az egyik Kiss Elemér akkori államtitkár volt.Ezúton is köszönöm a jegyeket!!! A banda akkor is kikötötte, hogy nincs ingyenjegy, aztán mégis lett egyes minisztériumokban. Hát így működnek kis hazánkban a dolgok!

ZePY 2008.11.14. 12:36:30

Én ugyan fent ültem valamelyik felső szektorban, de...

- A koncert tényleg fél kilenckor kezdődött (ha jól emlékszem 20:29 volt pontosan).

- Tényleg nagyon rövid volt

- A látványtechnika egy kalap xart sem ért. (Sehol nem volt az eredeti Oxigene idején oly szívesen használt lézer technika).

- 4 szektornyira a szinpadtól ülve még azt is mondanám, hogy a hang sem volt igazán ütős.

Én a koncert előtti nap vettem jegyet az Aréna jegyirodájában közvetlen (miért lehet a TicketPro rendszerében egyszerre csak 4 jegyet venni, ha kifizetem egyből kártyával???), és a jegyirodában elém tolt papíron szó sem volt VIP ülőhelyekről egyébként!

bldo 2008.11.14. 12:41:30

hagyma: pontosan erről van szó, nem szólnék egy szót sem, ha előre közölték volna, hogy a legdrágább hely elé még odaraknak 30 méternyi széksort a csókosoknak. Akkor mérlegelhettem volna, hogy így is érdekel-e a dolog, vagy akkor inkább máshová szeretnék jegyet. (Valószínűleg az utóbbit választottam volna.)

Voltam egyébként tegnap a Ticketpro-nál, ahol két dolgot szerettem volna kideríteni:
1.) Ki a szervező és milyen elérhetőségen lehet vele közvetlenül kapcsolatba lépni? - Erre nem tudtak nekem válaszolni azon kívül, hogy a Danubius Music Kft. és írjak az e-mailjükre, mert nekik nincsen hozzájuk elérhetőség. Szerencsére az internet a barátom, így most már van címem, telefonszámom is hozzájuk.
2.) Miért lett lecserélve a szektorkiosztás ábrája? - Sajnos erre sem tudtak érdemi választ kapni, az irodavezető bevallása szerint akkor látta először a módosítottat.

Agent Cooper 2008.11.14. 12:42:10

Én örültem annak, hogy ilyen rövid volt, mert így is szét lettek húzva a számok, és el lehetett rajtuk aludni. Már kapartam a széket, olyan unalmas volt.

Egyébként érdektelen volt az egész, zeneileg is egy nagy nulla volt, pont olyan, mint az eredeti album: 2 szám, a többi hömpölygő szintitöltelék.

ddevil 2008.11.14. 12:45:12

Én mindig csodálkoztam azon, hogy minden koncertre az állóhely a legolcsóbb, holott azzal gyakorlatilag a lecsöpögő izzadságot el lehet kapni, annyira közel lehet kerülni a színpadhoz (persze aki odafér), míg az ülőhely, egyrészt ugye oldalt van, v. hátul nagyon messze. És hát ki akar ülni egy koncerten?
Szóval én eddig olcsón megúsztam és jól szórakoztam.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.11.14. 12:46:46

botrányt kellett volna csinálni.

ki kellett volna a vip férgeket hajigálni a francba.

elgondolkodott volna az ország, hogy jó irányba mennek-e a dolgok.

mocskos adócsaló vállalkozó patkányok, korrupt, bűnoző, hazug politikusok és a sleppjük, akik a mi pénzünkből szaladgálnak 30 milliós autókkal, számítanak ma "sikeresnek", kibaszott "viájpínak".. hát nekem ebből elegem van.

szempontpuska 2008.11.14. 12:49:09

Már miért kell a VIPeket lehányni bocs ?

vacsek 2008.11.14. 12:53:37

@facsipesz:
Egyetértek veled. Szar volt a koncert és szánalmas Jarre!!! Én imádtam ezt a lemezt és sokkal de sokkal többet vártam volna ettől a koncerttől, nem egy ide-oda ugráló valakit aki a hülye potmétereit tekergeti miközben a bemutatott barátai csinálják az igazi zenét. Ő meg néha megpróbál valamit alájátszani a fő témának, mikor azt neki kellett volna nyomni élőben.Mindamellett egy ekkora életműből legalább kétszer ennyi koncertidő kijött volna és nem kellett volna ugyanazt a számot kétszer lejátszani!!! Szánalmas volt!

szempontpuska 2008.11.14. 12:57:56

Mondtam korábban. VIPként kerültem a koncertre. Foggalmam sem volt és nem is tehetek róla, hogy mások akik előre vettek jegyet a front of stage-re azok nem azt kapták amit fizettek.

Másnap realizátlam hog yilyen problémák voltak, én szégyelljem magam a szervezők helyett ?

nem vagyok se kopasz, se "vállalkozó", se adócsaló. Meghívást kaptam és elfogadtam attól a cégtől, amelynek a koncertjét reklámoztuk, ami természetes dolog. Nem a nem létező ingyenbüfé vagy valami státusszimbólum miatt mentem el oda, hanem azért mert kamaszkorom óta imádtam JMJ-t és kihagyhatatlan volt a lehetőség, amire ráadásul vendégjegyet kaptam. És ott voltam élveztem, nem vagyok az a csápolós fajta de első sorból éveztem és részt vettema koncertben.

