Tékozló Homár

Jutyub diszkó és dohánybűz az Anker klubban FRISSÜLT

2015.04.17. 15:14 | Homár Hilda | 264 komment

screenshot_2015-04-18_18_39_49.png

Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben?

Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz. 

Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes cigarettafüstre figyeltem fel. A mellettem lévő srác rágyújtott. Odamentem hozzá és (nem tagadom, ingerültem) kivettem a szájából a cigarettát és elnyomtam, majd kidobtam. Sajnos a bűz ettől nem szűnt meg, ugyanis másik öt ember gondolta úgy, hogy a zárt térben tiltott dohányzás rájuk nem vonatkozik… Az egyik, akit megkértem, hogy menjen ki a kijelölt helyre dohányozni közölte, hogy mégis mit képzelek, hogy ezen felháborodok?

Ezek után megkerestem az egyik ott dolgozót és megkértem, hogy intézkedjenek, hogy a dohányzás megszűnjön a tánctéren. A srác elég flegma volt (valószínűleg már nem a fáradtságtól), de elment és intézkedett. Állítólag a biztonságiakat beküldték, hogy rendet tegyenek. Visszamentem táncolni, de a cigarettafüst csak nem akart megszűnni. Körbenéztem és konstatáltam, hogy a DJ ugyanúgy szívja a bagót, mint a többi udvariatlan tahó. Ekkor úgy döntöttem, hogy hazamegyek. 

Kérdem én „kedves” dohányosok, hogy miért nekünk kell szívnunk azért, mert ti képtelenek vagytok kulturáltan élni a szenvedélyeteknek? Akinek nem inge ne vegye magára természetesen…

Én speciel allergiás vagyok a nikotinra. Ha sokat szívok belőle passzívan az olyan, mintha kést forgatnának a gyomromban. Miért kell nekem megszakítanom egy remek estét és hazamennem miattatok? Az ember természetes állapota az, hogy nem dohányzik (ki látott már újszülöttet cigivel a szájában világra jönni?). Ha rászoktál az magánügy, nekem mi közöm van hozzá? Nem gondoljátok, hogy ti korlátozzátok a személyi szabadságában azt, aki nem dohányzik? Miért nekem kell hazamennem egy buliból, azért mert nem vagytok képesek kulturáltan élni a szenvedélyeteknek? Ezt most lehet pro és kontra körbejárni, de a lényegen nem változtattok. Büdös a hajam és rossz a kedvem. Kicsit helyezzétek magatokat, a nem dohányzok bőrébe! Az Anker vezetőségét pedig megkérem, hogy fokozottan figyeljenek a dohányzástilalomra!

Klau

UPDATE

Ezt a levelet kaptuk az Ankerttől. Kicsit más megvilágításba helyezi a történetet. Reméljük, Klau reagál rá.

Kedves Szerkesztőség!

Géczi Kristóf vagyok, az Anker Klub, az AnKERT és a Három bár új kommunikációs munkatársa. 

Szomorúan konstatáltuk a hozzátok érkezett panaszt.

Alapvető probléma, hogy a Jutyubdiszko nevű sorozatunk az AnKERT nevű helyünkön kerül megrendezésre. Ennek ellenére mind Klau, mind a cikk írója az Anker Klub-ot emlegeti a cikkben, ezzel rossz hírbe hozva egy évek óta sikeresen működő helyet, melynek a fent említett ügyhöz semmi, de semmi köze. 

Annak ellenére, hogy a helyzetet természetesen sajnáljuk, úgy gondoljuk, ha valaki veszi a fáradtságot egy ilyen átfogó cikk megírásához, elvárható lenne, hogy legalább a cikk témájában szereplő vendéglátóhely neve stimmeljen.

Köszönettel,

Géczi Kristóf

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A mosónők korán halnak 2015.04.17. 15:18:50

Még egy agresszív étcsokinyúl. Tiszta szerencse hogy a csókolózás nem tilos bele se merek gondolni...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 15:21:51

@Agresszív étcsokinyúl: hat pedig nem illendo tarsasagban csokolozni sem
meg egyebSt kozteruleten
senki nem kivancsi ra
zart helyen meg ragyujtani es ezzel torvenyt serteni , buntetendo

AtiSnatch 2015.04.17. 15:27:35

Menj olyan helyre, ahol betartják.

AtiSnatch 2015.04.17. 15:30:39

@atpijkamo: ja, a kidobókra gondoltam én is.

Manyecska 2015.04.17. 15:35:36

@hagyma: Te csókolóztál már étcsokinyúllal?:):P

lcsaszar 2015.04.17. 16:03:26

A38-on ugyanezt tapasztaltam

gabors 2015.04.17. 16:05:11

Nagyon sajnalom Klaut szar lehet ha "az olyan, mintha kést forgatnának a gyomromban" le kellen szokni a klubrol talan ... :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 16:15:15

@Manyecska: enni mar ettem gyerekkoromban, de a tejcsokit jobban kedvelem,
manapsag meg Maryt

PepeXVI 2015.04.17. 16:16:55

Kedves Klau!

Ha az én számból vetted volna ki a cigit önhatalmúan, akkor lehet nem köszönted volna meg, amit válaszul kapsz...
Más kérdés, hogy nem gyújtok rá nemdohányzó helyen.

Én a dohányzó-holocaust óta nem találkoztam olyan nyilvános szórakozóhellyel, ahol cigizés ment volna. Mondjuk nem járok az Ankerbe.
Az előfordult, hogy egy valaki rágyújtott, de általában 10 másodpercen belül megjelent egy biztonsági, és helyre tette. De ez sem általános, a helyek általam látogatott része teljesen füstmentes.
Olyat sosem láttam, hogy többen egyszerre bagózzanak. Ez az Ankert minősíti, hogy nem tartatják be a szabályt, lelkük rajta, borsos lehet a bünti. Viszont az önjelölt rendőröket, ahogyan te is viselkedtél, senki nem csípi.

A nemdohányzók fanyalgását nem tudom megérteni a kocsma/szórakozóhely kérdéskörben, mert ezek bizony dohányos helyek voltak mindig. Te is fogadd el, hogy a kocsma/dizsi olyan program, ahol cigiszagú lesz a ruhád és a hajad. Ha nem tetszik, menjél a barátaiddal parkba vagy étterembe, vagy járjatok jóga órára. (Semmi bajom ezekkel, csak azért mondom mert ezek régen is füstmentesek voltak.)

Én erről az egész dohányzási tilalomról azt gondolom, hogy hatalmas bullshit, mert a modern technológia képes (lenne) megoldani, hogy egy házon/repülőn/vonaton/éttermen/diszkón belül legyen dohányzó és nemdohányzó rész, és ne kelljen a nemdohányzónak füstöt szívni. Csak ugye ehhez gépek kellenek, komoly elszívórendszer, az meg drága. Ehelyett inkább az utcát fűtjük télen árammal/gázzal, hogy kint tudjunk bagózni. Remek ötlet, és jót tesz a Földnek is.

Én sosem fújom a nemdohányzó arcába a füstömet (dohányzónak sem), próbálok odafigyelni rá, hogy kulturáltan "szórakozzak".

Viszont nem kéne elfelejteni, hogy a dohányos is ember.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 16:18:06

@gabors: nem, nem kene ragyujtani
itt mi tortenne, ha valaki ragyujtana zart helyen
/a kerdes koltoi/
meg a rendort is rahivnak

Dzsémsz Bond 2015.04.17. 16:19:52

Lehet az volt a baj, hogy senki nem akarta meg entyempentyemezni (hogy diszkret legyek :) ) es ezert volt mindennel a baj... Talan varnia kene legkozelebb tovabb amire eleg reszegek lesznek a palik ha jozanul senki sem kivanja...

Esti pillangó 2015.04.17. 16:26:33

@PepeXVI:
Pepével értek egyet.
És én sem gyújtok rá nem dohányzó helyen. Kutúráltan dohányzom, ha van ilyen.
És tényleg meg tudják oldani, lásd Nyugat-Európa reptereit. Vannak az "üvegdobozok", ahova bemész rágyújtani, mindezt úgy, hogy mikor belépsz, nincs cigifüst.

