Tékozló Homár

Átverős szippantósok (frissült)

2013.08.29. 16:18 | jackyll | 1009 komment

Baloo egy ideje arra gyanakszik, hogy szisztematikusan több szennyvizet számláznak ki nekik, mint amennyit ténylegesen elvisznek:

Történetem nem is olyan régen, és nem is olyan messzi galaxisban játszódik. Történt ugyanis, hogy feleségemmel új családi házat építettünk (Ez az információ, még a többi bejegyzésem olvasásakor is hasznos lesz). A családi ház egy olyan budapesti kerületben és utcában áll, ahol jelenleg még nincs csatorna, tehát a szennyvizet szennyvíztároló gödörben gyűjtjük. Azért nem emésztőt írok, mert az emésztőből el tud szivárogni a szennyvíz és ugyanezen elv alapján ha magas a talajvíz szintje, akkor az pedig bejuthat az emésztőbe. A szennyvíztárolónk az építkezés idején életben lévő előírások szerint lett kialakítva. Nevezetesen vízzáró adalékanyag segítségével előállított vízzáró betonból, talajszint fölé emelt szippantó nyílással. Mindez azért, hogy ne szivároghasson belőle a szennyvíz, valamint se esővíz, se talajvíz ne tudjon belejutni. Talajvíz történetesen nem is igen juthatna bele, mivel annak legfölső mért szintje 9 méteren található, a szennyvíztárolónk alja pedig 2 méterre van a talajszinttől. Egyébként a tároló teljes kapacitása pontos mért értékekkel és hiteles műszaki ellenőri papírral bizonyítva 6,5 köbméter. Ennek is jelentősége lesz a későbbiekben.

A szennyvízszállítás anyagilag sajnos kész horror volt számunkra egy ilyen kis méretű tároló esetén, pláne ha teljesen zárt, ugyanis havonta kellett szippantatnunk, ami 14.000 forintnyi fix költséget jelentett számunkra. Mindez a horror egészen 2012.03.08.-ig tartott. Legalábbis azt hittem (naív voltam). Ettől a dátumtól ugyanis jogszabályi rendelkezés értelmében kizárólag az FTSZV, azaz a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft végezhet hivatalosan háztartási folyékony hulladék (röviden szennyvíz) elszállítást. Ezen jogszabály meghagyja ugyan a polgárnak a választás jogát, elvégre demokrácia van, vagy mi a szösz, csak éppen mégsem jár jól, ha nem az FTSZV-vel szállíttat. Ugyanis az FTSZV-s "bulinak" a lényege, hogy akár velük, akár mással szállíttatja el az ember a szennyvízet, az FTSZV mindenképp számláz, a fogyasztónak meg kutya kötelessége azt kifizetni. Az egész terv beharangozásakor a történet úgy nézett ki, hogy az ingatlanon keletkezett és NEM az onnan elszállított szennyvíz mennyisége alapján számláznak két havonta a vízdíjjal együtt (ez volt a mézesmadzag). Mindezt köbméterenként 337,7 Ft + ÁFA áron. Ennek nagyon megörültünk, mert ezidáig havonta 6,5 köbméter szippantásáért 14.000 Ft-ot fizettünk, ezek után pedig mindössze 2.790 Ft-ot. Természetesen azoknak nagyon nem éri meg, akiknek emésztőgödrük volt, mivel nekik évente mondjuk csak egyszer kellett szippantatni. Igaz, hogy most is, viszont kéthavonta akkor is a fogyasztott víz alapján fizetniük kell. Egyéni véleményem, de a környezet óvása szempontjából szerintem ez jogos is, mert ha valakinek emésztője van, és abból elszivárog a szennyvíz, akkor az szennyezi a környezetet. Legyen ez az Ő olvasatukban nem szennyvízkezelési díj, hanem környezetvédelmi hozzájárulás. Visszakanyarodva. Idén, 2013.01.01.-től változtak a feltételek. Nevezetesen, hogy most már nem csak az ingatlanon keletkezett, vízóra által mért szennyvíz köbméterenként kell fizetnie a polgárnak 337,7 Ft + Áfát, hanem az ezen mennyiség fölött elszállított mennyiség köbméteréjért 1816 Ft + Áfát. Ez teljesen jogos is lehetne, de nem az! Vagyis nem az akkor, ha az FTSZV felkészületlen. Ez így csak LEHÚZÁS.

Mint említettem a mi szennyvíztárolónk az akkori 2009-es jogszabályoknak megfelelően épült.

Kiderült ugyanis, hogy a ténylegesen elfogyasztott vízmennyiségünkön túl a "becsületes" FTSZV márciusi állás szerint már 6,5 köbméterrel többet szállított el. Telefonos megkeresésemkor nekik szegeztem a kérdést: -Hogyan lehetséges ez a 6,5 m3 plusz?- A válasz érdekes volt: - Biztos belefolyt az esővíz. Ezt ugye el is fogadhatnánk, de hát kérem mi nem tesszük. Miért nem? Egyszerű: 1: Kicsit eltúlozva és kisarkítva, de nevezett időszakban az egész ország területén nem esett 6,5 m3-nyi eső! 2: Az emésztő teljesen vízzárt. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel tavaly még csak a fogyasztott vízmennyiség alapján számláztak, nekünk aztán teljesen mindegy volt, hogy a szippantást végző emberek mekkora összeget tüntetnek fel a munkalapon, mi aláírtunk mindent kérdés nélkül. És mivel a jogszabály 2013.01.01.-es változásáról külön értesítést nem kaptunk, csak véletlenül bukkantam rá áprilisban az FTSZV honlapján, majd pedig a számla alján a szokásos apró betűkkel szedve, idén is aláírtunk négyet teljesen valótlan mennyiségről.

A teljes ügy nagyon hosszú lenne, ezért nem írom le az egészet. A szippantás folyamata úgy néz ki, hogy kijön az autó, azt mondja 10 m3-es a tartály és már van rajta 2 m3. Megcsinálják a szippantást, majd azt mondják, hogy 8 m3, mert tele van az autó. Ez a módszer több sebből vérzik, ugyanis a legtöbb autójuk NINCS kalibrálva. Amelyik autójukról be tudnak mutatni kalibrációs jegyzőkönyvet, az is már több, mint 1 éve készült, és NEM a tartályon lévő műszerről szól, hanem csak a tartályról. Azt soha nem is vontam kétségbe, hogy a tartályuk valóban akkora kapacitású, mint amekkorának mondják, mégis itt vannak leragadva. Azt viszont soha nem tudták bizonyítani, hogy a műszerük pontosan és hitelesen mér. Nekem, mint laikus fogyasztónak is le kellene tudnom olvasni a "műszer"-ükről a pontos értékeket azért, hogy lássam, jogos-e, amit feltüntetnek a munkalapon. De erre nem biztosítanak lehetőséget. A nevezett "műszer" egy egyszerű üvegcső a tartályon, ami a közlekedő edények elvén működik. Igenám, de amikor megérkeznek, a tartályban lévő folyadék hullámzásából és a közlekedő edények működésének sajátosságából adódóan még hosszú percekig ingadozik a folyadékszint, ezáltal nem lehet leolvasni. A szippantás után úgyszint.

A másik probléma pedig, hogy a legtöbb "műszer" még csak skálázva sincs. Ezek alapján ki állítja azt, hogy az íly módon történt mennyiségmérés hiteles, ráadásul olyannyira, hogy az jogos alapját képezheti egy többlet költséget jelentő különbözetszámla kiállításának? Szerintem senki.... Hallottam a helyszínen lévő kollégáktól cifrábbnál cifrább "pontos" leolvasási módszert. Ezek közül a két legérdekesebb: Kérdés: - Hogyan tudják megmondani, hogy mennyi szennyvízet szippantottak? Válasz: - Hát a hasunkra ütünk.... A másik: Kérdés: - Hogy tudják leolvasni pontosan a műszert? Válasz: - Sehogy, mivel nincs beskálázva, de kb olyan 7 köbméter körül szokta lerakni a hátsó kereket. Remélem mindenki érti a problémámat.

Mai számításaim szerint 9 köbmétert csalt el az FTSZV! Eddigi szippantási mennyiségek januártól mostanáig egymás után vesszővel elválasztva: 8m3, 8m3, 10m3, 8m3, 6.5m3, 1.5m3, 3m3, 4m3, 3m3. Ez összesen idén 52m3 elszállított szennyvízet jelent papíron. A valóságban csaltak! A vízóra állásunk év elején 101m3 volt, jelenleg 144m3, tehát a tényleges vízfogyastásunk 43m3 volt. Viszont, mint említettem feljebb a tárolónk bizonyíthatóan csak 6,5m3 befogadására alkalmas. (Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor miért írtuk alá a 8, illetve 10 m3-t. Feljebb írtam, hogy mivel nem kaptunk értesítést, ezért addig, amíg véletlenül rá nem akadtam az információra, úgy gondoltuk, hogy teljesen mindegy mekkora összegről írunk alá!) Ha kiszámoljuk a 6,5m3-es befogadási képességgel, akkor érdekes dolgot láthatunk. Az első két alkalommal elcsaltak 2-szer 1,5m3-t. Harmadiknál 3,5 m3-t, negyediknél megint csak 1,5 m3-t. És történt még egy csalás, nevezetesen az utolsó előtti szippantásnál a vízóra alapján 4m3 volt az emésztőben, de Ők 1 m3-t benne hagytak, és rámondták, hogy 4m3-t szippantottak, tehát itt is átvertek 1m3-el. Adjuk csak össze a csalásokat: 1,5+1,5+3,5+1,5+1, az barátok között is 9m3. Érdekes, pont annyi, amennyivel kevesebb volt a tényleges fogyasztásom. Ez a 9m3 viszont forintosítva 20.750 Ft bruttó. Ennyit kellene fizetnem a lógásra és a csalásra azért, mert Ők azt mondják, de bizonyítani nem tudnak semmit, csak arra hivatkoznak, hogy aláírtam....blablabla.

Egyik telefonbeszélgetésem folyamán az egyik kedves ügyfélszolgálatos hölgy a következőt mondta: - Tudja érdekes, hogy negyvenezer ügyfelünk van és Ön az egyetlen akinek ez a dolog probélmát jelent. Kérdem Én, hogy a fenébe ne jelentene problémát, amikor olyan pénzt akarnak majd behajtani rajtam, amiért egy szalmaszálat nem tettek keresztbe, és ezáltal a gyerekeim szájából lopják ki a falatot.

Baloo azt is kiszámolta, mennyi pénz, ha mindenkit csak ennyivel számláznak túl, ez nála olvasható.

UPDATE 09/06: Megoldódott a túlszámlázódás, egyedi probléma volt, természetesen nincs szó ipari lenyúlásról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cobre 2013.08.29. 16:23:40

Egyébként régi trükk a szippantósoknál, hogy nem teljesen üres kocsival érkeznek.

AtiSnatch 2013.08.29. 16:35:27

jogos a panasz,csak az a baj,hogy aláírta. röviden sünt a szippantóknak,de sajna ezt a 20000ft-ot nem a pulya eszi meg :(

Kukabúvár【ツ】 2013.08.29. 16:40:28

Postoló részeges típus. Rendszeresen jól bekocsmázik, majd otthon ürít. Ezekből adódik a plusz szennyvíz. Hányna inkább a fa tövébe.

Ádám 2013.08.29. 16:46:43

Vödör segítségével mérd meg a szippantás előtt........, de a korsó sem rossz.

Talán a gázok felfújják a térfogatát s a tartályt majd szétveti, pedig csak 2/3. van. Gázos.

Kukabúvár【ツ】 2013.08.29. 16:48:33

meg kell kóstolni. lehet, hogy savas és az a gond.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.29. 16:53:28

ásson egy 20 köbméteres emésztőgödröt melléje, problemsolved.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 16:54:58

"a lényege, hogy akár velük, akár mással szállíttatja el az ember a szennyvízet, az FTSZV mindenképp számláz, a fogyasztónak meg kutya kötelessége azt kifizetni"

Az tök jó, hogy lehet ilyen vállalkozást csinálni? A semmiért én is szívesen számláznék, és mással dolgoztatnék :D

lutria 2013.08.29. 17:00:07

Szintezze be a szennyvíztárolót,és közölje a szippantósokkal hogy most X köbméter trutyi van benne úgyhogy ne merjenek többet írni a papírra mert nem lehet több anyag benne mint amennyi vizet a csapból kiengedtek.
Az ügyfélszolgálatos meg majd észreveszi hogy ezen poszt után a 40.000-ből többen is fognak panaszt tenni mert mások is elkezdenek matekozni.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2013.08.29. 17:00:26

Ne olvassátook el, dög unalom, az író ismétlési és ömlengési mániákus.
Amúgy szar az egész :)

neet 2013.08.29. 17:13:26

A legjobb az egészben az, hogy befolyik a házba 10 köbméter, ennek egy részét megiszod és a munkahelyeden pisiled ki, elpárolog (főzés, mosás, stb) és otthon max 8 köbméter maradna a tartóban (legyen emésztő), és akkor is 10 után fizetsz szmötyidíjat. Tiszta jó. Tiszta xar.

neet 2013.08.29. 17:14:45

Ja, és a 10-8=2 után még talajszennyezési díjat is fizetsz, mert biztos szivárog az emésztőd. Hány oldalról is van megvajazva az a kenyér?

mrbateman 2013.08.29. 17:18:37

Nagyon összecsaptad, pedig a téma kifejezetten jó, sőt hálás...elvégre mindenkit érintő evergreen!

Igazán kifejthetnéd még két posztban bővebben, pl milyen nehézségekkel találkoztatok az objektum létesítésekor, mik a jelllemzői rész -illetve teljes terhelésen, stb.

É2I 2013.08.29. 17:47:55

Ezt mindenütt elkenik, mint a szart.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 17:54:49

@neet: Viszont amit a kocsmában megiszol, azt otthon hányod bele... Viszapótolod!

bounty112 2013.08.29. 17:58:30

Túl hosszú ez a poszt, rengeteg számmal, képtelenség végigolvasni. Én 2 mondatot bírtam ki.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 18:09:13

@bounty112: A munkaszerződésedre is ezt mondtad? ;)

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:17:37

Ugye lefotózta valaki Nekem a címlapról az "auguasztus"t? Ugye igen??

gabors 2013.08.29. 18:32:08

-3392 karaktert írhatsz még ...

olyan rovid megint a poszt hogy meg :-(

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:39:29

@zsiráfffff: Tudod milyen förtelmes volt, hogy láttam a gépen az elgépelést és nem tehettem semmit?? Aztán mire hazaértem, meg már eltűnt??

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 18:40:53

@Nattramn: Nem sportszerű a növendék bakikat lelőni. Tessék vadászni az éltes, minimum félnapos bakikra.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:41:53

@Nattramn: Ez olyan, mint Kompi és Helianthus keresztezése. Ez biztos tetszeni fog neki.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:43:15

@atpijkamo: De ez kivételesen szép példány volt :(

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:47:01

@atpijkamo: De az hogy van, hogy vannak még tegnapi posztok is kinn a címlapon, ez meg csak ma délutáni volt és már se híre, se hamva. (A Rogán hülye szökőkútjáról szólt.)

Manyecska 2013.08.29. 18:51:59

Jut eszembe, nekem is van cukim:
www.youtube.com/watch?v=6QWEXla74q0&feature=youtu.be
/nyugi, úgyis törlöm:P/ angyalbögyörőm:D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 18:55:25

@Élő Fa: Melyik voltál te?

Aszittem az a törpe a karmester, úgy hadonászott.

helianthus 2013.08.29. 18:55:49

@Nattramn: Tetszik! De miért akarsz engem Kompival keresztezni? Kinek lenne az jó? És utána bezárnál minket a szekrénybe? Odrika mellé?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 18:58:34

@helianthus: Aszittem te magaddal akarod a @Nattramn: -t keresztezni :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.29. 18:58:57

@Nattramn: szerintem válts profilt és nézzél nagyobb kihívások után: keress elgépelésmentes cikkeket a zindexen.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 18:59:01

@helianthus: Amikor először jutott eszembe a compsognathus, még nem is tűnt fel. Te fotóztál auguasztust Nekem?

Manyecska 2013.08.29. 19:00:40

@atpijkamo: :DDD igen, de nem ezt akartam van amelyiken végigröhögi mingyár kész.@Nattramn: sztem a szoptatós melltartómban volt:P már elnézést, de az külön kaland..

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 19:01:37

@zsiráfffff: "elgépelésmentes cikkeket a zindexen."

:)) Neked ma mangyon megy!

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 19:05:59

@atpijkamo: Ez most kárpótlás az auguasztusért?

Atörökk 2013.08.29. 19:06:29

Égesse el a szennyvizet. Marha.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.29. 19:19:47

@Nattramn: azt nemtom, hogy jól írtam-e a hibát de mindegy is :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 19:21:45

@zsiráfffff: Remélem helimelinek megvan az eredeti. Neki biztosan.

neet 2013.08.29. 19:22:49

Meg amúgy amíg a kínai, japán, orosz, amcsi, stb nagygyárak a tengerbe öntik a trutyit (akár szándékosan, akár "balesetek" miatt), addig az a kis szar, amit nem a kocsmában teszel ki, mit számít? És a kocsma mind rá van kötve a csatornára? Azért eléggé ciki, h 2013-ban szép fővárosunkban még mindig ennyi helyen nincs csatorna! Szóval hadd szivárogjon a trutymó, vegyél esetleg ilyen fros békás mosogatót meg mosódiót és zöldföldproblem pipa.

Hartmy 2013.08.29. 19:23:03

@Élő Fa: Isten igéje nem talált meghallgatásra :D Tényleg nem... :D

Hartmy 2013.08.29. 19:26:09

Egyéb iránt a posztolónak üzenem, hogy inkább nyelje le a szállítási díjon a veszteséget, mert nem akar ő csatornát, ezt elhiheti. Nálunk 220ezer házanként, tavasz elején kezdték és még most sem sikerült rendesen lerakni a csöveket... Eddig több háznál ásták fel 3szor újra, mert rosszul lejtett. Ráadásul az egész város át van durva és tönkre cseszték a 3 éves kövesutakat is. Inkább vitessen el 8 köbmétert az 6.5-es tárolóból.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 19:34:24

@Hartmy: A mi kis városunkban a következőt csinálják: építési engedély, szigorúan emésztőre,(150 eft) mivel csatorna még tervben sincs. Kétév múlva csatorna 330 eFT-ért, de ha nem kötsz rá, akkor szigorú valamilyen közmű adó (azt hiszem., vagy fejlesztési adó??) és éves szinten talajterhelési adó. Ez ügyes húzás volt.

AtiSnatch 2013.08.29. 19:42:47

@Nattramn: szorgalmasan küldözgetem én is neked a képeket! és semmi reakcion :(

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 19:46:19

@Ati Snatch: Én ott nem látok képeket. Linkeld inkább kommentként a blogba!

CID 2013.08.29. 19:51:38

Szar ügy. Butapesten még szippantják a szart?:D Besza, behu.

helianthus 2013.08.29. 19:52:05

@Nattramn: nem mert lassú vagyok és még a májausnál tartok.
@ColT: én igen! Ő találta ki én meg nem merek ellenkezni, hogy ne csalódjon bennem. :)

AtiSnatch 2013.08.29. 19:57:29

@Nattramn: csatolmányok vannak,nem linkek

England win The Ashes! 2013.08.29. 19:57:45

@Nattramn: OFF: láttad, hogy hatt is hozzászólt az előző poszthoz?

helianthus 2013.08.29. 19:59:20

@England win The Ashes!: én láttam. Velős volt és elgépelésmentes.

AtiSnatch 2013.08.29. 20:03:32

@helianthus: ezért gyanús,hogy nem ő volt :D

helianthus 2013.08.29. 20:05:23

@Ati Snatch: de! Ki van emelve a nickje. Ez csak a VIPeknek jár.

Hartmy 2013.08.29. 20:05:53

@batgirl: Zseniális. Nálunk mondjuk most még istenes, mert a mi utcánkban az út mellett vezették, de a bejárónkat azóta folyamatosan tölteni kell mert süllyed. Csodálom, hogy mi nem törtük még össze a csöveket.

England win The Ashes! 2013.08.29. 20:14:54

@helianthus: A kiemelés azoknak jár, akik posztolhatnak a homárra. Ő köztük van. Igaz, jó régen tette. Ami kár.

helianthus 2013.08.29. 20:15:41

@Ati Snatch: jaj bocs! Vettem. Sűrű napom volt és halálosan tele van a fejem valamivel. Emiatt szósterintvettem. :)

Hartmy 2013.08.29. 20:22:17

@helianthus: Most is? *fütyörészik*

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 20:22:29

@England win The Ashes!: Lehetne törzskommentelő szín is. pl.zöld :D

AtiSnatch 2013.08.29. 20:24:44

@batgirl: kiemelt hozzászóló :D

England win The Ashes! 2013.08.29. 20:25:37

@helianthus: Javagyúgy! Akkor bocsánat, nem szóltam.

@batgirl: Zöld ne! Inkább kék.

helianthus 2013.08.29. 20:26:47

@Hartmy: egyre jobban. Ne magázz! :))
@batgirl: én sárgát kérek az megy az avataromhoz. :D
Hozzád meg inkább bordót képzelek el.
Apti barna, Zsiráff lila, ColT kék, Kompi neonzöld, Féli pedig fekete.

Hartmy 2013.08.29. 20:28:53

@helianthus: Barna...
Neeeenemnem magázok :) reakcióztam :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 20:29:05

@helianthus: bordó????????
bordó?
hm...bordó.
ok.

helianthus 2013.08.29. 20:31:06

@Nattramn: igen. Menni vagy maradni. Előre vagy hátra. ?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 20:31:51

@Ati Snatch: Najó, Én meg nem értettem miért írsz ilyen fura üziket, ráadásul mintha magadnak válaszolgatnál :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 20:33:11

@England win The Ashes!: Nem. Nem is néztem a mai posztokat még, unalmasnak tűntek.

Hartmy 2013.08.29. 20:34:01

@helianthus: De barna... miért szőke?

helianthus 2013.08.29. 20:35:30

@batgirl: szép szín. :)
Most, hogy belegondoltam nincs sárga ruhám. :)
Az avimon kívül semmim sem sárga. Ja! Az irígységem. :))

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 20:35:57

@helianthus: Menjünk koktélozni a Black Magicbe?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 20:37:08

@Nattramn: Ha kedveskedni akarok neked elgépeléssel, azt észreveszed.

AtiSnatch 2013.08.29. 20:39:02

@helianthus: és a snaccs már smafu? :.(

helianthus 2013.08.29. 20:39:16

@helianthus: ennyire nem lehetek zizi! Elfelejtettem. Ma nem vagyok fogékony a negatív dolgokra mint ellenszenc X és Y között. :)

helianthus 2013.08.29. 20:42:19

@batgirl: jó de megkérdezzük erről őt is? Vagy döntöttünk és kész. Most hirtelen nem tudom a homáron van-e demokrácia vagy sem?
Narancssárgám van. Ér pontot?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 20:43:14

@helianthus: Magaddal beszélgetsz elgépelve. Ez előrehaladás.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 20:44:16

@Nattramn: Még mindig nem világos, ki az a Hatt, de majd valahogy túlélem.

helianthus 2013.08.29. 20:44:55

@Hartmy: ne csináld már! Tudod a mese a herceggel meg a lóval. Baszus ezt Igi félre fogja érteni. ;)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 20:45:07

@helianthus: sajnos mostanában csak a narancssárga ér pontot.
Hát végül is megkérdezhetjük tőle, akar e pöttyöket, de játszhatjuk azt is hogy most nem választhat:DD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 20:45:32

@Nattramn: "Magaddal beszélgetsz elgépelve. Ez előrehaladás."

Nem fogod ezeket a magad képére formálni. Találj ki magadnak egy saját ütődött társaságot, és azokat kalapáld!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 20:46:13

@helianthus: pontosan a lónak a melyik testrészéről beszélsz?

Hartmy 2013.08.29. 20:46:45

@helianthus: Hát ha Te lassú vagy... akkor én mit szóljak :) Szőke... :)

helianthus 2013.08.29. 20:47:23

@Nattramn: IGEN! Indulok!!
@Ati Snatch: talány vagy. Téged nem tudlak. Talán királykék?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 20:47:30

@atpijkamo: Akire rámosolyogtál az előző posztban.

