Tékozló Homár

Felejthetetlen üdülés a Royal Club Visegrád jóvoltából

2010.11.10. 09:53 | szily | komment

Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami elmaradt, pedig a szervező nem léphetett volna vissza. Keserűség alant:

Szokás szerint, kéretlenül, az otthoni telefonunkon keresett meg minket a Royal Club Visegrád Kft munkatársa üdülési ajánlatukkal. Ez még nem lett volna baj, hiszen az ilyen telefon után még vissza lehet állni a zuhany alá, folytatni lehet a megkezdett ebédet vagy bármit, amit a hívás miatt abbahagyott a listából kiszemelt ügyfél. A baj ott kezdődött, hogy elfogadtuk ajánlatukat. 3nap 2 éjszakás wellness pihenés a Velence Resort & Spa**** hotelben két személy részére 37 000,-Ft és egy két órás előadás meghallgatása ellenében. Az időpont egyszeri módosítás után végül november 2.-ra lett visszaigazolva e-mailben. Ezután még telefonon módosították nov. 1.-re. Átutaltuk a 37 000,-Ft-ot az Unicredit Bank-on keresztül, szabadságot vettünk ki 2.-ra és 3.-ra. Készültünk az üdülésre (gyerekek, kutya elhelyezése stb.) amikor 29.-én péntek délután telefonhívást kaptunk, hogy nincs hely a szállodában, nem utazhatunk a kitűzött időpontban, hanem esetleg valamikor decemberben. A Kft. részvételi feltételeiben szerepel két pont erről a témáról: 4./ A vendég egy alkalommal kérhet időpont- módosítást, az utazást megelőző ötödik napig, amelyet írásban kell benyújtani a megadott elérhetőségekre.... 5./ A Royal Club Visegrád Kft. fenntartja a jogot, hogy Vis major (pl.: természeti katasztrófa) esetén a visszaigazolt foglalások időpontját módosítsa. Tehát a céggel ellentétben a vendég nem telefonálhat két nappal az indulás előtt, hogy mégsem megy. Tudtommal nem történt természeti katasztrófa sem a Velencei-tó térségében. A péntek délutáni értesítés azért különösen baráti gesztus, mert még esélyt sem adtak a szabadságunk lemondására. Az is hab a tortán, hogy az üdülés ellenértékét majd valamikor a következő héten utalják vissza. Nem vet fel minket a pénz, (ez vezetett oda, hogy vesztünkre szóba álltunk velük az árkedvezmény miatt) és így mivel az üdülésre szánt összeg abban az időszakban a cégnél pihent, a már kivett szabadság idején máshová sem állt módunkban elutazni. A péntek délutáni lemondás utáni 10. napon, hétfőn érkezett vissza postai úton a pénzünk. Természetesen én nem minősítem a céget, mivel nincs kedvem, sem pénzem a jól fizetett ügyvédeikkel hadakozni, pusztán leírtam szó szerint a velünk történteket. Az eset egyetlen pozitív hozadéka, hogy nem előre kellett a két órás előadást meghallgatnunk és így megúsztuk.

Filiszteus

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ave 2010.11.10. 13:43:58

Aki jot akar, csak akkor megy Wellnesselni, amikor senki mas. (Ez eleve kizarja az akcios idopontokat)
Kulonben a szaunaban ugyanakkora "dugo" lesz, mint reggel Budapesten.

Secnir 2010.11.10. 13:46:18

@Xezs:
" sok egységsugarú barom odamegy tolongani, mer velnesz. Egyébként meg se tudná fogalmazni hogy mit jelent "

már hogyne tudná, akit kicsit beszél is angolul.
egyrészt

well -- ness
nos, tehát, igen, valamint -- tlan-tlen-talan-telen. tlön. azaz fosztóképző.
azaz valaminttalan, tehátlan, igentelen, nostlön (ez utóbbit, bevallom, nem értem).
Az igentelen az ugye az igénytelen népies megfelelője, az kipipálva.
A valaminttalanon még gondolkodom.
A tehátlanban nem vagyok biztos, de nem parlamenti szakkifejezés, abban biztos vagyok, mert a szövegük tele van teháttal, tehát nem tehátlanok.
Azaz wellness van a parlamentben, de nincs vidéken. akkor már hogy lenne egy szállodában? Ott csak a második variáció lép érvénybe:
Well-ness, ahol a -ness a "nélküli"-t jelenti, tehát a "Jó érzés nélküli" a helyes fordítás.

farbaki 2010.11.10. 13:47:28

Ezt nem értem!
Ha valaki olyan "dörzsölt", hogy a homárba ír, hogy lehet olyan bugyuta, hogy szóba elegyedik ezekkel a telefonos senkikkel?