Szóval jogosnak tartom azok felháborodását akik nem azt kapták amire fizettek, de ezért én mint VIPes nem vagyok hajlandó szégyenkezni !

(+ ráadásként a körülöttem ülő VIPesek igenis élvezték a koncertet. Egyedül két csajszit láttam a közepén kimenni, a többiek együtt mozogtak a ritmussal, nem unott képpel nézték végig)

Amúgy azoknak akik rövidnek találták a koncertet: JMJ vállaltan az Oxigént adta le. Akinek megvan a bakelit lemez, és anno valamikor kazettára akarta venni, pontosan tudhatja, hogy egy átlagos bakelit lemez pont nem fért rá egy 90 perces kazetta egyik oldalára. Hosszabb koncertre tehát nem is nagyon számíthatott, JMJ még a végén leadott két ráadást.

Többet hallgattunk volna, de nem volt benne a pakliban. Legalábbis számomra ez előre világos volt.

Ps. Nagyon cool volt hogy JMJ az utcai zenész srácot behívta a koncertjére, élete nagy pillanata volt szerintem.

Ps 2. Nézzétek meg a Youtube-on az idei portói és barcelonai koncertjét. Ugyanaz a ("családias") látványtechnika és felszerelés. Nem csak Budapesten járt ez.

szempontpuska 2008.11.14. 12:59:35

Vacsek !
szerintem meg qrva jó volt !

(VIPes) :-P

elwood 2008.11.14. 13:00:41

Benéztem a ticketpro-ra van-e még hely a Depechre, hát látom, hogy Pannon hoki gálára adják a jegyeket. Na sztem ott VIP szektorban Benkő Dániel lesz ...

2008.11.14. 13:05:05

looooosers... : DDD

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2008.11.14. 13:06:58

Istenem, ez tényleg szívás. Főleg ennyi pénzért.
Ja, és a külföldi nagy előadó hozzák magukkal a technikát meg a technikust, max. 1-2 kisebb dolgot meg néhány embert bérelnek.

vorpex 2008.11.14. 13:07:20

Lassan 1 eve, h nagyjabol 15-20 blogot olvasok napi rendszeresseggel, de ritkan szoktam hozzaszolni a temakhoz, inkabb "figyelem" a tobbieket.

Kedves Laci!

Fuggetlenul attol, h a szervezok parasztok voltak Te egy undorito, gusztustalan tetu vagy. Nem tudom mivel foglalkozol de politikusnak jo lennel a mai Mo.-n. Sajat allitasod szerint Te hoborogsz a legjobban es ezek utan elfogadod a VIP jegyet? Az hogy elvek, az mond neked vmit? Es a legszebb az egeszben, h utanna mindenhova beirsz, h kibasztak veled. Meg csak fel sem fogod, h a VIP jegy elfogadasaval pont azokka valtal, akik miatt a kiemelt allohelyesek szivtak. Ostoba, csak a sajat erdekeit szem elott tarto kis faszkalap vagy.

(Es utanna meg odairja, h "elelmes". Majom.)

szempontpuska 2008.11.14. 13:08:50

vorpex !
A f-o-s jegyvásárlók nem a VIPesek miatt szívtak, jó ?
Ezt értsd már meg !

elwood 2008.11.14. 13:14:05

te vorpex, nem vipeket szidta, hanem szervezőket, gondolt át mit tettél és tehettél volna a helyszínen. Aztán gondold át, hogy erre a döntésre 15 másodperced van. ő sem volt büszke a döntésére, de mivel lett volnta jobb ha nem fogadja el ?

vacsek 2008.11.14. 13:15:02

@ZePY: Teljesen egyetértek veled minden pontban!!

szempontpuska 2008.11.14. 13:15:48

nézd meg ezt:
"Meg csak fel sem fogod, h a VIP jegy elfogadasaval _pont azokka valtal_, akik miatt a kiemelt allohelyesek szivtak."

:-/

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2008.11.14. 13:16:26

Nem olvastam vég az összes kommentet, de maximálisan egyet értek a levél írójával.

Nem tudom, hogy esetleg valaki írta-e már, de én egyszer hasonló arculcsapást éltem át egy néhány évvel ezelőtti budapesti Tiesto nagykoncerten. Ami ott volt, az maga volt a botrány, én speciel végig sem bírtam szenvedni, mert minden mozzanat egy kész csőd volt.

Rosszul tájolt színpad (az aréna hosszanti oldalán volt a színpad, a közönség előtte nyomorgott a széles de nem mély részen), aminek egyik legnagyobb baja az volt, hogy hacsak nem pont középen volt a hallgató féloldalasan hallott mindent. A meghirdetett több száz négyzetméternyi videofalon Heineken reklám és sms fal ment. A ceremóniamester elfelejtette bejelenteni, hogy mikor ki van a szinpadon, az elődj-k (2 v. 3 volt már nem is tudom hány) abszolut érdektelenek voltak a Tiestora érkezőknek, ráadásul olyan hosszan nyomták, hogy igazán kitartónak kellett lenni annak, aki kivárta a fő előadót.

Ott is volt ilyen kiemelt jegyes baromság, de kb. annyiban merült ez ki, hogy a jobban tejelő rész egy emelvényről nézte a dolgot, ahová először valóban nem lehetett felmenni, de a végén már ment boldog boldogtalan, stb-stb. Úgy volt szar az egész ahogy volt. Soha többé ilyet...

bldo 2008.11.14. 13:16:46

szempontpuska: a F-O-S jegyeket vásárlók a VIP-esek miatt szívtak. Ugyanis ők ültek előttünk. Persze a teljes képhez hozzátartozik, hogy ezért a felelősséget (ha még ismerik kis hazánkban ennek a jelentését) a szervezőknek kell vállalniuk, hiszen az ő remek ötletük volt ez.

