Tékozló Homár

Egy csizmával kihúzta a telet a Playersroom

2010.03.11. 07:42 | jackyll | komment

Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a csizmát a lemálló sarka miatt a boltba, ahol mindig "megjavítják":

Lányom novemberben vett csizmát a Playersroomban 19990 Ft-ért. Néhányszor felvette, de sajnos a csizma sarkán a bevonat szinte lemállott. Jött a karácsony, utána visszavittük az eladóhoz a Playersroom üzletébe. Ekkor került először az asztalra a csizma. Bolt elküldte bevizsgálásra, két hét, plusz a leállás, visszakaptuk január 21-én. Szakértői vélemény szerint javítható, meg is tették, hazavittük a csizmát.

Következő felvétel egy havas téli napon történt, amikor NEGYEDÓRAI viselés után újra válni kezdett a ragasztás mentén a pótlás – mert azt nem is említettem, hogy a javítás betoldott bőrdarabkák beragasztása volt. Csizmát újra bevittük a Playersroomba, ismét az asztalra került. Javasoltam, hogy elállok a vételtől, de az eladó a szabályok szerint újra jegyzőkönyvet vett fel és elküldte a szakértőhöz.

Közben a panaszomat beírtam a vásárlók könyvébe, erre azóta kaptam is választ, a cég vezetője szerint „a jogszabály nem mondja meg, hogy hányszor lehet javításra küldeni egy cipőt”. Természetesen a válasz ennél hosszabb volt, csak az engem zavaró mondatot idéztem ezúttal.

Több, mint két hét után a csizmát újra visszakaptam, ugyanazok a darabkák újra visszaragasztva. Kérdeztem az eladót, hogy nincs-e egy kis lavór a közelben, mert ez a ragasztás 15 perc tiszta vízben állás után újra elenged, szívesen megmutatnám itt a helyszínen. Nem volt, így egy rövid eltávozás alatt egy kedves ismerősömnél beleállítottam 1 cm magasságú vízbe a csizmát. Az egyiken szinte rögtön bekövetkezett a leválás. Örült szegény Playersroom-bolti eladó, amikor újra meglátott, felvettük az újabb jegyzőkönyvet, mert a csizma ismét az asztalra került….

Szerintem  magára valamit adó cég régen rendezte volna ezt az ügyet, ahogy illik. Például az elején szívesen levásároltuk volna egy másik csizmára ezt a gyengécske darabot, de közben eltelt a tél, venni kellett másikat, hogy legyen miben járni.


Mostmár megnézem, hogy meddig lehet ezt így folytatni, de lehet, hogy a következő lépés a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség lesz. Már csak amiatt is, mert a véleményezésben az sosem szerepelt, hogy nem rendeltetésszerűen használta volna a lányom a csizmát – hiszen nem is használta...

Fényképet is mellékelek a levélhez, amelyen talán látható a „javítás”, vagyis annak gyengeségei. Egy biztos, a Playersroomban mostanában nem fogunk vásárolni semmit, ez a játszma felháborító, szánalmas, méltatlan ehhez a céghez.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hideglelő 2010.03.11. 07:46:19

Ez szívás!
Vízben gumicsizmát kell viselni.

Matiz Papa (törölt) 2010.03.11. 07:52:32

Csizmát csak őstermelőtől, igaz Sün?

laskagomba 2010.03.11. 07:52:45

A poszt végén ott rejlik a megoldás is, Fogyasztóvédelem, vagy/és bolt ablakán csizmát beküldeni.

Dr. Kix 2010.03.11. 07:54:33

Akkor ezt a boltot is kerüljük a jövőben.

Eric_Cartman 2010.03.11. 07:58:25

Itt a globális felmelegedés, enyhébbek a telek, az idén is már alig esett a hó, a csizma jövőre okafogyottá válik.

pagonylako 2010.03.11. 08:00:14

Már a csizmákat is futózzák? wtf?

Megdobbent 2010.03.11. 08:02:27

De mert oda mindig es mindenkinek be kell menni sokpenzert jo szart venni, az mar egy ilyen bolt. Utana telesirjuk a homart, aztan fel ev mulva valaki mas megint, mert tenyleg a jatekosok szobaja, az egy bazijo cipobolt a neve is arra utal. Hurra!