Rosszindulatú Vászka 2015.04.17. 16:29:52

Nemnemsoha! Bár, amerre én járok, ottan csak kalácst meg szendvicst árulnak az Ankerbe, igaz, abból igen jófélét. Se zene, se cigi.

PepeXVI 2015.04.17. 16:32:06

@hagyma: csak nem "medve, medve, te ba**ni jársz ide?" :-D

pamic 2015.04.17. 16:32:39

@PepeXVI: Nem. A dohányzás káros. Az, hogy te bagzol, egyéni problémád, nem az enyém. De kikérem magamnak, hogy károsítsd az én egészségemet. Ha pedig még ráadásul tilos is, akkor nincs miről beszélni, egy normális helyen a biztonsági szolgálatnak a nagykörútig kellett volna kergetnie a dohányosokat. Az, hogy van-e külön rész vagy sincs, beszéld meg az adott hellyel. Írj petíciót, gyűjts aláírást, nem érdekel. De a dohányzás káros, büdös. Az én ruhámat ne kelljen kétszer kimosnom, ne kelljen passzívan szívnom a bűzt. Pont.

lcsaszar 2015.04.17. 16:33:40

Régen a moziban is lehetett dohányozni, meg még a repülőn is. Azt hiszem, színházban nem, csak az előcsarnokban. Ja, és minden irodában szinte kötelező volt.

Esti pillangó 2015.04.17. 16:35:33

És a dohányosokkal szemben ez a "nem gyújtunk rá ott és ahol akarjuk" mi, ha nem hátrányos megkülönböztetés???
Mondjuk pl. szórakozóhelyen tánctéren én sosem gyújtottam rá. Viszont az asztalnál ülve miért nem lehet?
Voltam már olyan éttermekben, ahol külön volt a dohányzó és nemdohányzó részleg. Ott miért kellett betiltani?

Ez is olyan, mint Bős-Nagymaros. A természetvédők nyavajogtak valami élőlény miatt. Már nem is emlékszem mi volt az. Nekünk nem kellett megépíteni. De bezzeg a szlovákok... azóta röhögnek a markukban...

Rosszindulatú Vászka 2015.04.17. 16:36:12

@lcsaszar: régen égették a boszorkányokat, meg a pogányokat a főtéren.

PepeXVI 2015.04.17. 16:40:47

@pamic: olvass figyelmesen, szerintem is bunkó paraszt az, aki egy nemdohányzó helyen rágyújt. Nem erről beszélünk. A kulturált dohányos ki fog menni ázni-fázni (magánügy, csak mondom) a nemdohányzó helyről az udvarra/utcára, és ott fog bagzani.

De nekem ne fanyalogjon senki a szabadtéri helyen a mellettem lévő asztalnál, mert rágyújtok. A szabadtéri kocsmában szabad bagzani. Ennyi. Ha nem tetszik, átülsz távolabbi asztalhoz. Vagy szimplán választasz magadnak nemdohányzó vendéglátó egységet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.17. 16:43:57

Jobb helyeken ilyenkor elkezd visítani a tűzjelző... Vagy beindul az oltás :D

Trollie 2015.04.17. 16:52:34

"Miért nekem kell hazamennem egy buliból, azért mert nem vagytok képesek kulturáltan élni a szenvedélyeteknek?"

Azért mert téged zavar, höhö.

Rosszindulatú Vászka 2015.04.17. 17:07:34

@ColT: jobb hejekre mink nem járunk. Értem? Nem vergődünk, mink így élünk.

Zirowe 2015.04.17. 17:07:47

Nem értrm hogy jön ide a youtube..

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 17:24:33

A posztoló egy rinyapicsa. A jutyub miatt jár a faszkorbács a modoroskodó fejének.

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 17:30:01

@PepeXVI: A magyar dohányosnak ne legyenek jogaik, mivel nemtől, kortól, iskolai végzettségtől függetlenül balkáni vadparaszt a 99 százalékuk. Csak körül kell nézni közterületeken.

Rosszindulatú Vászka 2015.04.17. 17:31:50

@Lütyő felügyelő: ez tökéletesen illik a magyar nemdohányzókra is, szal irreleváns pont a cigibe belekötni.

atörökkk 2015.04.17. 17:37:33

Hisztis baszatlan picsa.

igi1 2015.04.17. 17:50:38

Bezzeg a dj-s pofájába nyomni a bagót azt már nem merte. :)

Amúgy bírom az ilyet.

Egyébként meg tök igaza van, dohányozzá anyád p@csájába, b+, a klubba meg dugjá és táncoljá.

@Lütyő felügyelő: MINDEN DOHÁNYOSNAK JOGA VAN MEGDÖGLENI.

Manyecska 2015.04.17. 17:51:10

Engem is zavar hogy a hànyàs liftezik bennem mégse nyúlok le a gyomromba Margit

igi1 2015.04.17. 17:56:01

@Zirowe: nem fizet díjat a mazsihisznek (na jó, mahasznak) :)

asszem

mert ugye, a hozott dj mindegyike fizeti a saját kis díjacskáját ugyanúgy, ahogy te is minden adathordozó után

így nem hozott és hitelesített anyagokkal dolgozik, hanem wifin tölti le a youtube-ról, ami után nem fizet

igi1 2015.04.17. 17:57:28

@Manyecska: de nehogy má kiüldözzenek egy szórakozóhelyről k@cs@g dohányosok, neked is van jogod ott dohányzásmentesen mulatni

a jobbik eset meg az, amikor füves cigit szívnak

:)

Egyébként már tényleg itt tartunk, hogy a pi&sákat zavarja a benzingőz és bagófüst!?

Tényleg más világ van... :)

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 17:58:39

@Rosszindulatú Vászka: Stimmt. A dohányos a szokásos magyar szemetelősdit megfejeli a csikkeldobással, járdára turházással, tehát 2:1 oda.

igi1 2015.04.17. 18:00:30

@PepeXVI: a dohányos

50 felett már féllábú és félkarú

55 felett minden esetben garantáltan megdöglesz, ha dohányos vagy és férfi

pláne, ha piálsz, hamarabb végzed ki

igi1 2015.04.17. 18:02:04

@Lütyő felügyelő: felénk ez úgy megy, hogy jön vénszivar meg a rokonai és feltakarítják a szemetet az utcáról, utána meg a pofájukba látod. :)

Pláne ilyenkor, amikor még nem jött a nyugdíj, a családi pótlék és a közmunkás lóvé viszont már elfogyott

figyeld meg, több cigány kajtat cigidarabok után ilyenkor az utakon

Manyecska 2015.04.17. 18:02:21

@igi1: hat ja.sogornom is eros dohanyos volt.ket het mulva temetjük:-(:-(

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:03:03

@igi1: Csak minél hamarabb, mert az én tébémből is sugarazzák, kezelgetik őket, hogy pár évvel tovább tudjanak zihálni. Alkoholistákkal ugyanez a helyzet.

Jó esetben csorgatnak valamit a költségvetésbe jövedéki adó címén (ha nem csempészárut vesznek éppen), de így is elég mínuszos a mérleg.

igi1 2015.04.17. 18:05:15

@Lütyő felügyelő: amúgy én nem bánom, tényleg már boszorkányüldözés, ami a dohányzást illeti

van bagós rész, akkor menjé oda

van cigizős rész a buszmekbe, akkor cigizzé ott

ha nincs hely erre, akkor ne cigizzé más pofájába, mer megveretlek a biztonsági őrrel

tartsd te is tiszteletben bagósként a nem cigiző embert

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:05:16

@igi1: Minap olvastam indexes oknyomozót, hogy a csóró cigányfalvakban herbált tolnak a mélyszegények, már az alkoholt is dizájnerdrogokra cserélik. 8-10 éves gyerekek is.

Zirowe 2015.04.17. 18:05:54

@igi1: de ez hogy a répába jön egy dizsiben dohányzós poszthoz?

Leírok vmit a címben, aminek köze nincs a tartalomhoz.

