Tékozló Homár

Halálkamat az Allianztól

2010.05.14. 09:35 | ge | 140 komment

Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki inkább azonnal a bírósághoz fordult, még a bíró szerint is indokolatlanul.

Édesanyám 2008 év végén hunyt el betegségben. Édesapámmal és bátyámmal élt együtt, de ennek ellenére a család nem tudott róla, hogy Édesanyám több bank felé is van kölcsönszerződése. Azaz néhányról tudott, de azt nem, hogy pontosan milyen bankok felé, milyen összegekkel is pontosan. Ezen lehet vitatkozni, hogy miért nem mondta el Édesanyám, de a történeten nem változtat.

Az egyes bankoktól természetesen kezdtek szállingózni a különféle fizetési felszólítások. Édesapám ezekre reagálva ahová csak tudta bejelentette az elhalálozást, és elküldte az összes okmányt. Amiről volt tudomása, hogy milyen hitel pontosan (pl. autó, áruhitel), azt természetesen fizette tovább, de amiről azt sem tudta, hogy micsoda, milyen összegben, azoknak a törlesztés és kamatozás átmeneti leállítását kérte a hivatalos örökösödési eljárás végéig (mely ugye állami fennhatóság), és kérte a szerződések kiadását.

Ez történt az Allianz Bank esetében is, de a bank a szerződést nem adta ki, ellenben követelte az összeget, melyet Édesapám ezek tükrében nem törlesztett.

Az örökösödési eljárás több mint egy évig elhúzódott, bár ennek okát nem látjuk, hiszen nem volt semmilyen vita vagy problémás eset. Ekkor derült ki, hogy konkrétan öt bank felé is volt tartozása Édesanyámnak, mely már több mint egy éve nem került törlesztésre (hiszen nem is tudtunk ezekről semmit, vagy csak azt a tényt, hogy van valami szerződés, de hogy pontosan micsoda, milyen összegben, azt nem).

Természetesen azonnal megkerestük az érintett bankokat, hogy Édesapám, mint házastárs és örökös szeretné rendezni ezen tartozásokat, és kérte, hogy az örökösödési eljárás alatt keletkezett büntető kamatokat engedjék el számára, hiszen az nem az Ő hibájából keletkezett, valamint kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kért.

A bankok közül az alábbiak nagyon korrektül reagáltak:

- Cetelem Bank és Magyar Accord Zrt: az összes kamatot elengedték és kamatmentes részletfizetést tettek lehetővé (később a biztosító is fizetett)

- Budapest Bank: az összes kamatot elengedték és kamatmentes részletfizetést tettek lehetővé (később a biztosító is fizetett)

- Credigen Bank Zrt: biztosított volt a teljes összeg, melyet automatikusan lehívtak

- CIB Bank Zrt.:elsőre elutasítóak voltak, de későbbi panaszomra a kamatokat teljes egészében elengedték.

És végül maradt az Allianz Bank Zrt.. Természetesen az örökösödési eljárás végén Őket is azonnal megkerestük kérésünkkel, melyben ugye fizetési szándékunkat is jeleztük. Már a levél átvételekor a banki ügyintéző megjegyezte, hogy Édesapám minősíthetetlen levelet küldött nekik (nem tudom ez alatt mit értettek, pusztán annyit kért, hogy az eljárás végéig szüneteltessék a kamatokat és követelés behajtást).

Majd vártunk, hogy mit reagálnak a megkeresésünkre, miközben az összes többi bankkal sikerült megegyezni és az összegeket sikerült is kiegyenlíteni.

Nos, az Allianz Bank Zrt. válasza egy bírósági megkeresés volt, ahol is követelték az összes kamatot, büntető kamatot, valamint a per teljes költségét.  (Megjegyezném, hogy a bírósági iratokban követelt alap tőketartozás sem egyezett az örökségi leltárban feltüntetettel.) A bíróságon természetesen nem jelent meg egy képviselője sem, de hozzá kell tennem ,a bírónő eléggé meg volt lepve, hogy tulajdonképpen mit szeretne az Allinaz Bank Zrt. a bíróságon, mikor mi illetve Édesapám jeleztük a fizetési hajlandóságunkat, ráadásul közben Édesapám befizette a hagyatéki leltárban lévő összeget (kamatok nélkül).

