Tékozló Homár

Óvakodj a jóságos ingatlanostól! (frissítve)

2010.09.14. 11:15 | jackyll | 226 komment

János egy szép kerekre kidolgozott csalást fedezett fel saját kárán, ahol tulajdonképpen majdnem minden átvert boldog, hogy csak 20 ezer forintot bukott a történeten:

UPDATE 09/15: Az eredetileg megjelent cégnevet a levél írója kérésére töröltük, mivel azt állította, hogy előbb őt, aztán lányát is megfenyegették.

Leírok egy elképesztően precízen, kidolgozott csalást, kizárólag okulásképp, ha lehet más ne dőljön bele. Sajnos velem megtörtént, tenni már semmit nem tudok ellene. Az egész ügyben nem az elveszett összeg boszant, hiszen az pont annyi, amenyi akár bele is férhetne – pont ez a csalás lényege, hogy nem vagyonokat próbál egy emberről lerántani –, hanem maga az átverés ténye, az hogy szinte dróton rángattak, hogy azt hittem van választásom, közben kényszerpályán mozogtam, amit ők határoztak meg és, hogy napokig stresszben voltam. Ha ezt filmen látom elismerően bólintok.
 

A szituáció
A lányom Budapesten tanul, albérletet keres. Talál is egyet interneten.

1. felvonás
Felveszi a kapcsolatot az üzletkötőjükkel (... Ottó, 20éves), találkoznak a helyszínen. Az üzletkötő felettéb jó áron kínálja az albérletet, és elkér két havi kauciót (120.000Ft). Eddig semmi gyanús, vagy kivetni való nincs a történetben. Talán annyi, hogy kulcsot, szerződést nem ad át, csak egy átvételi elismervényt a pénzről. (Itt már rutinosabbak megriadhatnak, de mégiscsak a főiskolás, tapasztalatlan lányomról van szó.)

2. felvonás
Mindenki nyugodt. Ám egyszer csak jön egy telefon az üzletkötőtől, hogy találkozzanak, mert baj van, de ezt telefonon nem lehet elmondani. Újra talákoznak a helyszínen, ahol Ottó elmondja, hogy nagyon sajnálja, de a lányomékkal együtt 18 esetben elkövette ugyanarra és másik lakásokra a kaució felvételt, mert nagyon gyorsan 2.000.000 Ft-ra volt szüksége. Szánja-bánja a tettét és pár nap múlva vissza fogja adni a pénzt. Ennek természetesen nem hisz az ember, tudja, sejti, hogy csak időhúzásról van szó. Felhívtam az ingatlanirodát, ahol közölték, hogy az egyik volt kollégájukról van szó (akitől pont ez ügy miatt váltak meg), – meglepetésemre – tudnak az esetről, tényleg lesz találkozó, mert Ottó szülei rendkívül becsületesen kártalaní kívánják a becsapottakat.

3. felvonás
Szegedről sietek föl a feleségemmel Budapestre a megbeszélt időpontra, nem hagyjuk magára a lányomat egy ilyen helyzetben – meg persze úgy érzem engem már nem lehet megvezetni. Péntek 17:45. Ingatlaniroda. Az irodában fogad Ottó megtört édesapja, szégyenkező bátyja és az irodavezető (vagy irodatulajdonos?) és maga Ottó.

A báty lesütött szemmel vázolja, hogy az öccse sajnos eljátszotta a pénzt, viszont ők kártalanítani akarnak mindenkit. Emiatt el kellett adniuk Nagyváradon (ekkor derül ki, hogy ráadásul román állampolgárról van szó) uzsorásoknak a szülők lakását és annak árát használják fel...  ...de (mindig van egy "de") nem jött össze a teljes összeg, így az  összes sértettnek 20.000Ft-al kevesebbet tudnak csak fizetni. Tehát döntsem el helyben, hogy polgári pert indítok-e a fiú ellen csalás vétsége miatt, vagy elfogadom a 100.000Ft-ot.