Megdobbent 2010.03.11. 08:06:55

No, akkor sorrendben:

Rendszeres a küzdelem a PlayersRoommal (2006.12.20. 15:15)

Egy unprofi a cipőboltból (2009.11.09. 01:18)

Egy csizmával kihúzta a telet a Playersroom (2010.03.11. 07:42)

Ugy tippelem ezek alapjan, hogy majusban lesz a legkozelebbi, szerintem tavaszi felcipo ugyben.

Vateszi joslatomat kerem megjegyezni, igazsagom eseten csilliardos vagyont ramiratni, vagy adni egy teli n*kiasdobozokkal feltoltott kofferokkal telepakolt kontenerekkel szinig rakott hajot.

koszonom.

tomcs!** 2010.03.11. 08:29:11

a 'pléjörsz rúmban' sajnos számtalan ilyen, és hasonló esettel találkozhatunk. az egyetlen valódi oka annak, hogy mégis sokan visszajárnak vásárolni, hogy sok márka csak ott kapható!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.11. 08:31:47

@hideglelő: Szemre ez nem gumicsizma és nem is hótaposó. Nem is túrabakancs. Szerintem rá is volt írva, hogy "mérsékelten vízálló".

Tron65 2010.03.11. 08:32:15

„a jogszabály nem mondja meg, hogy hányszor lehet javításra küldeni egy cipőt”
Ez lehet, hogy ígyvan.
Műszaki termék esetén viszont ha 3 alkalommal javítják ugyan azt a fődarabot (garanciaidőn belül), az már cserére jogosít.
Csízma esetén fődarab a sarok?

Tökös Veréb 2010.03.11. 08:33:06

Hogy kerül a csizma az asztalra?

xombat.com 2010.03.11. 08:40:47

egy javaslatom van: ha annyira sz*r, hogy néhány hét után tönkremegy, akkor nem kell lacafacázni: kérni kell a vásárlók könyvét és beírni, hogy kérni fogod a termék Fogyasztó Védelmi Főfelügyelőség általi bevizsgálását. 4-ből 3 esetben ilyenkor számodra kedvező fordulatot vesz a játszma.
Vicc, hogy "majd a szekértőjük bevizsgálja" - gondolod, hogy az a "szakértő" kiadot valaha olyan "szakvéleményt", hogy a cég által forgalmazott termék hibás volna?

Saját tapasztalat, hogy amikor kéred a vásárlók könyvét, az eladó/üzletvezető általában már nem annyira keménykedő.

hideglelő 2010.03.11. 08:43:38

A mérsékelten azt jeleni, hogy nem az. Lehet hogy nem olvasták el a használati útmutatót?

cromer 2010.03.11. 08:58:59

Sziasztok!

A Players Roommal mi is megjártuk 1 éve. Barátnőmnek vettünk egy cipőt. 3hó után a ragasztás elengedett a cipő elejénél. Jogszabály: ha a hiba a vásárlástól számított 6hónapon belül jelentkezik, automatán gyártási hibának minősül, kivéve ha bizonyítható a nem rendeltetés szerű használat. Bevittük, közölte a csaj, hogy bevizsgálják (ez ugyebár érthető). Kértem, hogy írja rá, hogy cserét kérünk, vagy visszafizetést. Nem tette meg, arra hivatkozva, hogy javítható, és a törvény azt mondja, hogy amennyiben a hiba javítható úgy, hogy az nem látszik, hogy javítva lett, akkor javítják. Mondom oké, de akkor úgy legyen. 2hét múlva mentünk érte, közölte hogy javították, megmutatta kb. 1másodpercre, és odaadta, majdnemhogy elzavarva minket. Kimentünk az üzlet elé, kivettük a cipőt, mit láttam? Az a nem látható javítás annyiból állt, hogy a leválásnál pillanatragasztót nyomtak bele dögivel, tisztára látszott, olyan volt, mintha műanyag golyókat tettek volna rá. Tiszta ideg lettem, mondtam páropmnak, hogy először elszívok egy cigit mielőtt visszamegyek, mert tuti borogattam volna. Elvittük a szomszédos Adidas boltba biztonság kedvéért, hogy ott mit mondanak rá (mert Adidas cipőről volt szó), azt mondta a srác, hogy ők automatán cserélik az ilyet. Sőt még javaslatot is tett, hogy a vásárlás után kb. 5hónappal célszerű valahol a varrást megtépkedni, hogy szétjöjjön ott, és akkor visszavinni :)
Na vissza P.room-ba, közlöm a csajjal a ragasztás tényét, fel van háborodva, de felajnánlja, hogy vásároljuk le. Mondom, inkább a pénzt kérem. Azt mondta, hogy csak akkor adja vissza, ha nem találunk megfelelő cipőt. Mondtam hogy ok. Körbeszaladtunk, talált párom vagy 5olyan cipőt ami tetszett neki, de odamentünk a pénztárhoz, hogy nem találtunk semmit, kérjük a pénzt. Szájhúzás, de megkaptuk. Azóta se vásároltunk az üzletükben.