Most már mi is a bíróság előtt vitatjuk annak a jogosságát, hogy egy hivatalos állami eljárás idejére  büntető kamatot számolnak fel, annak ellenére is, hogy a szerződések másolatát a mai napig nem adták át Édesapám számára, valamint vitatjuk a perköltségeket is, hiszen semmi indok nem volt ezt a pert megindítani.

És mint a fenti esetből kiderül az Allianz Bank Zrt. az egyetlen bank esetünkben, aki úgy gondolta, hogy egy ember halálából szeretne nyereséget termelni. Bármi áron.

Üdvözlettel:

Zoltán

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.14. 11:05:35

@WildBoar:
Ez tény."

Nemegészen. Ezer buktatója és kivétele van
Persze ha ezirányú biztositás volt, akkor nem.
Sőt ha nem fogadja el, ill. visszautasitja az öröklést semmi fizetési kötelessége nincs,amugy meg csak az öröklés összegéig és stb.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.14. 11:07:08

@elwood: Valami germány bankbaszogató nyugdíjas vizsgálódott, ha jól emlékszem, de a "kinek használ" elv lefordítása "véletlenül" szintén ezt az eredményt adja.
Az biztos eszerint, hogy nem mi voltunk és pláne nem a tótok voltak...

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.14. 11:09:44

@Mylady: hagyatéki hitelező"

Na, az is egy csavar az öröklésben
Nem mintha ügyvéd lennék, nekik nyilván egyszerűek ezek az ügyek

XCat 2010.05.14. 11:14:30

Hol van a Sün? Tegnap sem volt sehol.

SSSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elwood 2010.05.14. 11:14:44

@Kitalátor feljegyzetei: a kinek használ elven a jégesőt a tetőfedők csinálják, de ezt akkor is nehezen hinném el ha egy germán nyugdíjas mondaná

EvangelineS (törölt) 2010.05.14. 11:15:30

Csak egy kérdés:édesanyadnak hogyan adhattak ennyien,ennyiféle kölcsönt?gyanítom,nem 20000-Ft-ról van szó. Elég érdekes,hogy a bankok csak úgy odaadják fűnek-fának a kölcsönt,utána sem néznek,hogy mivel tartozik még azon kívül. Ezért van eladósodva az ország...

Superba 2010.05.14. 11:15:33

Ha jól tudom némely banknál életbiztosításhoz kötik a hitelezési eljárást.
Vagy ez nem segítene a családon?

brand_boy 2010.05.14. 11:20:13

Hamarosan úgyis fölvásárolják a magyar Alianz bankot úgyhogy nem lesz kit szídni !

XCat 2010.05.14. 11:22:40

Valaki kapcsolja ki az esőt.

@EvangelineS: "Ezért van eladósodva az ország... " Az ő édesanyja miatt? Ez túlzás!

XCat 2010.05.14. 11:41:21

Ez a poszt megdöglött.
Másikat!

zitoka 2010.05.14. 11:46:11

"Édesapám, mint házastárs és örökös szeretné rendezni ezen tartozásokat,"

Nem ő az örökös. A gyermekei az örökösök. A férj pl. haszonélvező lehet,de az is csak akkor, ha be van jegyezve.
Örökös nem.
Hacsak nem volt végrendelet. De ezt cáfolja a posztoló, amikor egyszerű esetről ír. Ám ebben az esetben is jár a köteles rész a gyermekeknek, hacsak az elhunyt még életében bíróság előtt nem támadta meg ezt a jogot, méltatlanság okán.
A posztoló kamuzik.

Tron65 2010.05.14. 11:50:46

Amennyire tudom:
- az örökös csak az öröklés mértékéig felel az örökhagyó által velvett hitelekért (vagyis mondjuk 10M hitel, 5M örökség: bukott a bank 5 millát, az örökösnek meg semmi)
- a fenti felelősség az elhalálozás kor érvényes tartozásra vonatkozik CSAK. Az eljárás idelye alatt kamatot felszámolni már azért is értelmetlenség, mert a hitelszerződés az egyik fél halála miatt MEGSZÜNT.
- a hiteligények kiegyenlítése ügyében az öröklési eljárást lefolytató intézménynél kell jelentkezni, nem az örökösnél.