Mi fordul meg az ember fejében? 1. ott a kezemben pénz nagy része!, 2. pereskedjek?, 3. ...ráadásul egy külföldivel? Persze aláírtuk a papírt, hogy ők visszafizették a teljes összeget. Csalás így nincs, 20.000Ft-ért pedig senki nem fogja sem feljelenteni, sem megveretni őket. Zseniális. Legszívesebben nevetnék az egészen.

Konkluzió

Ezt a produkciót megcsinálják hetente 10-20 emberrel, ami izzadság mentes 3-400.000Ft.  ...és ráadásul mindenki (majdnem felhőtlenül) boldog.
A színjáték tökéletes volt, a feleségem még a helyszínen meg is könnyezte, mert annyira sajnálta szegény szülőket. Utólag keresem fejben a gyanús pillanatokat, hol kellett volna rájönnöm? Nem nagyon találtam. Talán az, hogy az előre kiporciózott borítékokon (amiben a pénz volt) miért csak telefonszámok voltak írva, nevek nem (pedig mindenkinek ott volt az átvételi elismervénye is) – de ez sem gyanús, csak nem értem az okát. Miért az ingatlanirodában találkoztunk, ha az irodának már nincs is köze Ottóhoz (az átvételi elismervényt nem is az iroda, hanem saját nevére állította ki), ráadásul a szülei kártalanítanak mindenkit.

Hát ennyi.

Tisztelettel
János

A mindig jóhiszemű Homár a Google-ban tárolt, azóta törölt hirdetésekből arra következtet, hogy tényleg egyszeri esetről lehetett szó.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:03:38

@enamel:
Az nekem se megy, pedig ott van a jpg és mégsem tudom aktiválni

Ha minden kisérlet csődöt mond olvassd el a manuált!
Elolvastam, mégse

RedWing 2010.09.14. 14:05:32

@enamel:
Persze, h. nem csak a deviánsok! Sőt, a csalásokhoz általában túl hülyék! Nem vagyok én fajgyűlölő! Van cigány barátom, több is. Mind rendes, becsületes EMBER!
A bibi abban van, hogy még ők is szó nélkül fejbe lövetnék a "saját fajtájuk" (sajnos ez rájuk nézve sértés!) 90%-át! Ez itt a baj!

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:06:03

@rezsöatya: Akartam, de nem hagyta ez a szar. Mert?

@drowmage: Hát majd szűröm őket. Fényképes önéletrajzzal, tevékenységi körrel, motivációs levéllel lehetnek a szomszédaim. :D
Különben mittudomén, nem volt még ilyenem. Vagy nem tudtam, hogy az.

Kollégiumot leszámítva, ott a drgprevis csajtól mindig lehetett elég jó füvet venni, de hát ő csak kicsiben nyomta. Meg az már régen is volt.

drowmage 2010.09.14. 14:07:52

@RedWing: A konfliktusokat mindig a saját módszerükkel oldják meg.Több olyan történetet hallottam, amiben bezony átlagpolgár járt rosszul, mert rosszkor, rossz helyen tett olyat, amit mások egy legyintéssel elintéznek.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:08:02

@RedWing: Én nem szeretem a cigányokat, de hát én sok mindent nem szeretek. Viszont ok nélkül nem kötök beléjük, meg eddig még ők sem belém.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:09:08

@enamel:
Nem, de besugároztak bogarakat-rovarokat és a kitinesek, különösen a svábbogár, jaj mit is irok :), a csótány birta a legmagasabb dózist élve

Murderface 2010.09.14. 14:09:47

Kauciót csak akkor adok át, amikor aláírom a szerződést, és megkapom a kulcsokat. Innentől kezdve mindegy, mit csinált a posztoló, vagy a családtagja, csőbe húzták, ennyi.
A csalás pedig nem polgári peres eljárás, hanem vastagon Btk.

drowmage 2010.09.14. 14:11:07

@enamel: :)))) Az jó. Megvetted az nayagot, s közben meghallgattad, milyen káros az egészségedre.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:12:23

@horex: Volt valami vicc is, hogy a harmadik vh-t ők, meg a cigók fogják túlélni, nem? :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:14:03

