Tékozló Homár

3 hónapja vár a T-Home táblagépére

2013.01.24. 08:59 | jackyll | komment

Megelőlegezzük, hogy alábbi naiv ügyfél nyerte a legrégebben meg nem kapott karácsonyi ajándék versenyünket, minthogy október 15. óta vár a T-Home-ra. Igaz, akkor alapvetően előfizetői csomagot akart váltani, amivel 28 napig egyáltalán semmi nem történt, de akkor is. Január elején feladta a harcot, vett egy táblagépet személyesen, mire azt mondták neki, kap egy másikat is, mert arról már hűségszerződése van. Aztán kiderült, hogy nem is járna az előfizetéséhez táblagép, bár ők ajánlották fel.

Több mint negyed éve húzódó megrendelésem procedúráját szeretném megosztani veletek, ami még a mai napig sem zárult le. Adott a cég egyik telephely, ami nyáron gazdasági okokból 3 km-el arrébb költözik, amit ugye bejelentettünk volna a T-Home-nál, de pont azon a héten keresett meg a város egyik nagy T-Home-jának üzletvezetője, hogy milyen jó ajánlatok vannak már csomagban, azaz a Compleo család. Természetesen mivel üzletkötőnk nem volt, csak egy bejáratott lakosságis kolléga, aki nem a városban van, ezért megörültem a megkeresésnek, és annyi feltételt támasztottam az egész elé, mint az imént említett lakosságis kolléga felé: ha lebeszéljük, hogy x időpontban ott vagyok a papírokat kitölteni, és aláírni, akkor nem kell még 1 órát várnám a sorban (ami szinte minden T-Home üzletben ismerős lehet).

Mivel Magyarországon vagyunk, ezért ígért minden szépet, mikor befáradtam, akkor természetesen már csak egy pár hete kezdett srác várt, de sebaj, itt dolgozik, baj nem lehet. Akkor nem is volt, megrendelést kézi kitöltéses papíron felvette (kb október 15), majd távoztam. Október 28-án, mivel senki nem akart keresni, így rájuk telefonáltam a varázslatos 1430-as számon, ahol kb 30 perc után közölték, hogy ők bizony semmi megrendelést nem látnak, így se átírás, se csomagváltás, se a megrendelni kívánt server, táblagépek, se semmi nem történt.

Akkor 28-án irány ez első T-Pont, Mom, zárás előtt egy órával, menjek át a Mammutba, mivel ők 1 óra és zárnak, már nem férek bele az időbe (magamba a felmenőiket szidva, duzzogva, de átfáradtam), Mammut tovább van nyitva. Persze, ők addigra fél órára a zárástól, de azért fogadnak. Személyi odaad, mondom a problémát, erre közli velem a kolléganő, hogy nincs iktatva egy papír sem a cég mellé a rendszerben, így aláírási nélkül, bocsika de nem intézhetek semmit. Ez azért érdekes, mert kb 1 millió forint értékben vásároltam 3 hónapja csak személyivel a Camponában, 3 más időpontban. Közben lázasan hívtam az Érdi boltvezetőt, hogy legalább igazolja, hogy Én Én vagyok, mire felháborodottan közölte, hogy mivel ma nem dolgozik, tesz a problémámra, és akár panaszt is tehetek ellene (amit megjegyzem megtettem, amire 0 reakciója volt a T-nek). Aznap már semmit nem sikerült elintézni, másnap befáradtam a jól bejáratott lakosságis kollégához, 3 órás szerződéskötés (időpontra mentem, időben kezdtünk), mindent elintézettnek láttam, de eme rohadt hosszú történet csak most kezdődik.

3 nap múlva kijöttek, telefon beköt, majd másnap internet beköt. A telefonos csóka 3 óra alatt rá is kötött a kiépített rendszerre, de ő legalább rendesen megcsinált mindent, másnap jött az internet. A szerelő a karóról 40 méter légkábelt lehúzott, befúrt, majd közölte, hogy nincs nála rögzítoeszköz, másnap jön és rögzít, na ez a mai napig sem történt meg, a 40 méter kábelt a szél csak rángatja és rángatja, de mint mindennek, ennek is eljön az ideje, hogy kijöhetnek kábelt cserélni.