Uff.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2010.05.14. 11:56:19

@zitoka: Ne haragudj - de egyrészt a kegyelet miatt több tiszteletet, másrészt pedig megdöbbentő hogy olyasmihez szólsz amiről csak részleges információid vannak, majd léehazugozod a posztírót. Ez a szó jut eszembe: seggfej!
Ha van végrendelet, és azt elfogadják az örökösök, akkor egy kibaszott egyszerű nyilatkozatban le lehet mondani a köteles részről, és elfogadni a végrendeletet. Ez normális családoknál ha már sejteni lehet az elkerülhetetlent, akkor közös megállapodás után születik meg, így valóban ez az egyszerűbb sima ügy, hiszen tesznek pár nyilatkozatot, és elfogadjk a végrendeletet!
Nem mellékesen a probléma abból származik hogy a jegyző, aki a hagyatéki eljárást végzi, gyakran annyira eé van havazva - jobb esetben, rosszabb esetben beleszarik - és egy évet kell várni, ami még egy normális országban is nehezítené a normális ügyintézést, de hazánkan?
Végül az Alianzról: biztosításom ellenére külföldön hagytak, ott semmit nem intáztek, majd hosszú pereskedés után a bíróság megítélte a pénzt, azt pedig majd már csak akkor fizették ki, amikor többször felszólították őket, majd elindult a végrehajtási eljárás, akkor pedig egyezkedni akartak. Ha valaki gusztustalan, akkor ez a cég valóban az!

akos147 2010.05.14. 12:03:49

Holnap is lesz dél.

akos147 2010.05.14. 12:04:49

Ma este METALLICA koncert, majd küldöm a BÜ posztot. Metááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál!!!!!!!!!!!! Bikicsunáááááááááááááájj!

yippyupp 2010.05.14. 12:06:20

@akos147: csapjuk szét a sziesztázó hangulatot:
VICSÁJ

Superba 2010.05.14. 12:07:23

@Tron65:
Igen a hitelszerződésekben van egy ilyen kitétel,ami az elhalálozásról is rendelkezik.
Szóval olyan egyszerű(lehet hogy tényleg kitaláció a poszt..)

Circus 2010.05.14. 12:23:39

@EvangelineS:
részben ugyanez jutott eszembe nekem is.

Kezes, meg ilyesmi az nem szokott kelleni, pl? Nagyobb összegeknél?

A bank eljárása eléggé... szóval izé, de nekem kicsit szürke ez a 'nem tudott róla senki' dolog.
Ezzel együtt részvétem

Mylady 2010.05.14. 12:26:57

@EvangelineS:
Látom, megfogtad a poszt lényegét.

De ki mondta, hogy nem vizsgálták? Általában a fizetés 33%-ig, max 50%-ig mehet a törlesztőrészlet. Az, hogy ez hány hitelből jön össze, nem mindegy?
Pl. volt egy autóhitel, meg mellé pár áruhitel, egy a folyószámlához, ez olyan elképzelhetetlen?
Számomra nem.

Egyébként elmondjam, egy banknak milyen lehetőségei vannak? Megkérdezi az ügyfelet. Az meg vagy megmondja az igazat, vagy nem.
Nincs közös adatbázis, ahol lehetne látni, kinek milyen hitelei vannak.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2010.05.14. 12:29:11

Komolyan - annyira rosszindulatúak vagytok, és nagyon furák is...
Nem a hitel kamatait engedték el, hamem az egy évre esőt - amíg hagyatéki eljárás folyt. Ez teljesen természetes egy EU országban. A szerződésekben szabályozás miért mond ellent a posszt valóságtartalmával kapcsolatban??? Van olyan szerződés amelik azt szabályozza hogy ebben az országban a jegyző akármennyi időt is eltölthet azzal hogy kiírja a hagytéki eljárást - nem mellékesen ha vita van, az nagyon sokáig húzódhat. Emberek vagyunk, a bank is nagyon jól tudja hogy ha nem akar nagyon sokat bukni, akkor inkább vár egy évet, és továbbra is pénzt keres - ez ennyire egyszerű!!!
@Circus: nem mellékesen pedig - az emberek jelentős része nem veri nagydobra hogy melyik beruházását milyen hitelekk oldja meg. Ha nem csak magából indul ki az ember, akkor megrzi - hogy ahény ház anniy szokás. A szomszédunknál szerintem a feleség még azt sem tudja mennyit keres a férje. Ilyen is van, és boldogok...