cromer 2010.03.11. 09:01:46

Továbbá az a baj, hogy a Fogyasztóvédelem a vásárlók szempontjából lényegtelen. A Fogyasztóvédelem az üzletet büntetheti stb, de a vásárló kárát ez nem fogja helyretenni. Kapsz a FV-től egy levelet, hogy az ügy kivizsgálása folyamatban, vagy hogy lezárva, de ők a károdat nem tudják megoldani, ezügyben fordulj az XY Békéltető testülethez. FV: 1hónap, és utána a békéltető is van annyi... Tehát akármit csinálunk, mindig mi szopjuk meg

2010.03.11. 09:06:51

A players maximum arról tehet, hogy szarul kezelik a problémát. Bármelyik másik boltból: bershka, h&m vásárolt papírtalpú igénytelen kínai szemét pontosan ugyanígy tönkremegy 1 hónap használat után.
A kínai megcsinálja kb 1000 forintér, 200ért ideszállítják és a maradék 17ezer forint a bolt haszna.
CSAK igénytelen kínai szemetet kapni ebben az országban tehát megoldás nincs.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.11. 09:26:08

@Kulics: "CSAK igénytelen kínai szemetet kapni ebben az országban tehát megoldás nincs. "
Amikor utoljára Szlovákiában jártam, akkor ott igényes kínai szemetet is lehetett kapni. Meg igénytelent is, és ami ott nem fogyott el, pl TESCO akcióban, azt ide hozták teljes (többszörös) áron...

kaosz 2010.03.11. 09:28:23

Ez de szívás...meg egy Deichmannban is zokszó nélkül kicserélik vagy levásárolhatod a lábbeli árát...bár ott nyilván tudják hogy a cipők 99%-a eléggé tré és a fos határmezsgyéjén mozog a minőséget tekintve.

Ha már egyszer ennyit szívsz ezzel a csizmával vidd el egy normális szakemberhez aki normálisan megcsinálja.

oszamaci 2010.03.11. 09:31:48

Martens bakancsot az birja.

kaosz 2010.03.11. 09:31:52

bár magam is sufnituningba javítottam már cipőt, a legjobb eszköz hozzá: www.pattex.hu/ciporagaszto.html
600 huf kb

sorica123 (törölt) 2010.03.11. 09:39:14

@Kitalátor feljegyzetei: na az oké, de a mérsékelten vízálló nem azt jelenti, hogy víz hatására szétmállik me papírból van. Hanem, hogy beázik, így ha nem akarod, hogy a csukádban vartyogjon a víz egész nap, ne ezt vedd fel.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.11. 09:59:21

@sorica123: De igen. Ami teljesen szétmállik a nedvességtől, az "Nem vízálló", amiről csak darabok válnak le az "Mérsékelten vízálló", ami egyben marad egy esős nap után is az "Vízálló". Amibe meg nem folyik be a víz (és amiből nem távozik el a verejték) az meg "Vízhatlan". Legklasszikusabb fajtája a mezőgazdasági edzőcipő, azaz a gumicsizma...