Az egész folyamatra 30 napot vállaltak, és mivel nem kaptunk telefonközpontot, servert meg táblagépet sem, a csomagot nem módosították, így a 28-adik napon elindult a telefondömping. Kb 5 nap, és 5 óra telefonálgatás után, közölték, hogy az átírásra nincs folyamatuk, és nem tudják átírni lakosságiról vállalatira, és fingjuk sincs, hogy a már késett átírást mikor ki fogja tudni megcsinálni. Na itt szállt el az első biztosíték nálam is, NINCS ARRA FOLYAMAT, HOGY AZ ELŐFIZETŐ NEVÉT MEGVÁLTOZTASSÁK?? MIÉRT?? TALÁN MINT A 12 TÁBLÁS TÖRVÉNYT, EZT IS TÁBLÁKBA VÉSTÉK VAGY WTF???

Nagy nehezen oda eljutottak, hogy egy munkanap a telephelyen se internet, se bankkártya terminál (mivel az net alapú), telefon, hibabejelentés, kolléga: nem hibáról van szó, elkészült a névátírás. ÉS? Este valaki megcsinálta valahogy, de ezzel elbaszták a neten, moment please. Délután négyre megcsinálták, egy napig nem tudtunk dolgozni, KÖSZÖNJÜK T-SYSTEM, T-HOME, VAGY AKÁRHOGYIS NEVEZZÜK, mivel mint kiderült, a t-systemmel vagyok előfizetési szerződésben, de ezt nem ők, hanem gyakorlatban egy másik cég csinálja az üzleti részét a t-systemnek, magyarul az egyik igazgató lányának nevén lévő cég, 25szörös költséggel. Ezt követően kijöttek egy szombaton modemet cserélni, majd kb szerdán még egyszer modemcsere, király, a szerdai szerelők sem értették, hogy előtte miért.

Kb december közepén járunk, már a server és táblagép, amit karácsonyra szántunk biztos itt lesz, azért telefon megy, persze, addig megérkezik. Nem jött, táblagépet és servert január elején megvettük KP-ra, visszamondtuk, majd közölték, hogy cserébe kapunk egy másikat ingyen, mivel húségnyilatkozatosak vagyunk. 21-én telefon, hogy egyrészt hogy áll a táblagép, meg mégis szeretnénk egy másik servert egy másik telepre: a folyamatok még nem zárultak le, így még servert nem tudnak szállítani (jobb országokban negyed év egy távközlési eszköz földkörüli pályára állítására is elég, itt ennyire telik ennyi időből), a táblagépet pedig felejtsem el, mivel rezes technológián jön a net, meg a telefon. WTC ÚJRA. ÉS KI A SZART ÉRDEKEL, HOGY MIN JÖN? MEG VAN HIRDETVE? IGEN! NEM IS MI KÉRTÜK, FELAJÁNLOTTÁK, MOST MEG NEM?

Nah, a mai napig kb 19 óra telefonálás, kb 7 óra személyes ügyintézésem ment az egész ügyre, többet nem szándékozok az üggyel foglalkozni, holnap megnézem az összes internet és telefonszolgáltatót, amint az első stabil jellel beköt hozzánk, abban a pillanatban fogom levágni a t-system vagy ki a fenének a kábeleit, és bontok minden szerződést erre a telepre, szerződésszegés végett.

A levelemet elküldöm a T-System ügyfélszolgálatának, és a Homár olvasóinak, hogy ha véletlenül az üzletitelekom.hu szolgáltatásiaból akar valaki "professzionális kiszolgálásban és szolgáltatásban" részesülni, csak akkor rendeljen meg bármit.

Ui.: ha meghirdetésre kerül a Karácsonyi ajándékos verseny, akkor én jelenleg több mint 3 hónapja rendelt táblagéppel szerintem viszem a prímet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokkura 2013.01.24. 09:11:54

nincs ezzel egyedül , mással is ugyanezt a procedurát csinálják ....

Jokkura 2013.01.24. 09:25:25

de ne csak ide,meg a céghez(t-akármi) küldd el,hanam az összes lehetséges feljebbviteli (fogvégy, hirköz, stb) hivatalhoz is ,dolgozgassanak ők is egy pindurit :) Ja és az adóhítalhoz is egy értesítés,hogy nem tudsz adózni,mert a "T" trehány .
te meg térj vissza a postagalambokhoz és a füstjelekre,ahhoz nem kell drót :))

Troppauer_Hümér 2013.01.24. 09:36:35

Dzsézüsz.