England win The Ashes! 2013.08.29. 20:47:33

@atpijkamo:

hat -> six
hatt -> sixx

Így már világos? :D

(Majd megkeresem azt a kommentemet, ami kieresztette a szellemet a palackból.)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 20:48:08

@helianthus: "@Ati Snatch: de! Ki van emelve a nickje. Ez csak a VIPeknek jár. "

Az íróknak jár a kimelés. A költőknek csak a sima.

helianthus 2013.08.29. 20:50:04

@Nattramn: :) elég legyen! Azt Neked írtam. Ès ellenszenV. Haladás? Nem visszalépés?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 20:50:49

@England win The Ashes!: @Ati Snatch: Áhá! Kösz!

@Nattramn: Arra nincs mit válaszolni. Különben se az a válaszolós típus. Ha meg nagyon erőltetem, akkor kibasz. Ha nem erőltetem, akkor is. Ha semmit se csinálok, akkor is.

hatx
haty
hatz

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 20:51:30

@helianthus: Ati szerintem szürke. Kellemes szép szürke.

helianthus 2013.08.29. 20:53:14

@batgirl: ezen a narancsos beszóláson sírok! :)@atpijkamo: de rég védtél meg Papamaci! Hiányzott. :}

Hartmy 2013.08.29. 20:53:28

@batgirl: Gyöngyház szín...

Kiindulva a Gyöngyöt a disznók elé címből.

AtiSnatch 2013.08.29. 20:55:55

@Hartmy: tehát akkor magad elé helyzel? :D :D

helianthus 2013.08.29. 20:56:17

@batgirl: pont EZ AZ, amit Igi félre fog érteni! De a hátárol. Azon lovagol a herceg.
És már megint!
Hagyjuk! (legyint)

AtiSnatch 2013.08.29. 20:58:51

@helianthus: Ciccolina hercegnő alatta, pont láttam azt a mesét :D :D

helianthus 2013.08.29. 20:59:30

@batgirl: legyen.
@atörökk: nem van? Akkor mi igen van?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 21:00:30

@helianthus: ne beszélj kétértelmű dolgokat. nincs lószerv, lovaglás, és a herceget is mellőzzük, ha kérhetlek.
@Ati Snatch: nem, de a látnoki képességem hatalmas:))
@Hartmy: gyöngyházszín... szeretem. A feketegyöngyszínt is.

helianthus 2013.08.29. 21:02:00

@Hartmy: ma már semmit! Nemsoká alszom már nem látok. :)

Atörökk 2013.08.29. 21:02:13

@helianthus:
Igen öreg este van :v

@Ati Snatch:
Az egy másik mese :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.29. 21:03:07

@helianthus: trafikmutyi..igen
földmutyi..igen
stadionépítés..igen
nyomor..igen
kétségbe esett családok..igen
munkanélküliség..igen
közmunkások..igen
hazudozások..igen
ország tönkre tétele..igen.

Látod mennyi , igen van???
na, látod.

Manyecska 2013.08.29. 21:04:33

@atörökk: ja. Herceg és a Szódásló. Vagy hasonLÓ. ez itt meg a Cicmen lehet. valamelyik /00.05-től/
www.youtube.com/watch?v=I447ZxUKjYI

:DDD!

helianthus 2013.08.29. 21:04:58

@batgirl: a híradót nézed? Kapcsold ki gyorsan!

Hartmy 2013.08.29. 21:07:56

@helianthus: Azért én még csak szólotam egy kettőt :)

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 21:17:30

@atpijkamo: Tényleg nem jöttél rá eddig? Elképesztő!

Manyecska 2013.08.29. 21:17:33

@Ati Snatch: :D aha, én is vonyítok itt. na, jobb éjt én lefexem!:)

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 21:21:27

@helianthus: Persze hogy haladás. Láttad papit? "Nem fogod ezeket a magad képére formálni." Hm.

helianthus 2013.08.29. 21:25:30

@Nattramn: láttam. Te mit gondolsz erről?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.29. 21:29:00

@Nattramn: Másképp jár az agyunk. Neked analóg, nekem digitális.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 21:36:39

@atpijkamo: Szia vendi megtudod nekem mondani hogy mit csináljak higy a dugitális fényképezőgép ami tud hd ban rőgziteni lássam usb n keresztül a képet?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.29. 21:49:13

@helianthus: Megint állandóan lefagy az Operám. Örülhettek.

helianthus 2013.08.29. 21:59:44

@Nattramn: amikor lefagy az opera a kövér nő nem énekel.
@ColT: ezt nem látom mire írtad? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 22:00:34

@atpijkamo: <troll on>Sixx a comment:com -ról<troll off>

@Nattramn: Nézz balettot
"Szia vendi megtudod nekem mondani hog"
Én naponta kapok ilyeneket... :( Még rosszabbakat is...

helianthus 2013.08.29. 22:08:01

@Hartmy: tényleg aludnom kell. Már téged sem értelek. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.29. 22:15:08

@helianthus: Hát hogy Nattramn - ra akarod kenni a kezdeményezést :D

helianthus 2013.08.29. 22:39:05

@Hartmy: azt nem értettem, hogy miért nem hagyod magad. :) de akkor: ja! :)
@ColT: ja!
@Nattramn: szerinted vicces, amit írtam? :)
Akkor jó. Szeretem, ha nevetsz.

Nyugodalmast mindenkinek, elájultam.

panic_button 2013.08.29. 22:45:16

Legkozelebb szippantas utan bele kell nezni a tarrtalyba!

England win The Ashes! 2013.08.30. 00:00:18

@Nattramn: Múlt péntek óta állt a Santiago Bernabeuban az a pódium, melyen vélhetően Gareth Bale-t szerette volna bemtuatni a Real Madrid

helianthus 2013.08.30. 04:55:48

@England win The Ashes!: te lassan megszállotabb leszel, mint Féli.
A szer rossz!
Értem? :)

helianthus 2013.08.30. 05:11:59

@Hartmy: tévedtem. Èn sem értem. Mégis jó.
Elzavarom a trollt a tükörből és indulok lassan.
Nemsokára írok.

helianthus 2013.08.30. 06:39:04

Ébresztő!
Félek egyedül itt!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 06:50:05

@helianthus: A ló, a gyűrű, vagy a felemás korlát rossz? :)

neet 2013.08.30. 07:26:58

Ha már színek: szelektíven kéne vinni a trutymót is.
Lenne egy barna szippantós kocsi, egy sárga, és - főképp kocsmák környékén - egy répaszínű. Az úgyis olyan narancssárgás...
És arra lenne kötelezve az ember, hogy irányítsa a záróizmokat: ide a pisi, megtart, oda a kaki, megtart...

neet 2013.08.30. 07:28:01

@ColT: wow, tökjó képek! És végre nem fészbúkos, így én is láthatom. :)

AtiSnatch 2013.08.30. 07:36:36

@ColT: Vendinek hívnak? :D

A szpemes rész meg reposzt? vagy mér ismerős?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 07:45:10

@neet: Eddig sem csak fészbúkos volt. Meg a fészbúkosat is látod, mert public.

@Ati Snatch: Nem, az idézet volt a Nattramn-tól :D

Képek ismerősek lehetnek, mer' tényleg repost, az előző tárhelyen már volt. Meg köf :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.30. 08:01:24

@helianthus: 1x rég, once upon a time, beírta nekem egy lány, hogy rajzol arcot magának (smink). Hú, mondom magamban, de frappáns kis frappánsosság ez, éjenek a nyelvi fonémák. Azután küldött 1x csak képet. És én rá döbb-eszméltem: az arcrajzolás nem szójáték volt! Szó, vigyázni kell, mert bár poénszagúra van fingva a mondás (aki hiányolta volna a napi képzavart), de mi van, ha tényleg egy zombi lakik benned? Én már félek, pedig a hátsó sorok egyikében vere...õõõ ülök. Ez a tükörbõl visszanézõs téma, ez 100% átvétel valami dalszövegbõl? Érdekel mibõl élsz. Így mentálisan.
Tippjeket megtegyék: lesz-e a mai posztok egyikében "most ezt így hogy?" fordulat? Igen/nem/talán/senki nem tudja/mindenki tudja, hogy sohasem kopik ki.
Most enter, de még visszatérek. Enter után gyönyörködés saját kommentben, viasszal bevon zöröké valósságnak, Tudósokat meghallgat, lélektáplálék. Egy két há éés /énektanárnénis, éneklõhangfrekvenciára ráhangolódós magasbeszék/ ti is gyerekek:
"Énn itt fogok dolgoznii
Neem, te nem fogsz itt dolgozniiii"
Csodás dal, de van még több is, mint ez. Ajálom elborult elmék figyelmébe is.

Martinicske 2013.08.30. 08:19:49

Nálunk csatorna van, de az én véleményem szerint akinek emésztője van, az nem szennyezi jobban a környezetet mint aki elviteti, de talán még károsabb is a környezetre.

Az emésztőben helyben megoldódik a kezelés, különösebb gondja senkinek nem adódik belőle és még 500 év múlva is nyugodtan lehet élni azon a telken.

A csatornából elfolyó, meg kocsikkal elszállított szennyvizet meg elvileg megtisztítják, úgy ahogy és megy a folyókba.

Sok érdekességet lehet olvasni ezen az oldalon:

www.eautarcie.com/hu/

Hartmy 2013.08.30. 08:49:58

Jó reggelt kívánok! Ébredni kéne már. ÓoooÓÓÓÓoooÓÓÓÓ...

Manyecska 2013.08.30. 08:51:38

@Martinicske: különben napok óta feltűnően zöld a Duna nálunk, olyan szép mélyzöld, látszik hogy nem redvás, állítólag pár éve Bécs nem engedi a szart ide, mán virágzik is a Duna:))

Manyecska 2013.08.30. 08:52:40

@Hartmy: nemár. most tekertem öt kilométert. Most kávé!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 08:59:04

@Élő Fa: Jajjajj, meg ne lássa valami fejes, hogy nem narancsszínű :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 09:00:36

@Martinicske: Az emésztőből olyan jó trágyás főőd lesz...

A tisztítás itthon nem annyira divat sajnos, itt Pécsett viszont elég durva tisztítómű van, kb. ivóvizet enged vissza 8mínusz klór).

Hartmy 2013.08.30. 09:20:31

@Élő Fa: óhhh 2 órája fent vagyok, már voltam az állatoknál is. Tiszta friss vagyok :D Én a kólára esküszök :D

Manyecska 2013.08.30. 09:24:15

@Hartmy: te valami gondozó vagy bivalyrezervátumban?:P én reggel 12 db kacsát láttam, legelték a füvet. Doptam nekik salátát megköszönték.

Hartmy 2013.08.30. 09:44:26

@Élő Fa: Valami olyasmi :D Nem bivaly, de hasonló és nem rezervátum, hanem saját. De ők valamiért ki sem nyitották a szájukat nem hogy megköszönjék :D

Országúti Ninja 2013.08.30. 09:58:22

Valaki itt szokta gyűjteni a bakikat az indexről...
Neki:
"A pár 1996. március 31-én között házasságot." (Clint Eastwoodos cikk.)

Azért igen elszomorító, hogy manapság már 8 általános se kell az újságíráshoz.

helianthus 2013.08.30. 10:01:37

@Kellemes Zérókomponista: ???
Mi bajod van már megint?
Részeg vagy korán reggel.

@Hartmy: annyi éket (4) dobtam, hogy lassan házat építhetsz belőle. :)

Manyecska 2013.08.30. 10:01:39

@Hartmy: tahát nem pontyok..itt valami delfin garázdálkodhat:P mer folyton felugrál valami kutyaméretű izé:O

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.30. 10:08:43

@helianthus: neem, csak mindig mondod itt ezeket a.. gondoltam leásunk a mélyére. Amit meg ajánlottam, azt hallgasd, hát elutasítod a művészetet? Nem utasíthatod el... Nincsen újposzt, így bizony csak megkergülés lehet a dologból.

Hartmy 2013.08.30. 10:12:16

@helianthus: Én egyet, de azzal el leszel egy darabig :)

helianthus 2013.08.30. 10:24:20

@Kellemes Zérókomponista: tévedsz. A szabad akarat a tiéd, te csinálsz azt, amit akarsz. Ez nem azt jelenti, hogy te megmondod, hogy mit akarsz én mit csináljak. Érted? Szóval el vagy utasítva.
És olyanokat mondok, amit csak akarok (már ha nem tiltanak ki érte, mert akkor csöndes leszek!). ássál a saját mélyedre, szerintem kincseket fogsz találni.

@Hartmy: húha!

Hartmy 2013.08.30. 10:28:35

@atörökk: A nyomorultak hol marad? :D

Hartmy 2013.08.30. 10:31:54

Ma jó kedvvel ébredtünk :D

www.youtube.com/watch?v=XzbdY_rPtjw

szvít hóm álábámá :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.30. 10:55:04

@helianthus: humán égszerdoboz vagyok. Nem, nem ellenkezhetsz (az ellenkezésellenességgel sem!). Majd te itt makacs vagy, mi? Ja, az vagy. Bezzeg, ha gondosabban, mindenféle kerülőkkel, forditott pszichiológiával, meg negédességekkel taroltam /tálaltam/ volna, akkor már rég müvészetti értékekkel volnál telítódve. Hát jó. Várjuk is meg a delet, minek az újposzt, senki nem azért van itt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 11:12:03

Szippantós átverősök nincsenek?

@Országúti Ninja: Nem, az a baj, hogy már a felsőoktatásban, bölcsészkaron sem tűnik fel senkinek, hogy sokan nem tudnak írni.

helianthus 2013.08.30. 11:32:54

@Kellemes Zérókomponista: "Bezzeg, ha gondosabban, mindenféle kerülőkkel, forditott pszichiológiával, meg negédességekkel taroltam /tálaltam/ volna"
Te ilyet is tudsz? Kipróbálnám.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2013.08.30. 11:38:45

hogy lehet ijjen kibaszott unalmas posztot írni?

helianthus 2013.08.30. 11:43:03

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr: egyáltalán nincs igazad. Ez a rész kimondottan izgalmas:
"Eddigi szippantási mennyiségek januártól mostanáig egymás után vesszővel elválasztva: 8m3, 8m3, 10m3, 8m3, 6.5m3, 1.5m3, 3m3, 4m3, 3m3. Ez összesen idén 52m3 elszállított szennyvízet jelent papíron."

NE tudd meg, mennyit dolgoztam vele, mire összeadtam, hogy jó-e az eredmény.

Atörökk 2013.08.30. 11:49:58

@helianthus: figyeltél volna oda matekórán ;)

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2013.08.30. 11:51:33

@helianthus:
hát mongyuk ez télleg izgalmas. mint vót a tévében ijjen betelefonálós szar, oszt megkellett számolni hogy mennyi a számok összege amit kivetítettek a picsa mögé, aki egy órán keresztül háromról számolt vissza. az ex-anyósom állandóan ezeket a szarokat meg a telejósdát hívta, oszt vót ojjan telefonszámlánk, hogy abból egy rózsadombi villa kitellett vóna
@zsiráfffff: a faszom se óvasgattya, csak jöttem köpködni!

Hartmy 2013.08.30. 11:53:39

Mi a puszta? Kicsit nem vagyok itt és még akkor sem jön új post? ezérttartittezazország!

Hartmy 2013.08.30. 12:10:22

@Kellemes Zérókomponista: A következő post valami nagyon durva lehet, ha csak ilyen későn kerül ki.

Manyecska 2013.08.30. 12:15:14

@Hartmy: "Belenyírt a fodrász a fanszőrzetébe is direkt"

Hartmy 2013.08.30. 12:19:30

@Élő Fa: :D "Naiv ügyfél a gastlandban t-mobile előfizetést szeretett volna kötni telenoros telefonjára, de az éppen ott ebédelő spar-os dolgozó egy rossz kamatozású hitlet adott el neki és végül leköcsögözte."

Manyecska 2013.08.30. 12:23:22

@Hartmy: vagy boldog ügyfél:"Keresztbeverték de kapott cserecipőt"

Atörökk 2013.08.30. 12:23:59

Elszippantották az új posztot.

Atörökk 2013.08.30. 12:35:16

Aszongya: aki átver, verjen bét is.

Országúti Ninja 2013.08.30. 13:29:38

@ColT: vagy az a baj, hogy nincsen önkritikájuk ezeknek az újságíróféléknek!

Pl én se tudok írni, de pont azért választottam olyan szakmát amihez nem is kell tudni.

On:
Ez lesz a hétvégi poszt? :(
ritka uncsi, nincs benne se anyázás se verekedés :( :D

Atörökk 2013.08.30. 13:34:02

Szarban maradunk hétvégére?

Manyecska 2013.08.30. 13:39:29

@atörökk: sztem kábe addig mindenki maszturbáljunk.

Atörökk 2013.08.30. 13:41:08

Mámeg eltűnt a kommentom. Pedig nem is szídtam benne a buzi afroamerikai zsidókat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 13:50:29

offos vagyok es ez a szar a hetvegi?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 13:51:39

@Kellemes Zérókomponista: fejlettebb orszagokban meg 8 ora sincs
csaxolok
es fiztesnap!!!!!!!!!:)

Manyecska 2013.08.30. 14:03:23

A blogmotor is b..sza meg az anyját. eltűnnek a kommentjeim este óta...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 14:06:31

@Élő Fa: szvsz a blogmotornak nincs annya
de ha lenne is, tuti nem tud dugni, marmint a blogmotor
az annya lehet tudna, de mivel nincs....
breakfast

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.30. 14:08:03

@ColT: "@Élő Fa: Szerintem a postokat is eszi "

Na, megjött hagyma, és akkora fasságokat írt, hogy beledöglött a blogmoci.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.30. 14:13:25

@hagyma: Ennyire szar, hogy még dugni se tud!!!! Monnyonle!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 14:19:42

@atpijkamo: nem tudom mi az a fassag
valami erdofele tajszolasban?
mint a nyirseg?

Atörökk 2013.08.30. 14:20:16

Mehettek a zújba fészbukkozni, nyomurultak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 22:06:01

es a kettobol egy sem mukodik

Hartmy 2013.08.30. 22:15:14

Fészbúkosat megette a fészbúk...

Hartmy 2013.08.30. 22:17:50

Pedig még alig mondtuk azt hogy a facebook rossz :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.30. 22:20:58

mivan mókuskáim, kimoderálódtatok amonnan vagy mivanmost?

Hartmy 2013.08.30. 22:22:57

@zsiráfffff: nem tom... lehet hogy nem tetszett nekik amit mondtunk :D

Hartmy 2013.08.30. 22:24:50

És most már csak egy van belőle és az is az, amelyikhez nem lehet kommentelni mert hiba történik a hozzászólás elküldése közben :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.30. 22:26:21

@Hartmy: biztos valamelyik benyögte hogy cukihegyi márkus egy büdös tuggyukmi, a nyakamat teszem rá. mer sose bírtok kultúrátan beszéni basszátok meg!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.30. 22:26:49

@zsiráfffff: "mivanmost?"

Jackyll a jó posztot törölte a rossz helyett. Nagyon másnapos lehet szegény.

Hartmy 2013.08.30. 22:28:31

@atpijkamo: Aaaaa, először a jó postnál letiltódott a hozzászólás és kitörlődött mind amit addig írtunk :D Aztán már csak az a post van, amelyiknél nem lehet kommentelni kezdetektől :D

Hartmy 2013.08.30. 22:30:40

@zsiráfffff: hááááát... az utolsó azt hiszem az enyém volt. Amikor azt írtam, hogy a facebook csak marketing meg blablabla... :DDD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.30. 22:30:43

@Hartmy:

1 Csinált egy posztot, de az szar lett. Köszönjük blogmoci!
2 Ezt észrevette, és csinált egy másikat, ez már nem lett szar.
3 Elfelejtette a rossz posztot törölni.
4 Később rájött, hogy nem törölte a rossz posztot, és gyorsan törölte. A jót.

Hartmy 2013.08.30. 22:32:54

@atpijkamo: De előtte a jóból eltűntek a kommentek... és nem is lehetett többet hozzá szólni. Láttam, mert egy pár percig úgy állt ott a jó post, hogy a hozzászólások le voltak tiltva :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 22:33:11

@Hartmy: utolsozni csak nekem van jogom Ede ota es ez most is igy tortent
csaxolok
en voltam az utolso

Anomalocaris (törölt) 2013.08.30. 22:33:23

Hát ez elég nyomorúságos így.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 22:34:14

@atpijkamo: Te egy sherlock holmes vagy
csak el ne aruld senkinek

Hartmy 2013.08.30. 22:34:51

@hagyma: Ott te voltál az utolsó? Azt már nem láttam.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.30. 22:36:49

@Kellemes Zérókomponista: Sose fogod megtudni miket írtam neked a másikon. Van ebben valami végtelenül depressziós. :(

Atörökk 2013.08.30. 22:42:47

@zsiráfffff:
Ne akard tudni, miket írtak a fészbukk vendégkönyvjébe :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 22:43:51

@Hartmy: Edenel?
tortenelmi utolso voltam
ez koztudott
es az ominozus utolsozas is
"girl, you'll be a woman soon"

ezutan a topikot zartak, majd par oran belul Ede keresere toroltek
ez tortenelem kerlekszepen:)

Hartmy 2013.08.30. 22:47:47

@hagyma: Ez valami olyan történelem, amit én sosem fogok tanulni és már látni sem... ez van. Fiatal vagyok és tudatlanul fogok meghalni...

Atörökk 2013.08.30. 22:52:19

@zsiráfffff:
Azt is meghekkelték, és csak 250 dollárért lehet megnézni :D

Hartmy 2013.08.30. 22:52:54

@Nattramn: lényegtelen milyen gyors, csak melegben legyen, mert fázni nagyon utálok. 60 fokban vígan el vagyok napokig, de -10ben sokkal rosszabb.

Hartmy 2013.08.30. 22:56:17

Egy csöppet több, de olyan régen nem olvasok homárt lehet...

Anomalocaris (törölt) 2013.08.30. 22:56:39

@Hartmy: Ezzel Én is így Vagyok. De ez egy "IDÉZET" volt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 23:06:40

@Hartmy: aki 4 evesnel idosebb az ismeri a tortenelmi utolsozasomat
abbol elek mar 4 eve

Hartmy 2013.08.30. 23:11:22

@Nattramn: Hoppá, sajnos nem ismertem az idézetet...

Hartmy 2013.08.30. 23:14:08

@hagyma: Hmmmm... haknikat is vállalsz? :D

Hartmy 2013.08.30. 23:15:23

@zsiráfffff: Sőt, válaszolni is szokott már rá :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.30. 23:18:13

@Hartmy: The slow kill in the cold. Így csak ismerős!

England win The Ashes! 2013.08.30. 23:25:24

@Nattramn: Művelőggyé! Van pár jó benne:

sportgeza.hu/futball/meccs/2013/08/30/bayern-chelsea

Elvették a védőktől a labdát, de azátn fekvő kapusba lőttek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 23:32:51

es az aranyszabaly megint
.... es a vegen a nemetek nyernek

England win The Ashes! 2013.08.30. 23:39:43

@hagyma: Jóskagyerekmostpofázzá!!!

A győztes tizenegyest Xherdan Shaqiri szerezte, aki, mint jól tuggyuk, ALBÁN származású.

:DDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 23:46:36

@England win The Ashes!: a cselsziben sem szintiszta angolok jatszanak:)
lurvara nem erdekelt a meccs
csak ment az indexen
mondom magamnak
hagyma
1-2 a meccs es fel perc van hatra a hosszabbitas hosszabbitasabol
es a nemetek nyerni fognak
es lon..
ha amerikaban lehetne interneten fogadni, most kaszaltam volna parszaz dollart

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.30. 23:49:30

@England win The Ashes!: amugy janihaverja tudja, hogy az albanok tokeletesen labdarugnak

England win The Ashes! 2013.08.30. 23:49:42

@hagyma: "a cselsziben sem szintiszta angolok jatszanak"

Ez most hogy a faszba jön ide? Másrészt

a) a Chelsea angoljai angolok.

b) Shaqiri svájci.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 00:01:05

@England win The Ashes!: nem erdekel a soccer
csak eszembe jutott a linecker fele mondas a 120-ik percben ahogy neztem az indexet
es be is jott
ennyi a tortenet
jov heten kezdunk Jets-Buc's new yorkban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 00:06:03

@England win The Ashes!: amugy meggyozodesem az europai labdarugasnak sokkal jobbat tenne ha maradna mindenki a seggen
lehetne szeretni a klubokat
most az van, hogy az olasz megy angliaba, az ngol spanyolba, aspanyol olaszba stb
vicc
asse tudom a fradiban van -e meg 2 magyar, de van olyan kulfoldi akinek az orszagaban van magyar
ahhh
nem tudom - esd akarom - kovetni
en megrekedtem a "sajat neveles-klubhuseg" szinten
evvan
a 2 legios rendszer meg tetszett/max/
azota.....
nincs ertelme a nemzeti bajnoksagoknak
europa keresi a helyet, hogy milyen legyen az EU es mikeppen

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.31. 00:21:07

@Nattramn: holnapra megfejtsd, egyáltalán nem bonyolult. :D

huddekésővan. vettem magamnak nyakigkezeslábas szőrmikésbolyhos egybezipzáras pizsamát, letesztelem.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 00:29:54

@zsiráfffff: Megfejtettem, ez itt csak Odri. Vagy legalábbis Odri lehet.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 00:33:03

Mindegy, úgyse fogod érteni, a mozaikdarabokat a prézlihez igazítod, de nem lesz belőle se kép, se gombóc.

England win The Ashes! 2013.08.31. 00:33:20

@hagyma: Mi az a soccer és ki az a linecker?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 00:43:07

@England win The Ashes!: a soccer az, amit sok helyen footballnak, van ahol labdarugsanak hivnak, az amerikai noi az soccer es nepszeru
es Gary Lineker...
jo beesett egy c pluszba, mert a nemeteknel ugy hivnak es a nemetekrol beszeltunk
megragadtad a lenyeget:)
na megyek hamburgert enni
de a vegen megint a nemetek nyertek:)

gabors 2013.08.31. 01:05:47

@England win The Ashes!: miért érdekel(ne) az Téged.... :-)

de lehet hagyma majd elmondja...

fizetés nap volt es háromnapos ünnep jön (nem nem a háladás hanem a Május 1 a munka ünnepe lesz hétfőn)

England win The Ashes! 2013.08.31. 01:09:23

@hagyma: Javagyúgy! Hát elég hülyén hangzik, az már egyszer biztos, dehát ugye az olaszok is calciónak nevezik, igaz, annak legalább oka van.

Amúgy nem is tudtam, hogy téged a németeknél lineckernek hívnak, azt hittem, Zwiebelnek. :D

England win The Ashes! 2013.08.31. 01:11:35

@gabors: "de lehet hagyma majd elmondja..."

Most vagy vak vagy, vagy hülye. :D olyan 20 perccel a kommented előtt már elmondta. XD

gabors 2013.08.31. 01:18:38

@England win The Ashes!: rendes vagy :-)

még nem láttam mit irt amikor elküldtem mert ezeket a szép de kibaszott magyar karaktereket installáltam erre az új laptopra amit most kénytelen vagyok használni ... na de amugy is feltételes modban volt...

Neked aki percenként frissit könnyebb gondolom...

gabors 2013.08.31. 01:23:07

most ez a hétvegi vagy van másik is ...

England win The Ashes! 2013.08.31. 01:42:55

@gabors: Tudod, általában mielőtt írok egy kommentet, előtte frissítek, hogy naprakész legyek. :)

gabors 2013.08.31. 02:00:14

@England win The Ashes!: Te ezek szerint sokkal ügyessebb vagy ... congrats...

én hülye elkezdtem irni kozben néztem hátha megindult a háború vagy valami aztan kb 2ö perc múlva ráböktem a Komment küldése gombra ....

Bocs hogy hülyét és vakot csináltam magambol ...

igerem jobban vigyázok ...

gabors 2013.08.31. 02:02:18

@Nattramn:

nekem van elég hamum igy is nem kell nyernem semmit ...

Manyecska 2013.08.31. 08:03:43

A Jackyll miközben Alföldi ellen tüntetett rosszat nyomhatott..:O

Manyecska 2013.08.31. 08:10:03

Akkó feküggyünk vissza! itt még van hely valaki:DD?

duddva 2013.08.31. 08:16:44

nektek se sikerül kommentezi a fészbukos poszthoz?

CID 2013.08.31. 08:21:03

@Élő Fa: Persze, aztán meg jön a Zoli... :D

Manyecska 2013.08.31. 08:32:37

@CID: hát ő most nincs itthon, nem mintha sok vizet zavarna:P
Találtam videót ahol be volt b..szva az orgonista a templomi esküvőn mingyá felrakom:DD:P

Hartmy 2013.08.31. 09:51:36

Mi történt? Mindenki @Élő Fa: példáját követi? :D Csak én szedek itt béres cseppet?

AtiSnatch 2013.08.31. 09:56:14

@Hartmy: az hagyján, de ellopták a románok a másik posztot! követelem vissza a kommenteket! :)

Hartmy 2013.08.31. 09:58:56

@Ati Snatch: Lehet, hogy csúnyákat írogattunk szegény FB-ról :(

CID 2013.08.31. 10:01:21

@Élő Fa: Nade fekve?Az olyan öreges :D

AtiSnatch 2013.08.31. 10:12:31

@Hartmy: szerintem a politikai törekvéseink nem tetszettek valakinek! :D

@ColT: Dzseki egy láma,azt se nézi meg,hogy melyik posztot törli :D

Hartmy 2013.08.31. 10:14:18

@Ati Snatch: :DDD Tegnap a homár, holnap a világ... :D

Te mondtad múltkor, hogy 1.6 benzin?

Hartmy 2013.08.31. 10:22:34

@Ati Snatch: Most indulok az 1.9 PD-hez kormányműért... :D Ahogy öntöm a szervó olajat, úgy folyik ki... nem tudom hány 100ezer kilométeren megy tönkre, de a szerelők akiknél jártunk egyik sem cserélt még ilyet sosem :D

England win The Ashes! 2013.08.31. 10:24:43

@gabors: "kozben néztem hátha megindult a háború vagy valami"

Szagolnád már a szarint, mi?

"Bocs hogy hülyét és vakot csináltam magambol ..."

Csak az utóbbit. Az előbbi nálad alapállapot. :D

AtiSnatch 2013.08.31. 10:25:25

@Hartmy: hány 100000kmnél jársz? :) az enyém a 2.hoz közeledik :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 10:41:53

@Ati Snatch: Fú de elbújt :) Nekem ez nyáron kimaradt, baromi jó lett :)

Manyecska 2013.08.31. 10:52:59

@Hartmy: az használ??:) én spéci női napokat élek:D teregetni, meg vasalni felkelek oszt döglök. Ill. ösztökélem a hím gyermekem rakjon már rendet a zíróasztalában mer nem fér el a sok új szar..például találtam egy 109-es autóbusz-táblát érted..:DDD fokktam és szépen kiszedegettem az összes fiókjából az összes szart a szoba közepére és jó munkát kívántam neki..:D@CID: hát a mi korunkban már a levegővétel is ajándék ugye.

Manyecska 2013.08.31. 10:54:34

Na. ilyenkor rögtön legózni kezd pedig "abból már kinőtt":O:D
valaki csináljon már valami kaját!!!:P

Atörökk 2013.08.31. 11:01:01

Mijeza kora reggeli tombolás itt, csöszmőkök? :D

AtiSnatch 2013.08.31. 11:10:18

@ColT: köszöntem szépen :)

@atörökk: tombolás? itt nem árul senki tombolát! mégis mit lehetne itt nyerni? :)

ismer valaki egy jó kiropraktort?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 11:11:49

@Ati Snatch: :)

@Élő Fa: LOL, pedig most pont kéne egy busztábla :D

England win The Ashes! 2013.08.31. 11:13:13

@gabors: Nade nem olyan értékes. :D

@Ati Snatch: "ismer valaki egy jó kiropraktort?"

MTZ traktor is jó?

AtiSnatch 2013.08.31. 11:14:43

@England win The Ashes!: ha végig mész vele a hátamon akkor igen :) hiába, az ágyalás nem az én reszortom :D

CID 2013.08.31. 11:15:00

@Élő Fa: Amennyit "beszélsz" nem csoda, hogy nem jut energiád a levegővételre:) A LEGO hasznos, hagyd kibontakozni a csemetét, és pakolj össze te:P

Atörökk 2013.08.31. 11:16:41

@Ati Snatch:
Nem, de viszont tudok egy kiváló preparátort és egy épületasztalost :D

Manyecska 2013.08.31. 11:18:55

@CID: ..meg még a kis izém, mi?:D@ColT: köll? Ugorj el érte:P kiraktam a szekrénysor egyik polcára pont pásszol:D@atörökk: ja. Ideg vagyok:P most hat hangfalt működtetek gyó zenék mennek a classon!:P

Manyecska 2013.08.31. 11:20:54

@Élő Fa: ja, a mélynyomók jól szólnak!! Szomszédok a kis burzsoá genyók magukhoz térnek..@CID: most épp ott tart hogy "ki volt az a barom aki ezt kitalálta hogy így kell csinálni..?":O:O:D na megyek fürödni jerrtek!:P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 11:26:17

@Élő Fa: :D Na. Minnyá :D Esetleg fénypost? :D

England win The Ashes! 2013.08.31. 11:26:36

@Ati Snatch: ... vagy esetleg prakkert tudok még felajánlani. :D

AtiSnatch 2013.08.31. 11:32:31

@England win The Ashes!: nem akarok senkit kiporolni :D majd szólok inkább Iginek :D

@atörökk: hé, nem házaz építek :D

Manyecska 2013.08.31. 11:36:48

@ColT: napi spam!:D ez annyira xar hogy muszáj megnéznetek..ilyen k..va hamisan játszani???:DD
www.youtube.com/watch?v=SOGzlWwD-kY&feature=youtu.be

@England win The Ashes!: nos, mi már a szerszámosládát használjuk itt MÁR ÚGY ÉRTEM ehhez a játékhoz, mer ilyen fémjáték 256 kibebaxott alkatrésszel. :P
Nos, lezuhanyzom mert hol van már a reggel..:P

AtiSnatch 2013.08.31. 11:38:52

@Élő Fa: az orgonista hagyján, de a kamerás már delirium tremens :D

Manyecska 2013.08.31. 11:40:02

@Élő Fa: vmelyik rokonom röhögött a felvételkor,hallatlan!! @Ati Snatch: én igen, de pösti:)!

AtiSnatch 2013.08.31. 11:43:28

@Élő Fa: vagy nem az volt a cél,hogy titeket felvegyen? mer az nagyon nem jött össze :D én is pösti vagyok, de remélem nem lesz rászükség :)

Manyecska 2013.08.31. 11:45:23

@Ati Snatch: :DDD ja, ezt én vettem fel a kamerával a tévérő' /ilyen technikai zseni vagyok!!/ azt én röhögtem bele most nézem. ON mostmár tényleg mennem kell mert a kutya x-be tett lábakkal áll:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 11:58:14

@Ati Snatch: Jaja :D

@Élő Fa: Menyasszonyt prömier plánban, plíz
Fémépítő rulez. Kispolszki hackelésre is jó

Hartmy 2013.08.31. 12:20:02

@Ati Snatch: Használtan lett véve. Behozott kocsi volt. Akkor 100ezer volt az órában, de az úgy hülyeség ahogy van. A turbónak volt először baja, amiről kiderült, hogy már nem is a gyári és nem is erre való. Aztán elkopott a PD elem. Akkor a szerelőnk azt mondta, hogy ő ilyen kopott motort akkor látott, mikor a 700ezres passatját bontotta szét. Azóta mi beleraktunk még egy százast. 3 szerelő tippelése szerint is olyan 800ezer és 1 millió között járhat :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 12:23:29

@Hartmy: Az zsír :D Nekem is ilyen állapotú a gép... 30 ezerrel vettem (5 számjegyű az óra), szóval hogy 200? 300? ezer volt előtte? :D
Nekem a szerelő vizet öntött ki amúgy a kormányműből, mikor mondtam neki, hogy ideje lenne cserélni, mert kóvályog :D

Hartmy 2013.08.31. 12:26:12

@Élő Fa: Ez qrva jóóó :DDDDD Itt fetrengek az ágyon :DDDD

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.31. 12:28:03

@Hartmy: Én már cseréltem. Ha belemegy a kosz, rövid úton elkopik. Mid van?

Hartmy 2013.08.31. 12:28:12

@Élő Fa: Nem használ semmit, nekem legalább is. Én csak korán kelős vagyok :D Akkor lényegében most tényleg szabad vagy :D Srác a pakolással van el, mert az anyja nem hagyott neki ultimátumot...tehát ő lefoglalva :D Honnan szerzett busztáblát? :D

Hartmy 2013.08.31. 12:29:33

@agresszív kismalac: '99-es passatunk van. A legeslegelső PD. Most hoztunk bele A4 kormányművet, azt mondják ugyanaz a kettő.

Hartmy 2013.08.31. 12:32:39

@Élő Fa: Legó jó... féllábam odaadtam volna kiskoromban érte, nekem sosem volt... bár lehet azért mert tudták, hogy úgyis széthagynám a szobában és folyton rálépnének :D a faépítővel is mindig így jártak :D Aztán nekem is volt a kis fémépítő, annak a csavarjait is szerették :D

Hartmy 2013.08.31. 12:37:02

@ColT: Menyasszonyos dolgot támogatom :D

Atörökk 2013.08.31. 12:42:39

Émmég új vagyok itt. Ez már a hétvégi, és lehet már a posztolót csetelni?

AtiSnatch 2013.08.31. 12:44:42

@atörökk: ez nem az! csak a hétvégit stílusosan csak facebookról lehet kommentelni.a posztolót meg nem szabad beszélgetni, mert tegnap előtt már megkapta :D

Atörökk 2013.08.31. 12:49:43

@Ati Snatch:
Fészbukkrúl? De hát az a zördög és Cukkerberg műve :D

AtiSnatch 2013.08.31. 13:05:53

na megyek folytatom a tegnapi ivászatot, ha nem írok, ne válaszoljatok :D csocseszvaker!

Manyecska 2013.08.31. 13:07:29

@Hartmy: a busztábla vmi nyílt napról van mekkérdeztem, közlekedési múzemból /ezek nagybetűvel természetesen..:P/ most már a "picsábamár" felkiáltás is elhangzott fasza játék ez:D na bogarászok vmit a videók közül ami pókerface..:D

Manyecska 2013.08.31. 13:10:22

@ColT: ja, röhögjetek csak:P, van olyan ahol a menyasszony rutinosan lebben be a taxiba, mert ugye a kedves unokatesó belőtte magát délelőttre:D:P -ablakon TARIFATÁBLA matricák! -:DD ..

neet 2013.08.31. 13:15:13

@Élő Fa: mesélj Manyi, megvolt az évnyitó? Könyvek hétfőn? Hiszti az ablakban? Tűkön ülök.

Hartmy 2013.08.31. 13:15:43

@Élő Fa: :D Jó játék hát... De akkor nem pakol :D Azt mesélted, hogy a sofőr be volt állva mire indulni kellett, de az biztos, hogy emlékezetes lett az esküvő :D

Manyecska 2013.08.31. 13:16:39

@neet: Pontosan mi a kérdés??:)@Hartmy: hát annyira hogy a mentő vitte el:DDDD

Manyecska 2013.08.31. 13:19:08

@Ati Snatch: inni? ilyekor?? Mi lapdáztunk a kutyával kint..tökcuki:)

Hartmy 2013.08.31. 13:19:24

@Élő Fa: Felénk valamiért a verekedésekről szokott emlékezetes maradni a lakodalom :D 10-ből 7-lagziban valaki összeveszik valakivel :D

Manyecska 2013.08.31. 13:23:31

@Hartmy: áá, most már megalkudtam. Megkértem segítsen majd:P:D azt figyeltem félreverték a harangokat, mintha, a videón:P...De van szép is mert az unokatesóm fuvolázik hivatásosan:P az Ave Máriát nagyon szépen fújta!! Ahh..

neet 2013.08.31. 13:33:31

@Élő Fa: hát csak érdeklődnék udvariasan, hogy kaptál-e már agyfaszt, vagy még csak most fogsz. Netán minden flott, és mosolyogva hátradűlsz.

Amúgy a tankönyves izé miért nem homár téma? User megveszi a könyvet júniusban, majd szeptemberben sem kapja meg, az átutalást nem hiszi el az iskola, a csekk elkallódott, a bank 2000ér ad igazolást, ilyesmi. Ez nem elég a tékozláshoz?

Mienk kutya meg kint fetreng, és mindig arrébb, amerre a nap halad.

Manyecska 2013.08.31. 13:39:39

@neet: majd jövő héttől tervezem az öncumiztatást most még minek?? Jönnek a szülőik -na ott lehetnek verekedések:P- könyveket talán megkapjuk jövő héten, a szemüveget is már kipengettük mikor ha nem most..Nemtom mér nem Homár, talán majd jövő héten.

Hartmy 2013.08.31. 13:46:36

@Élő Fa: :D Nálunk valamiért nincsenek zenészek a családban. Csak kamionos esküvő volt, meg rendőrös felvonulós meg ilyenek :D

Hartmy 2013.08.31. 13:47:46

@neet: Szerintem jövőhéttől lesz pár tankönyves, iskolakezdéses... Majd Manyecska leírja az első szülői értekezletet :D

gabors 2013.08.31. 13:55:12

@England win The Ashes!: akkor Te miért irtad de mindegy is a lényeg hogy a hamvak végre Angliában vannak

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.31. 14:01:25

Most komolyan ez a szaros poszt a hétvégi?????
És a fecebookos, mért nem enged írkálnom oda?
És, mégis mi a lószart tudnék oda írni???
Csak köszönni akartam ott,
de meg van átkozva
és álmos vagyok,
és nem férek a festőtől a kávéfőzőhöz!
és a festő nem iszik kávét:(
A pizza totál szar volt, többet nem rendelek innen.
krumpifőzelékre vágyom!!!!!! (lsd.kávéfőzés)
Kutyák -macskák meg vannak, láttam tündéri kisbékát, és nem is ijedtem meg tőle. És láttam undorító meztelencsigát, fújj. Még sem szeretem az összes állatot. Az éticsiga biztosan állat?
Ennyi a mai napba.

Hartmy 2013.08.31. 14:05:14

@batgirl: Ez a felújítás téged nagyon kikészít. Volt a FB-osnak egy kommentelhető változata, de szerintem megharagudtak ránk vagy nem tudom, de az ki lett törölve és csak ez az elátkozott változat maradt meg. Jackyll mellé nyúlt. Úgy néz ki ez lesz a hétvégi sajnos. A festő nem tud krumplifőzeléket csinálni? Mondd neki, hogy mai napra 200 forinttal többet kap ha csinál neked kávét meg főzeléket.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 14:19:45

@Élő Fa: Hát, kérdés mire vonatkozik :D

@neet: Heh, ez csak az ország általános működse...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.31. 14:27:06

@Hartmy: biztos megint lefikáztátok a posztolót :DD
de csúnyák vagytok!
én is tudnék kávét főzni, de ahhoz fel kell löknöm a festőt, plusz vigyázni kell, hogy ne lépjen rám a létrájával, és be kéne bújnom, több réteg nylon alá. a fehér pöttyökröl meg nem is beszélek, amik a konyhában szálldosnak szigorúan csak lefelé. AMúgy meg tök jól dolgozik a srác, most épp felmos.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.31. 14:28:38

@Hartmy: akkor már nem kell sokat várnom a lottó ötösre :D

Hartmy 2013.08.31. 14:30:31

@batgirl: Csak a facebookot...:DD

Öröm nézni, ahogy takarít, mi? :D De ha most épp felmos, akkor nem kell fellökni...

Manyecska 2013.08.31. 14:32:18

@neet: mi kutyánk egy percig se marad nyugton, kivéve ha alszik /végre/, itt félgőzzel működik épp. valami félelmetes gyors:)): /a kicsi/
www.youtube.com/audio?v=j01k1nJ_Xc8&video_referrer=watch

Hartmy 2013.08.31. 14:32:25

@batgirl: Még 1990 év és megvan :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.31. 14:32:42

@Hartmy: ne kötözködj:D egy darabot felmosott, és most arrébb ment festeni. Fura technikája van, az egyszer biztos.

Manyecska 2013.08.31. 14:33:19

@Hartmy: ehh, én is felmostam a szobában..de legalább kész a legós:D na megyek kajálni ON majd folyt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.31. 14:33:35

@Élő Fa: ja, ponnígy. meg a szekrényt es, oszt jó mulatást. egyszer egy zacskóba zárt többhónapos banánt találtam a fiókjában, mondom drágafijam ezmiafrász? aszongya kíváncsi volt, hogy fel fog-e fújódni a zacskó oszt felrobban-e a végén. én meg kapjak agyfaszt, ugyebár.

Hartmy 2013.08.31. 14:33:52

@Élő Fa: Ez a videó nem szerkeszthető :D szerintem rossz linket másoltál :D

Hartmy 2013.08.31. 14:35:55

@zsiráfffff: :DDDD Abból a gyerekből még nagy figura lesz :D Felfújódott a zacskó? Csak hogy nekem ne kelljen kipróbálni :D

Hartmy 2013.08.31. 14:38:24

@batgirl: Volt festő ismerősöm, ő csak este dolgozott valamiért :D Fogalmunk sincs azóta sem hogy miért, de elég türelem játék volt kivárni is, hogy végezzen.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.31. 14:40:09

@Hartmy: nem fújodott fel, egy barna szottymatag volt benne folyékony halmazállapotban :D ja, nemtom mi lesz belőle, utána ugyanezt a bolonyai spagettivel is eljáccotta egy műanyag dobozban, ott már lilult a fejem rendesen, azóta hetente végignézem a fiókjait mer egyszer még atombombát fog tesztelni az ágyneműtartóban ha nem vigyázok :D :D

Hartmy 2013.08.31. 14:42:51

@zsiráfffff: És a spagetti? :D Írasd valami mérnök iskolába, még mielőtt felrobbantja a budit sütőporral meg ecettel :D
Apropó remélem a light kóla- menthos kombót már próbálgatja :D

Manyecska 2013.08.31. 14:46:51

@zsiráfffff: az semmi. találtam egy méteres plüss zsiráfot is:D@Hartmy: :DDD jajj a házi szexvidóim basszus, bocs, itt van: www.youtube.com/watch?v=j01k1nJ_Xc8 :P /cuki téma vigyázat!!/

Hartmy 2013.08.31. 14:50:10

@Élő Fa: Hogy te mindent felpakolsz netre... még a végén valaki feltöri a profilod :DDD Nem úgy néz ki, mintha a vizslát nagyon érdekelné :D

Ádám 2013.08.31. 14:51:30

Most láttam az M1-en, hogy lelőtték az usa elnökét! Bővebben este az m1-en, ism. holnap az M2-ön. :)

Győznek a Szírek? :D

Manyecska 2013.08.31. 14:55:18

@Hartmy: :P nem, csak ez volt szerkesztés alatt..vizslának a labda volt a szájában az a jó játék hogy üldözzük:DD:) na léctem szoppingolni:D

Hartmy 2013.08.31. 14:56:44

@Élő Fa: Értem.. :D Mondd mégegyszer hová mész? :DDDDDD

Manyecska 2013.08.31. 15:00:25

@Hartmy: szoppingolok tintapatront:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.31. 15:03:25

@Hartmy: jaja, régen azzal szórakoztak a zifjak, hogy egy kiló élesztőt dobtak a haragosuk budijába, ne próbáld ki :D :D

Hartmy 2013.08.31. 15:21:12

- Ez a saját szerveikkel élők világnapja.
- 3 éve rendezték m az első bár micvót a Nemzetközi Űrállomás Fedélzetén. Pészah is lett volna, de addigra elfogyott az oxigén.
- Ezen a napon statisztikailag háromszor akkora az esélye, hogy termeszvárban mumifikálódott pékeket ajánljanak nekünk eladásra telefonon.