Diódejó · http://www.festekszer.hu 2010.03.11. 10:18:51

jaja én is mentem volna az első panasz könyves írás után a Fogyasztóvédelemhez. Megérdemlik... hát hány embert sikerül átvágniuk... És fogadjunk, hogy adózni meg ba....sznak :P
hakereselesnemtalalsz.blog.hu/ ; eletempercei.blogspot.com/ ; market-inga.blog.hu ; moviesforyou.blog.hu ;

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.03.11. 10:21:12

@Kitalátor feljegyzetei: Ám ezzel szemben még az aszfaltot sem állta.
Utóbb minden mérsékelten vízálló, ami nem Gore-Tex, még a gumicsellóra is az volt írva (én marha meg nem fotóztam le).
mérsékelten vízálló bakancsban sikerült 50 cm-s hóban túrázni, és kibírta. Sokáig. Sajnos, már lekopott a sarka, de be nem ázott.

@oszamaci: Az első martens 7 hónap után szétrepedt. a második (ugyanonnan, vadász effektus) több éve tűri a megpróbáltatásokat.

theveryguest 2010.03.11. 10:23:31

Na, itt egy nagyszerű alkalom a kisérkletezésre. Megláthatjuk, hogy hányszor javítják a csizmát. Beadod javításra, aztán irány a legközelebbi mosdó, kicsit megáztatotd és már viszed is vissza. Csak javítgassák ezek a kis csehszlovákok a kis román csizmájukat hetente.

akikaztmondjákni 2010.03.11. 10:33:05

Ppfff....Nekem második éve van tőlük egy lovagló csizmám és semmi baja.
Ez melyik márka?Nekem aza Norah boots vagy mim van.
Meg van innen jeti csizmám is, annak sincs semmi baja,idén vettem.
Sőt!Van egy harmadik is innen, egy Levi's, azt is idén vettem és annak sincs semmi baja.

akikaztmondjákni 2010.03.11. 10:36:45

Kihuzta a telet?
Még csak most jön.
SZAKAD a hó!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.03.11. 10:58:31

Én a playersroomban pókerezek, nincs ott egy darab csizma sem.

Diódejó · http://www.festekszer.hu 2010.03.11. 11:57:59

Ez van mindenhol... Én a Replay-ban vettem 25e ért egy farmergatyát, és 2 hónapig tartott aktív használat ebből kb. 16 nap... no comment.
eletempercei.blogspot.com/ ; hakereselesnemtalalsz.blog.hu/ ; moviesforyou.blog.hu ; mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu szobafestesfestekszer.blogspot.com

zyl187 2010.03.11. 13:18:33

miért jársz a pléjerszrúúmba? mert kétszer annyiba kerül minden cucc mint máshol???

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.03.11. 14:34:07

A fenykepen szinte latszik, hogy szinte lemallott.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.11. 16:27:53

Minek kell 20.000 Ft-ot adni egy csizmáért? Főleg egy ilyen ronda darabért.

romesz 2010.03.11. 18:04:02

Nagyon szep neve van az boltnak, nincs erre valami magyar megfelelo? Nagyon divat lett az hogy csak a kulfoldiul elnevezett cegek a jok. Kozben szart arulnak es az emberek kifizetik a nevvel jaro toblet koltseget. :(

reklamáló vevő 2010.03.11. 18:22:52

@vazsmegyeigerdezsház: Ezen a képen az nem látszik, hogy lemállott, hanem az látszik, hogy így javították meg (bőecsíkok betoldásával) és ez negyedórás viselés után feljött.

reklamáló vevő 2010.03.11. 18:23:53

@atpijkamo: :) Ilyen csizmák nem is hiányoznak onnan : 9

reklamáló vevő 2010.03.11. 18:25:12

@zyl187: Nem járok! Egyszer betévedtünk oda. Azért írtam a cikket, hogy más ne menjen oda....

reklamáló vevő 2010.03.11. 18:28:36

@hideglelő: Nem a bőrrel volt baj, a víz nem ért fel odáig. Csak a sarkáról a "bevonat"(vagy mi) mállott le.... A képen már a "javított" sarok látszik, ami rövid használat után levált.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.11. 20:06:44

ezt mar Hofi regen megmondta
csizma, de hogy csiz holnap is az nem biztos

pulykatojás 2010.03.11. 21:16:36

csizmát csak a Humanicból!!! ismerősöm 1 javítás után választhatta a csizma értékének megfelelő vásárlási utalványt. csak és kizárólag őstermelőket foglalkoztatnak...