Annyi hozzáfűzést még engedj meg kérlek, hogy láttuk a tükörből, hogy nagyon sok üres hely volt a vip szektorokban (azt hiszem a ráadások alatt döntötték a tükröt úgy, hogy a közönség is látszódjon benne), tele volt foghíjakkal. No, bennem akkor szakadt el valami...

szempontpuska 2008.11.14. 13:19:46

nem a VIPesek miatt szívtak.
Bocs de én mint VIPes bementem és leültem oda ahová irányítottak.

Ha a VIPes jegyem felmutatásával a kakasüllőre irányítanak akkor odaülök, mert nem én döntöm el hogy hol ülnek a VIPesek. Akkor meg miért miattam szívott.

Igen láttam hogy volt foghíjas, de én aki szeretem JMJt csak egyszerre csak egy széken ülhettem.

Louis Cypher 2008.11.14. 13:20:49

Én a levélíró Laci mellett álltam a kiemelt "front of stage" állóhelyen és közelről nézhettem végig az egész cirkuszt.
Az egy dolog, hogy színpad elé VIP szektorokat berakni tahóság, de NEM ez a lényeg. A lényeg az, hogy ezt nem tudhattam előre. Ha tudom, hogy a F-O-S jegyemmel 30 méterre vagyok a színpadtól, mögöttem kábé 8 méterrel meg már a 'normál' 5000 forinttal olcsóbb állóhely van, elgondolkodhattam volna, hogy megéri-e ez nekem. Nyilván nem. Én is úgy gondolom, hogy aki ilyen jegyet vesz (pl. én), az az állatfajta, aki hajlandó odamenni kapunyitás előtt 1-1,5 órával, aztán rohanni, hogy az első sorban lehessen. Nem kicsit volt idegesítő látni ezek után a sok ingyenjegyest, aki besétált kezdés előtt 2 perccel, chipssel és kólával a kezében. És bizony számoltam, hogy hányan mennek közben ki. A koncert közepe felé, úgy 40 körül abbahagytam...
Annyit mindenesetre megteszek, hogy igyekszem az esetet minél több site-a felnyomni. És természetesen ha valamilyen közös fellépésről van szó, benne vagyok.

Aki pedig azért fikázza a koncertet, hogy rövid volt, meg nem volt gigalézershow, annak csak annyit, hogy az internet jóbarátod. Pontosan tudni lehetett, hogy ez egy Oxygene 'kamarakoncert' lesz. Aki nem ezt várta, megértem, hogy csalódott, de erről nehogy már Jarre tehessen.

szempontpuska 2008.11.14. 13:22:24

Lucifer !
remélem én nem idegesítettelek, pedig volt a kezemben egy kis kóla...

Louis Cypher 2008.11.14. 13:27:01

Szempontpuska!

Szeretném, ha te is és mindenki megértené, hogy nem veled személyese4n van bajom, hanem az egész attitűddel. Nyilván a VIP-esek közöett is sokan szeretik és ismerik Jarre-t. Nyilván ha én kapok egy ilyen jegyet, én is sem dobom ki a kukába.
A lényeg az, hogy nem kicsit lettünk átb@szva. Ennyi.

Louis Cypher 2008.11.14. 13:28:06

Oké, ha nem volt chipsed, az enyhítő körülmény... :-)

szempontpuska 2008.11.14. 13:28:15

erre már írtam, hogy tökéletesen igazat adok nektek, akik arra vettek jegyet hogy ott álljanak a színpad alján. Mégis látom, hog yhányan lehánynának,lebunkóznak, (többek között engem is) azért mert VIPes voltam.

vorpex 2008.11.14. 13:29:43

szempontpuska
elwood

Igazatok van. Nem a VIP-sek miatt szívtak, es nem miattuk irt be Laci! Elnezest a pongyola fogalmazasert.

Ez azonban nem valtoztat azon a tenyen, h Lacika viselkedese meg a gerinchurosoket sem kozelitette meg. A szakitosblog kifejezsevel elve: MNK. Es ez Lacira is igaz.

cometneni 2008.11.14. 13:29:47

Mintha mozi nézőtere lenne... székenülve, kólát iszogatva, popcorn-t, meg chipset ropogtatva koncertet élvezni... hát... az tényleg záray-vámosi lehetne...

Kismacska (BELLA) 2008.11.14. 13:32:12

Szempontpuska: értjük, tudjuk, látjuk, hogy a VIP szektorban ültél, első sor, középen. Örülünk a szerencsédnek, de nem gondolod, hogy nem kell minden hozzászólásodban kiemelni ezt a tényt?

Tök jókat szólsz hozzá, értelmesen, csak az egész - számomra - hencegésnek tűnik. Lehet, hogy nemcsak nekem.

Nem titeket hibáztatnak, de azt azért látnod kell: te vagy a kivétel, aki VIP jegyet kapott, és érdekelte is az esemény.

Én elkeserítőnek találom - az előadó szempontjából is, hogy pont azokat ültetik előre, akik - NAGY ÁTLAGBAN - egyáltalán nem lelkesednek.

