Tékozló Homár

Leköcsögözte a pizzafutár az apró miatt

2013.02.25. 12:05 | jackyll | komment

Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni:

Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi kivetni valót maga után. Multkoriban egy öregebb úr hozta a pizzát aki köszönni sem volt hajlandó és kioktatott egy két dologban, hogy csöngetést követően nem jelentem meg 1 percen belül a pizzáért. Mai napon pedig betelt a pohár!

Futáruk nem fogadta el az aprót, ami tudtommal még pénznek számít. 2000 Ft került kifizetésre a részére 1000 Ft, 500 Ft és a 5db százas, ezen felül a 280 Ft 50,20,10 és 5 Ft os címletekből állt. Nos a 280 Ft aprót nem volt hajlandó elfogadni és azt mondta hagyjam! Miután elment ír a telefonomra egy fenyegető SMS-t! SMS tartalma: Jó hogy meg hívtalak a pizzára köcsög.

Ezek után nem csak, hogy többet nem rendelünk önöktől, de felkutatom azt a forumot/felügyeleti szervet ahol ez kellően jelzésre kerülhet. Kérném a továbbiakban gondolják meg milyen stílusú pizzafutárt választanak a pizzák kihordására, bizonyára pénzért dolgoznak amiket pedig a futáraik művelnek az az üzletrontás magasiskolája.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.02.25. 20:24:20

@hagyma: Kepzeld, Munchenben szar a langos, de loteri kutyat nem erdekli ahogy sejtem. Ha jot akarok abbol enni vagy hazahuzok vagy csinalok magamnak, nem idepanaszolom (bocs, ez most gonoszabbnak hangzik mint aminek szanom, de komolyan, nap mint nap ideamerikazni hogy ott a nap is fenyesebben sut...eloremutato biztosan csak en vagyok ma mogorva)

@kifordított nagyanyó: Mer, es Te? :)))

optizsiffin 2013.02.25. 20:27:24

@kifordított nagyanyó: Sajnos a vendéglátósok nagy része elfelejtette mi is a szakma valójában. Ez itt a probléma hogy felhígult a szakma. Mert minden bögyös csöcsös libát meg szőke herceget felvesznek akiknek gőzük nincs hogy hogyan kell kezelni a vendéget ill mi is a szakma és hogyan kell szinte észrevétlenül kiszolgálni a vendéget aki fizet és szeretné jól érezni magát. Ez a magyar valóság hogy akinek szakmája van azt nem veszik fel mert drága a bejelentése meg egyebek. Felvesznek diákokat meg minden mást és ezért tartunk ott ahol. Mert ha normális szakemberek dolgoznának nem is lenne panasz ennyi a vendéglátóiparról.

Kupon Károly 2013.02.25. 20:27:33

Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 20:29:01

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Még mindig a barca miatt....:))

Amúgy címlap volt,idenéztem.

Troppauer_Hümér 2013.02.25. 20:31:00

@banyek: Kihagytad a dét, az is 1 millió potyaleső.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 20:32:02

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: en szarok a muncheni langosra
egyaltalan a nemet kajara
a soruk meg ugyahogy
namost nemetorszag mittudomen 12 ora autoval
aki meg amerikaban elk mar par eve, de foleg az elejen, boldog hogy felfedez egy magyar ettermet
idot es penzt nem kimelve, ugy dont ellatogat, mer ugye az magyar
es szar a kaja
hat ez nem jo erzes, raadasul dragan
es ez ugy megmarad az emberben, neha elmeseli igy idosebb koraban es figyelmeztet
ne akarj magyar kajat keresni magyar ettermekben, mert egyreszt szar lesz, masreszt draga
mennyel amerikai etterembe ha zabalni akarsz, de ha ugy erzed, nem birod ki gulyas vagy paprikaskrumpli nelkul, akkor fozzel otthon

nekem feny7esebben sut, mert nekem itt jo
atortenetem meg 12 eves, de azota sem megyek be sem magyar sem argentin, sem mexikoi, sem semmi etterembe
etterembe megyunk, amit ismerunk
es az lehet akar magyar mexikoi vagy argentin is
ha erted hogy mondom

Troppauer_Hümér 2013.02.25. 20:33:00

@Rosszindulatú Vászka: és minimum 25 centis brével rendelkeznek a celluloidfutik, osztán addig tosszák a ház kiéhezett asszonyát, míg a pizza jól kihűl a francba.