A nap mondása: “Csak azt veregesd vállon akit lehet. Egy hangyát például elég nehéz.” - Georg Friedrich Händel

England win The Ashes! 2013.08.31. 15:26:28

@gabors: Na akkor kis lecke következik: (élvezni fogod! :P )

a) senki nem tudja biztosan, hogy az a kis terrakotta alkotás valóban tartalmaz bármilyen hamvakat is. A legenda szerint igen.

b) amennyiben igen, akkor azok a hamvak mindig is Angliában vannak (néhány extrém esetet kivéve, mint 1988 és 2006), a Lord's múzeumában. A csapatok egy másolatot kapnak. Nem, mintha nem tudnának rá vigyázni, de fő az óvatosság.

c) ha átvitt értelemben értjük, akkor is már itt vannak 2009 óta, akkor hódították vissza, azóta pedig kétszer megvédték. Nemsokára megtehetik harmadszor is, ugyanis rövid átmeneti periódus következik, miszerint a következő két sorozat nem két-kétéves szünettel következik (ami valójában sosem kettő, hanem kb. 1.5, ill. 2.5 év, köszönhetően annak, hogy a két félgömbön eltérő időben van nyár), hanem már most, november végén rajtol Délen, a következő itteni meg 2015 nyarán.

De gondolom ezt mind tudtad eddig is, mert majd' 20 évig voltál "leg stump", ugye? :D

Hartmy 2013.08.31. 15:31:36

@England win The Ashes!: Meg kell hagyni, hogy az angoloknak is van pár hülyesége...

gabors 2013.08.31. 15:32:50

@vén szivar: Persze ilyen megtörténhet, legutóbb majdnem 50 éve Dallas, TX JFK volt az aldozat elotte McKinelz 1901 na meg Abe Lincoln 1865 vagyis atlag kb 50 évenként van ilyen meg a fejlettebb országokban is. Azt nem tudom mikor és ki a kővetkező... de inkább tippelek egy arab elnökre azok jobban fogynak főleg Sadat óta.

England win The Ashes! 2013.08.31. 15:37:13

@Hartmy: Van. Pl. hamut ereklyeként tekinteni. :) Már persze ha igaz.

Ugyan én nem vagyok angol, de szeretném, ha igaz lenne.

Hartmy 2013.08.31. 15:38:10

@England win The Ashes!: Végül is a kapukat egyben nem hurcolhatják magukkal :D

England win The Ashes! 2013.08.31. 15:39:51

@gabors: Ki az a McKinelz? Amúgy Garfield kimaradt a listádról. Nem a macska, őt sajnálnám is, ha kímúlna.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.31. 15:40:39

@zsiráfffff: tekinti a LegendaÍrtókat! Abban volt disznómalackísérlet széjjelfújódásra. Kérdezd meg, nem betonozna-e szívesen!

England win The Ashes! 2013.08.31. 15:44:31

@Hartmy: Nem az egész "wicket" van az urnában, vazze, csak a teteje. :DDD

Erről jut eszembe, Fekete Vipera, első évad, asszem negyedik epizód, király jön, kezében egy edényszerűséggel:

Kirány: "Chiswick, ezt küldd el a nápolyi királynénak."
C.: "Mi van benne?"
K: "A nápolyi király."

Ádám 2013.08.31. 15:44:42

Vajda Attila újra világbajnok!

Hartmy 2013.08.31. 15:51:22

@England win The Ashes!: Ennyire nem tudom :D És őszintén szólva nem is érdekel a krikett, csak vannak dolgok néha amiknek utána nézek :D

Ádám 2013.08.31. 16:00:56

Medveczky Erika s Kozák Danuta is világ bajnok.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.31. 16:12:06

Danuta, nem bírom feldolgozni, orvost.

Ádám 2013.08.31. 16:16:31

@Kellemes Zérókomponista: te valaha is írtál már vicceset? Pláne értelmeset?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 16:28:10

Engem majdnem kisemmizett egy Facebook-hirdetés.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.31. 16:30:04

@vén szivar: ne haraguggyál, de a Danuta mindenkit kardjába dönt. Nem bírod feldolgozni a műveszetemet. KIBASZOTT idétlen név! Leszarom, hogy milyen bajnok, dögöljön meg.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 16:34:05

Danuta ismeretlen eredetű lengyel női név. Egyik változat szerint a litván „danutie” szóból, vagy a délszláv Dana, Danka, Danica névből, ami isten adta jelentésű, más magyarázat szerint a latin donata szóból származik.

Híres Danuták
[...]
Danuta Hübner lengyel közgazdász

DANUTA HÜBNER na ez hogy tetszik?

Ádám 2013.08.31. 16:36:12

Kovács-Janics "csak" 2.

@Kellemes Zérókomponista: A te kardodba 19....hányban dőlt bárki is utoljára?
Tippelek: 1993?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 16:37:25

@Kellemes Zérókomponista: Nekem a Balázsról, mindig egy padlizsán jut eszembe. Az Orsolyáról még véletlen se egy medve, hanem orsótészta fűszeres vajjal. A Lászlóról zászló, a Mariannról majorannás szósz, a Gézáról tejbegríz.

Ádám 2013.08.31. 16:45:23

A Vasbányai-Mike páros IS világbajnok!

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 16:49:16

Lemaradhattam valamiről. Már megint olimpia van?

Ádám 2013.08.31. 16:52:27

A Szabó-Fazekas páros IS világbajnok!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 16:58:12

@zsiráfffff: Tökéletes, kísérletező elme, mi a baj? :D
Kolléiumban hasznos lesz, ha az ilyesmitől nem riad meg :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 16:58:36

@ColT: Nem véletlenül áll a védelmem alatt!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.31. 16:59:47

@zsiráfffff: Atombomba, az semmi. Forrásban levő mustot műanyagüvegbe, azt be az ágyneműtartóba. Szépet szól, egy osztálykiránduláson tesztelték véletlenül a cimbik...

Hartmy 2013.08.31. 17:02:34

@ColT: Teli szénsavas ásványvizet a fagyóba... :D

Manyecska 2013.08.31. 17:03:29

@batgirl: nászéjszakás videó jön még, majd.@Kellemes Zérókomponista: :DDD háát.., a lányom Dalma lett volna első körben:D

Jokkura 2013.08.31. 17:08:15

@Nattramn: Bence - kemence nem tetszik ? :)

Ádám 2013.08.31. 17:10:28

Itt egyre több a gyagyás!

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 17:17:45

@Jokkura: Ez nem tetszés-nemtetszés kérdése. A Bencéről cékla jut eszembe, az a piros lében eltett féle. Pedig nem is szeretem a céklát :/

AtiSnatch 2013.08.31. 17:18:19

@Nattramn: breking! van silverfish a 105 sz spar eötvös úti üzletében (kispesten) vagy 40db!!!

Atörökk 2013.08.31. 17:22:20

@zsiráfffff:
Örülj neki, hogy egyelőre csak az erjedésiparban bontogatja szárnyait, és nem nyergelt át mondjuk elektromos kísérletekre :D

@Ati Snatch:
A Silverfish emberiség ellenes bűncselekmény, kb. egy szinten van a háborús bűncselekményekkel és szabadpogromok szervezésével.

AtiSnatch 2013.08.31. 17:24:54

@atörökk: úgy látom az érintett már megy is a nevezett boltba! :D

Atörökk 2013.08.31. 17:26:08

@Ati Snatch:
Ha az én hatásköröm lenne, államigazgatási úton tiltanám be az olajoshal forgalmazását :)

Balooblog 2013.08.31. 17:28:00

Kedves Hozzászólók!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását a hosszú és unalmas történetemhez. Ne haragudjatok, ha nem tudtam tömören leírni a történetem, problémám lényegét, de pláne azért kérek elnézést, mert nem tudtátok megérteni belőle a lényeget és a valós gondokat. Amit a saját blogomban írtam, hogy a következőleg egy bankos bejegyzést írok, egyáltalán nem jelentette, hogy ez x időn belül meg fog történni. Nem erőszak a disznótor, tehát aki nem akarja, ne olvasgassa. Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen szép számban akadnak olyanok, akiknek bejegyzésemmel boldog pillanatokat és vérszívásra való indokokat tudtam szerezni.

Baloo.

Ádám 2013.08.31. 17:30:06

Ahogy látom s tapasztalom az áááámerikaiak azért olyan büdösek mint a hagyma, mert csak futnak.....
Vizet még nem láttak! :):D

AtiSnatch 2013.08.31. 17:33:43

@Balooblog: ne vedd magadra, csak valami fatális hiba miatt ez lett a hétvégi :) értjük mi a lényeget, de azt a kommentet ami téged érdekel kb. az első 50ben keresd :)

Atörökk 2013.08.31. 17:35:12

@Balooblog:
Szerintem írjál a Gastland étteremről és a júpíszíről is.

Hartmy 2013.08.31. 17:38:12

@Balooblog: Ati Snatch-hez csatlakozok. Én mondjuk azt írtam, hogy lehet, hogy jobban jártok a tárolóval. Ellenben egy kérdésem lenne, ha már megjelentél. Mikor igazoltan 6.5 köbméteres tárolód van, akkor miért írsz alá bármit is és miért fogadsz el bármit is, ami mondjuk 8 köbméter elszállításáról szól. Vagy mondjuk 10 köbméterről... Ha a 6.5-es tárolómból kiszednek 10 köbmétert, akkor addig nem engedem ki őket a kapun, amíg valós adatot nem írnak a papírra.

Hartmy 2013.08.31. 17:42:51

@Hartmy: Mielőtt felmerül, igen elolvastam a postot, meg hogy nem volt értesülésed róla. Csak egy összegről. Bár én úgy emlékszem, hogy papíron illő feltüntetni a mennyiséget is... bár önkormányzati dolgoknál ez néha borul....

AtiSnatch 2013.08.31. 17:43:51

@atörökk: és a zsidócigányokról? az már smafu?

Atörökk 2013.08.31. 17:45:12

@Ati Snatch:
Klaviatúráját éppen csak bontogató blogolótól nem várhatunk el egyből ennyi mindent.

Hartmy 2013.08.31. 17:49:34

@atörökk: De ha bátrabb, akkor egy Orangewayses utazást is bevállalhat... :D

lordjim 2013.08.31. 17:55:26

@Kellemes Zérókomponista: dögölly meg te anyádon te baromállat

helianthus 2013.08.31. 17:57:09

@Nattramn: az a baj, hogy én se. :( miket írtál neki?

gabors 2013.08.31. 18:16:27

@England win The Ashes!: kibaszott HU billentyuzet kifogott rajtam mert megcsereli a z/y billentyut ...

de nyilvan tudtad kirol van szo egy kelet europai bevandorlo Buffaloban lelotte.

Valoban kimaradt Garfield kosz hogy megemlitetted nekem mikor irtam nem jutott eszembe meg nem is illett volna be az atlag 50 evenkent lelonek egy elnokot az usa-ban Lincoln ota ezek szerint az atlag meg alacsonyabb igy ven szivarnak lehet igaza lesz mert mar ideje lenne .... sokan gondoljak hogy Obama igy vegzi ...

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 18:18:30

@Ati Snatch: Ez tutibiztos? Vagy valami csapdát akartok Nekem ott állítani?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 18:20:44

@atörökk: Te még új lehetsz itt. Én csakis a paradicsomszószos változatot veszem.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 18:23:39

@helianthus: Hol voltál tegnap? Szkenneld be az orvosi igazolást.

gabors 2013.08.31. 18:29:08

@Balooblog:

az egészben az volt a megdöbentő (nekem legalábbis) hogy ilyen létezik még BP en

az hogy 30 éve vidéki kisvárosban emésztönk volt az igaz de 80s években csatornáztak ...

az hogy szippantosok (is) lehuzosak MO on az önmagában nem is hir ,,, sajnos

helianthus 2013.08.31. 18:32:11

@Nattramn: üzentem a kitörölt posztban, hogy nem lesz nálam ék! Néha visszaolvashatnál legalább engem. :) ha már annyira hiànyolsz.
Tényleg hiányoztam?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 18:36:38

@helianthus: Olyannyira, hogy tegnap egész éjjel Odrisikolyt hallgattam, és azt képzeltem, hogy együtt hallgatjuk.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 18:38:25

Most azt képzelem el, milyennek képzelném Magamat, ha nem tudnám ki Vagyok. Mondjuk csak a kommentjeimet látnám. Nem tudom.

helianthus 2013.08.31. 18:41:44

@Nattramn: óh! Erre most nem tudok mit mondani kitörlöm a könnyeim a szememből. :}

England win The Ashes! 2013.08.31. 18:52:16

@Hartmy: Engem sem érdekelt, aztán megnéztem egy meccset (ODI volt vagy Twenty20, már nem emlékszem), aztán rákaptam. :)

helianthus 2013.08.31. 19:02:00

@Nattramn: ki! Tudom a választ. Èn is szeretlek.
Most megint mennem kell. Táncolni fogok...

Hartmy 2013.08.31. 19:03:27

@England win The Ashes!: Majd egyszer keresek egy közvetítétst. Kipróbálni nem árt. :)

Hartmy 2013.08.31. 19:06:51

Egy időre én is megpattanok. Majd egyszer csak visszanézek így vagy úgy...

AtiSnatch 2013.08.31. 19:21:18

@Nattramn: silverfish, de azt nem tudom, hogy olajos vagy paradicsomos, de a két szemmel láttam, eskü

Balooblog 2013.08.31. 19:26:32

@Ati Snatch: Nem veszem magamra, probléma és sértődés nélkül elfogadok minden negatív vagy pozitív kritikát. Köszönöm szépen.

Balooblog 2013.08.31. 19:31:50

@Hartmy: Ha jól emlékszem, akkor a teljes bejegyzésemben írtam, hogy azért írtunk alá olyan papírt, amin nagyobb (8-10m3) szerepel, mert az eredeti felállás úgy nézett ki, hogy nem az elszállított mennyiséget veszik figyelembe, hanem a vízóra által mért vízfogyasztást. Ezért nekem édes mindegy volt, hogy mekkora összeg van feltüntetve a munkalapon. A tavalyi évben be is bizonyosodott, hogy lényegtelen mi van a papíron, mert valóban csak a vízfogyasztás alapján számláztak. Viszont idén egészen áprilisig nem derült ki, hogy 2013-ban már a vízóra által mérten felül elszállítottat is kiszámlázzák jóval magasabb díjon. Ebből adódik a problémám. Amióta kiderült, már nem írom alá magasabb mennyiségről. Még mindig vívok velük egyébként, pont tegnap beszéltem az egyik igazgatóval, aki azt mondta, hogy inkább találkozzunk személyesen négy szem közt és beszéljük meg, mert ez már kellemetlen nekik. Köszönöm.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 19:33:51

@England win The Ashes!: Ezzel azt mondod, Gyurcsűny nem tapsolt Xavérnak?

gabors 2013.08.31. 19:43:14

@Balooblog: tehát benne voltál a lehúzásban Te is (akkor nem közvetlen Töled hanem csak mindenkitöl loptak az akkor nem zavart űgy tűnik ...

Most meg Téged húznak le kajakra most már érdekel milyen érdekes ....

oszt jónapot mondhatnánk

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 19:43:59

@helianthus: Ha most őrjöngök, akkor meg az lenne a baj.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.08.31. 19:47:34

féltékenység csúnya dolog
az is lehet, hogy nem együtt mentek el, hanem egyszerre...
hm...ez se biztos hogy megnyugtató :D

gabors 2013.08.31. 19:51:03

na akkor lassuk mit is mond Obama ....

gabors 2013.08.31. 19:55:25

Na akkor "valamikor" lesz valami ha jól értem ... mondta Obama

helianthus 2013.08.31. 20:02:00

@Nattramn: ragyogó alkalom, hogy bántsalak. Hümm. Nem teszem. Nem együtt megyünk el vele. Ha őrjöngenél az válasz lenne. Valamire. De nem teszed. Lassan indulok.

gabors 2013.08.31. 20:03:14

nagyon ügyes .... most akkor a Kongressztől függ minden ...

igy a Nobel dijja sincs vewszélyben ... barack dij

England win The Ashes! 2013.08.31. 20:05:55

@gabors: "igy a Nobel dijja sincs vewszélyben"

Az irodalmi? Az tényleg nincs. :D

helianthus 2013.08.31. 20:12:58

@Nattramn: jó neked ez? @Ati Snatch: nem fogok tudni felhőtlenül tombolni, ha nem tudom meg.

gabors 2013.08.31. 20:23:57

@England win The Ashes!: mi fasz gondod van ennyi a magyar karakterekrol

hasonlo elgeples talan nem lesz ...

mi mas gondod van/volt ???

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 20:32:19

@Ati Snatch: Az bizony paradicsomos. És rímel is.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 20:33:41

@England win The Ashes!: Orbán Biktor válaszlevelében teljes együttműködést ígért.

helianthus 2013.08.31. 20:34:51

@Nattramn: én nem akarlak. Bántani. Indulok.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 20:38:45

@helianthus: Akkor ne indulj! Barkácsolok neked malaccsontból exkluzív éket.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 20:43:51

@England win The Ashes!: apróra vágott narancshéj, csíőús vagy édes csilipaprika

Manyecska 2013.08.31. 21:09:02

www.youtube.com/watch?v=Vfy5HSe-KT0
Szír néptáncosok előadását láthatjátok :P bebuktuk:P

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 21:15:16

@Ati Snatch: Dehogynem, pont hogy az a jó. Az olajos halat nem szeretem, az olyan mintha malomkövet nyelnék.

AtiSnatch 2013.08.31. 21:21:20

@Nattramn: akkor itt van 40db! :) örülök, hogy segíthettem :)

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 21:31:22

@Ati Snatch: És ez végkiárusítás, vagy folyamatos a jelenlétük?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 21:32:56

@Élő Fa: Ez volt az egyik első cd-m. Tehát még nosztalgikus is.

Manyecska 2013.08.31. 21:35:48

@Nattramn: :P nekem meg a videó, ...sokan már nem élnek akik rajta szerepelnek..:) Nodehát ezek makacs tények.

England win The Ashes! 2013.08.31. 21:36:30

@gabors: Te tényleg hülye vagy, már bocs! Kivételesen abban a kommentben nem a helyesírást emlegettem.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 21:38:15

@Élő Fa: Ya man, idha qultu: 'ya Mawlaya!', labbani
Ta alayta, ya rabbu, fi qudratika

Manyecska 2013.08.31. 21:40:26

@Nattramn: azt mondta az ember, hogy..a többit nem értem!!:P

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 21:40:50

@England win The Ashes!: Pedig az a "dijja sincs vewszélyben" nagyon szép.

Manyecska 2013.08.31. 21:41:33

Valaki szóljon már az Iginek ne a legfelső poszt fészbúkjában senyvedjen már álnéven:DD !:):P

Manyecska 2013.08.31. 21:48:44

@Nattramn: aha. Így már értem:)!!

CID 2013.08.31. 21:51:22

@England win The Ashes!: Lehet gabors, és hagyma hülye, de te meg szánalmas vagy. Ezt most nem baszogatásból irom, de tényleg befejezhetnéd.

Manyecska 2013.08.31. 21:53:37

...halkabban üvöltözzetek mer elmennék aludni :P:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.31. 21:53:38

AZ összes olimpikon dögöljön már ki, meg az ilyen összes sportgeci, rendben van? Vagy kikről írt vénszivar. Természetesen nem a sporttal, meg az azt űzőkkel van a gondom. Azokkal an, akik birka mód elkezdik IMÁDNI a hírekben lévő Donáldszarokat, mert azt sikk imádni, azt hazafias imádni, a többi is imádja-sztárolja, akkor mink is, én is már, no ésakkor közöm sincs a sporthoz, meg minden, de azért ha valakinek nem tetszik a sportoló neve (úristen!) akkor nekiugrok, iggazi, nemzetihazafiassági érzésből. Az basz fel, hogy ezek között nincs egy sem, ami az egyén sajátja lenne. Nem hogy meggyőződés szinten, de még értés szintjén sem. Vannak, jönnek így a hírek, bele az agyakba, meg az elcseszett érzelmi világokba, az üres életeket pedig kitöltik az instant sztárok - mert az instant rajongók fejében bizony instantok, hiába léteznek hír előtt is, hír után is - lehet konvergálni valamerre, csatlakozni valami aktuális trendiséghez.
Kérem, aki sportember és elkötelezett híve területének nagyjai felé, az izguljon fel a hírek hallatán, legtermészsetesebb dolog. Az üres kibicszarok, akik azt se tudják mivel töltsék fel örökké üres életük, na ők viszont kussoljanak. Még csak nem is az útkereséssel van a gondom, aranyos dolog az. De amikor agresszíven reagál, mert hát ŐT, személyesen, mennyire nagyon sérti már az, hogy valaki másnak meg akár csak irreveláns az ő szentül iggazi , hirtelen jött rajongása... Az már szar. Az áttetsző, átlátszó. Nem kell a púder, nem kell a színház. Nem vénszívarról írtam, mindvegégi, nem írtam senkiről, egyben írtam mindenkiről. Mert sokan vannak így. Engem ez a jelenség zavar. Meg az az elbaszott D betűs név. Más nem. Aki megérti, megérti, aki nem, az nem is akarja vagy segghülye. Egyéb kérdés? Nincs, jó. Enter.

Manyecska 2013.08.31. 21:56:45

Tényleg, a Nutellát mikor engedélyezi az MTA??:P

Manyecska 2013.08.31. 22:07:37

Danutella. Izé, Donatella. mennyivel jobb:D

CID 2013.08.31. 22:15:15

:))))))))) Ez se százas, de van némi igazsága.

England win The Ashes! 2013.08.31. 22:17:27

@CID: Köszönöm, El Cid, a véleményed sokat jelent nekem!

Ádám 2013.08.31. 22:20:36

Elringattam a babám! Történt addig valami világrengető szarság? :)

CID 2013.08.31. 22:29:27

@England win The Ashes!: Megtisztelő. Sajna a tiéd számomra semmit.

AtiSnatch 2013.08.31. 22:29:52

@Nattramn: 169 pénz egy db , szerintem nem vég kiárulnak :) kb.40db

AtiSnatch 2013.08.31. 22:33:09

@vén szivar: ja, elfogyott a sör és haza kellett jönnöm :D

Ádám 2013.08.31. 22:36:42

@Ati Snatch: Vedd már +, mindet!

Aztán meséld el neki, de egyenként, külön, külön. A büfiket se felejtsd ki....+ netán ha fosat, azt is szívesen vennénk, persze hetekig s részletesen.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 22:44:48

@Ati Snatch: Hát pedig ez arra utal, mert alapból 209 szokott lenni.

Atörökk 2013.08.31. 22:50:30

@Nattramn:
Reméle, minél előbb eltűnik ez a métely az üzletek polcairól.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 23:04:18

@CID: hej hej
en nem vagyok hulye
atlagon eluli IQ
olvasottsag
intelligencia
muveltseg
jo homor es humorerzek
es attol hogy gabros is amerikaban el, nem vagyunk meg csak hasonloak sem:)
nahat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 23:07:39

szeles latokorrol es targyi tudasrol meg sem emlekeztem
es qrwa jol vezetek
es remek ciganypecsenyet is tudok sutni nem csak steaket
varnyulevesben gyengebb vagyok, az teny

CID 2013.08.31. 23:18:14

@hagyma: hát nem tudom, mit jelent az átlagon eluli IQ, de minden bizonnyal igazad lehet.

England win The Ashes! 2013.08.31. 23:20:02

@CID:

Schiller egy asztaltársaságban lelkesen dicsérte a svájci Albrecht von Hallert.

- Mulatságos, hogy ön épp Hallert tartja nagyra – szólt közbe valaki. – Haller ugyanis egyáltalán nem becsüli önt.