Egyébként: ha én kaptam volna ilyen jegyet, TUTI elmentem volna, úgy, hogy egyébként nagyon nem is ismerem a dalokat. Amit ismerek, az tetszik, és JMJ, ez elég is. :))))))

Louis Cypher 2008.11.14. 13:32:16

Cometneni!

Teljesen olyan feeling volt. Sőt a koncert végén szerintem ott nagyobb lenne az ünneplés.
(Természetesen szempontpuska kivétel.. :-) )

bldo 2008.11.14. 13:33:44

szempontpuska: "Akkor meg miért miattam szívott." Mert Te ültél előttünk. :) Más a felelős a dologért, természetesen, de a szívás közvetlen oka az volt, hogy a nekünk eladott állóhelyeket ülőhelyekké konvertálták. Ennyi.

szempontpuska 2008.11.14. 13:34:38

Kismac nem hencegés, csak próbáltam saját magamat a virtuális lincselés középpontjába helyezni.

gelsystem 2008.11.14. 13:36:03

az összes vip-es sz@rjon sünt!!!!!...ez vÓt már????:):)

Kismacska (BELLA) 2008.11.14. 13:36:14

Pont ezért írtam, hogy annak tűnik, ez a látszat.
Nem biztos, hogy ezt ennyire ki kell emelni, ráadásul odaírtam, hogy nekem tűnt úgy és idegesített egy kicsit. :)

szempontpuska 2008.11.14. 13:38:07

gelsystem !
nem volt, de este megpróbálom, oszt megírom blogba, jó ? :-)

cometneni 2008.11.14. 13:38:31

Louis, vmikor a 80as években voltam először koncerten, omega, lgt, ricse, siófoki szabadtéri színpad. ott ülőhelyekre szólt a jegy. :D

KopaszMercis 2008.11.14. 13:38:31

Gyerekek

Megeccer...
Akinek tisztelet jegye van, meg ott ul azon a 768-hely vmelyiken az nem vip, hanem ingyenelo cigany.

A VIP elissza JMJ elol az osszes koronitat az oltozojeben ;)

szempontpuska 2008.11.14. 13:39:17

blackdogone, értem :-)

szempontpuska 2008.11.14. 13:41:26

most akkor direkt nem reagálok KopaszMercisre :-P

KopaszMercis 2008.11.14. 13:44:55

Mijert, mer te nem lehecc VIP vagy mi? :)

szempontpuska 2008.11.14. 13:48:03

olvass feljebb, itt most nem "kérkedek"

LaBonita 2008.11.14. 13:52:16

vorpex!

A kiemelt állósok a szervezők, miatt szívtak, maguk a VIP-esek lópimpiliről se tehetnek, Ők csak elfoglalták azokat a helyeket, ahova a jegyük szólt! Itt az a féregség, hogy ezek a székek oda lettek állítva, ahova a kiemelt állóhehyek már el voltak adva!
Szerintem az lenne a gáz, ha a Laci nem állna ki a többiekért is és fülét farkát behúzva csendben maradna!

szempontpuska 2008.11.14. 14:02:07

hát ebben is van valami. A hallgatását nem vették meg az biztos

Louis Cypher 2008.11.14. 14:05:26

Jogos. Pláne, hogy láttam, hová ültették le. Nem igazán nyert vele sokat.

Kismacska (BELLA) 2008.11.14. 14:10:36

Szempontpuska: igen, ez már így sok szempontból jobb, látod? :D

OFF:

Egyébként én már itt semmin sem lepődöm meg. Mindenki fikázza a multi cégeket is, hogy de rosszak, kiviszik a hasznot, közben meg mint munkáltatók - általában - nagyságrendekkel verik a Magyar Cégeket, amelyek nem jelentenek le, amúgy se kapsz semmilyen plusz juttatást, se megbecsülést, csak orrvérzésig dolgozhatsz. Tied a tipikus "Magyarlandi" mentalitás: nesze neked!

Egyszerűen hányinger, ami itt megy. Csak a kiskapuk, a lehúzás, csalás, becsapás. Húzzunk le minél több bőrt a dolgozóról - alvállalkozóról, aztán jelentsünk csődöt és tűnjünk el! A dolgozó meg alvállalkozó pedig dögöljön meg, miután rendesen elvégezte a melót... bocs, kiakadtam.

ON

vorpex 2008.11.14. 14:10:46

LaBonita

Ezt azt hiszem mar tisztaztam elwood-al es szempontpuskaval:
homar.blog.hu/2008/11/14/atvertek_a_jarre_koncert_luxusallojegyeseit?fullcommentlist=1#c3949360

El kene olvasni a kommenteket.
Masreszt erdekesen ertelmezed a dolgokat:

"Szerintem az lenne a gáz, ha a Laci nem állna ki a többiekért is és fülét farkát behúzva csendben maradna!"

Tehat neked ebbe belefer az, h hoborgok, hangado vagyok a "tobbiek" kozott, majd megvesznek egy VIP jeggyel, amit elfogadok (ergo cserbenhagyom azokat, akikrol te azt irod, h ki kene allnia Lacinak ertuk, es "fulet farkat behuzva" csendben atmegy a VIP-sekhez). Vegezetul, amikor O mar jol jart, akkor nekiall pofazni, hogy igy meg ugy. Te ezt nevezed "kiallasnak a tobbiekert"?
Nem vagyok vallasos, de ezt ahhoz tudnam hasonlitani, h miutan Judas elarulja Jezust es megkapja a harminc ezust penzt kiall a foterre, h mekkora szemetek a romaiak, h megfeszitik ot.