Warnyús 2010.03.12. 06:17:29

Jelentem: a Deichmann is bekeményitett! Eddig szinte minden cipőt és csizmát visszavittünk,2-3 hónap után szétjött, levállt, elfoszlott etc. ( ugyanazt a kinai szemetet árulják, mint a kinai piacon, csak drágábban, de a csere miatt érdemes volt inkább ott vásárolni )Eddig minden panaszt nélkül mosolyogva elfogadtak és vásárlási utalványt adtak.
Egy hónapja visszavittük a 10e Ft os, 2 hónapos csizmát, már feltünt, hogy több reklamáló áll a pultnál ilyen olyan szakadt lábbelikkel, az eladó közölte, hogy nincs csere,minden cipőt bevizsgálásra küldenek. 2 hét után telefon az üzletből: a csizmát nem rendeltetésszerűen viselték, panasz nem jogos, nincs csere, se levásárlás, menjünk visszaadják a rossz csizmát( nem is javitható) A boltban rákérdeztem, mi ez a kekeckedés, túl sokan vitték vissza a cipőket? Választ nem kaptam, csak lesajnáló mosolyokat... Tehát xar cipőt a kinai piacról.. ahol 5e ft egy hasonló csizma, de tudom, hogy 2 hónap a kihordási idő és ennyi... Deichmann is felejtős. Állitólag a Humanic még cserél...ki tudja meddig?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.03.12. 09:13:20

Részemről az egyszezonos sportcipőt javaslom, azt a típust aminek nem olyan lamellás izé a talpa, mert az egy hetet sem bír ki.

Komolyabb igénybevételre vannak a munkavédelmi cipők: elég pofás a fazonjuk is (már aki a klasszik vonalat szereti, ledes villogót meg csillagos motívumot nem szoktak ebbe rakni)

viszont saválló, átszúrás álló, olaj-álló, mechanikai védelemmel (akár át is hajthatnak a lábfejeden kocsival) és kényelemes is van közöttük.

Vannak jó túrabakancsok is.

Ha még fokozottabb igénybevételre kell ott a víz, tűz, átszúrás álló tűzoltó csizma :)

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.03.12. 09:17:19

Most néztem meg alaposabban a képet:
ez gyári hiba, mégpedig anyagé ami a nem megfelelő extrudálás vagy a keverékben található szennyeződés (olaj) miatt málik.

Volt egy bakancsom ami a szekrényben állt egy évet, majd mire fel akartam venni kézzel szét lehetett morzsolni a sarkát: beleállt/ragadt a kavics is.

Jégkorongból csináltam rá másik sarkat - azt hiszem azóta meg van (9 éve talán)

labi 2010.03.12. 10:09:29

volt egy időszakom, amikor olcsóbb cipőket vettem a H*****C-ban. Átlagosan fél év után tört el a talpa mindegyiknek a habtestem alatt.
Minden esetben szó nélkül levásárolhattam az árát, így fél évente új cipőm volt két éven keresztül ingyen.

Aztán meguntam és vettem egy drágább, jobbat... Most két év után már elég viseletes, vennm kell egy újat pénzért...

Lehet hogy veszek egy olcsót, és egész életemben új cipőm lesz - egy áráért. :)

Ficak 2010.03.12. 11:18:22

A vadkapitalisták mondják, majd a piac mindent megold, a rossz hatásfokú vagy silány minőséget gártók kihullanak a piacról, mert mindent a piac határoz meg. Tessék itt a példa......

Egyébként minden folyamatosan silányul körülöttünk....

kaosz 2010.03.12. 14:23:42

nekem van egy Adidas samba márkajelzsű cipőm.
voltaképpen teremcipő, de utcán használom.
előtte is ugyanilyen volt és az is két évet bírt, igaz december óta nem használtam. a mostani is elmúlt két éves, kissé viseltes már de egyszerűen elpusztíthatatlan.