Legjobb és legsikeresebb telefonost lerázó módszerem:

- Hát ez szuper! Érdekel a dolog! Jajj, épp most jöttek hozzám, adja már meg a számát, mindjárt visszahívom!

Ügynök a várható jutalék által elboruló elmével megadja a számát.

- Köszike! Most már tudom a nevét és a számát, ez hiányzott ahhoz, hogy feljelenthessem Önt és a cégét zaklatásért!

Telefont lerak. Túloldalon néhány napig fosás, de meg is érdemlik, mert nem normális, hogy naponta hívogatnak hülyeségekkel.

paráznabillegető 2010.11.10. 13:50:05

@Secnir: pláne hogy a szállodába autóval kell menni, pedig száll oda, de nem repül sehogy sem...

Rosszindulatú Vászka 2010.11.10. 13:52:10

@Szocio Pata (kikvogymukblog): fú de jó vagy. Akkor te nem ojan tömegember vagy, hanem ojan igényes ugye? Azannya...

Xezs 2010.11.10. 13:54:23

@Secnir: Igencsak összekeverted a ness-t a less-szel :)

England win The Ashes! 2010.11.10. 13:59:19

@hatesz: Ja, így már vágom.

Már említettem a minap, hogy két hete rendeltem egy műszaki cikket (nincs félórája, hogy hozta a UPS). Az én bankomnál úgy működik, hogy miután entert nyomtam a vásárlásra (megadva a kártya adatait), az oldal átküld a bank oldalára, ahol meg kell erősíteni a vásárlást. Innentől a cég akkor vonja le az összeget, amikor akarja (reggel még rajta volt, nem is zárolták), de csak egyszer, mert a bank tőlem csak egy alkalommal, egy meghatározott összegre kapott felhatalmazást az átutalásra. Hitelkártyákat nem ismerem, csak nagy vonalakban, így naivan azt hittem, hasonló a szitu. Így elnézésed kérem.

tizenot 2010.11.10. 14:05:59

"3nap 2 éjszakás wellness pihenés a Velence Resort & Spa**** hotelben két személy részére 37 000,-Ft és egy két órás előadás meghallgatása ellenében."

Eddig érdemes olvasni. Innentől egyértelmű hogy ki a hülye. Éjszakánként 18.500-ért kétágyas szobát welness hotelben bárhol találok.

GatyaPityu 2010.11.10. 14:08:12

@HochenTrollner:
"mégegy balek. és büszke is vagy rá, hogy spamet fogyasztasz. szomorú. "

Azért definiáljuk már, hogy pontosan mi is a spam kifejezés jelentése...
Azt meg hadd döntsem már el én, hogy nekem mi a jó, ha megengednéd... De csinálhatjuk azt is, hogy legközelebb, ha ilyen hasonló, olcsó üdülési lehetőséget kapnék, akkor gyorsan visszautasítom, és jelentkezek nálad egy kis üdülési támogatásért. :-) Jó lesz? :-)

Rosszindulatú Vászka 2010.11.10. 14:18:01

@Dr. Körömlakk ®: ennek az az oka, hogy valakit beetettek és megmajmoltak, nem annyira kedvező ajánlattal, hogy rögtön gyanús legyen, pedig de. Na ez a szélhámosság, dupla lehúzás. De lehet, hogy én látom rosszul.

Amúgy nem volna ezzel baj, már írtam, van nyugger haver, aki hetente jár ijen gyapjútakaró - tudományos porszívó-meg mifene előadásra, aszongya neki buli.

Monnyuk erre családi programot alapozni nem bölcs dolog, de kéremszépen ez akkor is szélhámosság. Sztem.

konzumkult 2010.11.10. 14:23:28

Telefonos kisasszonyt így kell elküldeni:
- Megbaszlakzséda!
- És ki fog vigyázni addig a kéccáz birkára?