stellaz1 2010.05.14. 12:51:15

"Édesapám, mint házastárs és örökös szeretné rendezni ezen tartozásokat, "
Édesapád hogy lehetett örökös?
Gyermekek ki lettek tagadva?"

Édesapám vállalta magára az összes bankszámlát, így a tartozásokat is.

Ez a közjegyző előtt történt, az örökösök (Én és a bátyám) belegyezésével. A közjegyző is ezt javasolta, ennek technikai okai voltak.

Üv:

Zoltán

stellaz1 2010.05.14. 12:57:39

"A bank eljárása eléggé... szóval izé, de nekem kicsit szürke ez a 'nem tudott róla senki' dolog."

Édesanyám sajnos nem tudta kezelni ezeket a dolgokat, de elmondani sem merte. Amiről tudtunk azt még az örkösödési eljárás előtt ki lett fizetve.

Üdv:

Zoltán

stellaz1 2010.05.14. 12:59:08

"Szóval olyan egyszerű(lehet hogy tényleg kitaláció a poszt..)"

nem kitaláció, pontosan így történt minden

Üdv:

Zoltán

Tron65 2010.05.14. 13:08:56

@Superba:
Én nem a hitelszerződés egyik pontjáról írtam, hanem a ma Magyarországon érvényes és hatályos törvényről.

terii 2010.05.14. 13:31:30

Ez kamu!!!! Az Allianznál minden hitelhez INGYENES hitelfedezeti biztosítás jár!Alapból. Attól a perctől kezdve, ahogy bejelented a halálesetet intézik a visszafizetést.

stellaz1 2010.05.14. 13:34:24

@terii:

NEM volt hozá hitelfedezeti szerződés

Ha volt, akkor az Alliancz hazudott és csalt, ugyanis a szerződést még a mai napig nem kaptuk meg

Üdv:

Zoltán

XCat 2010.05.14. 13:37:35

@stellaz1: Majd kapsz te itt az arcodra, ne félj.
Mellesleg részvétem.

terii 2010.05.14. 13:41:48

@stellaz1: küldtem privátban elérhetőséget,válaszolj arra,hátha tudok segíteni.

stellaz1 2010.05.14. 13:46:11

@terii:

köszönöm, már válaszoltam is

Circus 2010.05.14. 13:49:38

@Legelő Őse:
Igazad van, ahány ház, annyi szokás és magamból indultam ki - szerintem egy többé-kevésbé közös kasszán lévő pár esetén az a természetes, hogy ez nem titok.
Sajnos, részben érintettség miatt mi is küzdöttünk hasonló esettel - szépemlékű Tele2 nagypapámra rátukmált szerződését kellett semmissé tenni, nem volt egyszerű.
Ne állt szándékomban belegázolni Zoltán lelkébe, főleg ismeretlenül.

Sajnos van a baráti körben olyasvalaki, aki ezzel 'sportolt' - beteg rokon nevére hiteleket... Bejött neki...

gaymans 2010.05.14. 14:07:00

@Tron65: Uff "idelye" ??????? Uff

Circus 2010.05.14. 14:09:43

@Kitalátor feljegyzetei:
Aha, de már sikerült is leszedni a vírusokat meg újratelepíteni az egész hóbelevancot, kösti!

Fenét, elfelejtettem, szakadt az eső, örültem, h hazaérek. Nade majd most, felírtam!

Izé, pont itt kellett megkérdezned...?

XCat 2010.05.14. 14:11:09

@Kitalátor feljegyzetei: Nekem a megszünt tetszik.
Piszkáld már meg a többieket, hogy ne csak te írjál.