De tudod mit LaBonita! Igazad van, Laci egy igazi hos, h "nem maradt csendben"! Ilyen ember minden bokorban terem!
Es ez Mo.-ra nagyon is igaz.

KopaszMercis 2008.11.14. 14:17:49

Amugy is aki Zsanmiselzsar koncertre megy ezt erdemli

Tesco4you (törölt) 2008.11.14. 14:24:51

Ebbooo latszik hogy mindeki korrupt!

Koo a VIP szek?

Ha persze hogy koo, aztan majd jol feljelentelek mer korrumpaltal! (persze ha vege a koncertnek)

Na mindegy az a lenyeg, hogy ez is mint minden korrektul magyaros sztori.


UI.: nem ertem az embereket hogy miert hasznalnak "LOL" meg egyeb csodalatos angol kifejezeseket, ha fingjuk sincs rola senkinek, hogy mit jelent.(0.1%-a a tarsadalomnak kb. aki erti)

Mint mikor kedvenc szineszem Woody Allen az Annie Hall-ban azt mondja a felesegenek hogy "Kedvesem ne hasznaljak idegen szavakat, amikor csak egyszeruen ramjott a kangorcs"

Szoval ezt mar reg feltalaltak csak egyszeruen igy: :))

KopaszMercis 2008.11.14. 14:27:29

Ugy latom a hulyesegemre senki nem vevo

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.11.14. 14:44:07

anno meg a planetariumba hallgattam vegig ezt /lemezrol/, lezerso a plafonon, jegy volt kb 80 ft. nem volt rossz, de annyira jo se.
viszont a 2003-as RW koncerten VIP voltam, elso oldalpaholy fent, alias zsollye. kaja, pia jo volt, de Robbie W. kb 10 centis figura volt, pedig tavcsovel neztem. Legkozelebb mar irany a duhongo, kerul, amibe kerul, ha lesz ra penzem persze.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.11.14. 14:45:20

blogmotor sunszorulasod legyen estere

Davyd · http://wordsofmusic.blog.hu/ 2008.11.14. 14:46:28

Én pénteken vettem jegyet egy Libriben, ahol meg is néztem, hogy hova tudok még venni. Még akkor is az "eredeti", átverős helyekre lehetett vásárolni. Kérdem én, akkor mikor cserélték ki?

Louis Cypher 2008.11.14. 14:49:26

Davyd!
A kérdés jó. Koncert után, otthon az első dolgom volt lecsekkolni. Kábé 23 óra után már a 'javított' változat volt fenn.

Kismacska (BELLA) 2008.11.14. 14:52:12

Tesco4you: a LOL az a Laughing Out Loud rövidítése (hangosan nevet). A ROTFL a Rolling On The Floor Laughing-é. :))))))

Persze nyilván nem rólam szólt a hozzászólásod. :DDDDD

É2I 2008.11.14. 14:58:05

Csipszet vinni koncertre? Bakker ez mán nem semmi. Hova hígúlt az emberi faj......

KopaszMercis 2008.11.14. 15:00:54

regen az emberek egy jobb koncerten felkaptak egy egy szeket a muvhazban es bementek tancolni

csipsz....

Pepe135 2008.11.14. 15:15:31

Gyomorforgató volt ez a megoldás.
Ok, legyen VIP, de akkor írják ki, aztán majd a többi csóka eldönti, hogy 19 ropiért akar-e ácsorogni a félpályánál, a vipesek mögött, vagy vesz jóval olcsóbban jegyet más szektorba!

SoldOut 2008.11.14. 15:20:05

Azt honnan tudjuk hogy nem időközben változott meg a helyzet?

Egyébként vorpexnek van igaza. Ha valaki alkuszik, az alku után ne reklamájon. Vagy reklamáljon alku nélkül.

kzkvh2 2008.11.14. 16:41:44

Onnan, hogy ha megnézed a gyökérkönyvtárat látod, hogy November 12-én 15:07-kor módosították a képet.
Egyébként én ma ezt írtam nekik:

Rendelésszám:316721

Kedves Ticketpro!

Önök is tisztában vannak azzal, hogy amikor jegyet vásárolok önöktől, akkor egy szerződés születik meg köztem és Önök között.

Ez történt akkor is, amikor 2008 szeptember 18.-án vásároltam Önöktől összesen 37800 Ft értékben két jegyet a November 12.-i Jean-Michel Jarre koncertre.
Tettem mindezt abban a hitben, hogy a feltételeknek, illetve a jegyvásárláskor megjelent térképnek megfelelően a Front of Stage Ticket az valóban a színpad elé fog szólni. Feltételezem, hogy nem volt az angol nyelvtudásukkal probléma, mikor ezt a kifejezést rányomtatták a jegyre, illetve eladták nekem a jegyet.
Mivel anyanyelvi szinten beszélek angolul, naívan azt gondoltam, hogy azért FOS a jegy mert a rövidítés a Front Of Stage-kifejezést jelenti. És nem másért.

Nem ez történt. Önök közel 600-800 embert betettek közénk és az előadó közé. Ez maximum Nem Front Of Stage (NeFOS) jegynek lett volna jó. Vagy a 13900 Ft-os jegynek, azaz azoknak az emberkéknek akik 7-8 méterrel álltak mögöttünk és gyakorlatilag tökéletesen ugyanolyan élményben volt részük mind nekünk a feleségemmel.

Nem ecsetelem tovább a történeteket, önök is tisztában vannak a helyzettel. A média már eléggé egyértelműen jelezte felháborodásunkat.