Remek.

igi1 2015.04.17. 18:06:32

@Lütyő felügyelő: a durva meg az, hogy már a cigányasszonyok is rendesen rákosok 60-hoz közelítve

viszont ennek ellenére megérik még a 90 éves kort is

ritkábban döglik meg egy cigány rákba, mint egy magyar, pedig már 3 évesen is a bagót fújják a csicskák

mondom, arra, hogy felszedjék a cigit, külön üzletág van

legalább feltakarítanak

igi1 2015.04.17. 18:07:42

@Zirowe: az, hogy a szórakozóhely nem egészen jogtiszta meg szabályos tevékenységet művel

nem tartja be a szabályokat, előírásokat meg nem fizet jogdíjat a dj sem

Zirowe 2015.04.17. 18:09:17

@igi1: ez a poszt tartalmához kapcsolódva továbbra is egy faszság és kattintás hajhászás miatt került bele a címbe.

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:10:42

@igi1: A tiszteletet ki kell érdemelni. Én tisztelem a szar fizetésért robotoló mentősöket, ápolókat, tűzoltókat, tisztességes családapákat, családanyákat, elesettekkel önzetlenül foglalkozót, adományozókat.

Nem tisztelem a politikusokat, alkoholistákat, mobbingolókat, politikusokat, dohányosokat, gyermekbántalmazókat, asszonyverőket, politikusokat, reklámszakembereket, vallási hiénákat, bűnözőket, politikusokat.

igi1 2015.04.17. 18:10:47

@Manyecska: aki dohányzik, ritkábban éli meg a 60 éves kort. Viszont 40-45 felett már előjönnek a problémák, 55-nél ha szerencséd van, még megúszod.

Bajor Imre is hiába égette két végén a gyertyát, meg dicsekedett azzal, mennyire jó egyszerre dohányozni, meg piálni.

Ráadásul ő nem simán cigizett, hanem szivarozott.

3-4 műtét tán, meg 8-10 kemó után megkérdeztem volna a páciensektől, hogy dohányoztak-e.

Persze, lehet mindent az egészségtelen életmódra fogni, de a rák legtöbbje a cigi és a pia miatt van.

igi1 2015.04.17. 18:12:50

@Zirowe: mondom, hogy megértsd: az a dj, aki nem fizet díjat, az nem dj.

az a szórakozóhely, pedig aki ezeket alkalmazza, az bezáratható is lehetne

ha lenne, aki ellenőrizné az ilyen nem fizető dj-ket, akik youtube-ról játszanak

ez a rendes, szakmabeli dj-k hátráltatása, akik viszont emiatt kevesebbet hakniznak, mert az ilyen törvénykerülő szemétládák elveszik a munkát előlük

Manyecska 2015.04.17. 18:12:51

@igi1: engem nem zavar zuram evekig dohanyzott..konyhaba szaműztem mindig..a csimota miatt..de ez netto parasztsag xd

Zirowe 2015.04.17. 18:15:15

@igi1: kérdem ismét, hátha 3. alkalommal végre megérted: a címben lévő állításnak mi köze van a poszt tartalmához?

Abban ennyi van a dj-ről:"Körbenéztem és konstatáltam, hogy a DJ ugyanúgy szívja a bagót, mint a többi udvariatlan tahó."

Ennyi erővel azt is bele lehetett volna írni a címbe, hogy a politikusok hazudnak.
Ismét egy tény, aminek köze nincs a poszthoz.

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:18:27

@igi1: Annak idején is volt jutyúbdiszkó, a művházban átkapcsoltak a tányérantennás emtívíre, félhomályt csináltak bazinagy sötétítőfüggönyökkel, a büfében kicsit drágábban kezdték mérni a zöldcímkés Drehert.

Volt aki annyira eksztázisban volt, hogy Ray Cokes pofázását is végigtáncolta.

igi1 2015.04.17. 18:19:00

@Zirowe: nem adod fel. A poszternak a szórakozóhellyel van baja.

Viszont, akkor miért nem fordult sarkon, oszt keresett másikat, lett volna rá elég ideje.

Így nem lehet magad soha jól érezni, ha nem tudod felfogni azt, hogy mások is szórakozni akarnak rajtad kívül.

Azt mondják, én se vagyok egy könnyen elviselhető egyed, de a poszternak szomorú meg nagyon magányos élete lehet, ha ilyeneket művel egy szórakozóhelyen.

Most jól akarod magad érezni, vagy nem!? Ezt kellett volna neki eldönteni.

Zirowe 2015.04.17. 18:20:02

@igi1: továbbra sem válaszoltál a kérdésemre.

Mi köze van a címben szereplő állításnak a poszthoz?

Semmi.
Csak akkor több paraszt fog kattintani.

igi1 2015.04.17. 18:21:07

Odamentem hozzá és (nem tagadom, ingerültem) kivettem a szájából a cigarettát és elnyomtam, majd kidobtam.

Azért jobb helyeken ilyenkor téged vezettetnek ki a biztonsági őrökkel, mert ez meg már más inzultálása, kb. mintha belerúgnál valakibe egy jó nagyot, oszt otthagynád.

Ráadásul a végén még Aids-et is kaphatsz. :)

igi1 2015.04.17. 18:22:38

@Zirowe: a címet egyébként nem Hilda írja, hanem a zindexes gyogyós emberkék

tehát a címre ne hivatkozzá, ha lehet

itt az Anker klubban zajló, minősíthetetlen bánásmód lett volna a lényeg

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:23:40

@Zirowe: A címben nem állítanak valótlant. Túlliheged.

Zirowe 2015.04.17. 18:24:07

@Lütyő felügyelő: de továbbra sincs köze a poszthoz.

Lütyő felügyelő 2015.04.17. 18:33:22

@Zirowe: Valahogy majd csak megbirkózunk ezzel mindannyian.

Manyecska 2015.04.17. 18:38:15

@Zirowe: én is kezdem feladni xd..

CID 2015.04.17. 19:17:32

Kedves Klau! Kefélni sem láttunk még újszülöttet, attól még a szex természetes dolog. Ezt persze, te nem, tudhatod;)

Az antiochiai szent kézigránát 2015.04.17. 19:18:07

Hat inkabb benn dohanyozzon a sok ingyenelo gyoker mert alig lehet megmaradni ejszakankent az utcaban. Raadasul a tulaj/uzamelteto is egy gerinctelen fereg

igi1 2015.04.17. 19:29:37

@CID: szerintem is, Klau még a szexelés közbe se tudja rendesen elengedni magát, hát még élvezni

gabors 2015.04.17. 19:37:03

@hagyma: bocs DE KITTETTEM az ironajelzot .... (csak szolok)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 19:51:34

@gabors: nalad sose lehet tudni, mi a vigyor targya
en nagyon orulok hogy itt egyre kevesebben cigiznek, zart helyen meg senki
mert tiltja a torveny

nickM 2015.04.17. 20:33:23

@hagyma:

"zart helyen meg senki mert tiltja a torveny " Azt - nagyon helyesen - itt is, csak mellé - akár indirekt módon, azt is, hogy legyen külön dohányzó részleg. :(
Klauka leginkább azért kapja az ívet, mert " Odamentem hozzá és (nem tagadom, ingerültem) kivettem a szájából a cigarettát és elnyomtam, majd kidobtam.". Majd rí, hogy neki milyen rossz, mer' húdebüdileszfujjfujj. Talán először a személyzetnek kellene jeleznie a problémáját, nem pedig ugyanolyan bunkónak lenni, mint akivel gondja van. (Mellesleg természetesen "udvariatlan tahózni", mert neki az jár. (~na, ha nem lenne maga is az!)

Csimpi csumpi 2015.04.17. 20:47:16

Poszt tolo: te sem fasszal a szadban szuletsz, megis csinalod.

Most akkor hogy van ez?!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 21:24:05

@nickM: dohanyzo reszleg van
ahol van terasz, kerthelyseg stb.
aki zart helyen ragyujt az torvenyt sert es bunko is mert nem erdekli a tobbi ember
kivenni en sem vennem ki a szajabol de reklamalnek valakinel
annya picsajat fustoljon mellettem
tartsa be a rendet es a torvenyt
en meg majd odaszarok-hanyok a parkettre, mert miert ne
ha valaki bemegy egy helyre el kell fogadni a rendet a torvenyt, masokra tekintettel kell lenni
aki erre keoptelen az taho

igi1 2015.04.17. 21:40:07

@Csimpi csumpi: ez sem releváns a mai világban, ahol tényleg minden előfordulhat, még az is, hogy f@sszal a szájába születik, sőt már előtte megvan a f@sz

igi1 2015.04.17. 21:48:36

@hagyma: úccse értik, mi az, hogy tahóság, bunkóság, meg balf@szsság, hát még letojják, meg leb@sszák a többieket nagy ívbe

killerkaller 2015.04.17. 22:16:30

@lcsaszar: Igazad van! Vissza a fára!