Circus 2010.05.14. 14:13:54

@Kitalátor feljegyzetei:
nem csodálom, mert az Óvodásdarálósban írtad, asszem

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.14. 14:14:50

@CatMother: Már én is meguntam, magamat is. (Provokálni meg tőled jobban senki sem tud.) Megyek haza. Vége a munkaidőnek, most már dolgoznom kell!

MANO55 2010.05.14. 14:49:28

Szerintem is volt fedezet biztosítás, tehát vissza fogjátok kapni a pénzt.
(talán ezért "nem találják" a szerződést a biztosítónál)

AlulírottFentemlített 2010.05.14. 15:55:05

Magyarország a bankok kánóánya!

mandel 2010.05.14. 16:51:26

alianz, otp, rájfájzen, provident. omg. kánoány.

Marr 2010.05.14. 17:00:36

végre egy levél, ahol nem a posztoló a hülye! sőt, értelmes, írni is tud, stbstb

az allianz viszont minősíthetetlenül viselkedett. pszáf remélem, kezd velük valamit.

ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2010.05.14. 18:00:09

@Mylady: a PSZÁF jelenlegi elnökének mi is volt az utolsó (ezelőtti) pozíciója?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.14. 18:30:06

@Marr: Igen. De nem látom a levélben, hogy a biztosítóval nagyobb perköltséget megfizettettek volna. Mert megérdemli.

Mylady 2010.05.14. 19:11:04

@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás: Nincs jelentősége.

Mindent, ami nem megfelelő, be kell jelenteni. Lehet, hogy most kapásból nem foglalkoznak vele, de hidd el, ha érkezik mondjuk 30 olyan panasz, hogy a bankok (általában) etikátlanul és jogsértően járnak el ilyen-olyan ügyekben, akkor majd beindul a gépezet. Lesz állásfoglalás, meg ajánlás meg adatbekérés, vizsgálatok stb.
Lehet, hogy ez csak egy kis lépés egy nagyon hosszú úton, de ha sosem teszünk semmit, akkor sosem fogunk eljutni oda, hogy emberszámba vegyenek a szolgáltatók.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.14. 19:17:12

Még jó hogy már nincs örökösödési illeték.

Az Allianz hozzáállása meg pénzügyi szempontból érthető, de morális szempontok alapján meg nem. Szóval szopjanak hanyatt.

Amúgy az állam is, ami minden lehetséges módon lehúz, és alig látszik belőle valami, hogy értünk van.

sasmadar 2 2010.05.14. 19:51:19

Többször leirták,az Allianz teljesen megváltozott az elmúlt 3 évben!
Új vezetés,ezzel együtt az extraprofit termelés,nem fizeteés minden áron!

Sok példa van,hogy az Allianz magyarország egyik legrosszabb biztositója/bankja lett!
Csak néhány káreseményre gondolunk: az elhiresült repülőgép lopás,amiben kiderült,hogy az Allianz becsapja a vele szerződőket,hiszen egy olyan szolgáltatásért szedik be a dijakat,amire nem vállalnak kockázatot!
Légijárművek,Vizi járművek biztositási piaca,nagy értékű autók cascója,lakásbiztositások...a sor végtelen.
Arra játszanak,hogy a pernyertesség esetén megitélt jegybanki kamat(5,5%)kevesebb,mint az Allianz bank által kihelyezett pénzek kamata,ami 15-25%évente!
Ebben,sajnos a jogalkotók is segitő kezet adnak,ezt a kiskaput kihasználva húzza el az Allianz a kifizetéseket,és elmennek az inkasszóig is!
Több jogerős birósági döntés igazolja,hogy az Allianz jogerős pervesztés esetén sem fizetett,megvárták a pernyertes végrehajtását,majd az utolsó pillanatban utaltak.
Mi ez,ha nem a FEHÉRGALLÉROS bűnözés??

www.BiSex.hu (törölt) · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.05.14. 21:31:55

az allianz nagyon suttyó minden területen. az ügynököknek is kibaszott kevés jutalékot, és nagyon nehezen fizet

yippyupp 2010.05.14. 21:45:38

annyi érdemben hozzászóló komment volt végre. kutya legyek, ha rákérdek, hogy ez már a hétvégi-e?

jah, bréking: hugim aerovivával utazik majd miami-be, lesz poszt, ha oda is különbuszt küldenek majd értük, ígérem.