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 20:34:00

@optizsiffin: Mondjuk szerintem én sem vagyok hűdenagy szakember egyik szakmámba sem.
De egy ilyen szakmában ahol emberekkel így van kapcsolatban az ember oda kell figyelni.
Hallottam egyszer egy srásot,aki mondta hogy ő felszolgálónak nem menne,mert tutira összeveszne a kötözködő vendéggel.
Ő legalább tudta magáról,hogy milyen.
Sajnos ez egy ilyen szakma.

Netszamuráj 2013.02.25. 20:37:55

@igi1: "tènyleg szemètsèg aprót adni"

Hát hogyne. Ha meg tízezressel fizetek, akkor meg az a baj. Majd mielőtt pizzát rendelek, mindig leszaladok a postára/bankba - a pizzéria mellé - pénzt váltani, hogy ezressel/kétezressel tudjak fizetni. ;)

optizsiffin 2013.02.25. 20:40:42

@kifordított nagyanyó: Ez így van ezt tanítják ill verik a fejünkbe évekig a suliban és hidd el nekem is vannak perceim amikor azt kívánom hogy csak egyszer csak egyszer hadd ugassak vissza, de nem nem lehet mert nekem okosabbnak kell lennem ill ez a munkám része. Igen nehéz de meg vannak a szépségei és a szarabb pillanatokban ezekre gondolok. Meg arra hogy a "kedves vendég" hamarosan távozik.. Minnél kevesebb szó annál kisebb a valószínűsége a konfrontálódásnak.

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 20:44:02

Hogy is volt az a vicc:
A nő olyan,mint a pizza.
A húsos jobb,mint a gombás.:))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.25. 20:45:33

@sparklie: Hát meg van olyan legalja hely is, ahol le kell adni a borravalót (vagy egy részét) a tulajnak.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 20:45:36

@hagyma: elárulok neked egy nagy titkot. Ha jó paprikáskrumplit akarsz enni, keress valami rendes osztrák, vagy német vendéglőt - erre azért jó eséjed van. Ugyanis a paprikáskrumpli ősi osztrák étel :)

sparklie (törölt) 2013.02.25. 20:46:26

Hat ja, ha aprot adsz az a baj, ha nagy cimletu bankjegyet, akkor az a baj. Erre azt tudom mondani, hogy oldja meg a paraszt.
Volt mar olyan, hogy egy kb 3000 forintos rendelesnel egy baratnom atadott egy 5000-est, erre a pizzafutar ajkait elhagyta a kovetkezo mondat: nincs aprom...
Hat az ilyen bassza meg a kurva anyjat. Nyilvan ugy akarnak borravalot kikenyszeriteni, hogy nem hordanak aprot magukkal.

Troppauer_Hümér 2013.02.25. 20:47:15

@Netszamuráj: Túlzásokba esel.

ha tízessel fizetsz, akkor már általában jelzik a futis cégek a honlapjukon, hogy ezt rendeléskor jelezd, csaxólok.

Onnantól fakultatív, hogy adsz borravalót, vagy nem adsz, de akkor is köcsögség ötösökkel kitömni a fillérbaszó gecinek a futit. Annyi lemaradt a sztoriból szerintem, hogy a poszter gondolom nem kicsit kekk volt a futárral szemben.