Mérgező Hulladék 2015.04.17. 22:24:01

@Lütyő felügyelő: azért el lehet gondolkodni, hogy 20 év múlva mondjuk a cukorra vagy épp a mobilok okozta sugárzásra (nehéz minden tekintetben jó példát találni) tekintünk majd úgy, mint most a cigire, és akkor talán mi járunk ugyanígy, mint most a dohányosok. Sokan úgy nőttek fel, hogy ez természetes, elfogadott, néha kívánt, cool, most meg szinte mindenhol tiltott és üldözött dolog, leszokni viszont nem egyszerű. Szóval legyünk megértőek, még ha gyakran nagyon nehéz is, de legalábbis ne feltétlen kívánjuk a korai halálukat ;)
Amit nehezebben tolerálok, az a @hagyma: által is írt bunkó "én akkor is rágyújtok bent, leszarom a törvényt, a normákat, meg mindenki mást" hozzáállás; jobban zavar, mint maga a dohányzás.

Aureliano Buendía 2015.04.17. 22:54:10

Ne szívjál cigit
szívjál inkább faszt:D

Igaza van a posztolónak tahóság (és tilos) zárt térben dohányozni, de ő sem volt kisebb tahó a dohányzóknál.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.17. 23:00:02

@Mérgező Hulladék: igy van, aki akar cigizzen, de tartsa be a torvenyt
en is cigiztem 15 evig /es akkor meg mindenhol lehetett/
sajnos otthon ez van a kozlekedesben az a dozasban az uzletben a cigizesben
"nekem senki ne mondja meg mit csinalok"
dacos kokemeny feju nep vagyunk

Aureliano Buendía 2015.04.17. 23:10:14

Hisztis picsa trendi helyre megy bilizni, és kiakad azon, hogy nem ő a legnagyobb tahó a tánctéren (na, jó: egál), majd hazamegy, mert még fel sem szedik.

Aureliano Buendía 2015.04.17. 23:11:21

A dohányosok kiemelt adófizetők!

igi1 2015.04.17. 23:34:54

@hagyma: mostanra túlérzékeny is

Black Hole 2015.04.18. 02:31:30

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy mik vannak! Szerintem gyújtsunk rá mindnyájan, és lazítsunk! Végülis hétvége van!
Tudtok valakit, aki ért az ufókhoz?

Sandor Akarki 2015.04.18. 03:21:14

Miért nem hívtál rendőrt? Én nem a dohányos fazonoknak szóltam volna; hívom a yardot az meg felveszi a jegyzőkönyvet és vagy ők vagy az ÁNTSZ bírságol.

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.04.18. 03:38:48

A legjobb, amikor a dohányos ismerős mondta, hogy zavarja más dohányos füstje... akkor én mit szóljak!? Aki soha nem dohányzott - fog dohányozni!? Elég csak a BKV-ra felszállni és minden tiszta büdös bagószagú... (meg csöves - húgy, stb. kár részletezni) pláne a tiltottam megállókban dohányzók miatt is! Akik régebben, ugyebár ha jött a járat gyorsan az utolsó slukkot elszívva bedobták a villamossínre - busz alá! Amikor "betiltották" 2-3éve az aluljárókban - megállókba és a szórakozóhelyeken / kocsmákba a dohányzás, (meg jöttem a dohányboltok), mindenki sírt, hogy jajj a szegény dohányosok, meg jajj a szegény szórakozóhelyek becsődölnek! Aztán mi lett!? A dohányosok ugyanúgy szívják a szarjukat a pár betiltott helyet leszámítva.... megveszik a drágább cigit a dohányboltokba... és a szórakozóhelyek esetén kimennek a kapuba cigizni! Mindenez állítólag az én (nem dohányos) javamra! Ebből max. annyit érzékelek, hogy nem összevissza szívom passzívan a füstjüket elvétve, hanem egy nagy hálón kell áttörnöm 1. aluljáró esetén a lépcső tetején a füstön át 2. szórakozóhely esetén szintén a kapun áttörve 3. megállókba is a felfestett vonalt átlépve ott bagóznak és valahogy nekem is el kell jutnom a megállóba, szal ezen a füstfalon is át kell vergődnöm! Egyszóval nekem sem lett jobb (nem dohányosként) és még a dohányosok is meglettek szívatva...

Mi a szerencsém!? 1. Egy jópár éve mér nem járok BKV-val (kocsival járok) / aluljáróba / szórakozóhelyekre, (létezik "kulturáltabb szórakozás is, mint az ilyen "zenés-táncos-cigis helyek") így nem kell szívnom a sok tahó bagós füstjét és nem én pusztulok meg hamarabb a passzív dohányzásommal! Egyszóval igenis vegetalizálják a dohányosokat, mert több TB-t kell majd költeni az öregkorukra, mint amennyi adót befizetnek! Egyszóval én is a tüdőrákosok TB-jét fizetem úgy, hogy sosem vettem igénybe semmilyen kórházi ellátást az elmúlt 25évem alatt! (hála az égnek egészséges vagyok, talán van köze ahhoz, hogy nem dohányzok, hanem inkább sportolok)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 07:44:38

Borsi Bálint azt a "hibát" követte el, hogy beleszólt a biztonsági őr konfltikusába egy másik vendéggel. Azt tudakolta, hogy mi történt pontosan, miután úgy hallotta, egy fiatalember rendőrt próbál hívni, mert egy másik vásárló megütötte őt. A levélíró állítása szerint igen tagbaszakadt biztonsági őr erre szó nélkül nyakon ragadta, és kitolta az étteremből, majd azt mondta neki: "szétbaszom az arcod, ne pofázz"!

Miután ennek Borsi Bálint nem tett eleget, a biztonsági őr többször behúzott neki, amitől a vendég szája felszakadt (később, a Mária utcai ügyeleten három öltéssel varrták össze), egyik foga meglazult és több darab letört belőle, a laptoptáskája pedig a földre esett, és a benne lévő gép összetört

Pénteken napközben a megvert vendég visszament az étterembe, ahol az üzletvezető állítólag nem javasolta neki, hogy feljelentést tegyen, mert a biztonsági kamera felvételeit úgyis megsemmisítik.

A McDonald's belső vizsgálata szerint a biztonsági őrök szakszerűen jártak el, és éppen a biztonsági ember volt az, akit bántalmaztak.

hvg.hu/itthon/20150417_Megvert_egy_vendeget_a_Blaha_Lujza_teri_M

CID 2015.04.18. 07:54:41

@JunkieeeBoy: A nyugdíj kassza viszont spórol ;)

CID 2015.04.18. 08:00:16

@Aureliano Buendía: Ki szedne fel egy dohányfüsttől bűzlő picsát :D

Egy 1090 ft- os cigiből, kb. 700 ft megy állambácsinak...

avan 2015.04.18. 09:13:17

@Aureliano Buendía: Ja, azután meg kiemelt ellátottak lesznek a kórházakban...

avan 2015.04.18. 09:18:08

Olyan vicces, amikor a dohányos azt mondja, hogy miért nem gyújthat rá ott, ahol akar... Mert vannak a nemdohányosok bazmeg és ne mérgezd a levegőt. Szeparálódj el a szokásod miatt, szívjad egyedül valami eldugott helyen, ahol nincs más, akit mérgezel. De örökké csak a visszapofázás, meg a jogok, meg a, meg a, meg a... Pedig annyira egyértelmű, de senki sem ismeri be, mert küzd a kicsinyes igazáért. Megérett az emberiség a pusztulásra, túl sokan vagyunk.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 09:25:25

@avan: aminek költségeit adóbevétel formájában előtte ki is termelik. Plusz még esetleg a te ellátásod költségeit. Depláne, ha épp minimálbérre bejelentett állásba dolgozol. Vagy épp nem dolgozol:)

Aureliano Buendía 2015.04.18. 09:30:16

@avan: azért azt vedd észre, hogy kicsit náci módon kezelik a dohányosokat, és átestek a ló túloldalára.
Pedig tök egyszerű lett volna, ha úgy határozzák meg, hogy vannak olyan vendéglátó- és szórakozóhelyek, ahol rá lehet gyújtani, és vannak, ahol nem. Én azt gondolom, az emberek el tudták volna felnőtt módon dönteni, hogy melyikbe térjenek be. Mint ahogy az üzemeltető is, hogy melyik félét választja.