ági anyu 2010.05.14. 22:03:21

Az ízléstelen viselkedést nem szeretném mentegetni...
De
Nem értem, hogy miként fordulhat elő, hogy egy esztendő alatt nem derültek ki a tartozások, hiszen gondolom, küldték a részletről a csekket vagy az aktuális egyenleget. Anyósom tavaly halt meg, ő kifejezetten gyűjtött minden csekket kb. 40 évig visszamenőleg. Voltak mindenféle pénzügyi tranzakciói, részvény adás-vétel, befektetés. Kb. a temetést követő 1 héten belül össze volt szedve az összes dokumentum. Viszont ezáltal a hagyatéki eljárás 5 hónap alatt megvolt

yippyupp 2010.05.14. 22:12:36

100. (menőbb manapság, mint elsőzni)

romesz 2010.05.14. 22:12:43

mondjuk nem artott volna fizetni, amig nem tisztazodik a kerdes. Mert az adossag fent allt az alatt is mig a hagyateki dolgok folytak.

johevi 2010.05.14. 22:16:39

1. Bunkó az Allianz, ez nem kérdés
2. Hogy lehet valakinek 5 banknál hitele? A 3. bank vajon tudott-e az első kettőről, a 4. az első háromról, az 5. az első négyről? Kizárt hogy az 5 bank ad hitelt, ha tud a másik négy követeléséről, mert gáz esetén neki van a legkevesebb esélye a behajtásra.
3. Ettől még tényleg bunkó az Allianz...

malenkij robot 2010.05.15. 00:37:42

@yippyupp:
Nem ez nem hétvégi,ez a jövőhét csütörtöki?de lehet ,hogy kedd,nem tudom. Valami majd lesz

2010.05.15. 02:43:32

A raiffeisen tényleg egy köcsög intézet. Romániában egy piramisjáték-szervezővel állt össze anno a jónép lehúzására. Nálunk meg rugalmatlan köcsögök. Én kihagyom őket az életemből. És nem a kommentek elején lévő felhívás, hanem saját tapasztalatok miatt. Remélem csődbe mennek.

Megdobbent 2010.05.15. 02:51:17

@yippyupp: Sehol sincs a szazotosozestol :) Az most a legmenobb, jobb szinte(!), mint egy baccpapucsos kisszenesezes.

Mylady 2010.05.15. 09:08:13

@johevi: Ne viccelj már, miért ne adnának?
Kisösszegű hiteleket simán (áruhiteleket is említ a posztoló). És nem is biztos, hogy tudnak egymásról, mert mint említettem fentebb, önbevallásos alapon megy.

Én pl vettem fel tavaly áruhitelt, úgy, hogy volt már hiteltörlesztésem a havi nettóm 20%-ára, meg mégegy a 13%-ára és simán adtak mégegyet egy harmadik bankban szintén 13%.
Igaz, a hitel teljes összege a havi nettóm fele volt, de inkább így finanszíroztam, minthogy hozzányúljak a megtakarított pénzemhez. (Persze 0%-os thm-mel volt.)

cicmen (törölt) 2010.05.15. 10:30:54

A megboldogúlt nem kispályás kib.szással kedveskedett kis családjának! Azért ez nem semmi! Lesz mit magyarázni a feltámadáskor. Az Allianz meg gusztustalan szarrágó tetű!

yippyupp 2010.05.15. 13:14:31

@Megdobbent: rohadt billentyűzet, mi? összevissza állnak rajta a bötűk : )

XCat 2010.05.15. 14:09:22

@yippyupp: Nem. Ez egy szar poszt.
Menjünk vissza a gyerekeshez, és csináljunk kétezret belőle.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 16:25:30

@CatMother:
szerintem menjel egyedul es maradj is ott 5000-ig
majd szolunk ha hianyzol

XCat 2010.05.15. 16:31:52

@hagyma: Már hatökör is lettél? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 16:39:38

@CatMother: Mary es en
az ketto
amugy hozza tudnek szakmailag is szolni a bejegyzeshez, ha atmegy a zugugyvedre akkor megteszem
azt hitted nem voltam jogasz?