Schiller vállat vont:
- Emberek vagyunk. Lehet, hogy mindketten tévedünk.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 23:21:11

@CID: en se
de jol hangzik
/ amugy Feluli!/
egyszer csinaltam kivancsisagbol nem volt rossz, sot...
de pl a muveltseghez, tudashoz semmi koze,az teny
es varnyulevesben is fejlodok

England win The Ashes! 2013.08.31. 23:22:35

@hagyma: "es attol hogy gabros is amerikaban el, nem vagyunk meg csak hasonloak sem"

Ez mondjuk igaz. Meg talán, fél szemmel hunyorogva még a humorérzék is. Esetleg még a "hej hej". :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 23:26:49

@England win The Ashes!: nyert a fradi!
unnepi hetvegenk van, hetfon Labor Day
/angliaban van olyan?/
olyan mint a majus 1

viszont Mesko Zolit kitettek a Patritosbol
jovo hetvegen indul a szezon:)
/rovid hirosszefoglalomat hallottak, a mikrofonnal, en magam, szerkesztette a musorvezeto/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.31. 23:29:08

es meg az is lehet, hoghy megint belemegyunk egy haboruba
kettos erzesek
az nem szep, hogy vegyi fegyvert hasznalnak, meg napalmma, dobalnak gyerekeket
de mindig nekunk kell rendet rakni?
sok sok penz es emberaldozat aran?

Anomalocaris (törölt) 2013.08.31. 23:49:17

@hagyma: Hát amikor a Szaddám vetett be vegyifegyvert az irániak, majd a kurdok ellen, az valahogy nem verte ki a biztosítékot. Akkor még persze szövetséges volt.

Amúgy meg ennek az egésznek nincs értelme, bevallottan nem akarják Asszadot megdönteni, mert jaj utána mi lesz, de mi van ha a párnapos bombázás után megint bevet vegyifegyvert még nagyobb mennyiségben, pontosan tudva, hogy senki nem akar komolyabban belebonyolódni ebbe az egészbe, az oroszok meg továbbra is mögöttük állnak? Obama magát gáncsolta ki ezzel a "vörös vonallal", mert muszáj valamit csinálnia, de ez a "beavatkozunk meg nem is" sehova nem fog vezetni. Asszad meg bármikor kiviheti a konfliktust Libanonba, Izraelbe. És akkor még ott vannak a törökök, az irániak meg a szaúdik. Szép kis katyvasz.

helianthus 2013.09.01. 00:17:44

@Nattramn: visszajöttem hozzád. Kész vagyok, mint a matekházi. :)

CID 2013.09.01. 00:22:13

@hagyma: én meg már azt hittem, elismered, és alulit akartál írni;)
@England win The Ashes!:
Ez jó, még akkor is, ha a szokásos taplóságodat akartad hozzni( ha nem, elnézésedt kérem).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 00:38:51

@CID: hat en nem szegyellenem , ha ugy lenne is
mindenfele hulye abrak, meg sorozatok
ahh
nem mervado az eletemben, hogy mennyi az IQ-m
ezzel gimnazistak dicsekednek
tul vagyok rajta par eve

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 00:40:19

@Nattramn: az egri Feher Szarvasban annak idejen egeszen kivalo vadmalacleves volt
de komolyan

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 01:05:55

@hagyma: Van vaddisznókoponyám is. Szép.

helianthus 2013.09.01. 01:08:33

@Nattramn: őőő.. Van jó válasz erre?

helianthus 2013.09.01. 01:13:27

Most aludnom kell. Várnak a boldog álmaim.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 01:22:27

@helianthus: Sikolyok lesznek benne. Előre szólok.

Balooblog 2013.09.01. 01:39:52

@gabors: Ezt fejtsd ki kérlek szépen, mert nem igazán értem a gondolatmeneted. Mikor nem érdekelt engem a lehúzás? Tavaly még nem volt lehúzás, de idén már igen, és amint kiderült, igenis azonnal elkezdett érdekelni.

gabors 2013.09.01. 07:02:08

@Balooblog: hogyne lett volna kerlek szepen az altalad alairt szamla alapjan a szippantosnak fizettek !!! Nem ??? csak nem Te ....

helianthus 2013.09.01. 07:04:35

Ezt a fejfájást megérdemlem. :(

gabors 2013.09.01. 07:09:08

@England win The Ashes!: amit Te csak gondolsz hogy van az nem biztos hogy letezik igy kommentelni sem lehet ... de ha barmit amit irtam zavar legalabb idezd .. vegul is nem szukseges mert akkor mi a "fun"

de azert koszi hogy megemlitetted a nickement

helianthus 2013.09.01. 07:21:36

@gabors: hogy tudsz állandóan vitatozni, magyrázkodni?
Nem tartasz szünetet kicsit?
Pölö meséld el inkább hogy vagy, milyen napod van?

Ádám 2013.09.01. 07:34:01

NA, ha ekkora gebaszt okoztam, akkor még a két pár evezős kilbótomat is eladom....

Szép napot:subba.blog.hu/2013/08/30/husz_evvel_kesobb_115

gabors 2013.09.01. 07:35:21

jo napom volt .... de egy kicsit furcsa hogy barkit ez erdekelne ...

levagtam a fuvet ... a haz elott semmi komoly nem tortent ...

utanna egy ket fenykepet csinaltam a szomszed orosz maffiozokrol (gondoltam eddig is) semmi csak jonnek mennek nagy fekete autok ...

es orosz maffiozo jott is hogy mit csinalok mar ... mondtam semmit

azt mondja latni akarom a kepeket mondom en szo nem lehet rola ... szerencsemre az ocse kicsit okosabb volt igy meg eletben vagyok

jo napom volt ez meg szombat ... ha nem jelentkezem akkor orosz maffiozo tenyleg visszjon es nem igazan ertettem hogy mit mondott ...

helianthus 2013.09.01. 07:52:33

@gabors: :) ez ok, de az orosz maffiózok témát fejtsd k bővebben! Ez izgi.

gabors 2013.09.01. 08:04:34

@helianthus: egyenlore es remelhetoleg nincs/nem lesz semmi tobb

mert lehet hogy nem maffiozo vagy nem akar tobbet nem tudom ... de hogy orosz es hogy nem "blue collar" munkas az biztos es ahogy elnek ...

bocs feladtam a magyar karaktereket mert az hamvakert kuzdo belem kot ezert is

gabors 2013.09.01. 08:11:55

@helianthus: csak annyi volt/van gyanus hogy 50-60 ezres kocsik jonnek mennek feketek es feherek is ki/be jonnnek na a feketek itt mar eleve gyanus kategoria ..

egyenlore ennyi ha valami tobb is lesz ebbol akkor mar/vagy nem leszek

Hartmy 2013.09.01. 08:35:03

Jó reggelt osztály!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 08:40:02

@gabors: egyelore. Please.
@helianthus: kibicként mi nem az? Tudom, nőként "színház a egész világ", minden a te szórakoztatásodra van. Na nyomás a krumpliföldre turkálni a homokban. Idétlen vihánc-visszhangok helyett valami érdemi mélyen való és talán még önkéntelenül szemöldök-beráncolt átélése sem ártana tenéked. Örülök, hogy ittál, mit ittál? Mit szeretsz legjobban csinálni illumanatied állapotban? Nem jól csinálod, én soha nem vagyok másnapos. A titkot hiába is árulnám el: én kellek hozzá. Te nem vagy jó. Nem úgy értem, hogy sátán vagy, hanem, hogy erre nem. De az is lehet, hogy sátán küldötte vagy.
Az emberek fedjék fel a lapjaikat, te kezded. Ha épp pénzköteged lopó titkárnő volnál a Psychoban, nagyon izgulnál amint a zebránál keresztbe jön a főnököd? Csak próbálom kitölteni az életed..

Hartmy 2013.09.01. 08:46:07

@Kellemes Zérókomponista: Neked egyébként mi a szakmád? Nem turkálásképpen, csak mégis érdekel, hogy ezek a nagyvilágot körbejáró szövegek honnan a búbánatosból jönnek neked. Csak hogy így elindulsz egy ismeretlenből és kilyukadsz vele egy másik ismeretlenbe, nem titkolva, hogy az ismeretlenekről fogalmad sincs. Végül is Te csinálod jól, csak kezdesz kíváncsivá tenni.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 08:52:39

@Hartmy: ha az ismeretlenről hirtelen elkezdenének fogalmaim lenni, nem lenne mit kutatni, osztá' még tán unatkoznék is! Az egy kegyetlen állapot, nézz körbe a világban hányan unatkoznak és mennyien cselekszenek nem hígat.
Programozok. Meglett a fésűm. Huhúúú, ki is próbálom.

Manyecska 2013.09.01. 08:54:32

@Hartmy: csá! Én már fél lábbal a medencében vagyok:P!

Hartmy 2013.09.01. 08:57:57

@Kellemes Zérókomponista: Ha tippelnem kellett volna, akkor mérnököt vagy programozót írtam volna. Illetve van egy társadalom tudományis haverom, aki még képes úgy megkérdezni a semmit, hogy igazából azt hiszed, hogy tudod rá a választ és ő bebizonyítja neked, hogy tényleg tudod, de hülye vagy érthetően megfogalmazni. Az ismeretlent kutatni jó, főleg unalom ellen, de ha úgy csinálod, hogy az ismeretlenbe találomra valótlant löksz be, mintha nem lenne ismeretlen, akkor sosem tudod meg, hogy mit is takart eredetileg. Ha kitöltöd a helyét, akkor oda már nem ül be az eredeti válasz, csak mert Te bottal kergeted.

helianthus 2013.09.01. 08:59:22

@gabors: de miért fotózod őket? o_O
@Kellemes Zérókomponista: megfájdult tőled még jobban a fejem. Lebuktam. Én vagyok a sátán küldötte. Miből jöttél rá?

Hartmy 2013.09.01. 08:59:45

@Élő Fa: Jó reggelt :D Nah szép, még fel sem ébredt és már strandol :D Tegnap otthon pihen és várja, hogy kitöltsék mellette az ágyat, ma meg sütkérezik a napon :D

Hartmy 2013.09.01. 09:01:48

@helianthus: Ha véletlen nem túl sűrűn dobogó szívvel találnak rá, akkor a fényképezőből el lehet indulni, hogy vajon kik lehettek... :D

helianthus 2013.09.01. 09:05:44

@Hartmy: de ha nem fotózza őket, nem foglalkoznak vele! :)
Kihívja a sorsot maga ellen.

gabors 2013.09.01. 09:06:32

@helianthus: miert ne ??

Neked vagy Nekik van valamit titkolni ??

Csak mondom a hazon innen is lathatoan van kb 3-4 kamera de amugy 6-8 ... kameraja van .....

hogy miert fotozom Oket nem csak oket fotozom mindenkit aki errefele jar fotozom a madarakkal kezddve a mokusokat sot sot vannak kepek pokokrol, hangyakrol, paradicsomokrol, stb....

Hartmy 2013.09.01. 09:09:13

@helianthus: Valóban, de legalább így tudni fogják, ha mégis lesz vele valami. Aztán meg lehet, hogy csak a helyi "Legyünk nagyok, kopaszok és oroszok" klub székháza van ott.

helianthus 2013.09.01. 09:11:43

@gabors: hát nekem vannak titkaim és nem venném jó néven, ha fotóznál. Akkor sem ha napraforgó vagyok. Ez nem indok, hogy te mindent fotózol. Na tessék már megint. :)
Veled csak vitatkozni lehet. :) beletörődök.

helianthus 2013.09.01. 09:14:29

@Hartmy: szerinted helyes, amit csinál? Feladom, nyertetek. :))

Hartmy 2013.09.01. 09:17:05

@helianthus: Én sem szeretem ha csak úg fényképezgetnek, de meg sem tilthatom. Patt helyzet :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.01. 09:42:07

@gabors: Na, ezért kellett volna rendesen figyelni oroszórán ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.01. 09:48:57

na igyekezzetek a misére mer mindjárt kezdődik, csürhe népség :D

AtiSnatch 2013.09.01. 10:11:32

reggelt nyomottak! :)

Manyecska 2013.09.01. 10:21:33

@zsiráfffff: engem itthon gyóntatnak rendszeresen....@Hartmy: ha tudnád milyen rohatthideg a víz. Sikongatós:D megyek még egy körre.

Hartmy 2013.09.01. 10:26:40

@Élő Fa: Gyóntatnak... így sem hallottam még :D Elhiszem, hogy rohadt hideg, hideg is van kint. Csodálkoztam hogy ilyenkor strand. :D Gyorsan ugorj egy fejes :D

helianthus 2013.09.01. 10:29:21

@Élő Fa: ezért irígyellek most! :) attól én is renbejönnék. Mármint az úszástól nem a gyóntatástól, bár...
O:-)

Atörökk 2013.09.01. 10:32:12

@helianthus:
Pedig néha egy jó gyóntatás csodákra képes. Főleg utána a ki... izé, feloldozás :D

helianthus 2013.09.01. 10:39:41

@atörökk: most el kell dobnom az ékemet pedig ez érdekelne részletesebben! ;) este visszatérhetünk rá?

Atörökk 2013.09.01. 10:47:48

@helianthus:
Természetesen, ha nem zavar, hogy addig fertelmes vétkeid súlya nyomni fogja vállaidat :)

Manyecska 2013.09.01. 13:07:32

@atörökk: :DD:D@ColT: hová küldjem a csávónak/csajnak? a körömkefe-készletemet???:D

Hartmy 2013.09.01. 13:21:18

@atörökk: Az aktuális pap sem jár rosszul :D

igazságos 2013.09.01. 13:25:04

most mi van, nem látok kommenteket újabban az első cikkeknél :(

Hartmy 2013.09.01. 13:27:52

@igazságos: Annak volt egy testvére, amihez lehetett kommentelni... kommenteltünk is, de aztán dzsekil kitörölte azt a postot. Most amit látsz az ugyanaz, de ehhez a blogmotor marhasága miatt nem lehet kommentelni :D Úgyhogy kijelöltük ezt hétvéginek...

igazságos 2013.09.01. 13:31:38

@Hartmy: ahha! aztán én is elbújva bukkantam erre a posztra! :P

hiába, nem voltam mostanában sokat a homáron, na, lemaradtam

igazságos 2013.09.01. 13:32:39

jelentem, vótam a templomba, nálunk a pap siet, így még egy órás sincs a mise, két oldalt felolvas, oszt annyi

kaját nem kaptok, se sütit

igazságos 2013.09.01. 13:35:49

@Hartmy: még mielőtt egy hónapot végigdolgoztam, vasárnap is

karácsonyig nyugi van :P

Manyecska 2013.09.01. 13:36:25

@igazságos: jaúgy könnyű, szia. Reformátuséknál két óra:P majd. Süti van mert gyűlik a cshálád lesz torta, pezsgő, nasi, limcsi:DD@Hartmy: őőőő..van arra idő?:)

Atörökk 2013.09.01. 13:37:15

@Hartmy:
Meglátjuk, mit akar a megtisztulni vágyó :D

Manyecska 2013.09.01. 13:37:50

@Hartmy: nade kérlek!!!!:D én nem vagyok olyan lány. igaz már lány se:D

igazságos 2013.09.01. 13:38:04

@Élő Fa: na látod, katolikusnak kell lenni, mert mégse olyan jó reformátusnak! PAP MEG VAN MINDENHOL. Nálunk rendes, szerencsére alig hallom, amit mond, úgyhogy inkább vegetálok mise közben, és elvagyok a gondolataimmal.

Hartmy 2013.09.01. 13:38:16

@igazságos: Karácsonyig? Nincsenek nagy igényeid... :DDD

igazságos 2013.09.01. 13:39:30

csak arra szoktam felkapni a fejemet, ha olyat mond, ami engem is érint

pl. vasárnap nem dolgozni

mondom, aki kaját csinálja neki, melegíti, az nem dolgozik végül is?

Hartmy 2013.09.01. 13:39:48

@atörökk: :DDD Választhat, hogy Mi atyánkat akar, vagy ÚRISTEN-t? :D

Hartmy 2013.09.01. 13:41:06

@Élő Fa: Csak ne tessék szerénykedni :D

igazságos 2013.09.01. 13:44:19

@Hartmy: egy évbe elég 3-4 gyónás, na

nem vagyok én bűnös lélek, csak rásszísta, amúgy meg úgyis a pokolra fogok jutni, akkor meg!?

én szeretek templomba járni, elvegetálok ott, de csak vasárnap, amikor kedvem van felkelni

gyónás se szokott érdekelni, há most mit gyónjak meg: pornót nézek, rásszísta vagyok, unom magam dögivel, pasit nem tudok fogni, hiába kelletem magam, vagy mi?

verekedni nincs kivel, kokóra nem költök, káromkodni sem szabad, mert ha valakit lehülyézek, már korbácsoltok itt is :D

úgyhogy nem oszt, nem szoroz, a pap lát vasárnap a templomba, meg én is rászánom erre az egy órát, na, nálunk fél tízkor van a mise

ha valami nagyobb, kétórás mise van, elmegyek előtte való nap este

nagyobb ünnepeken, rokon megemlékezésére meggyónok

én abban hiszek, hogy nem a templomba járástól leszel jobb ember, hanem attól, hogy a gondolataidat rendezed, na meg attól, amit a szíveddel érzel

voltam egyszer-kétszer református misén is, ott sokat tud prédikálni a papocska

ennyi

igazságos 2013.09.01. 13:46:03

mentem punnyadni, most már tudom a találkahelyet

Hartmy 2013.09.01. 13:49:25

@igazságos: Nekem úgy cakumpakli elég egyedi elképzelésem van, de az már Gyűrűk ura lenne leírva :)
A gyónással kapcsolatban meg olvass vissza pár hozzászólást és rájössz miért kérdeztem :D
Amúgy helyes ahogy írod.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 13:59:18

Ki mit ivott? Helimeli nem mondja meg. Tagadja maga elõtt is a nyilvánvalót. Szerintem a rumkólát rejtegeti. Tudja, hogy attól fogvást nem lenne folytatás. Igi meg nem iszik. Mert jó. Õ jó.

Manyecska 2013.09.01. 14:00:48

@Hartmy: :DD igen:D de már örexem, előbb nyitom ki a szekrényajtót /vendégek a konyhában pofáznak:D/..érzem oltári büdös van. Hát mondom itt is dugdos valamit a gyerek rohasztani..veszem ki a melegítőfelsőmet amiben kutyát sétáltattam, mosógépbe célzottan behelyezem, nézem a zsebét: zacskó kutyaszar benne..:DD..
Viszem le a kukába mondom a zoltánnak halkabban röhögj rajtam ne vegyenek észre semmit...azt mondja told vissza a picúrba..:DDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.01. 14:02:38

@Élő Fa: Mindenki ezen akad ki :D Egy nemzeti parkban dolgozva nem lesz olyan a kezed, mnt egy szépségszalonban :D

Hartmy 2013.09.01. 14:03:45

@Élő Fa: Ezern most hanhosan sírko :DDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.01. 14:06:19

@Élő Fa: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ::D:D

Hartmy 2013.09.01. 14:12:25

@Élő Fa: Nah most egy kicsit alább hagyott a remegésem :D Jesszus de rég röhögtem ilyen jót :DDD Már bocsi :D Visszaakartam csatolni valamivel a nem vagy olyan lányra, de ezzel most felül írtad a memóriát :D

England win The Ashes! 2013.09.01. 14:17:02

@gabors: Nem érted? Gondoltam. Megpróbálom elmagyarázni, bár asszem babramunka lesz.

Szóval azt írtad: "igy a Nobel dijja sincs vewszélyben"

Ezzel a Béke-díjra akartál utalni ugyebár.

Én viszont az irodalmira utaltam, mivel gondolom közgazdaságtanit, fizikait, kémiait, orvosit nem kap (legalábbis asszem eddig nem igazán publikált sokat a ChA-ban vagy hasonlókban), újabb békedíjat meg jelen állás szerint nem. A meglévőt meg nem szokták visszavonni. Irodalmit még kaphat, azt ugye Churchill is kapott. Szóval az tényleg nincs veszélyben.

Remélem tisztább lett a kép.

England win The Ashes! 2013.09.01. 14:22:34

@gabors: Apropó hamvak! A csajok is nyertek. :P

gabors 2013.09.01. 14:26:26

@Kellemes Zérókomponista: jogos mert valoban egyelore gondoltam mint idoben ...

elso ejszakat is tuleltem az oroszok nem vonultak meg be

gabors 2013.09.01. 14:29:16

@helianthus: en sok minden mast is fotozok DE OK is mert naluk tobb ,kamera van a hazon mint egy bankon ....

Manyecska 2013.09.01. 14:29:31

@ColT: @Hartmy: most mér?? Múltkor a gyerek kabáttyában mentem le hajnalban és majdnem elvitte a suliba..:D azóta szoktam le erről de most valamiért zsebretettem..:D most szerelik a szerelnivaló játékot kutya meg kóstolgatja a műanyagokat legalább gurulni fog a szarja holnap:((@Kellemes Zérókomponista: én -nem röhög- bodzát!!:)

Hartmy 2013.09.01. 14:37:08

@Élő Fa: :D Az mekkora buli lett volna, ha elviszi :DDD Kutyának önts egy kis ricinust, egyből távozik minden lenyelt játék :D

gabors 2013.09.01. 14:39:03

@England win The Ashes!: lehet nem olvastad valami orosz nagyokos irta hogy Obama Nobel Beke Dijat vissza kell venni ... ennyi ... szerintem semmit nem tett amiert megerdemelne .... de visszavenni az kicsit parasztos dolog

A Te magyarazotodra viszont nincs mit mondanom. Amire utalsz nem igazan szamit ... azert koszi a halakert

Manyecska 2013.09.01. 14:44:18

@Hartmy: csak kóstolgatta. Most fekszik a gyerekek közt és nézi a folyamatot, már kifáradt. Én is. Léc.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 14:46:40

@gabors: "orosz nagyokos irta ... de visszavenni az kicsit parasztos dolog"

De íni lehet róla.

Azt valójában az amerikaiak kapták, hogy niggert tettek elnöknek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 14:46:48

@gabors: hat azt sokan nem ertjuk mire kapot beked ijat de en azt sem ertem, miert fotozgatod a szomszedaidat
engem fotozgatnal, mint szomszedot en is megkerdeznem, mielott elovennem a remingtonomat, mert bekes vagyok alapbol

gabors 2013.09.01. 14:47:40

most akkor mi van a posztoloval ???

hova folyik a szenyviz azota hogy homarra tette a tortenetet .... ???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 14:53:11

@gabors: a csepeli szennyviztisztitoba
de lehet egyenesen megy a dunaba

gabors 2013.09.01. 14:54:16

@hagyma: a Te szabasagod pont annyit er mint az enyem ... vagyis barmit amit Te vagy barki sajat vagy "public" teruletrol latsz vagy lathat barkinek joga van (akar) lefotozni .... sajat hasznalatra ....

atjosz stukkerral nem gond ha fenygetsz is az mar mas. Akkor mennek a rendorsegre foleg ha meg tanuk is vannak es 3000ft-re kernek es kapnek "stay away" birosagi hatarozatot es nem tudnal haza menni 6/12 honapig vagy akar orokre is ha ismet atjosz .. ennyi

ez van a szabadsag az szarugy amikor Neked nem tetszik valami

most vegul is nem volt jo otlet de ilyen meg nem tortent pedig szoktam gyakran fotozni az "utca" eletet ... eddig nem volt gondom ... es tudom mit lehet es mit nem lehet ami a fotozast illeti

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 14:54:55

@hagyma: "en nem vagyok hulye
atlagon eluli IQ
olvasottsag
intelligencia
muveltseg
jo homor es humorerzek"

:))

Abból, hogy ilyen vicceset írsz egyszer, még nem következik a humorérzék.

England win The Ashes! 2013.09.01. 14:56:16

@gabors: Nem olvastam. Én sem értem, mire kapta, hiszen egy éve sem volt elnök, mikor kiutalták neki. De attól még nincs veszélyben, nem hinném hogy bárki is visszaveszi.

"Amire utalsz nem igazan szamit"

Szóval úgy gondolod, mégis kaphat? Nos, lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem meg, kémiait tényleg kaphat, legalábbis a héten tett felfedezései okán. Szegény Pauling...

@hagyma: "... mielott elovennem a remingtonomat, mert bekes vagyok alapbol"

Nyehehe, ez jó volt! XD (És most nem ironizálok.)

gabors 2013.09.01. 14:57:09

@atpijkamo: igy is lehet felfogni ... es valoszinuleg igazad is van de semmi ilyet nem irtak az indoklasba ... ha jol emlekszem ...

az igaz hogy mint szenator a haboru ellen szavazott

de a tegnapi beszed alapjan ugy tunik hogy tartja a szavat es Kongresszusi felhatalmazas nelkul nem bombaz ... meglattjuk ...