Ugyanakkor egy kerthelyiségben, teraszon nem fintorogjon egy antidohányos, hiszen annak tudatában ült le oda, hogy tudhatja, mások dohányozni fognak a környezetében. Azért a nikotinnácikkal is komoly gondok vannak.

Hozzáteszem én, ha nagy ritkán, akkor pipázni szoktam, nem is cigi. De ezt a boszorkányüldözést nevetségesnek találom.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 09:41:38

@Aureliano Buendía: "Pedig tök egyszerű lett volna, ha úgy határozzák meg, hogy vannak olyan vendéglátó- és szórakozóhelyek, ahol rá lehet gyújtani, és vannak, ahol nem."

Ez korábban is lehetőség volt, de egyik étterem se élt vele.

dzsaszper 2015.04.18. 09:44:34

Fotó a bagózó DJ-ről, mailto tisztifoorvos@oth.antsz.hu no meg a hely emailcíme?

Ha van két tanúd, akkor érdemes említeni, hogy jelezted a személyzetnek.

Megjegyzem, ha a DJ-nek jelzed a dolgot, a törvény szerint ő köteles először felszólítani magát a dohányzás abbahagyására, ha ez nem sikerül, felszólítani magát a hely elhagyására, ezt követően igazoltatni és feljelentenie magát :D

Ha ezt nem teszi meg, mint alkalmazott, a szórakozóhely durva bírságra számíthat, mert az alkalmazottai nem tartatják be a törvényt.

dzsaszper 2015.04.18. 09:46:08

@Aureliano Buendía: és kiemelt költséget is okoz az ellátásuk, a sok adó aligha finanszírozza a tüdőrákok, gégerákok stb. ellátását. Szóval a sok adó ellenére alighanem még mindig mínuszban vannak.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 09:50:26

@atpijkamo: szabadon dönthettek? Igen. A dohányosokat részesítették előnyben? Igen.
Ezt hívják demokráciának.
Ha nekem van egy lakásom, ne más határozza már meg, hogy milyen vendégeket/kiket fogadok szívesen.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 09:54:24

@Aureliano Buendía: "Ezt hívják demokráciának."

Nem. A kisebbség diktatúrájának.

A lakásodban azt csinálsz, engedsz meg, amit akarsz, addig, amíg pl. nem veszélyezteted tüdőrákkal a kiskorú gyermekedet.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 09:54:55

@dzsaszper: erről még soha nem született szerintem felmérés. Egy részük pedig nem is jelenik meg az ellátórendszerben, mert vagy elhalálozik idő előtt, vagy nincs olyan helyzetben (szegény, iskolázatlan), hogy időben részese lehessen a kezeléseknek.
Ugyanakkor az forintosítható, hogy egy doboz ~1000 forintos cigiből mennyi kerül az államhoz adó formájában. Fentebb leírták. Az, hogy ez a bevétel nem az egészségügyben kerül felhasználásra, nem a dohányosok hibája.

Pont ugyanaz a szitu, mint a bringásoknál (bringázom amúgy elég aktívan9. Sipákolnak, hogy így a köcsög autósok, úgy a köcsög autósok, de a bringautak nem a kerékpárok után beszedett költségekből (pl. üzemanyag, súlyadó) épülnek.

dzsaszper 2015.04.18. 09:56:12

@Aureliano Buendía: rosszul emlékszel.
Meglett volna a lehetőségük megfelelő dohányzó helyiségek kialakítására, technikai megoldásokkal garantálva, hogy a füst nem megy ki a dohányzóhelyen kívülre.
Nem sok ilyen dohányzóhely létesült.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:00:58

@atpijkamo: most nem keresem meg, hogy a lakosság hány százaléka dohányzik, bár nem is mérvadó, hisz a gyerekek ebből kiesnek.
Az viszont jobb mutató lenne, hogy a lakosság azon részéből, aki rendszeresen jár szórakozóhelyekre, vendéglátóipari egységekbe, hány százalék dohányzik. Én azt gondolom, hogy valamennyivel több köztük a dohányos (nézz meg egy kocsmát, és az előtte cigizőket), úgyhogy én azt gondolom, az aintifüstölgők vannak kevesebben.

Ha nyitok egy kocsmát, ugyan én dönthessem már el, hogy kiket látok szívesen? Ugyanis az is magánterület, csak szólok. Az, hogy a kocsmák jelentős része a dohányosokat várta, szerintem azt jelenti, hogy ők vannak többen, valamint ők szállították a nagyobb bevételt. Márpedig egy kocsma bizony profitorientált hely.

Valóban igazad van, a kisebbség diktatúrája. Csak ez a kisebbség épp a nemdohányzók kisebbsége.

Ugyanakkor a megállóban, pályaudvarokon való tiltást helyeslem, rühellem a csikket elszórókat. Volt, hogy szóltam rá így emberekre, hogy szedjék fel, amit elszórtak:)

dzsaszper 2015.04.18. 10:02:03

@Aureliano Buendía:
google, azonnal dobta:
www.oefi.hu/dohanyzas_tarsadalmi_terhe_OEFI_2012.pdf

A dolog nyugatról indult, úgyhogy egy angol nyelvű kereséssel is kb 3 másodperc alatt találtam ezt pl. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9321534

és ez most 5 másodpercembe került csak :)

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:02:33

@dzsaszper: hát, ebben nem vagyok annyira biztos. De ez a mostani megoldás a ló másik oldala.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:04:14

@dzsaszper: szép-szép, de számokat én is tudok leírni úgy, hogy nekem legyen igazam.

dzsaszper 2015.04.18. 10:04:34

@Aureliano Buendía: ami a demokráciát illeti, tévképzeteid vannak... (talán nem véletlenül pont ezt az avatart választottad?)

Alapvető jogok kérdésében nem a többség véleménye, hanem a törvény és a bíróság döntése a mérvadó, a demokrácia enélkül megszűnik demokrácia lenni.

dzsaszper 2015.04.18. 10:06:34

@Aureliano Buendía: szeretném látni a referenciákat a sok kijelölt dohányzóhelyről, ami az 1999-es törvény hatálybalépése után épült...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 10:07:34

@Aureliano Buendía: Lehet, hogy a vendéglőbe járók között töbségben van a dohányos. Mindenesetre sokan vannak. Ezért is gondolja a vendéglős, hogy a dohányosokat nem akarja elüldözni, a nemdohányosoknak meg nincs sok választásuk, a többi kocsmában is ugyanaz van.

A dohányos zavarja a nemdohányost, a nedohányzó nem zavarja a nemfüsttel a dohányost.

"Ha nyitok egy kocsmát, ... az is magánterület"

Ezért kellett rá törvény. A parlamenti TÖBBSÉG negszavazta. Lehet, hogy csak az akoholista képviselőkre kellett volna szűkíteni a szavazást. ... Ja, úgy is volt. :))

dzsaszper 2015.04.18. 10:07:50

@Aureliano Buendía: akkor nyilván úgy is meg tudod ezt tenni, hogy leközlik egy tudományos folyóiratban, vagy meggyőzöl egy állami szervet... Referencia?

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:09:12

@dzsaszper: és mi van akkor, ha a törvény hibás, és a többség véleményével, érdekével szembemegy? Van az úgy, hogy az állam is hibásan működik, ezt már megírták a platón is:)

De nem akarok ennyire messzire visszamenni az időben. Az elsőtől a sokadik zsidó törvényekig, mind meghatároztak valamit, amivel a többség vagy egyetértett, vagy nem, talán lényegtelen is. Törvények voltak. Igaza volt szerinted az államnak?
Tévedhetetlen az állam?

dzsaszper 2015.04.18. 10:11:33

@Aureliano Buendía: Nem állítom, hogy tévedhetetlen az állam. De ha azt állítod, hogy ebben a kérdésben téved, akkor a bizonyítás terhe most rajtad van...