Kérésem egyszerű. Térítsék meg az értékkülönbözetet a kiemelt és nem kiemelt állóhely közötti jegyek árából adódóan. Ahonnan én láttam a koncertet az nem Front of Stage volt. Nem kiemelt hely volt. Egy sima állóhely. Standing, vagy ahogyan a kódja szól: PL3

Ez a jegy 13900 Ft-ba került. Két jegy 27800 Ft-ba került volna.
Én ezért a jegyért 37800 Ft-ot fizettem.
Rutinos online vásárlóként természetesen készítettem screen shot-okat a vásárlásról.

Kérem 10 munkanapon belül jelezzék, hogy milyen formában kívánják megtéríteni káromat.

Amennyiben ez nem történik meg - többi sorstársammal együtt - jogi lépéseket fogunk tenni jogszerűtlen üzleti magatartásuk miatt.

Üdvözlettel,

Davyd · http://wordsofmusic.blog.hu/ 2008.11.14. 17:38:02

Kíváncsi vagyok milyen választ adnak majd kzkvh2 levelére. Lehet, hogy érik a következő Homár poszt? :)

Egyébként elég elkeserítő volt látni a koncert végén abban a hatalmas tükörben az üresen tátongó székeket az első sorokban...

milend 2008.11.14. 19:43:30

A koncertszervezők sajtósa a Blikk munkatársa, bizonyos Hámori Eszter. Ha ilyen médiumok bizonytalan etikájú újságírójával csináltatják a sajtót, nincs min csodálkozni. Lehúzás, lehúzás, lehúzás, táncolva és dalolva fizettetnek a jól átvert népekkel. Szívesen képen töröltem volna ott helyben valakiket, de ez a sok szervezős genyó lapított mint szar a fűben. Szegény Jeannak milyen rossz lehetett már, hogy egy fatökű közönségfoszlánnyal szemben kellett kierőlködnie a megbecsülést. Fúj! Én is megyek reklamálni, és megpróbálok pénzt visszaszerezni. Ennek a bagázsnak minimum valami ráadáskoncertet kellene szervezniük féláron vagy ingyen valahol valami olyan fellépővel, akit szeretnek az emberek. Gerinctelen pondrók!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.14. 20:54:11

Szegeny Jean nem szegeny ,nyugodj meg

bldo 2008.11.14. 21:00:26

kzkvh2: korrekt levél, csak szerintem nem jó helyre címezted. Én hasonlót írok a Danubius Music ügyvezetőjének mind e-mailben, mind tértivevényes ajánlott levében, Neked is azt javaslom, hogy őket keresd meg a panaszoddal, ugyanis a Ticketpro csak értékesít.
Persze felmerül a kérdés, hogy ha csak értékesít, miért tartották fontosnak, hogy utólag megváltoztassák a szektorkiosztást, de erre én személyesen sem kaptam választ a Károly körúti irodájukban.
Mindenesetre örülök, hogy egyre többen lépnek az ügyben, remélem lesz foganatja.

Tomi7711 2008.11.15. 00:45:48

Mi ülőhelyre vettünk jegyet, de nagyon gondolkoztunk az állón. Amikor megláttam lent a széksorokat nem nagyon értettem a dolgot, azt hittem, hogy elnéztük a rajzot, mert hát akkor mi is oda vettünk volna :) (életem első koncertje, haver mondta, hogy az valószinűleg VIP-esek részére van fenntartva) Teljesen jogosnak tartom a felháborodást és ezt nem szabad annyiba hagyni. A média szereti az ilyesmit, rendesen meg kell szellőztetni a dolgot (mindkét kereskedelmi tv-t felkeresni). Le fognak rá csapni. Sok sikert!

Xezs 2008.11.15. 01:41:44

kibaszás ami történt, bár ilyen buziságra el nem mennék az is biztos.

Joe Forster/STA · http://sta.c64.org 2008.11.15. 01:48:18

Nem szoktam koncertre menni, inkább a szobáb steril magányában hallgatom a stúdiófelvételt, ;-) de mivel igencsak kedvelem Jarre-t, elég szomorú, hogy az ő koncertjét (is) elbaszták az idióta szervezők. :-(

Valahol olvastam, hogy néha kipakolja a cuccait a párizsi Diadalívhez, és ingyenkoncertet tart annak, akinek van kedve kijönni és megnézni őt. Szerintem jó srác, és már régesrég nem a pénzért csinálja.

Azt a fikázást meg nem értem, hogy miért nem ő játssza ezt vagy azt a szólót a koncerten. Bassza meg, a stúdiófelvételein Les Paul is egyedül játszik hat gitáron, de NEM EGYSZERRE! ;-)

facsipesz 2008.11.15. 04:52:41

Ó, hogy én nem bírok szabadulni a félig elcseszett koncertektől! Itt egy újabb:

Tegnap Horgas Eszter-Al DI Meola koncerten voltam (2x8ropi), itt is 75perc után kezdődött a koncert vége (na jó, látszott, hogy szűkös a közös repertoár a kevés együttes próbalehetőség miatt, és mindent megtesznek a közönségért, szóval sokkal jobb lett a vége, mint ez a francia szintis vergődés).