XCat 2010.05.15. 16:41:16

@hagyma: Mary is homározik? Tyűűűűű-- hallod szily? internaci lettetek..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 16:44:16

@CatMother:
ja es nem vagyunk okrok, mivel nem vagyok megfosztva a hereimtol, Marynek meg sose nem is volt

Maryvel neha kozlom, ha valami tortenik, kivancsi vagyok a velemenyere
haaaat sokszor elcsodalkozik
de ettol meg, nyugodj meg, meg nem jott el itt se a kanyaan, de igeny van ra

XCat 2010.05.15. 16:46:33

@hagyma: kicsi hangyásom, mondd csak... mi kellene, hogy azt az eszelős gyűlöletet ami a kis fejedben irántam él, valami hasznosabb formában vezesd le? Mondjuk a maryvel. Tippeket is adjak, vagy feltalálod magad, mit csinálj vele?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 16:58:58

@CatMother: Te komolyan azt hiszed, hogy en gyulollek teged?
muhhhahaha / tudom regi netes szarsag a muhhhaha/

egesz jol szorakozom a kirohanasoidon, ugy mindenkivel szemben akinek eltero a velemenye a tieddel
a fejem nem kicsi, nem nagy, tokeletesen normalis meret
ha az agyterfogatomra gondoltal az is megfelelo es kifejezetten barazdalt

nyert a Fradi a Flyers, tegnap paycheck volt, a nap sut Mary sziesztazik
az elet szep, Teneked magyarazzam?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.15. 20:04:29

Ha már így a hétvégi, megtaláltam az ügyfélszolgálatok működésének összefoglalását :

dilbert.com/ on :)

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.05.15. 20:11:53

@hagyma: Kedves Hagyma, eddig is kedveltelek, de ma átléptem a diplomáciai hűvösség határát. :)

Say hi to Mary. Have a good one!

XCat 2010.05.15. 20:26:45

@morrisal_: Hogy egymásra találtatok. Hurrá, hurrá! :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 20:49:52

@CatMother:
nezd
Te arra torekszel, hogy a homar a labaid elott heverjen
kovessenek mindenhova
kozositsek ki akit nem szeretsz
tragar vagy gyakran stb.
engem qrwara nem zavar
na de most elarulom
irnak ide felnott emberek is

XCat 2010.05.15. 22:10:57

@hagyma: Mesélj még magadról. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.15. 22:49:53

@CatMother:
tudom, hogy ertetted, en ertema viccet
de egyszer valoban megtortenik
oneltrajzi ihletesu konyvon dolgozom
kotve-fuzve
neked kuldok majd ingyenes tiszteletpeldanyt
jol jon majd a gyereked erettsegijehez

XCat 2010.05.15. 23:11:06

@hagyma: Persze hogy értettem. Azt fejtegetted, hogy az eltompult kis agyadban milyen rémségek kóricálnak, és hogy az összes szerencsétlenségedet rám próbálod meg kivetíteni.
El kell hogy keserítselek, kis hangyásom, nekem nem a homár az életem, és akkor jelentőséget sem tölt be benne, mint nálad. Veled ellentétben egyrészt nem ide járok sem szeretetért, sem elismerésért, másrészt meg itt is, máshol is általában azt csinálom, amit jónak látok.
Ebben benne van néha, hogy közönséges vagyok, mert az akarok lenni.
Te viszont nem közönséges vagy, hanem ordenáré, azt viszont állandóan, és egészen sokban le merném fogadni, hogy legtöbbször észre sem veszed.

Ha már úgyis beszélgetünk, akkor a további benyomásaim rólad; kezdesz elfelejteni magyarul, egyszerűen nem érted meg a finomabb jelentésárnyalatokat. Mondjuk ezeket lehet hogy sosem értetted, és nem amerika benne a ludas
- magyarul fogalmazni már régen nem tudsz
- a személyiségedhez legtesthezállóbb hivatást találtad meg a szállodai személyzet szerepében
- a rosszul leplezett kisebbrendűségi érzéseid zavaróak
- annak az országnak az állandó mocskolása, ahol megszülettél és felnőttél, szintén, bár állításod szerint ezt sem tudatosan csinálod
- prolinak tartalak, a szó legprózaibb értelmében, azaz olyan vízalapú életformának, aki függetlenül attól milyen anyagi körülmények közé kerül, képtelen ezeket megfelelően kihasználni, a pofája viszont nagy lesz tőle. Ezt nem várom el, hogy felfogd, csak úgy mondtam.