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 20:48:12

@optizsiffin: Igen.Ez viszont kétoldalú dolog.Elvárom a normális kiszolgálást,viszont én is normális vagyok.És ha van probléma normálisan jelzem.
Mondjuk gondoltam már rá,hogy úgy adom le a rendelést,hogy:A krumpli ne legyen üveges mint a múltkor,a hagyma meg ne legyen elsózva,mint a múltkor.:))
Azon a helyen mindig ugyanazt eszem és azelőtt soha nem ettem sült hagymát.
Ahhoz képest hogy egyáltalán nem szeretem a hagymát,ott mindig megeszem.:P

De a lényeg az,hogy mindkét fél normális legyen.

kifordított nagyanyó 2013.02.25. 20:53:45

faszomhülye gép/program 4=!
Ehhh!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 20:54:12

@kifordított nagyanyó: egyertelmu
egy vendegnek nincs joga parasztnak leni, csak azert mert O a vendeg

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 20:56:19

@Rosszindulatú Vászka: hat ha en jo paprikaskrumplit akarok enni
akkor veszek 2 kilo krumplit 1 kilo hagymat es kolbaszt
fel kilo szalonnat
/pirospaprika van itthon/
zoldpaprikat, paradicsomot
es megcsinalom
nem szeretem csipetkevel

optizsiffin 2013.02.25. 20:57:24

@kifordított nagyanyó: Nyilvánvaló az hogy ha a vendég kér és mivel ez egy szolgáltatás ami ugye eléggé telített szakma és ha szeretném hogy a vendég vissza is jöjjön akkor igen meghallgatom a kérését és ha tudom akkor a legjobb tudásom szerint teljesítem azt Mert ő fizet nekem egy szolgáltatásért. Ezt sajna mostanában mindkét fél elfelejti. Normális? Na olyan vendégekkel ritkán találkozom igaz nem is vagyok az a kötekedős fajta inkább mindenre mosolygok még a kurva anyázásra is mert már nem azt nézem mit mond hanem hogy ki. De annak örülök hogy vannak normális emberek még ebben a világban. Hiszem azt hogy még kapok Istentől türelmet és kitartást a munkám becsületes elvégzésére.

Jemi 2013.02.25. 20:58:02

@optizsiffin: van olyan ismerősöm, aki több pubért felelős, így ismerem az életüket valamelyest..De miért én adjak egy pultosnak borravalót ha én teljesen normális vagyok és más a bunkó??ő ismeri a véleményemet, és részben egyet ért velem..
Sajnálom, nekem nem fér a fejembe, hogy én miért adjak borravalót azért, hogy odamegyek, normálisak kérek, fizetek, normálisan megköszönöm és békénhagyom a pultost..
Szerintem nem várok el a pultnál olyan teljesítményt, amit nekem honorálnom kéne még pluszban.
Nem szeretnék pultos lenni, van akinek bejön a vendéglátózás, de én nem tartozom ide.:)

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 20:59:57

@hagyma: akkó meg ne nyafogj, hogy nincs ott rendes magyar étterem. Jóhógy nem azért picsox, hogy nem bunkózi ottan a cincér, mint itten némejik.

optizsiffin 2013.02.25. 21:07:16

@Jemi: Nem kötelező de adható. Ez van. viszont ezt te is látod hogy egy életforma ez is ugyan olyan hivatás mint bármely munka. Miért adjál? Mert pl ez a fizetése nagy része, de szíved joga adni vagy nem. Nekem bejön mert nálunk a családban generációk óta majdnem mindenki az. Szeretem a munkám a szakmám. Ezt tanultam évekig és nem is tudnék mást csinálni mert ez egy olyan élet ami rengeteg élményt és embert ismerhetsz meg. Vannak nehézségek benne mint minden munkában.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 21:19:57

@Rosszindulatú Vászka: nyafog a fasz
13 eve egyszer elmentunk a haverokkal egy miami magyar etterembe es szar volt a kaja es draga
ennyi
eszembe sem jutna azota se

Alfredo Mango 2013.02.25. 21:24:31

@stillmátyás:

Nekem annyira tetszik ez az "Örüljünk, hogy kiszolgálnak és húzzuk meg magunkat." hozzáállás. Tök szép életfilozófia. Ne merjünk panaszkodni soha semmiért, senkitől ne várjuk el, hogy normáisan végezze a dolgát, eszünkbe se jusson udvarias kiszolgálást elvárni, mi csak fizessünk mint a katonatiszt és kussoljunk. Tulajdonképpen mi vagyunk a szolgáltatókért és nem fordítva, ők hatalmas szívességet tesznek, hogy egyáltalán hajlandóak belőlünk megélni, tehát az a minimum, hogy mindenben a kedvükre tegyünk, hogy elégedettek legyenek. Így ha valaki pizzát rendelni merészel és pont nincs nála a szükséges összeg nagy címletekben (miért nem hal éhen az ilyen csóró bunkója?!) akkor még a rendelés előtt menjen el a legközelebbi ATM-hez és vegyen ki pénzt, mert elképsztő udvariatlanság a Futár Úrnak apróval fizetni, pláne a borravalót, hisz 5.000 Ft alatt igazából nem is számít már pénznek semmi itt Tündérmeseisztánban. Ugye jól értem a logikát?