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 14:23:57

@Rosszindulatú Vászka: azzal, hogy megállapítást nyert, hogy aki ma ennek hisz, az önmagában gyanús, nem mondta senki, (sőt...), hogy a szervező cég nem egy szélhámos. sztem arra is írtak itt rendesen, köztük jómagam. de azért bazki egy aktív embernek ez a telefonos ajánlat bejön, hát... minimum naív.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 14:24:25

@Rosszindulatú Vászka: "Monnyuk erre családi programot alapozni nem bölcs dolog, de kéremszépen ez akkor is szélhámosság."

Kimondtad a lényeget, nincs mit hozzátenni.

Utolsó.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.11.10. 15:03:25

@Atro: Spam mindaz, amit nem kértél, és két másodpercnél többet fölöslegesen elvesz az életedből.

wildpig 2010.11.10. 15:07:50

@MissMarple: javaslatom en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6bius_strip
Fekete végtelenített szalagot a faxodba befűzni, a küldő cég faxát fölhívni és hadd szóljon.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 15:32:10

@Gery.Greyhound: "Spam mindaz, amit nem kértél, és két másodpercnél többet fölöslegesen elvesz az életedből."

SPAM mindaz, amit nem kértél. Nem adom a két másodpercet.

Monjuk kiküld csak tízezer SPAM-et, máris elvesz mások életéből öt órát. Miért adjuk?

Nyomek 2010.11.10. 15:41:04

"Unicredit Bank-on keresztül"
Ez nem reklám az Unicredit Bank-nak?
Vagy negatív reklám az Unicredit Bank-nak?

Egyébként hasonló utazásra 9 990.- Ft-ért is el lehet menni 3 nap 2 éjszaka. És még benne van az oda-vissza út is!
www.olcsokirandulas.hu
Ha valakinek ez kell, most miért ne?
Ez is reklám?
a www.olcsokirandulas.hu ?
Akkor nem írom le, hogy www.olcsokirandulas.hu !!!!

:-))))

Nyomek 2010.11.10. 15:44:51

Most látom, hogy a www.olcsokirandulas.hu
és a www.olcsokirandulas.com ugyanaz!!!!

Vigyázzatok, ezek nagyon átbasznak! 10 rugóért ilyet nem lehet!

zoli bp 2010.11.10. 15:58:19

Tisztességtelen egy eljárási mód az 100. Lehet itt szidni a posztolót, h máshol ennyi meg annyi, ő megrendelt valamit, a szálloda meg az ucsó pillanatban lemondta. Ez aztán kurvára ügyfélbarát módszer. Kivette a szabadságot, készült a nyaralásra, gusztustalan egy módszer. Csak azért, mert pont a hosszú hétvégére esett, nehogy már ezért, is ő legyen a felelős. Esetleg decemberben, nah ott mondtam volna,h maga meg bassza meg a jó kurva anyát..... Jogos a poszt, Velencére nem megyek az 100 :))

elwood 2010.11.10. 16:03:05

@zoli bp: nagyon jól elolvastad, ha nem jött le, hogy a szállodának semmi köze nincs a dologhoz

hatesz 2010.11.10. 16:04:25

@Dr Jozef Vengloš: Ja, semmi gond! Direkt azért írtam csupa nagy betüvel, hogy HITELKÁRTYA. Bár hasonlóképp néz ki, mint egy debit kártya, de mégis más:)
Remélem örömödet leled az új elektromos cuccban amit most hozott a futár:P

Rosszindulatú Vászka 2010.11.10. 16:32:17

Jelzem, az utópia, hogy a polgárot magától megvédjük (vagy diktatúra inkább), de törekedni lehetne rá.

konzumkult 2010.11.10. 16:48:01

- Rendőrbácsi, nagymama felakasztotta magát.
- Engem?

-...a polgárot magától megvédjük..
- Tőlem,

Kussoljake?

vakvarju 2010.11.10. 16:48:31

@Atro: Ez bizony nagyon rossz ár. Mi is voltunk kedvezményes üdülésen (többször is)igaz csak három csillagos szállodában, de félpanzióval, három éjszaka, két fő részére 28 e Ft-ért. Ennél többet nem szabad kiadni még négy csillagos szállodában sem. Mi is előre fizettünk, de előtte lecsekkoltuk az ajánlat tevő cég és a szálloda közötti kapcsolatot.