Hartmy 2013.09.01. 15:03:48

Vissza az egész, megint esik az eső. Eddig egy csepp nem volt, most, hogy tudnánk valamit is csinálni, most bezzeg esik. Subidubidú.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:11:21

@gabors: hahaha
az en hazam a maganteruletem
nem vagy jogosult fotozgatni
nem kapnal Te semmi stay awayt
belemaszol masok maganeletebe, oszt csodalkozol, hogy reklamalnak
most ertem, hogy teged idegesit, hogy 60 ezer dollaros kocsijuk van, dehat az elet ilyen kegyetlen
es Ok veled ellentetben valoszinu amerikaiak
mint en is:)

@atpijkamo: na latod Te is tudsz neha vicceset irni
eroltetett, de fogjuk ra, hogy vicces
@England win The Ashes!: hat de most nem, feltunoen fotozgatja az altala maffianak tartott szomszedait es csodalkozik, ha megkerdezik, mi a faszt akar
ha tenyleg maffia, akkor azert, ha nem , akkor azert...
Te szoktad a szomszedaidat fotozgatni, mikor mennek hozzajuk vendegsegbe?

Ádám 2013.09.01. 15:14:11

Szabad-e szurkolni? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:15:36

@atpijkamo: sokan nem nagyon kedveljuk Obamat, de nem niggerezzuk
nem a borszinevel van baj

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:17:53

@vén szivar: hogyne
hajra fradi es go buccaneers!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:20:21

@Hartmy: erre van a vicc, hogy a naszutaspar lemegy a balcsihoz, naszutra esd kuldik haza a kepeslapot, hogy
-napok ota esik az eso, egesz nap a szobaban gubbasztunk
erre jon a szuloi valasz
- gyerekek, megkaptuk a kepeslapot, mindent ertunk de mi az a "gub"?

na ezx kesz, mar en is hahtotas viccet meselek mint aptikamano

Ádám 2013.09.01. 15:22:59

Barom! Ha tudsz szurkolni, akkor utána tollban is hemperegj meg.

Hartmy 2013.09.01. 15:26:26

@hagyma: Mégha... :D
De most megint elállt, az előbb is ez volt, esett egy darabig, aztán elállt, kívül mentem és megint esni kezdett..

England win The Ashes! 2013.09.01. 15:26:53

@hagyma: Ritkán szoktam vadidegeneket fotózni (max. közszereplőket), épp az említett okok miatt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:27:17

@vén szivar: milyen tollban
parker, pax?
es az me jo nekem, ha buccaneers meccs utan tollakban fetrengek?

na most harangoznak misere

gabors 2013.09.01. 15:28:14

@hagyma: "hahaha
az en hazam a maganteruletem
nem vagy jogosult fotozgatni
nem kapnal Te semmi stay awayt"

nagyon rosszul hiszed amit az "utrol" latok azt fotozhatom is .. az igaz hogy a Te telkedre be nem mehetek de a sajatomrol plane barmit lefotozhatok .. ha a hazad nem latszik a Te sajat magan teruletedrol akkor valoban nem lehet fotozni de ha barmelyik szomszedod telkerol mar latszik akkor Ok vagy barki akit Ok be-engedtek fotozhatanak.. .az mas kerdes hogy mit lehet legalisan csinalni ezekkel kepekkel (nem sokat engedelyed nelkul hacsak nincs valami illegalis amit a birosag szerint is kozze lehet tenni )

nem masztam be senkinek a maganeleteben csak ok ugy gondoltak hogy igen .. gondolom

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:32:36

@Hartmy: akkor tovabbra is javaslom a "gub"basztast
@England win The Ashes!: hat en soha
kozszereploket is a beleegyezesukkel leginkabb
de a kozszereplo az mas, bar mondjuk szineszk is pofanbasszak a fotost altalaban, pedig azoknak a fotosoknak az a szakmajuk

mikor Brad Johnson itt volt a hotelben egy rendezvenyen, meg akkoris megkerdeztem, hogy OK -e?
mondjuk ott azert mert velem egyutt keszult
vagy mikor a fiamat fotoztam Bill Murrayval
de ez normalis
szomszedot fotozni - es gondolom nem egyszer ha feltunt nekik - az nem normalis

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 15:32:39

@gabors: "de semmi ilyet nem irtak az indoklasba"

Napersze hogy.

@hagyma: "nem nagyon kedveljuk Obamat, de nem niggerezzuk"

Próbálj ne csak olvasni, hanem értelmezni is. A rasszista amerika egy általa niggereknek nevezett nagyrasszból választott elnököt magának. Ez egy nagyon pozitív fejlemény, ezért kapták a nóbeldíjat. Persze ez ciki lett volna, inkább a barack kapta. Így már érthető?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:34:22

@gabors: jo, en errol nem nyitok vitat, mert nem vagyok tanar, igy a turelmem veges, nade
egyet arulj el meg vegezetul, igy reggeli elott
miert erezted fontosnak, hogy a vadidegen szomszedaidat fotozgasd?

gabors 2013.09.01. 15:34:45

@hagyma: es hidd el a Te allamodban sem legalis fegyverrel atmenni a szomszedhoz ... es ha barmi gondod miatt elo is veszed az mar siman fenyegetes(menacing) ezert NC-ban is siman restraining order-t adnak csak szolok ... es siman akar 1 mile-t is beleir a biro igy konnyen nem mesz haza addig amig a szomszed eljar a birosagra ebben az ugyben plusz meg 1 vagy akar 2 ev ...

ilyen is van a fejlett usa-ban ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:36:59

@atpijkamo: ertheto lenne, ha nem lennel hulye
magyarorszag a XXI-ik szazadban kb szazszor rasszistabb mint amerika
ez egy
ketto nem amerika kapta, hanem Obama, megha Te maskeppen is gondolod
es ne niggerezd az elnokunket
megha nem is nagyon kedveljuk itt sokan:)
mert lefotozlak

gabors 2013.09.01. 15:39:41

@hagyma: nem oket fotoztam csak veletlenul OK igy fogtak fol ... csinaltam mint ahogy mar sokszor fotokat az utcarol

van egy csomo kepem pl amikor a hurrican mindketto jott

van egy csomo kepem amikor utcabal volt az hogy az orosz/ukran valamiert ezt magara vette nem tudhattam elore .... valoban nem ismertem oket ezert is tunt fel hogy szombat delutan ilyen nagy a forgalom ....

csak hogy megegyszer ismeteljem a sajat hazam elott ulve csinaltam kb 10-12 kepet az utcarol kb 3-4 ora kozott delutan .. ennyi.... na ebben volt 3-4 "draga" "fekete" auto is a szomszedban ez en autom is draga (50k) bar nem fekete

gabors 2013.09.01. 15:41:02

bocs .. az en autom NEM 50K de draga volt ...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 15:44:13

@hagyma: Na, ebben egyetértünk. Ez se sűrűn történik.

England win The Ashes! 2013.09.01. 15:46:17

@hagyma: Nem, nem úgy értettem. Koncert vagy sportrendezvény.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:48:07

@gabors: vagdalkozol hulye amerikai kifejezesekkel
ugyved is vagy?
ki a fasz mondta, hgy atmegyek fegyverrel
komolyan lefarasztassz vasarnap reggel
inkabb fotozd a szomszedokat
ilyen kem tipus is lehetsz
neha nem erzed magad James Bond-nak?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 15:48:55

@hagyma: Te SEMMIT nem értesz. Elképesztő. Azon töprengek, hogy tudsz így életben maradni. Eszel, lélegzel, néha eltalálsz egy-egy billentyűt a számítógépeden. Alig több, mint egy növény.

gabors 2013.09.01. 15:49:47

eddig is ugy gondoltam hogy orosz/ukran maffia mert/ahogy a haz felepult ott ahol nem lehetett epiteni stb.....

most mar egeszen biztos vagyok benne ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:49:57

@England win The Ashes!: mobndjuk neha meg a koncert is necces
bar mindenki csinalja, hiaba van a jegy hatan sokszor, hogy se foto se film se hangfelvetel
de a mai technika mellett.....
tudom, hogy ertetted, csak dicsekedni akartam, kikkel vannak fotoink:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:51:51

@atpijkamo: ugy maradok eletben, hogy iszom a szavaidat
kovetem iranymutatasaidat, szinte Jezuskent tisztellek
Te adsz nekem erot es biztonsagot a Te ertelmed vilagitja be novenyi agyamat a sotet ejszakaban is

hat igy
orokre halas leszek n eked ezert, de elotte megreggelizem

gabors 2013.09.01. 15:52:53

@hagyma: te ---- itt van amit mondtal

"engem fotozgatnal, mint szomszedot en is megkerdeznem, mielott elovennem a remingtonomat,"

erre irtam hogy HA ezt megtenned ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:54:55

@gabors: lehet azert volt nagy forgalom, mert orosz/ukran eskuvo vagy szuletesnap volt
amugy mi a bajod az orosz/ukranokkal?
allandoan ezt hangsulyozod
orosz/ukran meg fekete auto
bazmeg, lehet temetesre mentek, oda csak nem mehetnek rozsaszinnel
mondjuk rozsaszin kocsija aptikamanonak van, de csak felvonulasra hasznalja

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 15:58:27

@gabors: elfelejtettel magyarul, pedig meg nem vagy amerikai
na
kezdd elolrol
en is megkerdeznem
/ kerdeses az is hol es mikeppen, de meg fegyver nincs, mert
"mielott elovennem..."
tehat elovehetem itthon is

vagy ugy gondoltad atmegyek hozzad es kerdezek, majd a zsebembol elohuzok egy vadaszpuskat?

na higgadj le, fotozni nem lehet remego kezzel a maffiat, aki a szomszedod
nekem meg ennem kell valamit, mert savat csinaltal a hulyesegeddel:)

gabors 2013.09.01. 15:59:04

@hagyma: minden lehet ... amit irtam csak a sajat feltetelzesem .. fejeltsd el van gondolom OTT is ilyen

megirtam mert ERDEKESNEK tartom semmi koze hozzam vagy az usa-hoz nem kell semmit belemagyarazni .. ami nekem feltuno lehet masnak normalis .. nem tudom ...

amirol itt szo van hogy a ne annyira fejlett orszagokobol valok nem mindig ertik hogy amit nekik szabad azt masnak is ... ettol fejlettebb egy orszag ...

CID 2013.09.01. 16:13:34

@England win The Ashes!: látod józsi, osztja egymást a két amerikás magyar, nem kell neked baszogatni őket:)

@gabors: te ne félj az oroszoktól, pofánbaszod őket egy diabetikus macskával, és hanyat homlok menekülnek haza pirogot zabálni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 16:21:52

@CID: hej hej
o amerikas magyar
en amarikai-magyar vagyok
/vagy magyar- amerikai, mindegy/
de amerikai
nagy kulonbseg
ez egy
ketto
en nem azert "osztom" mert amerikas magyar, hanem mert neha elkepesztoen hulyesegeket ir:)
de semmi bajom vele, csak ugye mint Te is, paran egy kalap ala vesznek vele, mert amerika-amerika
mintha minden londoni magyar egy es ugyanaz lenne

Atörökk 2013.09.01. 16:24:49

Tyűűűű, buliiiiii :D

gabors 2013.09.01. 16:27:19

@hagyma:
hagymat
en nem azert "osztom" mert amerikas magyar, hanem mert neha elkepesztoen hulyesegeket ir:)
de semmi bajom vele, csak ugye mint Te is, paran egy kalap ala vesznek vele, mert amerika-amerika
mintha minden londoni magyar egy es ugyanaz lenne

kepes olyanokat is irni amerikarol ami 1000%-ig hulyeseg ... lasd csutortokonkent kap fizetest a nem oraberesek

Hartmy 2013.09.01. 16:28:12

@atörökk: Popcornt hoztál? Az enyém már elfogyott :D

Hartmy 2013.09.01. 16:29:20

@Hartmy: Ez egy kicsit sarkítás, mert én csak most értem ide :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 16:33:47

@gabors: Hagyma mindig mindenről hülyeségeket ír. Csak provokál. Én hülye, meg néha bedőlök neki.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 16:35:15

@Hartmy: nalunk mar keszul az ebed
hejjaban sult kukorica lesz /nem popcorn/ meg rantottcsirke meg cole slaw

esik meg?

Hartmy 2013.09.01. 16:37:10

@hagyma: Már befejezte. Gyorsan lezuttyant vagy 2mm aztán abban hagyta. Végeztem is kint egyelőre.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 16:37:11

@atpijkamo: szovegertes
konyorgom
szovegertes
ne csak olvass!

az resz CID-re vonatkozott, hogy 1000 szazalekig hulyeseg
hogy nem lehet egy irott szoveget megerteni, megha az iroja sokat felejtett magyarul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 16:39:23

@atörökk: csak kis vasarnap delelotti semmitteves, nem buli
ki kell segiteni a homart, mert vasarnap a magyar magyarok nem jonnek csak neha

CID 2013.09.01. 16:46:09

@hagyma: még szerencs, hogy te sosem beszélsz baromságokat:D Na induljatik a pástra, ez a szar téma már unalmas.:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 16:48:31

@CID: nem en sosem beszelek baromsagot
vallalom a velemenyemet
es azt is ha nagyritkan tevedek
pl 83 majusaban egy delutani oraban tevedtem
es ezt ma is vallalom

gabors 2013.09.01. 17:00:57

@hagyma:
"vallalom a velemenyemet"

ettol az meg lehet " beszelek baromsagot"

is

CID 2013.09.01. 17:17:39

@hagyma: mi történt akkor, elhatároztad, hogy pincér leszel az ígéret földjén?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 17:23:56

@Kellemes Zérókomponista: Szombat az vbk-nap. Vagy forralt bor, évszaktól függően. Maradt is tegnapról, mit tegyek vele? Igyam meg a mignonhoz?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 17:31:10

@atpijkamo: - Ebben az esetben a kiszámíthatatlan eseményekből kirobbanhat a III. bilágháború" - fenyegetett.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:34:34

@CID: nem
megnosultem es tevedes volt
ez nem az igeret foldje
ez amerika
ez egy
ketto, tudod mit
mostantol legyek pincer
Te mivel foglalkozol, mennyit keresel, milyen kocsijaid vannak, szeret-e a feleseged?
szereted-e a feleseged?
milyen a lakasod, hazad?
semmit nem tudni rolad, pedig kivancsiak vagyunk
de nem kamuzni!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 17:35:51

@Nattramn: Kerry elmondása szerint minden nappal hírszerzési adatokra hivatkozva azt mondta, az előzetes eredményeket már a damaszkuszi szállodában elvégezhették. Bassár el-Aszad szíriai elnököt, kiemelve, milyen károkat okozott a támadás.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:37:02

@England win The Ashes!: Te is lenezed a picerszakmat?
pedig angliaban kozkedvelt magyar foglalatossag
gondolom te IT-s vagy font ezreket keresel es lathatoan el sem kell mozdulnod a homartol, vagymi az internettol

pool hala egnek leverte a MU-t:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:39:23

@atpijkamo: az amerikaiak tobbsege nem akar meg egy haborut
semmilyen szinten
Obama meg sajat magat kopne szembe ha ha megtortenne
azt hiszem nagyon bizik benne, hogy a kongresszus nem ad felhatalmazast
bar neki mar igyis-ugyis az utolso elnoksege halistennek
de hat az meg tobb mint 3 ev

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 17:42:12

@atpijkamo: :D

emellett használhatják az elektronikus adatbázisokat is, hangsőlyozta a déékán.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:43:01

amugy meg akarmerre jartam magyar oldalakon - annak idejen sokfele jartam - mindig megkaptam, hogy na
pincer...
ez egy szegyenletes foglalkozas magyarorszagon?
komolyan nem ertem, bar tenyleg nem az vagyok, de ez mindegy, szoval pincernek lenni, mondjuk egy elso osztalyu etteremben, az szegyen otthon?

mi otthon az ertekrend manapsag
ki szamit embernek?
na ezxert tart ott az orszag
csaxolok

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 17:43:12

@hagyma: A szervezet egyik szóvivője azt mondta, hogy akár meg is indulhat egy katonai akció. A hágai székhelyű szervezet a vegyi fegyverek a kongresszus felhatalmazását kéri. Annak érdekében, hogy minél megbízhatóbb állami lap történelmi visszavonulás kezdeteként értékelte.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 17:44:31

@Nattramn: A Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) már szombaton jelezte, hogy nyilatkozatában egyenesen gyilkosnak nevezte.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:47:12

@gabors: vilagits ra
mond egyet

ja es sejtem, itt a homaron mindenki atomfizikus, programozo matematikus vagy agysebesz, de minimum tozsdecapa, legrosszabb esetben bolcsesz
es a hozzatartozoi
azert is magas az orszag GDP-je
tenyleg komolyan kerdem, regen voltam otthon, mi az a szint ami mar megbecsult munkanak szamit?
gondolom ha pincer nem akkor az egesz kereskedelem vendeglatas kiesik
fizikai munka kiesik ugy tunik
bkv es adoellenorok kiesik
kozszfera kiesik, ahogy olvasom
politikusok kiesnek

Ti mi a lofaszt akartok otthon?
gondolom mindenki aptikamano akar lenni, de mindenki nem lehet buzi!

Ádám 2013.09.01. 17:49:04

Barom! te kiugranál a redvás rőt bőrödből, ha pincér tudnál lenni!

De te SZARKAPARÓ VAGY! méghozzá ááámerikai.:):D

igazságos 2013.09.01. 17:49:43

@hagyma: hát, pincérkedni nálunk olyan, mint takarítónőnek lenni

semmit nem kapsz érte, viszont kigürized a beled

meg nincs pénze a magyaroknak étterembe járni, és a pincéreket is utálják, mert a többség a vendégeken éli ki magát

/tisztelet a kivételnek/

itt csak az játszik, aki menedzser, aki ingyenélő, és aki úgy általában FELETTED VAN, felfelé kell jutni, aki lefelé van, az semmire se jutott

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:49:51

@atpijkamo: en az amerikai emberekrol beszelek
mert itt elek
es beszelgetek veluk, mert hat en is az lettem es erdekel a velemenyuk, megha sok mindenrol maskeppen gondolkodnak is mint en
/azert en 40 evet az altaluk kommunizmusnak nevezett rendszerben eltem le/
namost munkahely-csalad-baratok 100 szazaleka mondja / ez kb 100 emeber, kis minta, de minta,/ hogy haggyuk a faszba sziriat

AtiSnatch 2013.09.01. 17:51:04

kóla,hotdog,sültkrumpli, itt a finom pattogatott kukorica! mindenki siessen, a készletek végesek! :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 17:51:27

@hagyma: Bassár el-Aszad szíriai elnököt, kiemelve, hogy a kormány rendelte el a támadást, tudjuk, hogy készültek rá.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 17:53:15

@Nattramn: Kult Szabó Zoltán rovatvezető * Matalin Dóra, * Szűcs Gyula, * Thüringer Barbara Cinematrix Gőzsy Kati szerkesztő

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 17:53:23

@atpijkamo: Szerintme te ezeket csak kitalálod!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:54:23

@vén szivar: unalmas, talalj ki ujat

@igazságos: nalam takaritononek sem szegyen lenni, tudod hany magyar takaritonot ismertem hotelekben?
azutan 3 ev alatt csinaltak 50 ezer dollart es hazamentek
itt a pincereket nem utaljak, lent az etteremben dolgoznak a pincerek, ismerem oket es turhetoen keresnek
3000 dollart tuti megcsinaljak havonta ami nem rossz

tovabbra sem ertem mi ez a lenezes otthonrol aszolgaltatasok fele
magatokba kene inkabb nezni
egy pincer nincs lent, ahogy egy komuves sem
vegzi a munkajat
es a takarito is

meroben mas az amerikai "munka"felfogas mint a magyar
meroben

England win The Ashes! 2013.09.01. 17:54:37

@hagyma: Nem nézem le. Én ugyan sosem voltam az, az öcsém viszont igen.

England win The Ashes! 2013.09.01. 17:56:47

@hagyma: Utálom a pudlit*. A teheneseket** is.

g.k.:

* Liverpool FC
** Manchester United FC

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 17:57:53

@England win The Ashes!: Jaj de szép! "K9sz9n9m szépen kedves Éva!"

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 17:58:21

de mondjuk minden magyar munkafelfogasa egycsapasra megvaltozik, ahogy atlepte a hatart

erthetetlen amugy
na mindegy
banom en?:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:00:09

@England win The Ashes!: mikor meg fiatal voltam akkor bayern mumchen es liverpool volt a csapatom
a fradi utan
mar leszoktam a soccerrol, de a tradicio tradicio
ennek a harom csapatnak hetvegen megnezem az eredmenyeit
ez nem rossz het:)

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 18:01:16

@atpijkamo: Nem akarta szépre cserélni a képét. Sajnálom.

igazságos 2013.09.01. 18:01:58

@hagyma: dehogy változik meg, az csak addig tart, amíg külföldön is feljebb nem jutnak a pincérkedésnél

mert mihelyt beteszik őket egy irodába... rögtön megakadályozzák, a többi magyar odajutását/kifúrják az ottlevőket

kizárólagosan azt nézik, hogy feljebb ki van, aki alattuk helyezkedik el, azt nem hagyják feljebb jutni

nálunk nem szeretik a pincéreket, oka van annak is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:02:21

@England win The Ashes!: nem is Te
altalanossagban a magyarok ezerszer leirjak, ha
csak pincer vagy angliaban
es akkor nezek ki a fejembol
miert ne lehetne pincer angliaban
/persze altalaban, gondolom, olyan irja aki negyed annyit keres feketen valahol.... magyarorszagon, mert arra keptelen lenne, hogy pincer legyen otthon, nem hogy angliaban
mert eleve angolul sem tud ugye
ah haggyuk
otthon van a nagy arc, nem itt amerikaban, azt elhiheted

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:05:04

@igazságos: ne haragudj Igi, fogalmad sincs az egeszrol
egy pincer pl sosem akar irodaba menni
ez otthon mitikus fogalom:)
ez egy
ketto a pincert nem is kell szeretni, bar gondolom a csaja-pasija akar szeretheti is, de ne nem errol beszeltem, hanem nem ertem mitol lenezett foglalkozas ez?
es meg sokszaz melo
mire ez a nagy arc otthon?
mindenki szellemi foglalkozasu otthon?

CID 2013.09.01. 18:06:00

@hagyma: Jajmár, senki nem nézi le a pincérszakmát( jómagam ,hamarabb fernék pofán egy IT-t) pusztán baszogatunk ;)

igazságos 2013.09.01. 18:06:46

@hagyma: a pincér is FELJEBB AKAR JUTNI

de úgy látom, rohadtul nem érted, miről pofázik neked a többi, és miért tart szánalmasnak

hogy nem látják a MOTIVÁCIÓT nálad, jó neked a pincérkedés, illetve azért röhögnek, mert 5 év alatt azért már többre kellett volna vinned

England win The Ashes! 2013.09.01. 18:07:34

@igazságos: "nálunk nem szeretik a pincéreket, oka van annak is "

Mi?

igazságos 2013.09.01. 18:07:47

@CID: dehogynem nézzük!

a pincérek bunkók, lekezelőek, beleköpnek a levesedbe, hidegen hozzák ki az ételt, és még borravalót is akarnak, és beszólnak: +b@sználak, te agyatlan kurva :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:08:34

@England win The Ashes!: ja ez meg a hatartkelos tapasztalatom
hulledeznek, hogy jajj a mekiben dolgozik
naes
igen, a mekiben is emberek meloznak
kutya kemenyen

AtiSnatch 2013.09.01. 18:09:21

én csak a hülyéket nem szeretem :)

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 18:09:46

@England win The Ashes!: A személyzet neveletlen volt,az egyik őincér nagy unalmában fennhangon Emiliot énekelt

igazságos 2013.09.01. 18:09:51

@hagyma: pincérnek, takarítónőnek, mekibe munkásnak tényleg csak a KÉTSÉGBEESETT ember megy

még a közmunkást is jobban megbecsülik :D

igazságos 2013.09.01. 18:12:56

@Ati Snatch: akkor már engem meg Ashest se szereted! :P

jóvan

most mellyre szívtam a dolgot

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:13:24

@CID: jo, de akkor pincert baszogassatok, en csak vedem oket, mert voltam annak idejen takarito is meg segedpincer is, en tudom mi az
@igazságos: na akkor, ne haragudj Te teljesen hulye vagy es szanalmas
en koszonom jol vagyok
neha pincerkedem, de nem vagyok pincer:)
a mai melom tokeletesen megfelel nekem kb annyit keresek havonta mint Te evente
akkor ki a szanalmas?
es en rendszeres nemi elete is elek:)
a felesegemmel
szoval akkor toled is megkerdezem, ha a pincer szanalmas amerikaban, akkor
-Te mivel foglalkozol?
-milyen kocsijaid vannak?
- mennyit keresel?
- milyen a maganeleted?
- mire fogod vinni?
- ki a szanalmas:)?

igazságos 2013.09.01. 18:14:13

A legfőbb ok pedig: itthon a pincérek is UTÁLNAK pincérnek lenni.