Ófrikában meg éheznek.

vénszivar 2013.01.24. 09:53:17

@stillmatic: küldj nekik lecsós nápolyit... úgy is sokan vannak

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.01.24. 09:55:31

"A levelemet elküldöm a T-System ügyfélszolgálatának, és a Homár olvasóinak, hogy ha véletlenül az üzletitelekom.hu szolgáltatásiaból akar valaki "professzionális kiszolgálásban és szolgáltatásban" részesülni, csak akkor rendeljen meg bármit."

3 helyre nem küldted
- Hírközlési hatóság
- Fogyasztóvédelem
- Meg egy levél az ügyvédednek, hogy esetleg valamilyen formában gyakoroljon nyomást...

Ficak 2013.01.24. 09:56:08

Némi feszültséget vélek felfedezni a posztoló hangjában.

Én egyszer úgy jártam, hogy a céges SIM kártyám egy telefoncsere után lelokkolt, azt hittem, hogy hibás pin illetve puk kódot adtam meg, ezért zárolt a kártya.

Felkerekedtem a cég papírjaival együtt, de mivel 1 aláírási címpéldány hiányzott ezért elküldtek. Másnap kb. fél kiló cégpapírral és felhatalmazással tértem vissza, amikor megvizsgálták a sim kártyát, akkor kiderült, hogy nem én ütöttem be rosszul a pin kódot, hanem a csere közben elromlott a sim kártya. Mivel a meghatalmazásom a sim kártya kikódolásra szólt nem a cserére, ezért ismét elküldtek......
harmadik alkalommal már olyan meghatalmazással jöttem vissza, amit már egy vezérigazgató is megirigyelt vlna, amikor kiderült, abban az üzleteben nincs sim kártya grrrrrrrr

É2I 2013.01.24. 09:56:49

Szép kis vesszőfutás :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.01.24. 09:57:13

@Jokkura: Az APEH-et ez nem fogja érdekelni, nem olyan fajta az.

A T viszont vastagon, bő nyállal...

"Úgy kapod azt meg, mint a T-Home-os Xboxot!"

veddelné 2013.01.24. 10:04:46

A sztorim hasonló, felajánlottak egy táblagépet, ami a megrendelt szolgáltatás (szerverbérlet) mellé jár. Ennek 2 éve, táblagép sehol. Majd küldik, azt írták. Én meg várok, azt írtam.:) És mivel semmi kedvem nem volt egy táblagép miatt órákig telefonálgatni, levelezgetni, személyesen bemenni hozzájuk, a táblagéppel legyenek boldogok.

Amit én sem értek, hogy minek ajánlják fel, ha aztán meg mégsem kapja meg az ügyfél. Hogy ez mire jó...?

2013.01.24. 10:11:16

Adott a cég egyik telephely, ami nyáron gazdasági okokból 3 km-el arrébb költözik,

Nem akartak légkondit venni, ezért beköltöztek egy árnyas fa alá?

Ezt én nem tudom végigolvasni!
És nem is érthető egyből!
Jár az előfizetéshez egy táblagép, csak nem küldik, vesz egyet saját pénzből erre mondják hogy akkor kettő lesz neki mert az előfizetésest is megkapja majd, bár az nem is jár? Meg kell őrülni!
A csivavásat legalább értettem!
Nem lehetne olyat?
Na, nekiállok és elolvasom!
Persze előtte megnézem nincs e új, mert akkor nem olvasom el!

2013.01.24. 10:14:56

üzletkötőnk nem volt, csak egy bejáratott lakosságis kolléga,

Az én cégemnél az egyik kollegina volt bejáratva! Hogy miképpen, azt mindenkinek a fantáziájára bízom!

England win The Ashes! 2013.01.24. 10:17:42

Ezek után a Té "már kiállította magáról, hogy nem megbízható

ez a homár ereje

aki ide kikerül, annak vége"

/by Ms. I/

2013.01.24. 10:23:16

@vénszivar: Hát nem egy szar poszt?

Troppauer_Hümér 2013.01.24. 10:24:40

@cirróka: A nők kurvák. Csak mindegyiknél más a fizetség tárgya.

Troppauer_Hümér 2013.01.24. 10:41:57

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Én? Minek? Meg tudom fizetni a nőket, és a szaguk is jobb. :D

joska61 2013.01.24. 10:42:16

Ha egy szolgáltató ennyire nem akar, akkor nem kell erőltetni.