filiszteus 2010.11.10. 16:55:35

@Atro: Köszi a megértést.
Valóban azért mentünk bele mert már voltunk hasonló szervezésben üdülni Visegrádon és Sárváron is. Mindkét alkalommal maximálisan meg voltunk elégedve a szállodák szolgáltatásaival. Szerintem a 3 naphoz viszonyítva a két órás át.aszási kísérlet elhanyagolható. Sőt a sárvári üdüléskor az ügynöknő volt annyira értelmes, hogy 2 perc alatt felfogta, rohadtul nem érdekel minket a soha vissza nem térő ajánlatuk és jó wellnessezést kívánva békén hagyott minket.
37 000,-Ft félpanzióval és a teljes wellness infrastruktúra használatával éppen a fele a velencei négycsillagos szálloda normál árainak.
Aki pedig nem tudja elképzelni, hogy valakinek éppen nem áll rendelkezésre másik 37 000,-Ft üdülésre, az valószínűleg nem ebben az országban él.

mohopasi 2010.11.10. 17:11:22

Valóban megéri az ilyen üdülés nyilván. Lehet nekem még azért nem ütött be soha ilyen szerencse, mert ha nekem bárki idegen azt mondja a telefonba, hogy van egy ajánlata, rövid úton rúgom ki még mielőtt elkezdene mantrázni.

filiszteus 2010.11.10. 17:18:59

A sok okoskát, aki bezzeg nem lett volna ilyen hülye, csókoltatom. Remekül megértették a lényeget: nem a szervező cég volt inkorrekt, hanem mi voltunk a balekok. kívánom nekik, hogy velük mindig mindenki maximálisan korrekt módon járjon el.
A sok minimalista természetbarát túrázónak üzenem: találjanak a wellnessre magyar szót és legyenek vele boldogok. Nekem sem ez az elképzelhető legjobb program, de jókat úszni, a gyógyvízben ázni, szaunázni, jókat enni, nem olyan elviselhetetlen 3 napig.

newcy67 2010.11.10. 17:24:36

Mindennek a teteje, amikor a fostos ügynök telefonon akart rábeszélni, hogy kússzak át az allianz nyugdíjpénztárba úgy, hogy a legvégén kerek-perec kijelentette: felvenné az adataimat és így máris létrejön a szerződés, nem lesz további teendőm. Olyan volt, mint valami rossz pióca, persze az elején elmondta, hogy mindent rögzítenek. Ez persze nem zavart, amikor elküldtem melegebb éghajlatra.

Ennél mélyebb csak az lett volna, ha a Mona Lisa-t akarta volna eladni jó pénzért, csak most, csak nekem!

Persze nagy jellemzője az ilyen férgeknek, hogy mindig rejtett számmal telefonálnak.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.10. 17:36:21

@filiszteus: ne hisztizz, ez egy ijen hej. Evvan.

filiszteus 2010.11.10. 17:52:12

@Rosszindulatú Vászka:
nem hisztizek és az örömét sem akarom senkinek elvenni. hadd legyen boldog egy kis ideig, hogy sokkal okosabbnak érezheti magát valakinél. dr Körömlakknak kívánom, ez legyen élete legnagyobb sikerélménye. én a célomat a poszttal úgy hiszem, elértem. A többi a továbbiakban a legkevésbé sem érdekel.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.10. 18:48:58

@Hugo2010: És akkor engem kiosztott?
Amúgy ilyen nyaralni hívós gazemberekről minden nagymama tud már mesélni, nem kell oda gúgli.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.10. 18:51:57

@filiszteus: Na most ha engem felhív - mert már többször megesett - egy ilyen, hogy x ezer Ft-ért menjek nyaralni, és izé, akkor pofán röhögöm, hogy örülnék, ha lenne annyim.
Másodszor, ha épp lenne, és mennék nyaralni, akkor eldönteném magam, hova.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 18:59:37

@Rosszindulatú Vászka: Haggyad Imre. @filiszteus: Azért legyünk őszinték, a te hülyeségi teljesítményedet felülmúlni nem lenne egyszerű.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 19:01:01

@Dr. Körömlakk ®: @filiszteus: Nabaszdmeg, ezt megkaptad, ívesen. Megvigasztalhatlak? :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 19:07:05

@filiszteus: "Aki pedig nem tudja elképzelni, hogy valakinek éppen nem áll rendelkezésre másik 37 000,-Ft üdülésre, az valószínűleg nem ebben az országban él. "

37 ezer forintból nem megyünk üdülni. Eltesszük kenyérkére, hátha később annyi sem lesz.