Viktus 2013.02.25. 21:24:44

@Manci néni, a szomszéd:

Ilyen különbségek még akkor sem lennének, ha rendesen bejelentve fizetné az pizzás az alkalmazottakat meg leadózna tisztességgel. :P

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 21:44:04

@hagyma: nagy élmény lehetett, ha ennyire beléd égett :P

Void Bunkoid 2013.02.25. 22:00:37

@Manci néni, a szomszéd: úgylátom már banyek is elmagyarázta.

Szal engem baszottul nem az érdekel, hogy 1500 vagy 3000 forint a pizza, és kurvára ne takarózz sem te, sem a többi vendéglátós ezzel a "jaj mert akkor meg drágaleszek oszt tönkremegyek ooooszt majd lesz egy csomó plusz munkanélküli, és rosszul jársz".

Kedves Manci, a jattból élő, azaz semmiféle bevallott jövedelemmel nem rendelkező pizzafutár munkajogilag, és gazdaságilag EGY MUNKANÉLKÜLI.

Mert nincs munkája, nem fizet érte adót.

És már ne haragudj b*zmeg, de inkább veszek háromezerért pizzát, minthogy fizessek a futár helyett is adót, miközben ő meg zsebre keres. Fizessen ő is. Meg a munkáltatója is.

Void Bunkoid 2013.02.25. 22:04:53

Nem akarok tippeket adni, de egyébként a bejelentéskényszert marha egyszerűen ki lehet kényszeríteni a vendéglátósokból. Népi mozgalom keretében rendszeresen zsebeljétek/raboljátok ki a pizzafutárt, utána meg bizonyítsa be a "munkaadójával" együtt, hogy neki volt pénze, meg jövedelme, amit elvehettetek tőle :P

bandigyerek 2013.02.25. 22:07:02

1: kocsiba ülök, elmegyek a pizzériába, kiverem a balhét a köcsög futár miatt, de hangosan, hogy a vendégek is hallják.
2: ülök a kocsiban, megvárom míg jön a köcsög futár, kiverem belőle a szart, de úgy, hogy senki ne hallja.
3: a köcsög pizzériából soha semmit nem rendelek, lehetőleg úgy, hogy minden ismerős tudja, honnan nem kell rendelni.
Mellesleg tolok jattot a futinak mindig, az ő kenyere sem könnyű, megérdemli, de csak akkor, ha tudja, mi a sorrend:illedelmes köszönés, meleg pizza át, lóvé, jatt, köszönés balra el, ez a normális ügymenet.Én Miskolcon 3-4 pizzériától rendelek időnként de nincs gondom: ismernek, én is ők is korrektül viselkedünk. Egymás mellett élés.

Void Bunkoid 2013.02.25. 22:07:17

Persze így lehet, hogy hamar vége szakadna a kiszállításnak, de azzal felkopna a séfúr/főnökúr álla is egyhamar, így előbb-utóbb kénytelen lesz rendes alkalmazottként dolgoztatni a futárt :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 22:15:31

@Rosszindulatú Vászka: semmi nem egett belem
mivel amerikai itt tartozkodasom alatt egyszer voltam magyar etteremben, es akkor nem is azert mentunk, hogy na mennyunk el vacsorazni, hanem mennyunk el A magyar etterembe/ talan csrada volt a neve/ igy emlekszem ra, hogy szar volt a kaja es draga
amugy eleg sok etteremre emlekszem ami nem jott be, pl charlotteban van egy argentin, sose be nem teszem a labam
nem megyek TG fridaybe, nem megyek Bojaengelsbe sem es akarhogy nezegetem magam semmi nincs belem egve

mmormota 2013.02.25. 22:28:11

De akkor mennyibe került amúgy a pizza?