NADE! A szervezők itt is mindenek alatt álltak: sikerült egy teljes szektor elé benyomni a pont szemmagasságig érő keverőpultot, ami ugyan nem ért a szektor végéig, de ott meg egy-egy emelvényre állított kamera figyelt. Nagy szerencséjük volt velem, mert rendszeres homár-olvasóként olyan tudatosfogyasztóik.anyázást kaptak volna, ha énis belekerülök a "kitakart közönségbe", hogy csúnyán megbánják. A pórul járt sorstársaknak felajánlották, hogy mehetnek az emeletre, ha ez nem tetszik nekik (oda a jegy nem 8, csak 3 rugó volt...). Áááááá.

Szóval a SYMA-csarnoktól meneküljetek, vagy ha nem tudtok, akkor a 003-as szektorba semmiképp ne vegyetek jegyet, vagy ha más a számozás, érdeklődjetek a jegypénztárosnál, hova rakják a keverőpultot. (Színpadtól számítva 2. és 3. szektor közé középre.)

iguana 2008.11.15. 09:47:18

facsipesz: mi is ott voltunk, a jobb oldali kameraállvány mögé kaptunk jegyet (3-as szektor). Bejelentettem az intézkedős kisfiúnak, hogy mi bizony 2széket behúzunk a szektorok közé, mert nem az operatőr seggének látványáért fizettünk ki nem kevés pénzt (mint utólag kiderült, nem lett volna jó ötlet - ott vonult be Horgas Eszter). Némi lightos szócsata után felvonultunk az emeletre, ahova 4vakító reflektor volt irányítva (szerencsére csak kb. 10percig, meg utána véletlenszerűen), vakuljunk meg jól. Átmásztunk jobboldalra, féloldalas módon néztük végig a koncertet a kényelmetlen műanyag székekről. A halálom az, amikor a mögöttem ülő extázisban dobol a lábával (néha az ütemet is eltalálva), és ettől reng az egész széksor, amin ülünk). A koncert előtt örültem, hogy különálló székeket kapunk - erről az emeleten le kellett mondanunk. Megemlíteném, hogy az 1-es szektor lakói (a burzsujok, akik még több pénzt adtak ki az élményért) nem győzték tekergetni a fejüket az előttük keresztbe mozgó kamera miatt. A 3-as szektor is izgalmas lehetett, a keverőpultot kezelő kisfiú véletlenszerű mozgással ugrált a tekerői között, ordas nagy fülsessel a fején, mindenféle kéz- és karjelzésekkel intézkedve. A koncert hatalmas volt, a rendezés siralmas. Első körben azt kérdezném meg a rendezőktől: mi a redvás f@szért kell a kamera mögötti oldalanként kb. (15-20) helyre jegyet eladni? Vagy miért nem lehet azokat a helyeket (mert ugye a bevétel a legfontosabb) átcsoportosítani másik szektorokba? Jah, a kétoldalt kihelyezett közepes kivetítő is legalább 50-60ember elől takarta a színpadot.

lonewolfhu 2008.11.15. 10:17:46

Pár éve jártunk így, mikor az a köcsög ír sztepptáncos (azóta csak így hívom, egyébként Flatley) Budapesten tartotta a búcsúfellépését.
Feleségem rajongott érte, ezért születésnapjára megvettem a legdrágább, 25 ezres kategóriát.

A Népstadionban már bemenetkor gyanús volt, hogy a celebek a kocsijukkal mennek befelé valahová, ahol party sátrak várták őket, miközben bennünket tereltek a lelátó felé. Aztán a még az elképzelt legrosszabbnál is rosszabb lett a helyzet : a színpad nem a pályán volt, hanem a szemközti lelátón, és a köztes részen a VIP-sok és a celebek osztoztak.
Nekem nagyon jó a szemem, de még így is csak a kivetítőn keresztül tudtam a táncosokat megkülönböztetni, jó 150 méter távolságból ( = nem az első sorban ültünk + atlétikai pálya + focipálya + atlétikai pálya). Így tulajdonképpen alig ültünk közelebb, mint a 3 ezres jegyért tehettük volna.
Ha lett volna valamim, amit közéjük dobhattam volna, akkor dobtam volna, de olyan messze voltak, hogy még az sem ment volna...
A rákövetkező évben ismét volt búcsúfellépése. Akkor már nem mentünk, de hallottam, akik mentek, azok is megszívták.

Candy Single · http://candysingle.blog.hu 2008.11.15. 11:28:51

Én mindig énekelek a kádban. Is. VIP szektor nincs, a szomszédok ingyé' hallgatják, de még nem panaszkodott senki.. a másik szomszéd zongorista, ha épp Seres Rezsőt játszik, azonnal nyomom a vokált.. nyáron nagyon klafa, mert a teraszon tesszük és száll a kertben... aztán még pénzbe se kerül.. Igaz, nem a Spúrcsarnokban lakunk, de már mondtam mindenkinek, ha vmi nem tetszik, írjanak a Homárnak, vagy ennek a buzi Zep gyereknek.. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.15. 12:06:21

szerencsere Mary nem szereti a stepptancosokat, de ha szeretne is akkor is inkabb elvinnem vacsorazni, mert az nekem is jo
50000 ft az majdnem 250 dollar
hu apam lenne hawaj
abbol ketszer mennek berugassal egyutt

kzkvh2 2008.11.15. 12:44:35

blackdogone: Én a Ticketpro-tól vettem a jegyet, vele kötöttem szerződést a vásárláskor. Az, hogy Ők kivel rendezik, az az Ő dolguk. Én velük fogom rendezni.
Évekkel ezelőtt egy hasonló problémából adódóan ugyanúgy az értékesítőhöz mentem vissza. Megpróbált lerázni de a végén be kellett látnia, hogy engem nem érdekel, hogy ki és hogyan cseszte el az előadást. És visszafizette a jegyárat. Ő meg gondolom leverte ezt a rendezőkön. De ez már az Ő dolga volt.
Most is ennek kell történnie - időm, türelmem van...