filiszteus 2010.11.10. 19:25:09

Majd, ha szükségünk lesz az életvezetési tanácsaidra, értesítünk. Bár lehet, hogy nem olyan egyedhez fordulunk ezzel a problémánkkal, aki már képes volt 4000 bejegyzést írni különböző fórumokon. Ez a teljesítmény szerintem károsan befolyásolhatta a személyiségedet. Viszonzásul javasolnám, hogy néha szakadj ki a virtuális világból, mert a sok monitor előtt üléstől még görbébb lesz a hátad, még több dioptria boldog tulajdonosa leszel. Különben gratulálok, hogy megláttad a poszt lényegét és szerény személyemmel foglalkozol ennyit.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 19:31:58

@filiszteus: Én a sok monitor előtt ülésből gondoskodom arról aranyapám, hogy ne jelentsen gondot egy cipő ára (37e), és ha az üdülés szó jut az eszembe, ne ebben a kategóriában kelljen gondolkodnom.

A te szerény személyed sem nem szerény, sem nem ép személyiség, javaslom a következő hasonló tételt inkább valami személyiségfejlesztő tréningre, vagy pszichológusra költsd, aki valami emberszerűt farigcsál belőled. Ha ugyan hajlandó belenyúlni abba a híg szarba, amit az agyad helyén hordasz. Ennyiért nem biztos.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 19:34:22

@enamel: mivel kaptam meg? ugyankérlek... nem lettem szomorú vagy nemtom. a poszttoló úgyérzi, nekem ez a legnagyobb örömöm... hát ne bízzon ebben... igen, iszonyú lehet a tudat, hogy felnőtt emberként ezt az "akciót" beszopta, legközelebb a "kettőt fizet egyet kap" lesz a soros...
na jó, lapozzunk :)

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 19:38:44

@enamel: juteszembe, imádom, hogy ennyire nagyon képes vagyok reakciót kiváltani, szal ez valami. az van, hogy nemcsak okosabbnak érzem magam, hanem okosabb is vagyok.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 19:39:14

@Dr. Körömlakk ®: Szóval erről is lemaradtam. :(
Jó, lapozzunk. Hogy van a barcsynéd?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 19:40:24

@Dr. Körömlakk ®: Hát ettől a szerencsétlentől nem nagy kihívás okosabbnak lenni, valljuk be.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 19:43:12

@enamel: mellik? a zigasságos? érdekes a Levi is ezt kérdezte. montam, hogy sztem mellápolónál van. vagy ijesmi.
most bazmeg mér kellett elvenni a kedvem ezzel a kommentel? már keztem nagyképű lenni. most kénytelen leszek megint szerény lenni...

filiszteus 2010.11.10. 19:45:06

Szóval a csapott válladat a Seychelles szigeteken napoztatod és erre nagyon büszke vagy? Vigyázz mert az erős nap a 10 dioptrián keresztül káros lehet a szemed világára( ha gyűjtőlencse)!
Nem ragadtattad el magadat túlságosan? Híg szar stb. Micsoda súlyos kisebbségi komplexus lehet a háttérben, hogy ilyen aránytalanul durva kifejezésekre ragadtatod magad? A továbbiakban ne strapáld magad vagy keress dühkitöréseidnek másik alanyt mert kapcsolom ki a gépet.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 20:03:51

@Dr. Körömlakk ®: Bocs. Kárpótolhatlak? Kapsz egy kartonkanapét. Vagy egy minibudit. Mi a szíved vágya, szépségem?

@filiszteus: Fogd már be, te balfasz. :))

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 20:07:54

@enamel: Drága enamel, akkor egy cippzáras, főzhető, digitális, fonott fogfúrógépet szeretnék, de kéket, holnapi modellt, tegnapi áron, kiszállítva, pervollal mosva, bredpittes logoval :) ennyi. asszem megin szerény voltam.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 20:17:42

Azon gondolkodom, hogy mi lenne ha agyonvernénk azokat, akik kitalálták a megnyitás után megszólaló, kurvahangos, zenélő weblapokat meg reklámokat?...

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 20:29:45

@enamel: engem imádni szoknak. ha nem, jön az armageddon.

Dr. Körömlakk ® 2010.11.10. 20:31:37

@enamel: tizedelődne a propaganda populáció....