Fashionistas 2010.03.12. 23:11:01

Hát nekem a lavor vizben áztatás nem tűnik nagyon rendeltetésnek megfelelő használatnak...... Jó hogy nem abba úszik a kádban a kedves vevő és reklamál!
Egyébként pedig ki kell verni a balhét a boltban, hangosan üvöltözve, kérni az üzletvezetőt akkor talán máshogy állnak a dologhoz.....

Egyébként sok vevő konkrétan arra játszik hogy fél év előtt 2 nappal visszaviszi a cipőt hogy itt meg ott lejött elszakadt stb stb.... Gondolom ebből lett elege a cégnek ami amúgy maximálisan korrekt cipőboltként szerzett komoly piaci részesedést eme sekélyesnek mondható Magyarpiacon.

blasiusii 2010.03.13. 17:09:02

Nekem is voltak vegyes érzelmeim a Players'-el, kb. 3-4 pár cipőt vettem már tőlük az utóbbi években, csak eggyel volt gond, egy Le Coq cipő ment szét a talp-anyagrész kapcsolódásnál 5 hónapon belül. Visszavittem, h ez nem normális dolog, erre a gondolom, teljesen elfogulatlan szakértőjük megvizsgálta, és közölték, hogy ez javíthatatlan, és egyébként is az én hibám, mert vszínűleg túl lazán kötve hordtam. Nah, ez utóbbi nem igaz, csak annyira, mint a többit, aminek nincs semmi baja. Summa summarum, mivel gondoltam, hogy úgyse lesz semmi foganatja, ha a Fogyasztóvédelemhez fordulok, inkább megcsináltattam egy ezresért egy cipésznél, és azóta nem veszek Le Coq-ot. Ez a szakértői vizsgálat viszont egy vicc, de hát mit lehet csinálni?

anti33 2010.03.14. 22:35:17

Azért nem lehetetlen visszakapni tőlük a cipőd árát, nekem 2 javítás, 1 vásárlók könyve után sikerült-)
A vásárolt 10.000 Ft-os cipőm ragasztása 2 hét használat után levált. Felajánlották a javítást, de kértem a cipő minőségi vizsgálatát.
2 hét után visszakaptam a cipőmet, a szakértőjük megállapította, hogy a hiba javítható, és el is végezték a javítást.
Ezek után 1 órai használat után ismét jelentkezett a hiba..!
Ők ismét el akarták küldeni a szakértőjükhöz...Közöltem az eladóval, hogy én a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet vizsgálatát szeretném kérni, amit az üzlet költségére kötelesek elvégeztetni. A hölgy ezt megtagadta, mire én szépen leírtam a történetet a Vásárlók könyvébe.
Kb 3 hét múlva kaptam értesítést, ami szerint mégis jogos a reklamációm, és fáradjak be az üzletbe, ahol természetesen visszakértem a cipő árát.
Az a gond, ha nem vagy tisztában a jogaiddal, simán leráznak, az
viszont szomorú, hogy az eladónak fogalma sem volt arról a jogszabályról, hogy a fogyasztóvédelmi vizsgálat költségei tényleg őket terheli...

crow 2010.03.19. 17:18:42

A Players Roommal én is megjártam.Egyhez van jogod megvennei és befogni a szád ha baja van a cuccnak.
Én konkrétan siófokon vettem a cuccot. 15000ft os bakancsot 2 hónap után eltört a talpa. Elvitték bevizsgálták a szakvéleményben az állt hogy én egy éles tárggyal elvágtam.. ja szándékosan kiba..ok magammal.
Ez egy .... sz... társaság. az ilyeneknek az engedélyét visszavonatnám.. meg kell nézni a fogyasztóvédelemnél a folyamatban lévő ügyek 80 % az ö ügyük..
A kedves ügyvezetőnek üzenném DUGJA ahova gondolom. én náluk semmit sem fogok venni. ettől persze nem lesz szegényebb de a véleményemet nem kis körben elmondtam.. etttől már igen. Sőt feltettem több forumba. Könnyü ugy valamit elbirálni hogy saját szakértőnk van.. mocskos egy banda..
süti beállítások módosítása