@drowmage: Nem vettem, nem szeretem. :) Párszor kipróbáltuk, akkoriban még talán illegális sem volt, de nekem nem jött be.

drowmage 2010.09.14. 14:14:23

..anyagot, s közben...
Gyanús nekem ez a blogmotor. Ennyit nem szoktam tévedni.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:15:54

@RedWing:
Szép-szép, csak nem jellemző a magyarra hogy van "család-rokonság" aki azonnal kapára kaszára
A szomszédság is aszongya , amig nem az én házam ég, kussolok
Aztán neki sincs aki segit majd

drowmage 2010.09.14. 14:16:30

@enamel: Én pediglen ki sem próbáltam. Én még az alkoholt sem bírom.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:17:17

@enamel:
Ja, az biztos
Mondták, fel kellene állitani egy cigány hadsereget és megtámadni Romániát

Ha nyerünk, mienk Erdély, ha vesztünk akkor is nyerünk

RedWing 2010.09.14. 14:19:00

@drowmage:
Persze, mindig van ellenpélda is!
Én csupán a saját tapasztalatomból mondom, hogy inkább Jocó (emlegetett szerb), mint bármelyik politikus legyen a szomszédom... Mellesleg, már amennyire én megfigyelhettem, azért az ilyenek odafigyelnek, hogy otthon a családi nyugalom meglegyen. Mondhatni, nem viszi haza a munkáját.

@enamel:
Szerencsés vagy! Belém már kötöttek, 2x is... Bízom benne nem lesz több alkalom! Békés természetű vagyok! Tudok, de nem szeretek verekedni...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:19:55

@drowmage: Nem olyan, mint a pia. Tulajdonképpen olyan semmilyen. Nem értem, hogy tudnak erre emberek rászokni.

@horex: Jó vicc, de minek nekünk erdély? :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:21:10

@RedWing: Röhögni fogsz, fél év alatt láttam 3 vagy 4 darab cigányt. De tényleg. Nem érdekelnek, nem figyelek rájuk.

RedWing 2010.09.14. 14:22:28

@horex:
Szerencsére nekem vannak olyan barátaim, akikre számíthatok, ha bajba kerülök! Egyébként igazad van! A magyar egy igen kivételes állatfaj (tisztelet a kivételeknek!), teljes mértékben széthúzó társadalom vagyunk... :(

drowmage 2010.09.14. 14:22:53

@RedWing: Lehet, hogy az a szerb egy különlegesen békés egyed. Amit a történet is alátámaszt, mert sztem a sok "újvállalkozó" vérfürdőt rendezett volna, ha gyerekét bántalmazzák. De sztem az ő fajtája a ritkább abban a közegben, ahol mozog.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:22:54

@drowmage:
Én se más okokbaol, de..
egyszer hozott a haver valami keményebb tömböt és abbil faragcsált a cigibe, oszt' szíjjátok
Semmi
Kevert mégegyet, szíjjátok, semmi
Másik haver meg kiröhögte hogy jol átvágták , ez száritott teveszar, max.nikotinmérgezésre jó

A következőben tényleg valami fűszerűt kaptam ajándékba tehát átverésröl nem lehetett szó
Gondoltuk egyszer próbábol jó.
Felit bele a cigibe, oszt kóstolgattuk a barátnőmmel
Mit mondjak, SEMMI hatást nem éreztünk

Bár amiket a haver mesélt, az első szivás kivételével , jó lehet
Aszongya az elsőtöl kihányta a belét és zöld lett a feje, hát kell a francnak az ilyen

drowmage 2010.09.14. 14:25:29

@enamel: Nem fejeztem ki magam helyesen. Én még a szeszt sem próbáltam ki. Tehát nem tudom összehasonlítani a többi droggal. :))))

RedWing 2010.09.14. 14:26:16

@enamel:
Én sem foglalkozom velük különösebben. Ha bandába verődve rajoskodnak inkább átmegyek a túloldalra. Nem hiányzik a fölösleges balhé. Én is megúsztam évekig, aztán tavaly 2x is megtaláltak... Mindkétszer ki akartak (volna) rabolni. Nem sikerült. Az egyik alkalommal még ők jelentettek fel engem súlyos testi sértésért! Szerencsére megúsztam és nem húzták rám a vizes lepedőt!