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.11.10. 20:33:18

@enamel: en a mozgo reklamokat utalom, a spammeloket meg kitorlom, telefont meg nem veszem el sose:)

fürdős apáca 2010.11.10. 20:34:30

Szóval a Royal Club Visegrád Kft. hamis igérettel begyűjti a telefonon toborzott ügyfelek pénzét, használja 10 napig és kamat nélkül visszafizeti? Ügyes!-mondaná az öreg Schwarz bácsi.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 20:35:04

@enamel: firefox -> addons -> flashblock -> download -> install

addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433/

Ezzel megszűntek a flash reklámok.

firefox -> addons -> adblock plus -> download -> install -> preferences -> filters -> add filter subscription -> add a different subscription ->
hufilter

addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865/

Ezzel a hirdetések nagy része szűnt meg.

És akkor még egyéni dolgokat lehet beletenni, mint pl.:
|http://ad.adverticum.net/*
|http://www.facebook.com/*
stb.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.11.10. 20:42:35

@atpijkamo: nemar es ha lemaradok valamirol, mer blokkolom?
Amikor a telefonnal netezek(ott letiltottam) olyan uncsy a fekete-feher, csak betus:(

Rosszindulatú Vászka 2010.11.10. 20:46:02

@atpijkamo: na ebből már volt itten nagy hirig ám :)))

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 20:47:56

@Lewyke: A flashblock egy szép lejátszó nyilat tesz a flash helyébe. Rákattintasz, és elkezd működni azonnal, már nincs is blokkova. Ha jobb gombbal kattintasz, akkor van olyan opció, hogy "allow flash form this site", és máskor nem blokkolja azon a hoszton lévő flash-eket.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 20:50:03

@Rosszindulatú Vászka: Tudom, az egységsugarú júzer ignoráns, guglival sem tud keresni. Nem baj, majd figyeli villogó flash-t.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.11.10. 21:11:26

@atpijkamo: :) de az egy plusz kattintas:)
Csak huzni akartalak:)
Nincs Igazsagos, hianyom van attakbol:)

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.10. 21:39:26

Szánalmas.
És még dicsekedtek is vele.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.10. 21:55:10

@Lewyke: Basztassalak?

Olyan paraszt vagy, hogy
... a vizet is megrágod.
... a mentő is traktorall jön ki érted.
... bográcsból eszed a csokigolyót.
... emlékezetből rakod össze a traktort.
... kocsonyával zselézed a hajadat.
... a kanárit is moslékkal eteted.
... mikor megszülettél, anyakönyvi kivonat helyett őstermelői igazolványt kaptál.

igazságos 2010.11.10. 22:16:05

@Lewyke: mit hallok. Ugye, milyen unalmas egyedül az élet? Most el vagyok havazva, sok a meló. Majd ha lesz energiám, folytatjuk a hadakozást.

igazságos 2010.11.10. 22:20:03

@Dr. Körömlakk ®: Te is el voltál bújva a napokban, hiányoltalak, merre léptél.

Lewyke talált korábban magának egy másik bénát, aki nem olyan jártas a dolgokban, mint én. Ez is jó taktika, ha nagyon nem bírjuk már egymást utálni, akkor úgy kell lepattintanod magadról a felesleges dolgokat, hogy keresel egy másik embert, akivel ellehet. :) Bizony, ha már egy napig nem homározik az ember, akkor mindenről lemarad.

Az volt már, hogy mi a fenének ment üdülni? Egyáltalán, miért áll szóba ilyenekkel, alapból lerázom, hogy többet nem zaklatnak. Már eleve a telefonos megkeresés a kulcsszó.

fürdős apáca 2010.11.10. 22:36:58

@igazságos: Tényleg felesleges üdülni menni, ha egyszer homározni is lehet. Meg aztán átvághatnak akkor is, ha mindent Te szervezel le. Elutazol a tengerpartra és szállodai ablakod a mosodára néz. Én azon csodálkozom, hogy egy négycsillagos szálloda szóba áll ilyen telefonos káeftékkel. Gondolom, azért mert vendégeket szállít nekik.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 23:21:08

@atpijkamo: Köcce.

@fürdős apáca: Ez nem üdülés, ez önmagad szopatása. Amúgy meg mi az, hogy egy négycsillagos szálloda miért áll szóba? Mi egy négycsillagos szálloda, hogy megengedhesse magának, hogy ne álljon szóba valakivel, aki fizetni akar neki?