Mrs.Columbo 2013.02.25. 22:44:34

Én egyszer a Mekiben jártam így. Egy sajtburgert vettem és tisztára örültem neki, hogy megszabadulok a tízesektől, huszasoktól.
Amikor átadtam a kasszásnak a pénzt, odavágta a pulthoz, úgy, hogy nagy része a földre esett, és odaszólt a mellette állónak, hogy mi ez b.zd meg, inkább zsebből kifizetem.

Ezek után persze mondtam, hogy sztornózza a rendelést és vissza a pénzt, és megmondtam neki, hogy hát, ha én ennyi idősen a Mekiben dolgoznék főállásban, nem lenne ilyen nagy a pofám.

Troppauer_Hümér 2013.02.25. 22:47:29

@Void Bunkoid: demagógkám, engem kevésbé zavar 5 ezer feketéző pizzafuti, mint 1 millió eltartott cigány, akik ráadásul letarolnak erdőket, kinyírnak évente egy kisebb falunyi időset párszáz forintért, learatják a terményt, lopják az áramot és semmit, de semmit nem fizetnek a közösbe, csak tartják a markukat.

Igen, büdös náci vagyok, de csak azért, mert manapság már a szappan sem a régi.
Kapjabeafaszom minden ilyen idióta.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 22:48:16

@Rosszindulatú Vászka: mondjuk mi rendszeresen lottozunk ami 2 hetente 12 dollar
es babonabol fem egy dollarosokkal fizetunk
a benzinkutas tuti nem boldog, de hat mit tud csinalni?
es meg van boven
/a kenneddy feldollaros mellett ezt hasznaljak a legritkabban az USA-ban fizetesi eszkozkent,, azt viszont en sem hasznalom, mert gyujtom/

Mrs.Columbo 2013.02.25. 22:48:24

@Rosszindulatú Vászka: Mondjuk szerintem ő még így sem érezte magát annyira rosszul, mint én, szerintem soha nem éreztem magam annyira megalázva. :-/

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.02.25. 22:50:48

höhö, ennyit parázni egy k.csög miatt, megkeresed-szájbavágod és többet nem rendelsz (mert külön fűszerezést kapnál)...

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 22:52:18

@hagyma:
Miert nem kernek el a szolgaltatasert annyi penzt hogy abbol normalis fizetest adjanak az embereknek?
Undorito ez a borravalosdi.
Legyen az magayarorszag vagy kulfold.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 22:54:33

@madandcrazybird: mert ez az osztonzo ero itt
ha jo vagy tobbet keresel, mert tobbet ad a vendeg
jo a cegnek is, mert jonak kell lenni
jo a vendegnek is, mert perfekt kiszolgalast fog kapni
fix fizetesert, nem biztos hogy kitenned a lelked
ez van
itt ez a szisztema es mukodik...
/ettol meg itt is van bunko pincer, bunko vendeg stb. de kevesebb/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 22:56:07

nem beszelve arrol, hogy pont itt jon ki, ki mennyivel jobb
a fiam volt pincer, volt, hogy versenyeztek a kolleganojevel ki kap tobbet
ha mindenki 12 dollart kap alapbpl, akkor a lusta is , meg a szorgalmas is, a bamba, mega kedves is ugyanannyit keres
ebben a rendszerben nem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 22:57:16

itt nerm azon megy a harc, hogy na, megint jott 4 hulye, felveszed Te a rendelest, vagy nekem kell?
meg inkabb lelepek budira
nem
itt szo szerint harcolnak az asztalert

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 22:57:47

@bandigyerek:
Senkinek sem konnyu az elete.
Minek adjak boravalot?
Nekem sem ad senki.
Megkapom a fizetesem.
Adjak a pizzat egy szazassal dragaban es fizessenek normalis penzt a lotifutinak.
Ezert nem rendelek kajat hogy ne erezzem magam kenyelmetlenul.
Ez is csak olyan zsarolas mint a halapenz.
En meg akarom kapni a szamlat es annyit fizetni ami rajta van.
Se tobbet, se kevesebbet.
Ha nincs ra penzem nem fogok rendelni, ha eppen megvan az ara akkor meg rendelek.
Ennyi.