@hagyma: imádlak, még mindig :) há tudod, hogy nem veled vannak itthon a gondok! :P

igazságos 2013.09.01. 18:16:00

@England win The Ashes!: na látod, kellett visszajönnöm :D hiányoztam, mi????

amúgy megin nem nyertünk

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 18:16:01

@igazságos: Aztán hogy ne csak ő legyen puncér – amit nagyon szeret – vetkőztet mást is, leginkább engem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:16:12

@igazságos: az megy oda akit ra visz a kenyszer, mert
-nem talal jobbat
-akar fizetest , mert elni kell
- nincs komoly vegzettsege, mint pl neked, aki vezerigazgato a teheneszetben
- nem akar segelyen elni
- ki akarja fizetni a szamlait
- atmeneteileg megteszi
- es meg ott is jobban keres pl londonban mint otthon ezert penzt gyujt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:18:07

@igazságos: hat velem otthon nem lehet gond mert itthon vagyok

komolysagot lezarva

"a munka -legyen az barmi - nem szegyen"

a semmitteves a szegyen meg a segelyert sorban allas

ebed, megjott az asszony:)

igazságos 2013.09.01. 18:18:54

@hagyma: én turistákat statisztikálok :P

mondtam én, hogy pincérnek lenni szánalmas?

NEM.

te vetetted fel a kérdést, mert nem értetted, hogy a határátkelőn miért számít a pincér szakma lenéző szakmának

én meg válaszoltam, szerintem a munka az munka, oszt csá

amcsiknál azért jobb pincérkedni, és ott van munka dögivel, mert divat étterembe járni

meg te is mondod, szeretsz pincérkedni, jó neked a munka

mások véleményével meg nem kell törődni, ha te jól érzed magad úgy, ahogy vagy!

mondom: én csak kifejtettem, miért nézik le a pincér szakmát

most azt is lenézik, ha valaki öregotthonban a szaros pelenkákat mossa, az öregeket fürdeti, holott Németországban háromszor annyit keresne, és ott kapkodnak értük

AtiSnatch 2013.09.01. 18:20:08

@igazságos: a vendéglős már mér lenne hülye? :DD

mutasd! :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:22:47

most olvasom, magyarorszag is belefolyt az egyiptomi esemenyekbe
letartoztattak egy magyar kemgolyat

igazságos 2013.09.01. 18:23:52

@hagyma: ammá biztos, az amcsik nem fognak jól kijönni a dologból, mi meg amcsi nyallerek vagyunk :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 18:25:04

@igazságos: na kikapott a debrecen, ez jo a fradinak
tovabbi szep napot

ps.megmondom oszinten nem igazan szeretek pincerkedni, csak akkor vallalok be orat ha kell a penz
oreg vagyok mar hozza

igazságos 2013.09.01. 18:25:13

Ezért is nem járok határátkelőre!

Azóta, amióta egy nagyonhülye nőszemély le merészelte azt írni, hogy MINEK TANULNI. Azóta sem tudom feledni az eseményt.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 18:29:19

@atpijkamo: Biztos most nézi a Hugh Grant-filmet.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 18:42:23

Miért alakult ki a vendéglátás és mi az értelma a horgászatnak? Így lélektani vonalon tessék megközelíteni mindkettõt, úgy kérdezem.
@igazságos: melyik volt AZ? Most az 1x felelj. Te felejthetetlen.

AtiSnatch 2013.09.01. 18:45:04

@Hartmy: inkább depressziós leszek,de megiszok egy sört :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 18:45:22

@Kellemes Zérókomponista: A horgászat a hétfői 20:45 szempontjából lehet szükséges.

AtiSnatch 2013.09.01. 18:47:32

@Nattramn: nem voltál nevezett bevásárlóegységbe?

igazságos 2013.09.01. 18:48:09

@Kellemes Zérókomponista: valami Tibi :D bár nálam ez már dicséret, igaz?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 18:50:23

@Nattramn: A személyzet neveletlen leginkább engem.

helianthus 2013.09.01. 18:54:06

@atörökk: " Meglátjuk, mit akar a megtisztulni vágyó :D"
Párezer karakter nem elé, hogy elmondjam. :)

helianthus 2013.09.01. 18:59:31

@Hartmy: " @atörökk
: :DDD Választhat, hogy Mi atyánkat akar, vagy ÚRISTEN-t? :D"
Legyem előbb a Miatyánk, mert az ÚRISTEN! után elalszok. ;)
@Nattramn: ITT!

Hartmy 2013.09.01. 19:00:16

@Ati Snatch: "A mérsékelt alkohol - különösen bor - fogyasztás csökkentheti a depresszió kialakulásának kockázatát - állapították meg spanyol szakemberek."

Ha nincs ló, akkor jó a másik ló is :D Szóval szerintem a sör is jó rá :D

helianthus 2013.09.01. 19:01:25

@Kellemes Zérókomponista: tegnap sört, bort, vodkát és pálinkát ittam. Nem kevertem üdítővel.
Boldog vagy?

Hartmy 2013.09.01. 19:01:35

@helianthus: De a Mi atyánkhoz előbb kell az Úristen, hogy értelme legyen... ;)

helianthus 2013.09.01. 19:04:05

@Nattramn: szotyipörgő nem néz filmet. Szotyipörgő takarít és mos bugyit, hogy tiszta legyen a holnapi napra.

Hartmy 2013.09.01. 19:05:18

@helianthus: "Nem mosol bugyit, hogy tiszta, legyél az Akropoliszra..."

helianthus 2013.09.01. 19:08:28

@Hartmy: tudtam, hogy te tudni fogod. Féli azt fogja hinni, hogy ez is Quimby. :S

Atörökk 2013.09.01. 19:10:36

@helianthus:
Van rá sokszor ötezer karaktered :)

Ehh, Úristen után egyből elaludni? Nincs ezeknek a mai gyónni vágyóknak állóképessége... Bezzeg a régiek, azokban még volt anyag. *nagysóhaj*

Hartmy 2013.09.01. 19:12:00

@atörökk: Vétkezni sem tudnak rendesen...eleget? :D

Hartmy 2013.09.01. 19:17:29

Na lövök vacsit, mert kinő a második köldököm... :D

Atörökk 2013.09.01. 19:20:04

@Hartmy:
Nem. Pedig annyi jó ötletem van :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 19:21:09

@igazságos: sok aljatröszt megy ki, mitõl pedánsnak gondolya magát. Ha a Tibi dícséret, a Klarencia mi?
@helianthus: ha ebben a sorrendben, az nem jó. Amúgy kösz a választ. Utállak.
@Nattramn: temetõben nem szoktál sétálni? Este.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:21:29

@helianthus: Szotyipörgő nem depressziós a vasárnap miatt? Kicsit sem?

AtiSnatch 2013.09.01. 19:21:34

@helianthus: mécc görögbe?

@Hartmy: ma már nem leszek depressziós :)

@Nattramn: maj jól elkapkodják,oszt nézel! :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:23:50

@Kellemes Zérókomponista: Már kinőttem az ilyen gothos huncutságokból.

igazságos 2013.09.01. 19:24:34

@Kellemes Zérókomponista: linkelgessé már rendesen, te lump

Az, ha aszongya: kövér, senkinek se kelló pasi! :P

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:31:03

@Ati Snatch: Hosszú távú megoldás kell. Mondjuk még nem próbáltam a Hamé-féle szardinellát, pedig itt lapul már egy abból is. De rossz előérzetem van.

AtiSnatch 2013.09.01. 19:33:43

@Nattramn: írj a forgalmazónak ;) :D

Manyecska 2013.09.01. 19:34:11

Senkinekse kell holnap évnyitón megjelenni?:) Volt egy anyuka tavaJ aki egyszerre három helyen próbált meg lenni -három gyerek- aznap, térben és időben egyszerre:D időnként lerohant egy-két emelettel vmelyik csemetéhez...:))

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:36:50

@Élő Fa: Bankba viszik a csimótákat, diszkréten.

Atörökk 2013.09.01. 19:42:46

@Nattramn:
Mínuszpontot lehet rá adni?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:44:48

@atörökk: Nem olajos. PARADICSOMSZÓSZOS. Hányszor mondjam még.

helianthus 2013.09.01. 19:44:56

@atörökk: jóhogy! Én mán csak így nyomom. Ja te egy úristenről beszélsz? :))
@igazságos: őőő ez a modern módszer? Maradok a mosásnál.

Atörökk 2013.09.01. 19:46:21

@Nattramn:
Főleg. :D

@helianthus:
Hallom, szólítottál :D

helianthus 2013.09.01. 19:47:46

@atörökk: iszom szavaidat! Mesélj.
@Kellemes Zérókomponista: dettó! A sorrendre nem emlékszem gyerekkorom óta sose. Csak a fajtákra.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:50:14

@atörökk: Te mit eszel hétfőnként? Tán sóskát tojással?

helianthus 2013.09.01. 19:50:47

@Nattramn: nem. Csak fáradt. De ilyen előfordul az összes egyéb napon is.
@Ati Snatch: persze! Csomagolok és maradok.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:51:47

@England win The Ashes!: A Kovács Katalin, Janics Natasa kettes címvédőként áll rajthoz az olimpiai kakak- kenu versenyek záró számában.

Atörökk 2013.09.01. 19:51:55

@Nattramn:
Változó. Holnap tejszínes-bazsalikomos pulykaragut meg almáspitét.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 19:53:04

@Nattramn: gyerekkorban itt is ment nagyon mind2. A paris volt a favorit, de idõnként vágytam a masszív, tunkolhatós olajélményre. Olyankor fehér került a kosárkába.

igazságos 2013.09.01. 19:54:25

@Élő Fa: NE SZŰLJJÉ ANNYIT :P A régiek bezzeg meg tudták oldani a hat csemete évnyitóját.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:55:29

@atörökk: "Változó"

Hát itt a baj. Semmi rend, semmi rendszer, csak hagyod hogy bárkádat dobálják ide-oda a sors hullámai. Nem is lehet ennek jó vége.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 19:55:39

@Nattramn: Mi a cikknek önnmagához?

Mi a köze az időjárásnak a BKV-hez?

És miért nem írják a legfontosabbat, hogy a taxi drágul?

És miért olvasol ilyen szennylapokat?

Hartmy 2013.09.01. 19:56:28

@Kellemes Zérókomponista:
Vendéglátás: Lélektani vonalon vizsgálva a dolgot, szerintem a "Jobb adni, mint kapni" mondáson indult el a feltalálója. Mindezek után, mikor megalapította az első éttermet, rájött, hogy még sem akkora buli csak adni, így fizetőssé tette olyan formában, hogy mindenki azt higgye, hogy márpedig ő csak kap. Ezért adnak két kiló krumplit egy fél tenyér rántott húshoz, illetve ezért váltotta fel a mosogató rongy a húst.
Ezt az egész dolgot alapozták továbbá a "Nehogy már főzzek, ha van étterem is" felfogásra, valamit a nagykopaszaudis emberekre, akiknek az aranylánca többet mint az egész étterem ahová betérnek. Építettek rá egy gasztronómia nevű valamit, aminek fő feladata a legegyszerűbb és legfinomabb ételek jól elbaszása, valamint annak bebizonyítása, hogy az a tücsök, amelyiket az előbb ütöttél agyon egy újsággal, megfelelő mennyiségű fűszerrel igen is ízletes lakoma.

A horgászat ugyanez, csak halakkal...vagy nem.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:57:08

@Kellemes Zérókomponista: Miért nem sárga a Nevem ha írsz. Szeretem ha sárgán látom a nevem. Talán irigység. Írj úgy, hogy sárga legyen.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 19:58:46

@atpijkamo: Mert lehetnének benne elgépelések. De Engem még mindig a gif izgat. Ki az? Meghal? Miért van ott? Megannyi kérdés.

Atörökk 2013.09.01. 19:59:05

@Nattramn:
De, van rendszer. Mindig azt eszem, ami éppen jól esik, és nem ragadok le az egyiptomi tíz csapástól éppen csak elmaradó paradicsomos halon, amit ráadásul -horribile dictu- bádogdobozban árulnak. Bádogdobozba zárt ételt elvből nem eszünk.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 19:59:18

@Nattramn: Mert tabletről nyomul és a blogmoci szkripjei nem igazán működnek.

Majd télen írod a neved a hóba sárgával.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 20:00:35

@Nattramn: Inkább óvasnád az Emilt akit küldtem.

helianthus 2013.09.01. 20:00:45

@Nattramn: nem jó. De már csak 4 óra van belőle, túl vagy a nehezén.

CID 2013.09.01. 20:05:24

@igazságos: : "+b@sználak, te agyatlan kurva " és, igénybe vetted a szolgáltatást?:D

helianthus 2013.09.01. 20:05:42

Elkezdődött a 8 órás film? (.)
Mit néztek?

Hartmy 2013.09.01. 20:06:59

@CID: Csak mondja meg, hogy milyen kaja mellé jár és akkor azt nem kérem :D

helianthus 2013.09.01. 20:07:35

@CID: ez az egyik posztban volt nem Iginek mondták fész tu fész.

Manyecska 2013.09.01. 20:07:57

Valaki mondjon nekem esti mesét mingyá elfekszem...

Hartmy 2013.09.01. 20:08:10

@helianthus: Rádiót :) Meg a fekete tv :)

Manyecska 2013.09.01. 20:10:28

@Hartmy: én is a classt hallgatom itt.

Manyecska 2013.09.01. 20:14:24

Ez már a hétvégi poszt úgy különben??
:DD

AtiSnatch 2013.09.01. 20:18:45

így neveld a sáfrányodat! :D

helianthus 2013.09.01. 20:20:33

@Ati Snatch: a sáfrány az egy fűszernövény. Gyönyörű. Nálad ez a vicces cigi fedőneve?

AtiSnatch 2013.09.01. 20:21:47

@helianthus: nem, csak tv2-őt nézek :D

Manyecska 2013.09.01. 20:24:33

Itt már alszanak a sáfrányok:)

Hartmy 2013.09.01. 20:25:28

@helianthus: Van egy Sáfrány nevű ismerősöm... Nem akarnám nevelni :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:26:14

@atörökk: Mi a baj a bádogdobozzal? Nem értelek.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 20:26:50

@helianthus: dikk. Milyen régletûnt fogalmat hoztál vissza a köztudatba.
@Nattramn: Lnézést. Rebootoltam. Olajsárga neked.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:27:25

@atpijkamo: Nem szeretem a telet. Slow kill in the cold.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:29:12

@helianthus: Merkel-Steinbrück Debatte. Hugh Grant nincs benne.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:30:55

@atpijkamo: Te küldtél? De szép. Helianthus nem küldött.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:32:44

@Kellemes Zérókomponista: Ez így jó. Neked hogy tetszik a compsognathus?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:34:06

Mennyi Odri egymás alatt, de szép.

Hartmy 2013.09.01. 20:34:55

CO-CO-CO-COMBO BREAKER!

Hartmy 2013.09.01. 20:42:07

Mindenkibe belefagyasztottam a szót?

igazságos 2013.09.01. 20:43:08

@Ati Snatch: ajjaj, akkor te rosszabb vagy a hülyénél, merthogy lúzer vagy :P

sóval behinteni, felesleges csatorna!

Hartmy 2013.09.01. 20:45:30

@igazságos: És sáfrányt néz rajta. :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:45:33

@Hartmy: Nem sikerült. Odrisikolyt szeretnél?

Hartmy 2013.09.01. 20:46:45

@Nattramn: Most rádiózok, de kössz a felajánlást.

igazságos 2013.09.01. 20:48:12

@CID: huhh, csak nem féltékenykedsz? :P

amúgy

NEM :DDD

helianthus 2013.09.01. 20:51:53

@Ati Snatch: értem. És ehhez félreraktad a humorérzéked. :)
@Nattramn: ??? Most tényleg nem értelek. Miért hiányzik az Neked? Mit tudok olyat, ami Neked kell?

Hartmy 2013.09.01. 20:52:28

@Nattramn: Annyira nem. Most sikerült behatnom a fejesemnek pillanatragasztóval és rendesen működik, szóval most mindegy, csak megy a fejemben.

England win The Ashes! 2013.09.01. 20:53:42

@Nattramn: A Hamé általában jó cuccokat készít, annyira szar dinella nem lehet. :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:55:06

@helianthus: Vasárnap van. Depresszió. Kéretik ezt figyelembe venni. :(

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:56:50

@Hartmy: Hangokat hallasz. Amik nem malacoktól származnak. Ha jól értem.

helianthus 2013.09.01. 20:58:45

@Nattramn: ja jó! De nagyon sűrű nehéz hetem volt 7/7 munkanappal és közben egy ereszd el a hajammal. :)
Ma már nem fogok tudni még nem végeztem. Jó lesz holnap? És akkor van mit várnod.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 20:58:55

@England win The Ashes!: Értékelem a szóviccet, de szardinella témában csak óvatosan.

Atörökk 2013.09.01. 21:01:02

@helianthus:
Magamat. Felér bármilyen filmmel. ;)

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 21:02:57

@helianthus: De akkor Én is kérek időt. Hétköznap fáradt Vagyok este levélíráshoz. Mármint minőségihez.

"egy ereszd el a hajammal"

Az mi? A kollégáid tépkedik a hajadat? Ez nem iskolában szokott lenni?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 21:04:42

@Hartmy: Ez nem jó jel. De talán egy malac segíthet.

helianthus 2013.09.01. 21:07:17

@atörökk: húha! Meglepő ajánlat. Sorba kell állnod, nem gond ugye?
@Nattramn: kapsz időt. A múltkori más helyzet volt azért türelmetlenkedtem.
Az a buli népnyelven ahol tombolni szoktak az emberek. Honnan is tudhatnád?
SING HALLELUJAH!

Atörökk 2013.09.01. 21:08:13

@helianthus:
A jó dolgokra néha várni kell :)

Hartmy 2013.09.01. 21:09:20

@Nattramn: Én megvagyok a zenével is.

Hartmy 2013.09.01. 21:13:16

Ne kérdezzétek, hogy hogyan találtam erre... feldobta a jútúb :D Balázs nagyon troll :D

www.youtube.com/watch?
v=9Z33IF5SAW8

AtiSnatch 2013.09.01. 21:13:57

@igazságos: első reklámig néztem tv2n :)
utána megvettem :D

@helianthus: röhögő smájli volt a kommentem előtt :)

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 21:22:00

@helianthus: Ha tudnék zenélni, csináltam volna egy "Possessed by black fucking helianthus" dalt, nyomi Kanwulf mintára. De nem tudok.

igazságos 2013.09.01. 21:25:54

@Ati Snatch: még mindig jobb, mintha mautner zsófit néznéd

Hartmy 2013.09.01. 21:31:36

@Nattramn: Te, ez nem rossz. Kicsit érdekes, de nem rossz.

Ez kicsit jobban tetszik, kicsit olyan egységesebbnek tűnik, mint némelyik másik számuk.

www.youtube.com/watch?v=ERS7pAL_n0I

helianthus 2013.09.01. 21:31:57

@Ati Snatch: ja az! Azt nem láttam. :)
@Nattramn: utálsz?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.09.01. 21:32:12

CsaxólnÁk, hogy lehet Hellmann's majonézt kapni a Tecskóba'. Nem a majonézek között van, de nemmondom+, hol.

Hartmy 2013.09.01. 21:43:57

Holdin the gold it's so gold it's so golden y'all...

helianthus 2013.09.01. 21:44:44

Pofonból nem lett még koszorú soha.
Nem lett még, nem lett még.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.01. 21:51:17

@Nattramn: mint egy sziámidinoszaurusz, kik együtt vasalásznak épp.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 22:00:32

@helianthus: Nem. Lefagytam megint. Mármint az Opera.

Balooblog 2013.09.01. 22:05:28

@gabors: Nem számlát írtam alá, hanem munkalapot (nem kötözködés, csak pontosítás). Számlát a vízművek számlájával együtt kaptunk 2 havonta, és NEM az általam akkor aláírt munkalapon szereplő mennyiség után, hanem kizárólag a vízórám által mért, elfogyasztott vízmennyiség után! Nekem ezért volt mindegy, hogy mit írok alá. Viszont most ezt megváltoztatták, és már nem mindegy mit írok alá, hanem pontos, korrekt elszámolást szeretnék, nem pedig hasra ütés jelleggel feltüntetett mennyiségeket! Amióta tudomásomra jutott ez a változás, már nem írok alá akármit. Köszönöm.

igazságos 2013.09.01. 22:10:09

@Balooblog: sokmindent szeretnék én is, csak sajna nem kapok

evvan

igazságos 2013.09.01. 22:16:37

most már nem punnyadok, míg be nem fejezem a melót

igazságos 2013.09.01. 22:29:47

munkaundor ellen mit ajánlanátok?

Hartmy 2013.09.01. 22:31:53

@igazságos: Egy üveg hubit meg utána két feles absinthe-ot :D Nem csak a munkaundorod múlik el...

helianthus 2013.09.01. 22:34:55

@igazságos: munkaszeretet. :)
Én végeztem érj utol! ( ez meg versenyszellem felkeltés)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.01. 22:40:01

@Élő Fa: Mekkora király lett volna, ha beviszi :D

AtiSnatch 2013.09.01. 22:43:41

na jóccakát! óvatosan a sárkányfűvel így koraéjszaka, főleg a nőknek szól, mert éhesek lesznek és meghíznak! há hiányzik az? :) ja és holnap meló :(

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 22:44:47

@helianthus: Odrisikoly virtuális együtthallgatása? Ez nem azt jelenti?

igazságos 2013.09.01. 22:46:46

@Ati Snatch: én szeretem a munkám, csak ma erőszakolom magam, hogy ne hagyjam holnapra! :D még öt óra, de lerövidítem

helianthus 2013.09.01. 22:47:09

@Ati Snatch: csak az a besárkányfüvezve fogyasztott pillecukor, csak az fog hiányozn. :))

igazságos 2013.09.01. 22:47:54

@helianthus: aztán, remélem, jó volt garázdálkodni, amíg nem voltam! :)

Hartmy 2013.09.01. 22:48:54

@igazságos: Amit ma megtehetsz, azt már tegnap kellet volna. Illetve, amit ma megtehetsz azt halaszd nyugodtan holnapra, mert holnap ugyanígy fogsz gondolkozni. Valamint, ha már egyszer elhalasztottad, akkor annyira talán nem is fontos :D

helianthus 2013.09.01. 22:49:58

@Nattramn: rossz válasz! Nemet kellett volna mondanod.:(
Elembisedsz.

AtiSnatch 2013.09.01. 22:51:21

@igazságos: nincs aki megerőszakoljon? má azt is magad csinálod? hova tart a világ...

Hartmy 2013.09.01. 22:52:19

@Ati Snatch: Magad uram, ha szolgád nincsen :D

igazságos 2013.09.01. 22:52:46

@Hartmy: nem kell nekem gondolkozni, csak NÉÉÉÉÉÉÉZNNIIIIIII. mint a moziban! :P

holnap még ellenőrzök, aztán letudom a hónapot

hétvégéig pihenés

Hartmy 2013.09.01. 22:53:50

@igazságos: Olyan munkahely, ahol nem kell dolgozni, gondolkozni, csak nézni? Innen fogva nem értem a problémádat :D

igazságos 2013.09.01. 22:54:37

@Ati Snatch: mé, Szulejmán udvarába is sok szűz halt meg szűzen, na őket meg még a társaik se erőszakolgatták! Akkor meg! :DDD

igazságos 2013.09.01. 22:55:33

@Hartmy: zigi lettem!!!! ha így érthető :P

helianthus 2013.09.01. 22:56:27

@igazságos: nekem jó volt! Neked is? :))

AtiSnatch 2013.09.01. 22:57:37

@igazságos: erről jut eszembe, szólj atörökknek , biztos segít rajtad :D

igazságos 2013.09.01. 22:58:02

@helianthus: hunne

kell egy kis homárszünet néha! hogy jobban értékeljetek

igazságos 2013.09.01. 22:59:23

@Ati Snatch: nem vagyunk jóba, amióta magára vette, hogy nem tudja, mi fán terem a főnökség :D pedig aszittem, a törökök ismerik a dörgést!