brand_boy 2010.09.14. 14:26:20

@drowmage: Én ismerek egy hasonlót, de az a Földön játszódik, és a hangyák okosak,de csak azért mert egy ember mutáns üvegbúrát rak feléjük,viszont már az emberek is letipliztek a bolygóról,és a kutyák a "főnökök". Clifford D. Simak: A város

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:28:41

@RedWing: Más a lelke a magyarnak valahogy
A cigány se áll össze gangbe, mégis ha az utcán elkiáltja magát, kitódul a cigánysor, nem nézve mi is az igazi ok
Nézzünk csak meg egy birósági tárgyalást, pedig ott a hatóság "szeme elött" vannak

Egyszer bementem a csőbe, lenyelt egy melóért a cigány 250ezret, pedig "kulturált" cigány volt

Kivel mentem volna vissza a 100tagu cigányzenekarhoz, a nyápic segitőmmel?
Megmondom a frankót , azóta is "fel va irva a neve , a pofája a szegletbe"
Remélem egyszer visszaadom neki

drowmage 2010.09.14. 14:29:13

@brand_boy: Eztet sem@horex: ismerem. Jesszusom, olvastam egyáltalán sci-fit???

drowmage 2010.09.14. 14:31:02

@drowmage: Bocs, de kezd felidegesíteni a blogmotor. Mérgezett kötéllel fogom főbe lőni.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:32:57

@horex: Ezek már nem magyarok. írtam még, de a többit inkább kitöröltem. :D

RedWing 2010.09.14. 14:33:20

@horex:

Én ugyan kimaradtam a főiskolás kolibulik drogozásaiból de pár éve párommal kint jártunk Hollandiában és kipróbáltuk. Hogy is mondjam... új alapokra emelte (az amúgy sem unalmas) szexuális életünket! :D
Azóta is kimegyünk minden évben egy görbe, hosszú hétvégére! ;)
Bár itthon tuti nem járkálnék utána. No meg ismerve az itthoni "piacgazdaságot", tuti, h. valami szart sóznának rám háromszoros áron...

drowmage 2010.09.14. 14:34:25

Ablogmotorhaljonmeg!!!!!

@horex: Én sem értem az egészet. Mondjuk a piát sem. Szobatársaim elmentek bulizni, hajnalban megérkeztek beállítva, s egész nap vinyogtak, hogy fáj a hasikájuk, a fejecskéjük. Én pediglen röhögtem rajtuk.
- Kényszerített valaki, hogy igyál? Főleg annyit?

PointeDuLac (törölt) 2010.09.14. 14:36:44

Te vagy a hülye bmeg! 20000Ft-ért tudod te,pl nekem mennyit kell gürizni? lehet h neked aprópénz,de én úgy feljelentettem volna sikkasztásért és lopásért a bandát,h egy életre elment volna a kedvük ettől a csalástól.nyugodjon bele mindenki,ebből megkapta a részesedédét az ingatlaniroda is.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:40:44

@RedWing:
Mondják , hogy keményen feldobja a szexet, nade ma már egy zsákot az emeletre sem birok felvinni...
Amikor próbáltuk lett volna jó, bár nem is oly régen volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 14:44:31

@atpijkamo: Visszakérem a pénzt, megköszönöm, és húzok a yardra!

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 14:45:32

@drowmage:
Nade az nem a másnaposságrol szól
Nem ekézésböl, de én meg azt nem értem miért nem iszik buliban vagy alkalomkor valaki.
"nem kell nekem ahhoz pia hogy jól érezzem magam" mondják
Dehogynem, sokkal jobban érzem magam tőle
Nem vagyok gátlásos rossz értelemben, de pl. karaokézni józanul nem mernék
vagy pl idegen csajjal a táncparkett közepén kefélést imitálni
:)
Kell a kis pia néha.
Melóba , napközben ha itthon is vagyok, soha.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:53:11