Nincs belőle minden sufni tizenhat, vagy miazisten van? :) Összemossátok itt a sezlonyt a faszommal..

fürdős apáca 2010.11.10. 23:35:13

@enamel: Hiszen itt arról szól minden komment, hogy lehet szóba állni egy ilyen telefonos céggel? Egy szálloda megteheti? Hiszen az ő nevük is belekerült ebbe a posztba. Nem hiszem, hogy használ a jó hírüknek.

csibra 2010.11.10. 23:41:16

Nem tudom mi a probléma. Gyerek, kutya elhelyezve, 2 nap szabad, 2 napig dughatnak zavartalanul :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.10. 23:43:47

@fürdős apáca: Azt szeretem az új kommentelőkben, hogy összefüggésekben gondolkodnak. Kivéve akik nem.

A szállodának mindenképpen kifizetik a szobákat, tehát a szálloda istenkirály, mert forgalma lett, pedig a faszomtudja hol álldogál egész évben üresen.

Ha te szóba állsz a telefonossal, te máris fizetsz. Ő meg azért áll szóba veled, hogy még többet fizess, amúgy legalább annyira utálja a fejedet, mint te az övét.

Konklúzió: Te lúzer vagy, a szálloda meg jól járt.

velorex-vezető 2010.11.11. 00:57:49

@fürdős apáca: ki ez a faszkalap, aki mindenkinél jobban tud mindent és a mozgalmi múltja magasából nézi le az új kommentelőket? Te ismered? itt áll egész nap lesben és lesi az alkalmat, hogy leszóljon valakit? Drogos vagy pszychopata?

fürdős apáca 2010.11.11. 01:06:41

@velorex-vezető: nem tudom még nem volt szerencsém hozzá. nekem sem tetszik a stílusa. Biztos a szállodaiparban dolgozik, hogy ennyire vágja témát.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.11. 01:29:50

@Xezs: azt is twgyuk hozza hogy nem kell hoza pin kod csak alairas es kisebb teteleknel nem kenrek IG-t, tehat eleg szepen be lehet vasarolni vele, mire az alairas elterosege feltunik
legalabbis felenk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.11. 01:32:54

@hatesz: pont annyit vonnak le a visadrol amennyibe a szallas kerut
igy nem tudsz lelepni
hogy aztan Te hogy rendezed a credit ceggel es mikor az a Te dolgod
magyaran a hotel be van biztositva
ezt lehet elorefizetesnek hivni meg utofizetesnek, de lovet lehuzzak
es abban apillanatban zaroljak ahogy megadtad
ha nncs eleg credited rajta nem fogadjak el
ecceru ez

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.11. 01:34:53

@Xezs: en se votam, nem is leszek
maxmum Maryvel velneszezek, vagy a halakkal
ott jobban elterul a pisi

lordjim 2010.11.11. 08:29:41

@ave: egyszer bebasztam a velnesz szaunába egy kézigránátot volt is nagy öröm,a dzsakuzziba meg sósavat hogy röhögött mindenki

fürdős apáca 2010.11.11. 08:45:09

A szaunában van párologtató. Arra kell szórni a cyklon-B kristályait.

lordjim 2010.11.11. 09:26:37

@atpijkamo: ez má a matek nobeldíj kategória,nálunk itt oklahomába te bisztos hogy tanár lennél,kimegyek a rancsra,megmondom a teheneknek is,mind a nyócszáznak a köbgyöknanonégyzeten

lordjim 2010.11.11. 09:45:40

@filiszteus: gyere hozzánk oklahomába itt lovagolhacc tehénen-ez a velnessz érted,tehénen lovagolni nyereg nélkül,asztán meg is eheted itt különben valaki aszonta hogy velnesz már agyon is lőtték,persze utána velnesz temetés megminden

lordjim 2010.11.11. 10:03:57

@fürdős apáca: ja,ja a ciklonbé kurva erős marhára könnyezik a szemük utána

fürdős apáca 2010.11.11. 10:06:12

Skóciába megyek lochnesszezni és elkísér Béres Alexandra is a Fitness-i szörny.