Hartmy 2013.09.01. 23:00:35

@igazságos: Az egy elég érdekes felállás lett volna, ha az aki szűzen halt meg, nem lett volna már szűz...

Hartmy 2013.09.01. 23:09:15

@Nattramn: Próbáltál már nem operával netezni?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:12:56

@Hartmy: Utálom a tűzrókát. Sajnos vannak oldalak amik csak azzal működnek.

helianthus 2013.09.01. 23:14:40

@Nattramn: szóval így állunk. Lehet a depid nem tesz jót neki. Vagy a sok elgéPLés.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:19:25

@helianthus: Nagyon rosszul érzem Magam! Legyen már hétfő jó?

igazságos 2013.09.01. 23:22:23

@Nattramn: nem én vótam, én hatásosabb vagyok a lefagyásnál

2*

helianthus 2013.09.01. 23:24:37

@Nattramn: ne csináld már megint! Cssss! Minden rendben van, minden rendben lesz.
Csukd be a szemed, szólok ha hétfő lesz.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.01. 23:30:18

@Nattramn: Nyugi! Hálás lehetnél, négyen csak veled foglalkozunk.

2013.09.01. 23:31:29

@Nattramn: Nagyon rosszul érzem Magam! Legyen már hétfő jó?

Mi az összefüggés? Hétfőn mennyivel jobb? Vagy tényleg rossz a közérzeted és amilyen fura figura vagy, vasárnap nem akarsz hányni?

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:31:50

@helianthus: Mindig akkor tépik szét az agyamat amikor megpróbálok aludni. A mocskok.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:35:54

Most összegyűltetek? Élvezitek? Nem fog sikerülni.

England win The Ashes! 2013.09.01. 23:36:29

@igazságos: Már megint egy csúnya szó: munka. :(

Atörökk 2013.09.01. 23:37:08

Ennyire kínoznak a szardinella-elvonási tünetek?

igazságos 2013.09.01. 23:47:37

@England win The Ashes!: az a baj velem, hogy egy rendes munkahely kéne, ahol rendes pasik vannak, merthogy rendes munkahelyen jó rendesen dugni

költözök hozzád! :))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 23:47:57

@helianthus: szerintem igen
a sikolyok
a paradicsomos badogba zart szardinellak sikolya, ahogy a szajaba juttatja oket
visszhangzik a tenger a fuleben
szegeny artatlan szardinellak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.01. 23:49:45

@igazságos: hat ha ilyen vagyaid vannak, javaslom a pornoipart
ott nemhogy lehet, de kotelezo dugni

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:51:52

@atpijkamo: Miért van mindig vasárnap? Nem maradhatna ki időnként?

Atörökk 2013.09.01. 23:52:55

@Nattramn:
Nem. A rendszeresség miatt szó sem lehet róla.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:55:05

@helianthus: Így is lehetne mondani. De már lenyugodott kicsit. Mindjárt hétfő.

Anomalocaris (törölt) 2013.09.01. 23:57:22

@England win The Ashes!: Minõsìtett hegesztõként munját keresek

Anomalocaris (törölt) 2013.09.02. 00:00:50

@Cicmen: Te talán jól érzed magad vasárnap? Hugh Grant? Mignon?

Hartmy 2013.09.02. 00:04:56

@Nattramn: Mások a hétfőt nem szeretik...

Anomalocaris (törölt) 2013.09.02. 00:05:56

@helianthus: Akkor itt az idő bemászni a szekrénybe. Hátha most így rendben lesz. :/

Anomalocaris (törölt) 2013.09.02. 00:07:50

@Hartmy: Azok nyomorultak. A vasárnap sokkal rosszabb.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.02. 00:12:52

@Hartmy: "Mások a hétfőt nem szeretik..."

A vasárnapot utálja, mert rögtön utána hétfő következik. A hétfő már nem olyan rosz, egy nappal közelebb van a vasárnap.

Atörökk 2013.09.02. 00:14:40

Akkor a szombat a legrosszabb nap, mert utána egyből a vasárnap és a hétfő jön.

Hartmy 2013.09.02. 00:25:11

@atörökk: A másnap a legrosszabb... :D

England win The Ashes! 2013.09.02. 00:25:19

@Nattramn: Címlap: "A Vodafone eladja a Verzionnak a Verzion Wirelessben meglévő részesedését."

Helyesen Verizon, a cikkben is el van írva egy helyütt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.02. 00:28:34

@atörökk: @Hartmy: Igen, a szombat a legjobb nap, mert utána vasárnap jön.

Atörökk 2013.09.02. 00:29:33

@Hartmy:
Régi szép idők, amikor keddig voltunk másnaposak :D

England win The Ashes! 2013.09.02. 00:29:40

@atpijkamo: Péntek a legjobb. A nagypéntek. :P

Hartmy 2013.09.02. 00:30:46

@atörökk: :D Mi csak akkor kezdtünk másnaposak lenni :D

Hartmy 2013.09.02. 00:35:07

Így hétfőre kelvén jó kedvem támadt (nem, én nem vagyok híve az utáljuk a hétfőt dolognak.)

www.youtube.com/watch?v=ij9tBkBsT7g

www.youtube.com/watch?v=5-2UPeXeSh0

helianthus 2013.09.02. 00:38:10

@atörökk: @Hartmy: a másnapot ne említsétek kérlek. Nekem még túl friss az élmény. Bár ebben az évben még csak újévkor voltam, de az 3 napig tartott. :)

Az M1-en megy egy film és a nő épp beült a szekrénybe. LOL

Hartmy 2013.09.02. 00:42:51

@helianthus: Én örülök, hogy viszonylag régen sikerült másnaposnak lenni :) A legutóbbi tortúrát is megúsztam minden rossz nélkül. Úgy néz ki hogy csak jó dolgok jönnek mostanában :)

Hartmy 2013.09.02. 00:57:58

@helianthus: Mondjam, hogy találó? :)

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.09.02. 00:59:24

Semmi többet

A bokrok között kering rengeteg világító zöld bogár.
Megmozdulni nem szabad, megzavarni őket kár lenne már.

Éjfél után mindenkit álmos holnap vár.

Ma semmi többet nem adhatok,
csak magamban dúdolok csöndesen.
Felhők mögé rejtőztek a csillagok,
azt súgták, hogy így legyen.

Legyen hajnal, ami friss levegőt ad,
legyen nappal, ami vad
harcnak tűnő munkás órákon át
végül elsöpri a lerakódott piszkos föld porát.

helianthus 2013.09.02. 01:05:28

@Hartmy: ez nem szerelmes szám bár sokan azt hiszik. Becsapós!

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2013.09.02. 01:23:13

@helianthus: Tetszik, egyfajta kitárulkozás, keményebb hangeszközökkel.

Hartmy 2013.09.02. 07:20:26

Frankó... ez vicces volt. Jó reggelt.

AtiSnatch 2013.09.02. 07:28:06

jobb reggelt! szebb jövőt :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 07:28:16

Van új post!
Nálam :)

Igi kommentje a fészbúkos postban epic :D

Hartmy 2013.09.02. 07:35:10

Elmondom mi volt az elöbb... felkelek. Fogom a telefont. Belépek homárra saját fiókba. Erre a hozzászólás ablak felett a név: zsiráffff legördítem a listát és ott sorakoznak zsiráf nevei. Írok egy hozzászólást hogy ez hogy lehetséges erre azt nem küldi el hanem visszaugrik az én profilomba... blog motor monnyon le :D ez egy nagyon érdekes nap lesz úgy látom...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.02. 07:37:00

@Hartmy: nem vicc. Azon gondolkodom - hangosan, magam és nektek elé -, hogy. Kinevelhetõ-e abból, aki. Benne van az ilyenimádatban. Tudod én valahol, háttérfolyamatként mindig az embik szintlépetésén munkálkodom fejben. Talán nem került elé még a jobb, talán tényleg ez õ. Talán csak nem elég nyitott. Ritkán nyitottak. Pedig mennyivel elõbbre lehetne a világ. Nem bízom én semmiben, csak mindig keresem az új kérdõjeleket. Mert hát azt kapjuk a végére, nem? Mégtöbb kérdõjelet.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.02. 07:39:36

@Hartmy: te, te újfiú.:D Ez egy beépített jellempróba. Gondótunk az érkezõkre is. Pl. fel is sorolhattad volna a nickneveket. De tetszett amekkora elánnal elõadtad ;) :D

helianthus 2013.09.02. 07:46:40

@Hartmy: hagyjad, biztos próbàlja összeszedni a szerinte negatìv dolgaimat. Ha sikerül neki lehet végre helyrekerülnek benne a dolgok és nem ír hozzám több esszét. :)
Igazából hiányoznának nekem, de ezzel a hiánnyal együtt tudnék élni.

helianthus 2013.09.02. 07:50:44

@l4c1: nem ismerted? Akkor neked elárulom ez a szàm a droggfüggőségről szól. Bár a szerelem is függőség.
@Hartmy: én egyszer Neela-t és kétszer Panic button voltam. :)
Ugye nem árulod el Zsiraffff nickjeit?*

*azt se tudtam, hogy neki is több van. :)

helianthus 2013.09.02. 07:52:02

@ColT: nem látom. Másold be léci-léci!

helianthus 2013.09.02. 07:54:20

@Kellemes Zérókomponista: nem vagyok elég nyitott! Én?! Ezen most nagyon nevetek. :))

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.02. 07:55:11

@helianthus: imádom, mikor kifogysz és csak a közhelyreplikák maradna.k tõled különösen vicces.:D Ahonnan én jövök konkrétan gáz a Kozel, nem sör. És nem kell összeszedni, mi hasznom lenne abból? Próbáld csak másnak bejállítani.:P

AtiSnatch 2013.09.02. 08:03:27

korán reggel söröznek... szép

AtiSnatch 2013.09.02. 08:05:40

@helianthus:

Nagy Mária · Top Commenter · Budapest, Hungary
A facebookot csak AZ NEM TÖRI FEL, AKI NEM AKARJA! Nekem vadonatúj, vírusirtóval felszerelt, különleges jelszavakkal megáldott facebookomon küldtek pornóoldalt szét mindenkinek! Akkor meg tökmindegy, mert a vírusok és a rosszindulatú kártevők így is úgy is megtalálnak. Utálom ezt a szemetet, most meg már a blogon is rákényszerülök a használatára. Ráadásul így nem tudják megtalálni a blogjaimat sem, ezt HOGY GONDOLTÁK az indexes fosnál? A legócskább, legszarabb hackerprogrammal is nyugodtan lehet garázdálkodni. Pedig nekem csak alig 100 ismerősöm van, és hetente egyszer, ha belépek. Senkivel nem osztok meg semmilyen oldalt, erre fel mi történik.
Reply · Like · Follow Post · August 31 at 6:52pm

Nagy Mária · Top Commenter · Budapest, Hungary
na de hová lettek a kommentek? csak nálam van az, hogy a facebookot látom egyedül?
Reply · Like · Follow Post · August 31 at 6:21pm

Nagy Mária · Top Commenter · Budapest, Hungary
ÍGY NEM ÉR! AKKOR NEM LÁTJÁK A BLOGOCSKÁIMAT! :((((((((((((

kellett egy kis idő neki, még rájött,hogy eggyel hátrébb lévő posztban keressen minket :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.09.02. 08:11:14

Én azt hittem, hogy a Kozel mindenhol gáz.
No, de van, aki a "vegyes-ízű szeszesital" nevű löttyöt is megissza. Haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló.
Amúgy 'morgen!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.09.02. 08:15:09

Azt hiszem, a Levi's farmer volt az utolsó minőségi termék, amit a magyar ipar gyártott licenszben.
Harminc éve.

helianthus 2013.09.02. 08:18:59

@Ati Snatch: :) milyen blogocskákról beszél? A melegpornósról?
@Kellemes Zérókomponista: ahonnan én jövök a kozel egy sör. Van, aki szereti van aki nem.
Én szeretlek téged is és ha itt lennél megölelnélek és megbubuznám a fejed.
Te morgós komponista!

helianthus 2013.09.02. 08:24:07

@agresszív kismalac: jajjaj. Tényleg gáz a kozel? Ki mondta és nekem miért nem szólt?
Akkor mostantól papírzacskóból iszom. :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 08:47:24

@Kellemes Zérókomponista: A világ akkor lenne jobb, ha az emberek nem lennének hagyva butaságukban tespedni. Amúgy te még egész normálisan csinálod ezt, szemben a baráti társaságom epic seggfejével, mert álltólag neki is ez a célja, csak hát nem igazán ezt éri el, simán csak tahó.

@Ati Snatch: Vírusirtós fészbúkom, az milyen :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.02. 08:51:44

@Hartmy: mért a zsiráfffal próbálkozol?:)))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.02. 08:53:22

@Ati Snatch: és nem is bukott le..heheheee
Én azt hittem, hoyg Dórának hívják:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.02. 08:55:10

Azért nyugtassatok meg, hogy Iginek a blogja, nem a MÁRIA !

AtiSnatch 2013.09.02. 08:58:39

@batgirl: szerintem csak valami kongói vírus feltörte Igit :D

@ColT: magától Cukorhegytől vette :) paypallal fizetett :D

helianthus 2013.09.02. 09:02:23

@ColT: most letahóztad Kompit? Ugye nem?én kedvelem ne bántsd. A drogja lettem. Jó neki így és nekem is jó.
Most ragyogó kedvem van vidáman ébredtem az élet szép. Elbírok vele is. :)
És nem adom fel, hogy addig árasszam rá a fényemet, hiszen a napraforgó a fényből él, amíg fel nem derül ő is.
Hű de lírai lettem! Jéé. :))

Hartmy 2013.09.02. 09:06:02

@Kellemes Zérókomponista: Átmentem? :D

@helianthus: Áhh értem, elsőre nem tudtam, hogy ugyan miért okoz neki gondot. Azt sem nagyon, hogy miért nem szereti a kozelt :) Nem állt szándékomban zsiráffff nickjeit közzé tenni :) Egyelőre... hmmmm vajon mennyit érhet meg neki?

@batgirl: Nem én próbálkozok, hanem a blog motor, csak nekem ez új volt. :)

Ráadásul mindezt úgy vitte véghez, hogy be voltam lépve. Láttam, hogy zsiráf, oké kilépek és vissza. Erre ugyanúgy zsiráf lettem :D

AtiSnatch 2013.09.02. 09:10:04

@Hartmy: azé láttad,mert a mobil változatot használod! :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 09:16:07

@Ati Snatch: :D:D:D

@helianthus: Tessék szépen elolvasni még egyszer, amit írtam. Nem Kompit tahóztam le.

helianthus 2013.09.02. 09:18:47

@Ati Snatch: én is azt használom mert a másik használhatatlan. Így nem lóg ki a cucc a képernyőről.

@ColT: többször elolvastam! Akkor jó. :)
Te is kommentelsz fészen a poszhoz?

Hartmy 2013.09.02. 09:20:04

@Ati Snatch: Igen, korán reggel nem volt kedvem még gépet kapcsolni. :D

AtiSnatch 2013.09.02. 09:24:12

@Hartmy: @helianthus: opera minin tökéletes nekem, bár most googlechrome, mert meló van

helianthus 2013.09.02. 09:24:25

@Hartmy: 'Nem állt szándékomban zsiráffff nickjeit közzé tenni :) Egyelőre... hmmmm vajon mennyit érhet meg neki?'
Ezt vele kell megbeszélned. Ha szerencséd van sokat! :)

Hartmy 2013.09.02. 09:27:22

@helianthus: Nem nyilatkozott az ügyben :))

helianthus 2013.09.02. 09:27:53

@ColT: akkor jó. Tudtam, hogy te vágod ezt pedig nincs is vírusírtós fészed. Vagy....? :))
@Ati Snatch: nekem adott a dolog. Vagy használom vagy nem. Kitalálhatod melyik játszik. :D

Hartmy 2013.09.02. 09:28:26

Ideje a tettek mezejére lépni. Üdv.

helianthus 2013.09.02. 09:31:18

@Hartmy: még nem tud róla. :)
Majd fog. Szia!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.02. 09:45:03

@Hartmy: mindenki én vagyok, ez a többiekre nézve elég pozitív dolog, rámnézve viszont aggasztó :D :D szal a többi nickemet nemigen használom semmire, csak akkor veszem elő ha ránktör a skizofrénia :D

amúgy megoldása nincs, én kábé az összes létező mobilböngészőt kipróbáltam de mindnél előjön, szal ez van.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.02. 09:46:02

@helianthus: neked mennyit ér meg ha nem árulom el a másik nickedet? jót röhögtem rajta, tecc! :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 09:56:58

@helianthus: De ha kommentelnék sem ugyanazzal az avatarral tenném...

Manyecska 2013.09.02. 10:02:13

@zsiráfffff: ja, a kellemes zérókomponista tényleg sokkal hosszabb:DDD Mingyá felköpök és aláállok mert csak egy van nekem:D

AtiSnatch 2013.09.02. 10:07:53

lopkodjátok itt az avatarokat, a na'vik ennek nem nagyon örülnek :D

helianthus 2013.09.02. 10:14:07

@zsiráfffff: láttad???? Àhhh! Nem használom egyszer régen poénból készült, nagy sikere volt. :)
Ha egyszer rámtör a skizó én is előveszem. :)

helianthus 2013.09.02. 10:21:11

@Élő Fa: nem én vagyok Kompi¡¡¡¡¡
Utál engem.
Èn szeretem magam.
Kompi nem egyenlő Heli
Bizonyítás vége
:)

AtiSnatch 2013.09.02. 10:24:47

@helianthus: ez olyan, mint amikor az őrült azt mondja,hogy nem őrült.pedig mindegyik azt mondja :D

helianthus 2013.09.02. 10:24:54

You tell me how I can fly away...

helianthus 2013.09.02. 10:27:27

@Ati Snatch: nem vagyok őrült. A hangok is megmondták. ;)

AtiSnatch 2013.09.02. 10:29:17

@helianthus: tudom, én is beszéltem velük :)

Troppauer_Hümér 2013.09.02. 10:32:10

Nagy Mária, tejóisten, mennyivel eredetibb lett volna Szűz Mária?

AtiSnatch 2013.09.02. 10:40:14

@stillmátyás: tegnap megerőszakolta magát,úgyhogy ez a név már nem lenne helytálló :)

helianthus 2013.09.02. 10:40:38

@stillmátyás: jajjajujj! Ez nagyon fájt. :D

helianthus 2013.09.02. 10:43:44

@Ati Snatch: ne beszélgess az én hangjaimmal! Keress magadnak sajátokat! Nahát!
:))
@ColT: ezdejózene.

Troppauer_Hümér 2013.09.02. 10:46:03

@Ati Snatch: Ha análisan történt az esemény, akkor Bűz Mária?

AtiSnatch 2013.09.02. 10:59:53

@helianthus: hangirigy :P

@stillmátyás: bűzerővel hajtott traktor, le kell védetni :)

Hartmy 2013.09.02. 11:03:13

Megvan az érzés, mikor leraksz valamit úgy, hogy hibátlanul működik, aztán másfél hónap múlva mikor beindítod hirtelen támad egy kasnyi hiba?
Utálom a hidraulikus gépeket...
Megyek csinálom, mert sosem érek a végére úgy néz ki...

Manyecska 2013.09.02. 11:11:21

@Ati Snatch: fújj haggyátok abbamár most ettem!

AtiSnatch 2013.09.02. 11:17:23

@Hartmy: mellékszálként indíthatnánk egy agrár blogot :D

@Élő Fa: de finnyásnak teccik lenni! ezt ismered: "Johnny volt az egyetlen, aki nálam is gusztustalanabb tudott lenni. Sráckorunkban gusztustalansági versenyeket rendeztünk. Kiköhögtem egy rakás turhát az asztalra, mire ő: "kezdőtől nem rossz", és fogott egy szívószálat..." ? :D

helianthus 2013.09.02. 11:19:52

@Ati Snatch: irígyelhetek mást is. Mid van?
@Hartmy: segíthetek? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 11:21:46

@Hartmy: Ne legyél má' rasszista, nem hidraulikus gépek is produkálják ezt. És nem is kell hozzá másfél hónap, egyszerűen csak ha pont kéne, akkor nem megy :D

@Ati Snatch: BIOGÁZ :D Sofőrnek kötelező a babzabálás :D

Manyecska 2013.09.02. 11:30:47

Remélem, legalább szégyenlitek magatokat.

AtiSnatch 2013.09.02. 11:32:05

@helianthus: 28évem? elég lesz? mást nem tudok :D

@ColT: így is mindenütt gáz van :D

AtiSnatch 2013.09.02. 11:33:18

@Élő Fa: szégyeljenek minket mások :D

Manyecska 2013.09.02. 11:39:57

@Ati Snatch: ha behúzod a sötétítőfüggönyt nem szokás semmit se:DDD

helianthus 2013.09.02. 11:41:15

@Ati Snatch: nekem több van ezt nyertem. :)
Tényleg nem tudsz mást?
Akkor legye a beceneved Szneccs.
Sokkal ütősebb, mint nekem a Helimeli.

AtiSnatch 2013.09.02. 11:44:16

@helianthus: azért mondtam,hogy legyen mit irigyelned :D a becenevet már rám ragasztotta Lhoki(Féli),bár az Sznaccs :D

@Élő Fa: én nem is :D

Manyecska 2013.09.02. 11:47:05

@Ati Snatch: úristen, eskü nem emléxem 28évesen mit műveltem épp:)..! :D rég volt! na léctem.

helianthus 2013.09.02. 11:50:06

@Ati Snatch: tegnap Szneccs voltál Neki. :) nem kell a korod. Jó az enyém. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.02. 12:18:27

@Élő Fa: Különben ezt az mondja, aki kutyaszart tart a szebében? :D

Manyecska 2013.09.02. 12:20:37

@ColT: kellett a kezem úgyhogy beraktam, de erről nem akarok beszélni:D

igazságos 2013.09.02. 13:05:22

@stillmátyás: mér, STÍLfűrész MÁtyás jobb lett vóna???

amúgy meg nem lehettem Igazságos Mária, mert az Igazságos név minden vállfaja foglalt vót

igazságos 2013.09.02. 13:06:51

@stillmátyás: Szűz Mária nevét meg ne vedd a szádra, jó??? :P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.02. 13:09:54

@igazságos: "@stillmátyás: Szűz Mária nevét meg ne vedd a szádra"

Hívjad inkább a következő nevek egyikén: Gyere Ide, Szűzanya, Magyarok Nagyasszonya, Nagyboldogasszony, Rózsafüzér királynéja, Mindnyájunknak Édesanyja vagy Miasszonyunk, Mennyország Királynéja, Boldogságos Szűz, Beata Maria Virgó, BMV, Hétfájdalmú szűzanya, Madonna, Nagyasszony, Kisasszony, Babba Mária.

igazságos 2013.09.02. 13:13:30

@atpijkamo: ne nekem mondd, stílfűrész pécézett ki :) hidd el pedig, nagyon kreatív akartam lenni, de hát nem fogadták el a neveket, amit beírtam

pedig aztán számokkal is próbáltam

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.02. 13:14:31

...Boldogasszony és Nagyboldogasszony.

Troppauer_Hümér 2013.09.02. 14:49:27

@igazságos: Ezt a pechet, a 95D is foglalt volt?

igazságos 2013.09.02. 18:18:28

@stillmátyás: ne vicceljé! há gondolod, hogy nem próbáltam????? :P

v2peti 2013.09.04. 20:27:05

Ha összeadnák a munkalapokon feltüntetett szippantott összmennyiséget és a tartály kapacitásával összevetnék, akkor kiderülne, hogy mennyi az annyi!
süti beállítások módosítása