@horex: Ha nem szoktál hozzá, akkor nem jobban, hanem szarabbul érezed magad tőle. Sokkal többet is árt.
Te innál a nyilvános wc-ből egy buliban, csak mert az összes bulizó állítja, hogy az micsoda fasza élmény? Ugye hogy nem.

drowmage 2010.09.14. 14:54:07

@horex: Tudod, gyerekkoromban, amikor láttam a lerészegedett rokonaimat (nem volt mindennapos, de előfordult - főleg a férfiaknál), szívtam a r*hadt bagó füstjét, főztem a kávét (mai napig gyűlölöm a szagát is), hát nem volt valami kellemes. Egyszerűen úgy alakult, hogy nem élek velük. Nem bántok én senkit, használja ha akarja, de én nem.
S fiatalkoromban én tényleg tudtam lökött lenni szesz nélkül is. Most meg már nem tudok más lenni. :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 14:58:27

@drowmage: Óvakodj az állatoktól, ha inni mennek, és az emberektől, ha inni voltak. :))

RedWing 2010.09.14. 15:02:30

@horex:
Nekem arra az évi 1 hétvégére tökéletes. Többre nem is vágyom. (bár azért néha elbeszélgetünk az asszonnyal, hogy de jó is lenne most egy kicsi :) )

Igaz alkohollal sem nagyon élek, ha mégis akkor csakis minőségi fehérbor! Egy-egy stresszes nap után jól esik kiülni a teraszra egy üveg Tokajival. :D

drowmage 2010.09.14. 15:03:13

@enamel: Kicsit hasonló.
- Mit kell adni a hasmenéses vízilónak?
- ????
- Utat.

drowmage 2010.09.14. 15:06:51

@RedWing: Esetedben rászokásról tényleg nem beszélni. :)

drowmage 2010.09.14. 15:10:07

@drowmage: ..nem lehet beszélni.
Asszem, mára abba kellene hagynom. Ennyit nem szoktam hibázni.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 15:16:05

@enamel:
Te innál a nyilvános wc-ből ...?
Fúúj, nyilvánosból?
:)
Volt egy régi-régi német film
Szellemek megszállják a várost ahol századokkal elöbb laktak és most csodálkoznak hova fejlődött a város
Az egyik belemeriti a kezét a wc-be és élvezetel szürcsöli a friss hideg vizet, mire az egyik "okos" felvilágoaitja az a porcelán dolog mire való
Mi is lehetett a cime??

De volt, amikor elzárták a vizet és a tartálybol meritettem kv-főzéshez
Akkor is fujjoltak , hogynahátde,
pedig az ott még "tiszta"

igazságos 2010.09.14. 15:31:48

"Itt már rutinosabbak megriadhatnak, de mégiscsak a főiskolás, tapasztalatlan lányomról van szó."

Itt leírta a lényeget. Remélem, a főiskoláról is gyorsan kibukik, ha már a szülei elfelejtették megtanítani az életre. Az ilyeneknek minek diploma?

Először is, nem adunk át addig pénzt, amíg nem néztük meg a lakást, nem adja oda a kulcsokat. Nem értem, a kedves szülei nem lehetnek ott állandóan, amikor a csemetéjüket átverik, mert hagyja magát.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 15:40:06

@horex: Gyakori poén, a jöttünkláttunkvisszamennénkben is megvan, meg a Boratban is. De jó. :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 16:04:03

@enamel:
Fel fogom híni 1 barátomat az minden ősi filmre emlékszik
"Jégmezők lovagja"

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.09.14. 16:26:09

@ColT: Jó ötlet...

...lenne, ha nem éppen akkor írtad volna alá, hogy nincs követelésed.

Valahogy rendőrökkel kellene elkapni őket, de több sértett kell. Talán jelentkeznek.

cicmen (törölt) 2010.09.14. 17:10:57

@igazságos: Ja! Csak egy pár helyen nem átverésről szól az élet! A régebbi posztban játszottad az ők is tisztességes emberek, miért nem bízol meg bennük? kezdetű baromságot (csövesek) most meg megy a te kis naív műsor? Légy következetes! Egyébként mit is lehet tanulni a csövingerektől?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 17:18:00

@atpijkamo: Ehh tényleg :) Nem úgy írom alá, ahogy szoktam... Vagy ilyesmi :D Aztán bizonyítsa be, hogy nem ő hamisította alá. Tényleg fogós.