jarrefanny 2008.11.15. 23:21:11

Én úgy gondolom, hogy csúnyán átvertek minket a Mester koncerjén!
Amit megprobáltak rákenni Jarre-ra, hogy ezt ő találta ki!
Persze kifejezett kérése volt, hogy bénák ülljenek előre akik nem is ismerik!Tisztelet a kívételnek!
Én azt megértem, hogy vannak Vip-is jegyek a szponzoroknak és díszes népi zenekaránek! Idáig O.K!
Csak ne az én helyemen colázzanak basszus!
És ne olyan emberek legyenek elöttem ,akik nem is ismerik őt és a zenéjét, én meg sovárogva nézek a messzi tájba-(színpadra) mert ez durva!
Volt itt egy csóka aki röhögött ,hogy ő milyen jó helyen űllt mikőzben mi szívtunk! Ha jól érezte magát, egészségére a drága VIP-esnek!
De, hogy egy büdős bunkó az tény!
Miért ilyen primitivek az emberek?
Mindenki visszakapja a sorstól ha szemét egy másik emberrel!
Mindenki olyan zenét halgasson amilyet szeret és ne fikázza a mások izlését!
Jean Michel már jócskán bizonyított mint zenész és művész!
Sokan akik itt irtak még pajzán gondolatok sem voltak amikor ő már zenélt!
Megjegyezném, hogy volt olyan koncertje ahol 3.5 millioan menntek ki, hogy meghallgassák!
A koncert nagyon jó volt!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.16. 13:25:14

ennyi felkialtojelet utoljara EDE-nel lattam

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.16. 13:27:48

3,5 millioan hol fertek el?
csak hogy legyen kerdojel is

szempontpuska 2008.11.16. 14:14:31

Jarrefanny !
Na és azt is visszakapja az ember sorstól, ha nem tud olvasni ? :-)

szempontpuska 2008.11.16. 14:56:20

:-)
az eddigi világrekord...

jarrefanny 2008.11.16. 19:36:37

Szempontpuska!
Remélem tudod, hogy nem rád céloztam:-)

Amúgy háromszor kerűlt bele a rekordok könyvébe, a fellépésein megjelenő rengeteg emberke miatt!
3,5 Moszkvában volt pl
Lehet utána olvasni, ha nem hiszitek el!
Rtl klubos interjúban is elhangzik, ami a youtube-on is látható

V. 2008.11.16. 21:26:08

Ennél nagyobb bajod sose legyen, hogy egy tetves koncerten szar helyre kerültél...vegyél inkább dvd-t és azt nézegesd

Megdobbent 2008.11.16. 21:44:35

Ide lojetek, es szoktam tamogatoi jeggyel bemenni erre-arra, de ilyet meg en sem lattam (nem vagyok kopasz, nem vagyok adocsalo, mi tobb mediabirodalmam es autom sincs).

Rendszerint a tamogatok (legalabbis - ugy tunik - eddig) valaszthattak hasonlo koncerteken:

1) Fent a szekeken elol, esetleg mindjart a szinpad feletti reszen
2) Lent a tomboldaban ugy, ahogy barki mas.

Hasonlo "szinpadhoz" tolt sztori eddig csak boxmeccsen esett meg, de ahogy nezem az ilyen-olyan kozvetiteseket: ez normalis is.

Ugyhogy itt a szervezo volt a fasz, ez teljesen egyetelmu.

Jaigen, legutobb az arenaban valoban beszekeztek a szinpad elotti resz egyik felet (tehat bal oldalt szekek, jobb oldalt egesz a szinpadig ures placc), de az Woody Allan band-jenek koncertje volt :)

Megdobbent 2008.11.16. 21:47:29

Hu a lenyeget lehagyom: meg ilyen tamogati jeggyel is kizarolag olyan koncertre veszem ra magam, amit ismerek, szeretek.

Nagy csomo jegy amugy ott szokott heverni az asztalokon, mert valahogy az arra jogosultak kore is ugy gondolkodik, mint en. Igaz, telleg nem olyan proszto mediacuccrol van szo, mint a nagy atlag :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.17. 07:18:30

jarrefanny
en elhiszem de a 3 millio 456976-ik az mivel jart jobban mintha CD-t hallgat otthon

Bandus 2008.11.19. 12:56:32

én is kiemelt állót vettem a jövő évi dEPECHE mODE koncentre.....nem szeretném, ha sok majom ülne előttem....:-((

Navarone 2008.11.21. 15:35:14

Nelson Mandula: az általad említett Sting koncerten én is ott voltam - a VIP szektorban :)

Ismerősöm sógora a T-Mobile mo-i vezérigazgatója, és a Kapcsolat koncert ugye T-Mobile-os, így ketten elmentünk a Sting koncertre

:) :) :)

Nagyon kényelmesen ültünk :)

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2009.02.04. 01:20:50

Navarone szólhatnál az ismerősöd sógórának ismerősének sógórának, hogy a Kapcsolat koncertre már valami aktuális, vagy rágóta szupersztárt végre leszerződhetnének ezeken a lefeslett antik ócska előadókon kívűl...
süti beállítások módosítása