lordjim 2010.11.11. 10:09:53

@hagyma: na most ha mérivel én itten velnesezek oklahomába,akkor te csak a halakkal,oszt majd cserélün:én megint méri te megint hal,ez a vellnessz lényege:mindíg én érezzem jól magam,te meg csinájj amit tucc

lordjim 2010.11.11. 11:58:48

@fürdős apáca: ja,ja eccer itt a béresalekszandra négykézlábra állt,aszt kiáltotta:velnessssz-erre megnyúztuk,de kinőtt a bőre oszt most szebb mint vót azannyát elhúzná az a dzsondírt is

lordjim 2010.11.11. 12:01:26

@fürdős apáca: a loknessz az ojan mint a fittipaldi,ja biztos

hatesz 2010.11.11. 12:06:35

@hagyma: Köszi, nekem nem kell elmagyaráznod, hogy müködik egy creditcard. Az elmúlt pár évben megfordultam jópár európai hotelben.
Egyébként akkor még effektive nem fizetek a szobáért, majd csak akkor fizetem ténylegesen ki, ha a visa-számlámat kiegyenlíetem. Imádok lovagolni az apró szarságokon:)
A wellness meg úri huncutság:))

Jó Estét 2010.11.11. 16:41:50

2 ejszaka 37ezerert az mitol jutanyos? plane hetkoznapokon...

filiszteus 2010.11.11. 17:08:48

@Jó Estét:
Azért ez eléggé relatív. Munkásszállón két éjszakára sok, a dubai Burdzs el Arab Hotelben nagyon jutányos lenne. A Velence Resort & Spa normál árainak az 50%-a. Hétvégén ugyanannyi lett volna. Nagy tudású kommentelők többen lehülyéztek, pedig már két alkalommal voltunk hasonló szervezésben (nem pont ezzel a céggel)üdülni és nem volt semmi rossz tapasztalatunk.

Xezs 2010.11.11. 18:49:18

@hagyma: Ezt hitelkártyája válogatja. Korábban aláírósom volt, most meg PIN-es, pedig ugyanannál a banknál vagyok ugyanabban a konstrukcióban.

Mostanában megint a PIN lesz a trendi, legalábbis a chipkártyásoknál biztosan.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.11. 19:04:51

@Xezs:
OK az enyem kd nelkuli mind
@hatesz:
OK csak arra akartam utalni, hogy a hotel szereti bebiztositani magat meglogas ellen
ugy latszik itt jobban mint otthon
kisebb motelba ide sem adjak a kulcsot meg nem fizetsz

Xezs 2010.11.11. 20:04:43

@hagyma: Gondolom azért van ez a különbség, mert más a kultúra. Amerikában meg a nyugati világban nem vagy ember ha nincs hitelkártyád, azon logika alapján, hogy akinek a bank nem ad hitelkártyát abban az illetőben nem bízik meg a bank és így a szálloda sem.

A magyarok meg úgy nagy általánosságban félnek a hitelkártyától mert ördögtől valónak tartják, így nálunk nem honosodott meg a dolog. Persze egyre jobban terjed de még mindig nagyon kevés embernek van.

Vicces volt mikor csóringer kis frissdiplomásként üzleti útra mentem Londonba és egy szakadék OTP-s kártyám volt rajta valami 40 ezer Ft-tal. Lehúzta a szállodás de mondta hogy nem fogadja el a rendszer, én meg mondtam hogy a cég úgyis fizeti, ne szarjanak be. De ha nem céges foglalás lett volna szerintem be se engedtek volna.

megmondomdom 2010.11.11. 22:44:26

Sajnos ez a magyar turisztika. Ezért kell külföldre menni. Nem is értem, hogy miért jön ennyi turista ebbe a szemétdomb országba. Biztos katasztrófaturisták.

velorex-vezető 2010.11.11. 22:48:44

@megmondomdom: Szerintem tök jó élmény lehet a külföldinek, mikor egy üveg borért 40 000,-Ft-ot kérnek tőle és erőszakkal elviszik az automatához, hogy pénzt vegyen ki. Ez is olyan egzotikus, mint amikor a Hortobágyon a német turistákkal megrakott lovaskocsit megtámadják lovas betyárok.

Piet_ 2010.11.16. 14:19:12

Úgy tűnik ezek még nem tudtak újat kitalálni, több mint egy éven engem is zaklattak ezzel a felejthetetlen ajánlattal, mondtam én is hogy érdekel, de előbb megnézem hogy hol is van ez meg miféle szuperhotel stb...megnéztem tetszett visszahívtak, az időpont itt is már majdnem le lett fixálva mikor egy keresztkérdésemtől lehasalva kiderült hogy ja bocsi ez csak 30éven felüli gyerekes "pároknak" szóló ajánlat...Én meg se nem vok 30 se nem nincs kölköm...na akkor küldtem a p.ba el őket h akkor a f@sznak hívogatnak ilyen baromsággal...
süti beállítások módosítása