@igazságos: Bölcsésznek jó lesz. Bár mondjuk nem cak azok életképtelenek mostanában. :S

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 17:19:36

@horex: Én is leginkább akkor iszok alkoholt, ha társaságba megyek. Oda OK.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 17:21:04

@RedWing: Na b+ egy üveg Tokajit én nem mernék egyedül meginni :D

cicmen (törölt) 2010.09.14. 17:24:50

@ColT: Ehh tényleg :) Nem úgy írom alá, ahogy szoktam... Vagy ilyesmi :D Aztán bizonyítsa be, hogy nem ő hamisította
Ajánlanék egy próbát! Ird le a talpra magyar (nemzeti dal) első sorát!
Majd tudatosan változtasd meg az írásod!
Nézd meg a tipikus betűkötéseket, és jellegzetes betűalakokat. Lesz egyezés!
Írásszakértő lefüleli az ilyen trükköket.

cicmen (törölt) 2010.09.14. 17:27:33

@ColT: Kezdő vagy! Én egy tálca sört ittam meg a balatonon. (igaz, csak gagyi sárkány sör volt) A haverok meg vodkáztak is, de csak homályosan emlékszem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 17:36:59

@cicmen: Jó nyilván... :(

Ja Sárkányból inkább a mennyiség a tiszteletreméltó... Az víz...

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 17:43:49

@drowmage:
Ismétlem, nem ekézésböl mondtam.
Annyiféle alűröm van nekem is amit más nem értene meg

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 17:51:37

@cicmen:
Mekkora LINK vagy!
:)
Yótubén keress rá a Horex-re,a hangját is hallhatod
Hajaj, amikor még megjártam vele 2x is Jugoszláviát

sziszkamester 2010.09.14. 17:58:11

Nekem is volt kb.6-7 éve albérlet problémám.Kiköltözésnél a tulaj nem adta vissza a kauciót (80 000 ft)mert nem volt pénze és meg is fenyegetett.Amikor visszamentem az albérletbe a maradék cuccomért elkisért egy szép darab ukrán segédmunkás fiatalember aki úgy telibeverte a fejét a tulajnak hogy az majdnem maga alá rondított.Egyből volt pénze.Ez a művelet csupán egy tálca sörömbe került.

cicmen (törölt) 2010.09.14. 18:08:42

@sziszkamester: Ukrán segédmunkás? Én csak ukrán docenssekkel találkoztam!

cicmen (törölt) 2010.09.14. 18:22:40

@horex: vagy pl idegen csajjal a táncparkett közepén kefélést imitálni
A sok hülye meg nem is tudta, hogy dugtok!

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 18:30:57

@horex: Én eddig kizárólag egyedül ittam le magam a berúgásig. Részeg ember ritka ocsmány látvány, a franc mutogassa azt még másoknak is.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 19:04:52

@cicmen:
Jaaj,szinte minden motorrol tudok
Anno nagy őrültje voltam,pláne nem is volt más mint öreg motor Mo-gon
Aztán motoros haveroknak is csináltam alkatrészeket, Norton minden darabja zoll méret volt, átalakitottuk metrikusra a fődarabokat

Az első ajánlatom amikor motort akartam venni egy 4hengeres Ariel volt
Ma az egyik legnagyobb kincs

www.youtube.com/watch?v=nYX3ZG2RPvg&feature=related

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 19:08:15

@cicmen:
Navazze, elkezdtem nézni , épp arra gondoltam amikor olvastam eg ycikket hogy a fickó villanyégőt tömött a seggébe ami eltört
Ezt nem tudtam végignézni, a hideg is kivert

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 19:11:18

@enamel:
Ha mások is "olyanok" fel sem tünsz nekik
Egyedül nem kellemes inni,annak nyavajgás és önsajnálat a vége mindig
:)