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:12:34

@dzsaszper: az engem pont nem érdekel, én elvoltam a magam kis kocsmájában a pipámmal. Biztos voltak olyan helyek, ahol nem lehetett rágyújtani, miért nem oda tódultak a nemdohányzók?
Nem azzal van baj, hogy bizonyos helyeken nem lehet rágyújtani, hanem azzal, hogy sehol sem. Bár én hosszú ideje nem járok ilyen helyekre, jobb szeretek utcán iszogatni, vagy kiülős helyen.
A bajom azzal van, hogy mondjuk egy kerthelyiségben fanyalog valamelyik nemdohányzó, hogy rászáll a füst. Holott teraszon, kerthelyiségben rá lehet gyújtani, aki oda beül, ezzel tisztában van, és vállalja. Akkor meg utólag ugyan nem pofázzon már.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:14:23

@atpijkamo: lassan majd az jön, hogy alkoholt sem lehet árusítani, és mindenkinek szigorúan teázót kell nyitnia, ahol csak a füstölő illata terjenghet (szigorúan valami elbaszott buddhista fantázianevű), és a háttérben halkan szól a szitár:)

dzsaszper 2015.04.18. 10:14:32

@Aureliano Buendía: Angliában pl. a nyílt utcán sem szabad bárhol dohányozni, szintén csak kijelölt helyen... Örülj, hogy nem ott élsz :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 10:16:50

@Aureliano Buendía: A Finneknél csak az Alko boltokban vehetsz piát. Ott is, és a kocsmában is nagyon drága. Svédországba mennek komppal, meg rögtön vissza, a kompon "olcsó" a pia.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:21:12

@dzsaszper: már írtam fentebb. Én olyan törvényt hoztam volna, ami szabályozza, hogy egy vendéglátóhely csak dohányzó, vagy nemdohányzó lehessen. Szerintem a kettő az egyben nem kitelezhető. Vagy ha igen, értelmetlenül nagy beruházás lenne, amit az italok árában hozna vissza a kedvenc kocsmám, így a pénzemért egyre kevesebb bort kapnék, az meg kinek jó?

Van is a vicc a belehugyozós és nem belehugyozós résszel a medencében.

Azt gondolom, ha a kocsmák jelentős része a dohányzókra épít, az is egyfajta üzenet. Egyrészt az, hogy nagyobb bevételt hoznak, mivel többet fogyasztanak, másrészt azt is, hogy feltehetően ők vannak többen abban a csoportban, aki eljár ilyen helyekre.

Az, hogy az egészet tiltjuk, és kb. boszorkányüldözés folyik, az nagyon is a lónak a másik oldala. És durva korlátozása a jogainak egy jelentős csoportnak.

[És ezt úgy mondom, hogy nagyon ritkán járok kocsmába, amikor járok, akkor is a kiülős helyekre (tavasztól őszig), és én pipázom, nem is cigit szívok, azt pedig ritkán hordom magammal.]

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:23:29

@dzsaszper: jó, de az angolok az első Vh. óta a lejtőn vannak, és ez csak rosszabb lesz. Őket nem tekinteném hiteles mércének.

@atpijkamo: aminek az az oka, hogy ha nem így lenne, akkor fél Skandinávia májzsugorban halt volna meg. Abban a kibaszott hosszú télben te is alkoholista lennél szerintem.:)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 10:26:27

@Aureliano Buendía: Szaunázni kell, akkor kibírható. (Szaunázás közben persze sörözni.) De úgy se bírják ki, a tél közepén "nap utazásra" mennek két hére a Kanri szigetekre.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.18. 10:30:11

Update kb. LOL.

@Aureliano Buendía: Mennék én arra a lejtőre

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:32:44

@atpijkamo: a szauna nem az én világom.
Inkább bringa. Amit iszom, azt kitekerem;)

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:34:19

@ColT: két külön dologról beszélünk. Te szerintem inkább az anyagi vonzatát látod, és abban egyet is értünk, hogy élnék én is szívesen azon az életszínvonalon.
A körítés viszont nekem nem kellene.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 10:38:05

@ColT: Faszé kell egy betűben különböző bárokat nyitnia, aztán hisztizni, ha összekeverik.

Azt értem, hogy az Anker és az Ankert az Három bár, de mi a harmadik?

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:42:20

@atpijkamo: Új-Zéland. Na, oda szívesen kivándorolnék.
Bár félnék, hogy egy idő után fejembe száll a vér:)

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:44:39

@atpijkamo: az oké, de a posztoló - szokás szerint - egy picsogó idióta, aki nem tudja azt sem, hogy hol szórakozott előző este. Minek iszik, ha nem bírja?

Hozzáteszem, ha normálisan adja elő a dolgokat, még igaza is lenne, de a viselkedésével ezt derekasan nullázta.

Aureliano Buendía 2015.04.18. 10:47:04

@atpijkamo: ha lenne bennem kalandvágy, és kicsit más helyzetben lennék, akkor én azt céloznám meg.
Kellőképp messze van ahhoz, hogy ne tudjak hazajönni, hanem ott kelljen boldogulnom.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 10:50:48

@Aureliano Buendía: Nem pobléma hazajönni. Uszítom a lányaimat, hogy menjenek csak, majd megyek utánuk a csimótákra vigyázni.

igi1 2015.04.18. 10:52:28

Akkor aláírták, hogy igaza van a poszternak.

A többi meg csak süket duma.

Kérdés:

Mit kívánnak tenni az Anker klubban zajló, kétes hírű dolgok miatt, miszerint még a dj-jük is dohányzik!?

Hja, ez lemaradt....

igi1 2015.04.18. 10:56:01

@Aureliano Buendía: az biztos, hogy mi +magyarok+ előbb fogunk megdögleni, mint az angolok, abba meg mindenki biztos lehet. :)

Még öt évünk maradt hátra.

igi1 2015.04.18. 10:58:19

Alapvető probléma, hogy a Jutyubdiszko nevű sorozatunk az AnKERT nevű helyünkön kerül megrendezésre.

Pipikém, A DJ-TEK DOHÁNYZIK MUNKA KÖZBE, K@CS@G.

nickM 2015.04.18. 11:09:19

@hagyma: :) Pont ezt mondom, különös tekintettel az "en sem vennem ki a szajabol de reklamalnek valakinel" részre. Mert ugye poszter először önkéntes políszkodott, aztán jelezte a problémát az illetékesnek. (Sajnálom, de nálam ezzel pont ugyanolyan suttyó, mint akivel gondja van.)
Mondjuk az update fényében meg de sőt! Ahogy látom szabadtéri helyszín, ott még rá lehet gyújtani. (Bár mondjuk a tömeg közepén füstölögni bunkóság, minimum illendő a szélére húzódni.)

nickM 2015.04.18. 11:11:32

@igi1: Igidrága, az ugye megvan, hogy ez egy kerthelyiség? (És nem Anker klub, hanem An_KERT_?) :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.18. 11:34:11

@atpijkamo: +1

@Aureliano Buendía: Attól függ. Lehet, hogy igazából élhetőbb, mint itthon.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.04.18. 12:11:58

@nickM: "ez egy kerthelyiség?"

Hát a fasz tuggya, az egyik ezt mondja, a másik azt. Nyilván egy kerthelyiségben nem kezd el őrjöngeni a cigi miatt.

igi1 2015.04.18. 12:21:08

@nickM: akkor se cigizzen munkaa közbe

Egy közmunkás se gyújthat rá mert kint dolgozik

aki dolgozik az a munkával törődjön ne a bagóval

igi1 2015.04.18. 12:25:10

A kerthelyiség sem ok arra h cigizzé

van kijelölt hely erre ott füstöljé

A dj meg pláne ne bagózzpn nem ezért fizetik

igénytelen az aki ilyen embert alkalmaz

a poszter csak egy dologban bűnös nem volt joga kivenni màs kezéből a cigit

Én ezért odahívattam volna egy őrt h egy csaj pattog

Itt nem számít az h hol volt az számít h olyan embert alkalmaznak aki munka közbe a vendègek pofàjába fújja a bagófüstöt

gratulálok

igi1 2015.04.18. 12:31:01

@Black Hole: hádde te merre bújtá

lásd csak én emlegettelek

Aureliano Buendía 2015.04.18. 12:37:46

Na, a frissítés alapján van Anker, meg Ankert. Ez utóbbi (mily meglepő), egy romkocsma, aminek van szabadtéri része is.
A kérdés az, hogy a Jutyub diszkó (baszki, milyen név már ez, meg ilyen ember az, aki ilyenre megy) zárt, vagy szabadtéri részen volt? Ha bé, akkor akár jogosan is dohányozgattak (bár tánctéren dohányozni suttyó dolog). Ha fedett helyen, akkor a picsának lett volna igaza, ha ő maga nem úgy viselkedik, ahogy azt másokon számon kéri, tehát bunkón.