2013.01.24. 10:49:57

@stillmatic: Meg tudom fizetni a nőket, és a szaguk is jobb. :D@cirróka: vigyorog

todie2d 2013.01.24. 10:53:11

Par napja olvasom csak a homar, de ugy tunik, hogy a megoldas nagyjabol ez lenne:

minek a tablagep? ugyse megy vele majd a nyomtato, mer nem csinalt a trehany canon rendes win8. egyebkent a t-nel mind egyenek napolyit malnaszorppel, a ki nem kuldott tablakat meg adjak a suketeknek ingye, ugyse kopik el, a postolo meg servert meg vegyen a technik mittomen kft-tol, mert szerver ugye nem lesz, de lealabb a penzt visszakapja egyszer.

2013.01.24. 11:01:22

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: ehhez csak gratulálni tudok.

Elmondanám, hogy a pénzért vett szerelem a legtisztább! Mindkét fél tudja mit akar és nincs benne semmi megtévesztés,hátsó szándék, titkos cél, hazugság! :)

Mylady 2013.01.24. 11:12:37

@Dr Jozef Vengloš: Szerintem beválik, maradhat :)

Troppauer_Hümér 2013.01.24. 11:34:36

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Diszkriminatív vagy. Csak véncigónak szabad büdösbunkó, sztereotíp megjegyzéseket tenni? :D

haveromjeno 2013.01.24. 11:34:36

Várnék egy updatet majd a posztolótól, hogy végül mindezért a szopatásért még mennyi pénzt akar kérni a T. a nem teljesített szerződések alapján. Mivel a levél a postán elveszett... Így közvetlen végrehajtóval, felszámolóval a cég ellen. Az még úgy hiányzik a történet végéről, de szerintem csak késik...

Zöldegér 2013.01.24. 11:36:45

A tizenkét táblás törvény az nem a tízparancsolat akar lenni véletlenül? XD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.01.24. 11:46:36

Basszus ez a rengeteg ketyere.
Penészes szalámis cikket akarok, meg levált cipőt, lábbal együtt.

2013.01.24. 11:47:29

@Zöldegér: A tizenkét táblás törvény az nem a tízparancsolat akar lenni véletlenül? XD

És a fedőlap, meg a hátlap? 12 az! XD

vénszivar 2013.01.24. 11:49:41

@stillmatic: Csak a szagukon múlik? SZOMORÚ! :)

Troppauer_Hümér 2013.01.24. 11:57:28

@vénszivar: nem CSAK azon. Nem jó, ha pöcse van a menyasszonynak! :D

Zöldegér 2013.01.24. 11:58:57

@cirróka: Ja, bocs, nem tudtam hogy a Jóisten kötve-fűzve adta ki. :)

Secnir 2013.01.24. 13:11:47

" abban a pillanatban fogom levágni a t-system vagy ki a fenének a kábeleit, "

de még előtte dugd rá a 220V-ra, meg fogják köszönni, mert a T-központbe így fut be a jelzés, hogy inaktív lettél...

GatyaPityu 2013.01.24. 14:59:59

Akkor én meg sem szólalok, mert még csak hat napja várok az újrakötött előfizetéshez akciósan rendelt tablet-emre...

misi46 2013.01.24. 15:43:21

@Zöldegér: Ezt akartam én is kérdezni, megelőztél.

Nikorene 2013.01.24. 16:30:59

@Zöldegér: Nem ismered a klasszikust? 12 vót az, csak a hegyrôl lefele jövet kettôt elejtett a szakáll...

Aureliano Buendía 2013.01.24. 17:00:18

dilettáns banda
egy forradalom esetén ezeket fogják először a falhoz állítani:)

Aureliano Buendía 2013.01.24. 17:10:49

@todie2d: és csak bécsig adják a linzi vonatjegyet
ezt se feledd ki a listából

todie2d 2013.01.24. 17:16:40

@uraaam: hat azon meg annyira fel is haborodtam, hogy elfelejtettem, mea culpa

Aureliano Buendía 2013.01.24. 17:23:12

@todie2d: mit is mondjak na?
Pedig az minden újkori vagy e.u. (értsd: Ede utáni) topiknak a csimborasszója

CID 2013.01.24. 19:16:11

@Secnir: Pár éve már 230 az a 220;)

Megdobbent 2013.01.25. 00:32:26

Mar nagyon varom, hogy szily elmenjen mosolygos lanyokat szamolni a thome-ba, mert igencsak elkelne mar a tnek egy boldog ugyfel poszt...
süti beállítások módosítása