Sadist 2010.09.14. 19:11:20

Szegedi, a lánya meg Budapesten tanul? Nóóórmális?

cicmen (törölt) 2010.09.14. 19:15:50

@horex: Ezt nem tudtam végignézni, a hideg is kivert
A kéthetes lufihulla még babább!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 20:05:21

@horex: @cicmen: Hát én is elkezdtem nézni... belepörget... jóköszi...
Aztán kapásból e.mail ismerősöknek...
...ne tudjátok meg, miket írtak vissza :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 20:05:52

@cicmen:
Erős viszolygás alakult ki bennem, amikor végigjártuk apámmal 56-ban a várost
Nemigen kedvelem azóta az ilyen dologokat
A dokumentum orvosi filmek mégis érdekelnek mindig

cicmen (törölt) 2010.09.14. 20:07:18

Tessék! Rendőrség, hulla.
A vízirendőrök riasztást kapnak, hogy elmerült egy fürdőző. Kitépnek motorcsónakkal a jelzett helyre és elkezdenek csáklyázni. Meg is akad, kihúzzák a pasast és elkezdik mesterségesen lélegeztetni.
-Te! Ennek kurva büdös a szája!
-Baszdmeg hagyd abba! Korcsolya van a lábán!

cicmen (törölt) 2010.09.14. 20:10:05

@horex: Igazságügyi orvostan könyv. Az tömör élmény!

cicmen (törölt) 2010.09.14. 20:13:43

@horex: Norton minden darabja zoll méret volt, átalakitottuk metrikusra a fődarabokat
Te valami jobbfajta gépészmérnök lehetsz ha nem tévedek. Bár ismerek sima szakmunkásokat is akik professzorok a maguk kis szakterületén.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 20:29:14

@horex: Olyat én józanon szoktam. De azt sem mutatom meg másnak. :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 20:42:26

@cicmen: Amennyire tévecc
Nem is annyira :)

Alaphelyzetben elektrotechnikus vagyok, erősáramon
21 voltam , haverom vett egy Schwalbét és én is elkezdtem nyuzni anyámat motorért
Meglett a Horex és megtanultam szerelni:)

Olyan helyen melóztam ahol voltak forgácsológépek, beletanultam, érzékem is lehetett hozzá, motor miatt motoros haverok, valami eltört, megpróbáltam elkésziteni
És egyre jobb lettem
Persze nem ilyen simán ment, de érdekelt, olvastam, technikumi anyagismeretet elővettem, amiröl azt képzeltem soha nem lesz rá szükségem

Ennek köszönhetem, hogy amikor 93-ban munkanélküli lettem, "egyszerűen" átnyergeltem lakásfelújitásra, vasrácskészitésre és hasonló melókra

Ez volt a bütykölésem "csúcspontja"
pannonia.veteranmotor.com/galeriak/motorosok/500/500.JPG

:)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 20:43:54

_______________HelloKitty_______________

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 20:46:39

@enamel:
Egy férfi mennyen a wc-be és ott se sirjon!
:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.14. 21:01:08

@horex: Így megy az amikor valaki megtanul valamit. Iskolában valamiben fejlődni, nem lehet.
neki kell esni, csinálni, szívni. Ugyanez van informatikában is. Meg úgy minden, hozzáértést igénylő dologban. Ami nem jelent ilyen "pénzügyi tanácsadó" munkaköröket.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 21:27:50

@ColT:
Mos' meséljem el hogy a diliházban végeztem a dBase tanfolyamot?
:)
Aztán amikor kellett átnyergeltem Clipperre
Szép DOS-os világ
A suliban teletömnek mindennel, aztán az élet előhozza, vagy maradsz alul és vegetálsz
Igy voltam az angollal is
Hobbibol tanultam, aztán lakásfelujitásnál összeakadtam külföldiekkel, mig a "melós" egy kukkot sem értett, én tolmács lettem

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 21:30:45

@horex: Ott most voltam, és nem részletezem, hogy mit műveltem. Szerintem egy ideig hanyagolom a füstölt dolgokat.
:}

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.09.14. 21:54:56

@enamel: Addig örulj mig ennyivel meguszod
Én most készulük lassan epeműtétre

Jókat, megyek valami mást tetvészkedni

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.09.14. 21:57:16

"A suliban teletömnek mindennel, aztán az élet előhozza, vagy maradsz alul és vegetálsz"

Szóval így kéne működnie? Érdekes.. én addig vegetáltam, amíg a suli által széjjelbaszott dolgokat raktam helyre.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2010.09.15. 00:52:14

hehh.. színház első sorból. 2+1 főre.