Vittore. 2013.02.25. 22:58:57

Nekem a régi albérletben nem bírták felfogni, hogy bal oszlop legfelső kapucsengő. Így mindig felcsengették a jobb oldali legfelsőt, aki egy kétszáz éves öreg mami volt, örült, mikor fél óra alatt felvette a kaputelefont szombaton 23:00-kor és megtudta, hogy megint mi kaptunk pizzát.

JohnHenry 2013.02.25. 22:59:13

@tihs: teckóban nem is lehet a dolgozónál pénz, mert egy ellenőrzésnél ismán azt fogják mondani, hogy a pénztárból vette ki és minimum kirúgják.

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 23:02:19

@hagyma:
Hat, nem tudom......
Ugyszik bennem a hiba.
Van fiad?
Marytol mikor lesz?

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 23:03:34

@Vittore.: Szegeny neni.
Azert adtal at neki is egy szelettel?
El tudta meg ragni?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 23:05:11

@madandcrazybird: nincs benned hiba
de voltal mar amerikai etteremben?
Marytol sosem
elmultunk otven

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 23:05:11

@Mrs.Columbo: ahhoz neki semmi köze ugye. Többnyire meglállom szó nélkül, de nem mindég sikerül. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Néha elönti a zagyam a szar.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 23:06:52

@madandcrazybird: sehol a vilagon nem kotelezo borravalot adni
ennyi

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 23:08:09

@Mrs.Columbo: nalunk abban a percben repult volna
de lehet felpercben

Vittore. 2013.02.25. 23:14:15

@madandcrazybird: Nem, a tizedik alkalom után felnyomott a főbérlőnél és rendőrséggel fenyegetőzött. Biztos nem szerette a pizzát.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 23:16:02

@Vittore.: és kötelezett hatóságilag a pizzamentes életre?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 23:28:03

@agresszív kismalac: rendszeres etteremlatogato voltam, sot nekem is volt
a ciganypecsenye a fekete loban volt a legjobb
a csulok pekne modra, meg a jokai bableves a kazamataban
a sargaborso porkolttel a szantoferben
a vadmalacleves a feherszarvasban
a velorozsa rantva a magyaros etkezdeben

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 23:29:34

@hagyma: 50 multatok???
Azannyja...
Jol tartjatok magatokat.
40-nel eg percel sem neztek ki idosebbnek.
Az szomoru ha nincs tole....

madandcrazybird (törölt) 2013.02.25. 23:31:44

@Vittore.:
Te voltal a hibas mert pizzat rendeltel.
#akkor utanna leszoktal a pizzarol, elrontottad a kapucsengojet, vagy a nenit koltoztetted el az orok vadaszmezokre?

Rosszindulatú Vászka 2013.02.25. 23:32:46

@agresszív kismalac: ellembe én voltam itthon jenki étterembe, mondhaton érdekes mutáns. Szittyanyers kiszolgálás, ötvözve a hamisítatlan jenki egyenműanyag gyorsételek ízvilágával. De nekem bejön.

Vittore. 2013.02.25. 23:35:07

@madandcrazybird: Elköltöztünk, persze ettől függetlenül.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.25. 23:38:57

@madandcrazybird: nem szomoru
mi negyvenesen jottunk ossze
tul mindenen
mar gyerek ugyben:)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.25. 23:39:36

@Rosszindulatú Vászka: Én egyszer voltam a Sunny Dinerbe' a Szentendrein.
...illetve kétszer. Először és utoljára. A Friday'sről meg itt olvastam. Az elég is volt.

Hajdú Peter 2013.02.25. 23:46:09

Menjen mindenki a picsaba, aki automatikusan elvarja a borravalot.
Bassza meg az anyat, ha valami 1695 ft-ba kerul, akkor 1695 ft-t fogok fizetni erte es nem tobbet.
Maximum az egyszeruseg kedveert 100 forintra folkerekitem, ha nincs aprom, de ne legyen mar elvaras a plusz 10 szazalek.