Ceterum censeo, Klaudia egy hisztis picsa, aki semmivel sem viselkedik kulturáltabban, mint az, akin számon kéri a dohányzást, és még azt sem tudja, hol járt előző este. Aranyom, ha nem bírod a piát, maradj inkább a jaffánál.

igi1 2015.04.18. 12:44:05

@Aureliano Buendía: jutoube név védett gondolom így használhatják magyarosítva

Szerintem igaza van klaunk igénytelen hely igénytelen f@szokkal igénytelen fönökökkel

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.18. 12:50:30

@Aureliano Buendía: Az a jó, hogy a sátras fedettet is kerthelyiségnek hívják. Gyanítom, hogy ilyenről lehetett szó.

igi1 2015.04.18. 12:50:53

Szal elég spúr egy hely lehet mind a kettő

valahogy nem làtom h milyen intézkedéseket kívánnak tenni a problémák (merthogy azok vannak) elhàrítása érdekében

ehelyett úgy oktattak ki egy vendèget h tökmindegy az h kerthelyiség v zárt terem

a kijelölt helyen dohányozzanak mert ha az sincs...

A biztonsági örök meg végezzék a dolgukat figyeljék ki bagózik

a dj meg dolgozzon b@szod azé fizetik

a fönök, képviselő meg a szabalyok betartatásával foglalkozzon inkább ne a dizető vendég kioktatásával

Aureliano Buendía 2015.04.18. 12:54:35

@ColT: a kérdés az, hogy ez most ebben az esetben minek számított?
Olyan helyen már jártam, ahol volt némi ponyva, hogy esőben is lehessen ülni alatta, de oldalfalai nem voltak, így az nyitott helynek számított, rá lehetett gyújtani.

igi1 2015.04.18. 12:54:44

Harmadszorra youtube :)

atörökkk 2015.04.18. 12:56:38

@igi1: hátte milyen geci sötét vagy, jajj...

Black Hole 2015.04.18. 12:57:51

@Aureliano Buendía: nagyon jó borok vannak arra! Szerintem maradnál is ott :-)

igi1 2015.04.18. 12:58:34

@Aureliano Buendía: de ha ez így van azért vmi tàjèkoztatásnak csak kell lenni h cigizhetsz e vagy nem

Mert akkor mindenki automatikusan cigizett volna nem csak 4-5 ember aki aszitte a hülye fejével h lehet

ahol lehet cigizni ott szabadtér ellenére is van állandó bagószag mindenhol dohànyzó egyed asztalon hamutál etc

nickM 2015.04.18. 12:59:08

@atpijkamo: :) Gondolod? (Mondjuk csak FB-n találtam meg őket, a képek alapján nekem úgy tűnik, hogy a benti rész kisebb, itt kb. 1 bárpult és pár asztal van, a kinti rész néz ki úgy, hogy juhtyubé diszkók tartására alkalmas, de azért persze az új kommunikációs munkatárs adhatna rá érdemi választ.)

@igi1: :) Láttál már élő/mocorgó közmunkást? (Nem vagyok járatos a mai éjszakai életben, de a dj az a szájszervével pakójja a bakkelitokat újabban?:) Ha meg nem, és szabadtéri a diszkó akkor mi is a gond?)

Black Hole 2015.04.18. 13:00:17

@igi1: Nem hiányoztam senkinek, hogy rohaggyanak +? :-)

igi1 2015.04.18. 13:04:39

@atörökkk: nyugi tèged máshogy intézlek el

@nickM: pontosan ez a baj. A dj nem a munkájára figyel a zenére koncentrál hanem a cigire

Nem tudom dohányoztàl èletedben de az sem ajánlatos mert a munkától veszi el az időt a dj pedig időre dolgozik

mert ha teszem azt szünetbe kimegy a kijelölt helyre cigizni az oké kit érdekel

A poszter szerin a tánctéren cigiztek a j is vagyis pontosan a bakelitek felett fujta a füstöt

mert ha kert volt ott nem számítana érted szabadtéren

a biztonságiak se intézkedtek volna

atörökkk 2015.04.18. 13:04:55

dohányzó egyed asztalok azok milyenek?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.18. 13:05:56

viszont
kedves uodatelo Kristof /a vezetek nevet nem irom le, mert nincs ekezetem/
szoval, ka a posztolo ossze is keverte a ker hely nevet, megesik,,,
szoval arra nincs valasz, hogy a tancter zart terben van-e, amit posztoloallitott es lehet-e ott cigizni
ez az utobbi a fo kerdes
ha tilos akkor a rendezoknek intezkedni kell, ha szabad, akkor ittt mi a tobbiekkel elbeszelgethetunk a dohanyzas artalmairol
szoval az update nem erdemi valaszt adott
kikerulte a lenyeget

igi1 2015.04.18. 13:06:00

@Black Hole: látod csak nekem tűnt fel h nem vótá

igi1 2015.04.18. 13:07:58

@hagyma: így van ez a fura nekem is most akkor nem írt semmit nehogy igaza legyen a poszternak

Viszont egy fizető vendeget se kéne kioktatni

furcsa poszt válasz mintha mind a kettő elbeszélne egymás mellett

atörökkk 2015.04.18. 13:12:34

Najóvan, látom, van, aki megtanult igiül.

igi1 2015.04.18. 13:16:48

@atörökkk: azé nem kéne ezt a jutyubot erőltetned b+ adjá rendes nevet az üzleteidnek

mint a tyukom kb.

Black Hole 2015.04.18. 13:20:15

Amúgy meg, a poszter úgy tudta volna alaposan megleckéztetni az egész kócerájt, hogy állat módon leissza magát, és mindent összehány, majd a rókákba csikket nyom! Mindenki tudta volna egyből, hogy hányas a kabát :-)

igi1 2015.04.18. 13:22:29

@Black Hole: ammá biza én a tenyerére nyomtam volna a cigit vagy a ruhájára

milyen önérzetesek lettek ezek a mai fiatal pics@k már :)

Black Hole 2015.04.18. 13:24:42

@igi1: részegen odamegy a bagóshoz, kér egy slukkot, majd lesugárhányja! Az ilyen tapló csak ebből ért!

igi1 2015.04.18. 13:28:21

@Black Hole: oszt mi van ha a tapló visszakézből lefejeli v leszúrja!?

azé ez kemény mi van ha megvédik a társasàgból!?

Ehhez nagyon aggresszívnek kell lenni ezt mèg èn se merném h kivegyem valaki szájából kezéből a cigit mer zavar

igi1 2015.04.18. 13:33:05

Azé egy szórakozóhelyen így viselkedni az is durva

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.04.18. 13:35:25

@PepeXVI: nem, a kocsma/dizsi nem olyan hely ahol cogiszagú leszek. Csak a te drogos fantáziádban kispofám. Köcsög barom.

nickM 2015.04.18. 13:41:56

@igi1: Szüléim füstje után a jó öreg Ikaruszok (3-4 járat útvonalán lakom) csuditiszta dieselpöffjét szívom (költsön a fene a tüdőrákra, az itten nem bug, hanem fícsör). Szerintem a DJ nem időre dolgozik*, de ha mégis, egy-egy lemez cseréje azért bőven belefér a pöfékelésbe. (Mondjuk azt sem tudom, hogy a tuc-tuc világában honnan a szöszből tudják, hogy ez egy másik szám? :O :) )
Értem én, hogy szabadtéren, csak nem vagyok benne biztos, hogy a pószter is. (Meg ugye szóvívőkém nem írta meg, hogy ez most melyik részleg is vót.)