20 ruppó + utazás + ideg

úgyhogy olcsóbb mint a szegedi szabadtéri. visszataps nem lesz gondolom, ha egyszer "szar volt, nem tetszett" az előadás. idővel a teljesítmények javulnak.

'pest house-nál mikor nem -> albi: no
az ritka mint az alibi albínó tálib nó'

RedWing 2010.09.15. 08:53:33

@ColT:
Jó, én sem iszom meg mindig az egész üveggel, de ha húzós/szar napom volt, akkor megesik... :D
Fiatalon még a mennyiség is számított, most már inkább a minőséget nézem. No meg 1-2 üveg jó bortól nem lesz másnapos az ember, max. fáradt.

Xezs 2010.09.15. 14:27:13

Nézzétek már meg a munkatársak neveit a weboldalon. Állítom hogy mind kamunév.

starace 2010.09.15. 15:24:01

@enamel
"Volt egy régi-régi német film
Szellemek megszállják a várost ahol századokkal elöbb laktak és most csodálkoznak hova fejlődött a város
Az egyik belemeriti a kezét a wc-be és élvezetel szürcsöli a friss hideg vizet, mire az egyik "okos" felvilágoaitja az a porcelán dolog mire való
Mi is lehetett a cime??"

Két ilyen film is volt. Az egyik: A spessarti fogadó, a másik: Kísértetkastély Spessartban .

tintamin 2010.09.15. 16:14:37

Azt vágjátok, hogy ezt a céget még meg lehet találni pár keresőn keresztül még mindig?
Amit köszönök is szépen.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.09.18. 22:31:03

Kedves posztoló!

Ha neked 20.000- Ft "még belefér", akkor légy szives utalj át ennyit a számlámra.
(Nyílván a fáról szeded.)

Én ennél sokkal dörzsöltebb trükköket is tudok ugyanis, ha az kell az elismertséghez.

Én 20.000-ért ott helyben gyújtom rájuk az irodát.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.09.18. 22:32:43

Amúgy az miyen vicc, hogy kiszedik a cég neévt? Most komolyan, a kommentezők jó része szvsz 30 másodperc alatt be tudja ide írni különféle vicces módokon, az összeset úgysem tudják kimoderálni.

Ha a posztoló (és nem blogger) fél, vagyunk itt egy páran férfiemberek, megvédjük.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.09.18. 22:43:02

@enamel: a nyócker egy kulturterület, helló!
Magam is ott lakom.

ingatlanostol 2010.09.26. 15:10:49

<a href="http://ingatlanostol.hu/">INGATLANOSTOL</a>

Zeeman 2010.11.15. 10:31:22

20.000 tényleg lehet sok pénz ha meg kell keresni. De ha vissza kell perelni az már más kérdés.
Mivel az összeg egy részét be kell fizetni, az ügyvédnek is pénzt kell gizetni és a per a szar magyar jogrendszerben akár évekig is eltarthat... És ha a gyerek tényleg román akkor ha hazamegy még azzal is indulhat a macera...
Viszont ha valaki rászánná azt a plusz pár tízezer forintot a perre akkor meg lehetne leckéztetni a csákót. És ha a rendőrséggel találtok még pár kárpsultat akkor már nem is olyan sok a költség, a csákó meg talán még börtönt is kaphatna. Csak ezt a macerát fel kellene vállalni...
És bár az ingatlaniroda nevét is közölhetnéd de ha félsz egy esetleges pertől akkor csak annyit írj hogy milyen címen találkoztatok! Hisz az csak tényközlés de aki akarja az megtalálhatja az irodát...
süti beállítások módosítása