Manci néni, a szomszéd 2013.02.26. 00:17:56

Húúú, mennyi becsületes adófizető és egyben szarrágó lett itt hirtelen :)

Nem is értem, hogy akkor miért tart itt ez az ország?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.26. 00:23:58

@agresszív kismalac: ott
egerben
ezek voltak a torzshelyeMary nem feher annar Mary mar 18 evesen szult
van 3 gyereke
nekem is egy
nekunk eleg

bobsys 2013.02.26. 00:23:59

@hagyma: Kihagytad barnal pialast, odaadja a koktlet/rovidet es otthagysz egy dollart a csajnak
Egyebkent meslik Floridaban mar nem megy el senki csak jattos melora, a valsag betett, mar nem tejelnek annyira az0ok a mocskos vendegek :)igy sokhelyen mar megadjak a 8 dollart orankent alapbol

Rosszindulatú Vászka 2013.02.26. 00:26:34

@Manci néni, a szomszéd: a tiédet ők is szivesen osztogatnák, hát így megy ez.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.26. 00:45:14

@bobsys: pultosnak igen
pincernek nem
@fidesz = népirtó csőcselék: miert is meselnek edesanyamrol?

Helyszíni zsemle 2013.02.26. 01:20:11

Az adohivatalt kene rakuldeni ezekre a kocsog pizzasokra. Az adoellenorok rendeljenek pizzat, es amelyik elfogadja a borravalot, azt lecsukni 5 evre adocsalasert.
Rohadjanak meg, legyen a pizza 300-al tobb, de ne legyen ez a kimondatlan zsarolas.

Bálintka. 2013.02.26. 07:58:36

Éttermi kajáért, házhoz jött pizzáért, kurváért, taxiért csak papírpénzzel fizetünk. Ezt ne felejtsd el kedves posztoló.

De ha mindenképp zavar az sms, akkor küld vissza a pizzád 14%-át.

nál 2013.02.26. 10:09:44

@Bálintka.:
Ha a végösszeg 2540 Ft, akkor adsz háromezret?

sparklie (törölt) 2013.02.26. 10:42:59

Aki annyira viszi az eletben, hogy masoknak hordja hazhoz a pizzat, az szerintem ne nagyon arcoskodjon. Az sms iras meg kifejezetten otromba parasztsag. Ez igy nem szolgaltatas, hanem zaklatas.

Ezert szeretem az olyan orszagokat, ahol nincs borravalo. Megis sokkal jobb szolgaltatast kapok, mint Magyarorszagon.

plantingC4 2013.02.26. 13:40:48

köcsög népek akik azt írják, hogy jattolni köteles vagyok, mer sajnáljam, meg hóesés. ne menjen ilyen helyre dolgozni. meg csak papírpénzzel fizessek. a fémeket dobáljam a dunába paraszt ?

pénz-pénz, ebben az országban amíg hivatalos fiz.eszk. addig lehet kussolni.
amíg ÉN FIZETEK a kibaszott turhás pizzájukért, addig én döntöm el mi a faszommal fizetek és bekaphassák egymásét ha nem oké
oké?

Genius2 2013.02.26. 13:55:52

@Manci néni, a szomszéd: te egy nagy köcsög vagy barátom!

Genius2 2013.02.26. 13:57:51

@plantingC4: maximálisan egyetértek veled. A sok sz@rházi meg adjon borravalót.

Trompx 2013.02.26. 17:50:41

@Bálintka.:

Ugyanakkor a vevő a király továbbá a vevőnek mindig igaza van, akkor is ha 5 Ft-os címletekben fizet. Amelyik szolgáltató ezt akárcsak egy csúnya nézéssel is nehezményezi, az takarodjon közmunkásnak 47.000-ért.

miszter2 2013.02.26. 19:34:23

Manci néni a te fattyaid netán pizzafutárok ?
Azért szopod őket ennyire ?
Nem adok borravalót és kiszophattok bazdmeg
ha meg beleköpsz a kajába , az egész családod kapjon gyomorrákot a gecibe te büdös csicska
de legközelebb a legnagyobb szakadó esőbe hozatok pizzát , és dobok neki 2 ft-ot pluszba
a csicskának

CID 2013.02.27. 07:32:05

Na, pizzazabáló parasztjai.