Összefoglalva; összességében véve egy szar alak vagy, de ezt lehet hogy mondtam már.

XCat 2010.05.15. 23:17:29

@hagyma: Jó, küldj nyugodtan. Mivel azonban fogy a türelmem, megígérem, hogy ha nem állítod le magad nagyon-nagyon gyorsan, gondoskodni fogok arról, hogy első kézből írhass azokról a technikákról, amiket az amerikai hatóságok a terroristacselekmények előkészítésével meggyanúsítottak esetében alkalmaznak.

Persze csak a könyv sikeresebbé tételének érdekében.
:)

XCat 2010.05.15. 23:19:31

@CatMother: Lécci valaki fordítsa le neki úgy, hogy megértse.. lehet hogy túl sok a tagmondat. Kösz.

Mylady 2010.05.15. 23:50:07

Catmother
ez a fenyegetőzés annyira, de annyira szánalmas...

szerintem elég nagy az internet, ha valami nem tetszik, ne olvasd
kitalálták már a user-szűrőt itt is (pl greasemonkey) állítsd be a neked nemtetsző egyedeket és nem fogod látni őket

nem gondolod, hogy kicsit túlzásba viszed a dolgokat?
tényleg úgy gondolod, hogy mindenkinek úgy kell ugrálnia, ahogy te fütyülsz?
nem létezik olyan megoldás, hogy nem kötsz bele még a fába is?

(egyik) kedvenc íróm írt valami olyat, hogy ha mindig mindennel és mindenkivel bajod van, akkor nem lehet, hogy benned van a hiba???

válasszal ne fáradj, nem érdekel

XCat 2010.05.15. 23:59:56

@Mylady: Gondolod túlzás? Lehet. De kb. 10 perc leszervezni, ezt a hülyét meg unom:)

"tényleg úgy gondolod, hogy mindenkinek úgy kell ugrálnia, ahogy te fütyülsz" - Természetesen. És természetesen örömmel! :)

"nem létezik olyan megoldás, hogy nem kötsz bele még a fába is?" - én nagyon ritkán kötök bele valakibe, ha az illető nem ad rá okot. Na jó, volt már olyan is, de tényleg nem sokszor.

"válasszal ne fáradj, nem érdekel" - ha nem tudod feldolgozni, tudok jó elmeorvos ismerőst.

XCat 2010.05.16. 00:02:10

blogmotor, én így szeretlek..
szily bszod, ha ebből is ezer komment lesz, én eskü kiszámlázom.

SzTomcat 2010.05.16. 05:10:26

@CatMother
Nah ez akkor oltás volt tőled, hogy reggelnem kellet. (: 5/5 nah jó 4.5 mert tökéletes ugye nincsen.
"- prolinak tartalak, a szó legprózaibb értelmében, azaz olyan vízalapú életformának, aki függetlenül attól milyen anyagi körülmények közé kerül, képtelen ezeket megfelelően kihasználni, a pofája viszont nagy lesz tőle. Ezt nem várom el, hogy felfogd, csak úgy mondtam."

vauvauvau 2010.05.16. 11:05:13

Ez már a hétvégi? Batz papucsot és stohl üveget neki!

vértintanyúl 2010.05.16. 19:46:56

bazgem, én is ezért regeltem, pedig...
ez a pöcs cippola nekem is baszta már rég az idegeim, most megkapta, amit érdemel, és még nyafog baszod.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.17. 10:59:21

@hagyma: Kedves baraátnőnknek, minden fórumtrollok királynőjének állítólag az (mármint hogy egyedül kell elmennie) egyáltalán nem jelenete újdonságot...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.17. 21:59:37

@Kitalátor feljegyzetei:
itt ulunk a gardrobban Maryvel es reszketve varjuk az FBI-t amit macska rank kuldott
meg meg par tucat teljesen uj regelot aki elmondja mekkora barom vagyok
nagyon nagyon felunk
süti beállítások módosítása