平八 2013.02.27. 13:34:31

Én megtanultam: jön a futár, pont annyit fizetek, amennyi az egész, ha meg pampog, akkor lefejelem.
Azóta előre köszönnek és 30 percen belül kihozzák a kaját, ráadásul több feltétet is kapok.
Nem szabad, hogy a vendéglátósok elszemtelenedjenek.

vénszivar 2013.02.27. 14:02:18

@平八: JA! Kapsz olyan feltétet rá...pluszba! :):DDD a hátad mögött meg KIRÖHÖGNEK!!!:D Végül is ők nem sokat veszítenek egy fejelő "bajnok" miatt!:)
de te nem tudod biztosan, hogy mit zabálsz...

Void Bunkoid 2013.02.27. 14:52:52

@stillmátyás: ebben bizony igazad van, de ettől függetlenül a pizzafutár SE tartsa konkrétan nekem a markát, mert ne éntőlem kapja már a "fizetését", tartsa a markát a főnökénél.

Azonkívül kurvára nem kibúvó egy magyarnak sem a becsületesség/állampolgári kötelességek alól, hogy "bezzeg mer' a cigányok" - ha ugyanazt csinálja, mint ők, akkor semmiben nem különbözik tőlük.

Ettől függetlenül a meglátásod amúgy nem rossz, mert az ő létszámukat és állami erőforrásfogyasztásukat levonva lehet hogy már csak akkora adóterhek lennének a munkaadókra róva, hogy a főnökúrnak már nem is kerülne olyan sokba a futárt alkalmazottként bejelenteni :P

Void Bunkoid 2013.02.27. 15:03:27

@Void Bunkoid: de amúgy tök felesleges ilyeneken gondolkodni, az ember alapvetően hajlok a rosszra meg a káoszra.

Ha egy koliszobában négy lusta, trehány diák közé beraksz egy rendes, tisztát, egy hét alatt simán lezüllik az ő szintjükre.

De ha négy rendes, tiszta diák közé raksz be egy lustát, akkor is a négy rendes fog hozzátrehányodni az egy rendbontóhoz.

Mert a sötét oldal mindig könnyebben járhatónak és egyszerűbbnek tűnik :P

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 15:05:59

@Void Bunkoid: Szépen megfogalmaztad az entrópia lényegét.

Tormas Torontal 2013.02.27. 20:57:25

Ne fizess apróval köcsög!

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2013.02.28. 00:02:14

@Manci néni, a szomszéd: ez milyen nevetséges demagógia....
Eleve a többes szám első személyben fogalmazás szánalmas.
2280 Ft-os pizzáért 2280 Ft-ot kell fizetni, mivel AZ AZ ÁRA, házhoz szállítással együtt. Ha ebből nem élnek meg, akkor legyen drágább.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 00:04:44

@Mityu "aljanép" MG: És ha drágábban adják, és megélnek belőle, mit csináljanak azzal a sok borravalóval, he?

平八 2013.03.06. 06:45:02

@vénszivar: Ahhoz nagyon életképtelennek kell lenni, hogy ne tudd megállapítani, hogy mit eszel. Többek között ezért kell MINDIG kibontani a kaját a futár előtt és ha bármi nem tetszik rajta, szó nélkül kicseréltetni.

vénszivar 2013.03.06. 10:34:32

@平八: Ez igen! Egy hét után még foglalkoztat s azóta sem jöttél rá, hogy mi lehet az a PLUSZ FELTÉT!?!?:):D
Az nem igen látható, érezhető. Gondolom én, mert én rendelni biztos, hogy NEM.
Semmi baj. jó étvágyat!:):D

平八 2013.03.07. 09:30:10

@vénszivar: Elnézést kérek, hogy veled ellentétben nem vagyok az internet csicskája (szó szerint). :)
A plusz feltétről kifejtettem a véleményem, az, hogy nem fogod fel, már őszintén, nem az én bajom és e végett nem is tud érdekelni, csak magadat minősíted.
süti beállítások módosítása