*sokkal inkább nézőszámra :)

Black Hole 2015.04.18. 14:15:45

@igi1: maradjunk annyiban, hogy poszter se piskóta! Lehet nem is a cigifüst zavarta, csak valahogy le akarta vezetni az agressziót, ami felgyűlt benne a munkahelyén! Vagy lehet az vót' a baj, hogy egyik bagós se szedte fel. Lehet, hogy nála ez az ismerkedés módja? Oda megy egy számára szimpatikus fazonhoz, és a szájában nyúlkál?

Aureliano Buendía 2015.04.18. 14:18:06

@Black Hole: egy biztos: a nemi élete erősen a nulla felé közelít.

_Neville 2015.04.18. 14:22:43

Az érintett hely egy kerthelyiség, ahol szabad dohányozni. Egyéb kérdés? :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.18. 14:26:03

@Black Hole: atmentel pszichologusba?
kepzeld en ferfi vayosk, senkit nem akarok felszedni,, de megorulnek ha zart helyen, de akar az utcan is valaki mellettem bagozna
/mondjuk esely nem sok van ra, itt is tilos minden zart helyen, es kocsival jarok, gyalog cask kirandulni, horgaszni/
hozzateszem en sem vennem ki senki szajabol
de egyszerubb megoldas, ahol nem lehet dohanyozni ott nem dohanyzunk
na erre nem kaptunk valaszt az updateben

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.18. 14:28:15

@_Neville: a tancter is?
a posztolo zartat ir,, az update semmit
amugy en azt is utalom, ha foleg fedett, teraszon bagoznak
de azzal nincs mit tenni

_Neville 2015.04.18. 14:31:59

@hagyma: De akkor hol bagózzanak, ha bent sehol nem lehet? :D Ezért mondtam én a nagy antidohányos törvénykezés idején, hogy értelmesebb lett volna dohányzószoba kijelölését engedélyezni - mint régen a munkahelyeken-, ahova az menne be, aki cigizni akar... A hely meg nem fogja kizavarni még a teraszról is a potenciális vevőket. Akit meg annyira zavar - ami kicsit vicces szabad téren, ahol a városi levegő károsabb, mint az elszálló cigifüst - menjen be. Be is rágnék, ha még ott se gyújthatnék rá! ;)

Lütyő felügyelő 2015.04.18. 14:41:27

@igi1: Láttam olyan pornót, ahol a nő cigizett szopás közben.

Pedig neki az a munkája.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.18. 14:45:03

@_Neville: ne bagozzanak...
nalunk amugy kifejezetten jo a levego
mondtam, a terasszal nincs mit kezdeni legfeljebb arrebb megyek, ulok, vagy elmegyek mashova
azokra a helyekre, ahol a jovo nemzedek eszi a bagot, mi mar nem jarunk
szoval velemenyem van de osszessegebn a dolog nem erint:)

Black Hole 2015.04.18. 14:45:24

@Aureliano Buendía: lehet azért vette ki a szájából, mert le akarta smacizni, csak nem jött össze, és ezért lett ilyen feldúlt a lelkivilága :-)

emzéperiksz 2015.04.18. 15:38:10

Suttyó a hely, a kommunikációs meg pláne. Nem az a baja, hogy bunkó vendégek tiltott helyen bagóznak, hanem hogy akit ez zavart, az összekeverte két szórakozóhelyük nevét :/

gabors 2015.04.18. 15:54:54

@Black Hole: ufo-khoz mindenki ert hiszen unidentified-ok amirol meg azt sem tudni hogy micsoda ahozz meg a szuzlanyok is ertenek .... csak nem mindig ernek ra mert anker-be jarnak cigit oltani ...

gabors 2015.04.18. 16:03:56

@hagyma: "a vezetek nevet nem irom le, mert nincs ekezetem/"

miert?? a geczi az ekezet nelkul sem geci (bar lehet hogy az) de csak nagypapi "upscaled" per eve...

amugy meg e bitek is megmaradtk az internet is elbirta sot ha megjelenik akkor a homarsem fott agyon ....

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.18. 16:20:21

@Aureliano Buendía: Ló kérdés! Hilda ápdételhetné a poszt ezzel is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.04.18. 16:59:00

@gabors: de kb ugy ejtik es meg a sertegetes arnyekat is igyekeztem elkerulni
mondjuk az update semmit nem valaszolt a posztra es belengetett egy esetleges pert elmeletben az Anker Klub rossz hirbe hozasa miatt
szoval ez nem volt valasz egy kommunikacios munkatarstol
de segitenek neki
Kedves Klau sajnalatosan osszekeverte a klub es kert nevet, de az irasbol kiderult ,az AnKERT-re gondolt, az ottani dohanyzasi rend a kovetkezo.............
orulok ha segithettem

Black Hole 2015.04.18. 17:20:21

@gabors: szerinted szűz? Lehet, hogy attól ingerült? :-)

Tiborfalvi Tibor 2015.04.18. 17:37:20

Az volt már, hogy Geci Kristóf?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.04.18. 17:52:46

ennyit rinyálni ezen, maóórgittt.
nyilvános helyen mindenütt kivétel nélkül be kell tiltani a dohányzást és kész. aki dohányozni akar az csinálja otthon a négy fal között.

killerkaller 2015.04.18. 18:24:54

A dohányzás karcsúsít:www.egeszsegert.hu/images/cikk_dohanyzas_6.jpg

A valóság, azaz tények a dohányzásról
1) Magyarország a világ harmadik legnagyobb cigarettafogyasztó nemzete.
2) Világviszonylatban hazánkban hal meg a legtöbb ember tüdőrákban: a listát a magyar férfiak vezetik, második helyen a magyar nők állnak.
3) A cigarettázás következtében minden második dohányos hal meg az átlagnál 10-14 évvel korábban.
4) Egy „füstölgő” embernek 23-szor nagyobb esélye van a tüdőrákra, és 15-ször nagyobb más rákfajták kialakulására.
5) Napi 20 szál cigaretta, 20 év alatt, 6 kg káros anyagot gyűjt az ember tüdejébe.
6) A light cigaretta veszélyesebb, mint a normál nikotintartalmú cigaretta.
7) A nikotin 3-4 év alatt erősebb függőséget tud okozni, mint a kokain vagy a heroin.
8) A dohányban lévő nikotin csökkenti az immunrendszer válaszát a daganatos sejtburjánzásra.
9) A rendszeres dohányzás érszűkületet, tüdőtágulatot és cukor betegséget okozhat.
10) A cigaretta roncsolja az agysejteket, ezért csökkentheti az intelligenciát.
11) A dohányzás a bőr ráncosodásához, a fogak besárgulásához, a fogínybetegségek és számos más szájbetegség kialakulásához vezethet.
12) A rendszeres cigarettázás a női és férfihormonok szintjének felborulását okozhatja, melynek hatására a zsír a has tájékán rakódik le.
13) A rendszeres dohányzás a férfiaknál impotenciával, fokozott kopaszodással és csökkent nemzőképességgel járhat. A károsodott ondósejt pedig átörökítheti a rákos megbetegedési hajlamot.
www.bumerangmagazin.hu/cikkek/a_nagy_szivas

Black Hole 2015.04.18. 18:37:19

@atörökkk: kipufogóba, nehogy füstöljön :-)

igi1 2015.04.18. 18:37:59

@Lütyő felügyelő: mondjuk az meg csak a pasinak lehet kellemetlen tehát az meginn rossz hasonlat

igi1 2015.04.18. 18:46:23

@Black Hole: nem lehet h a kristóf hülye mer ő keveri a sz@rt!?

most akkor a jutyük a kiindulópont az meg ankertbe vót

A poszter is jutyúkot ír de zárt helyet a klubot

sztem akkor meg ez a felállás

A jutyúkot is megrendezték nem legálisan az anker klubba mer esetleg az ankert kicsi volt hozzá

mer ez gyanús h most csak ez a gond h keveri!?

A bagózás meg smafu!?

Aki nem tudja elenegdni magát cigizés nélkül az dugjon otthon b@szod

te nem azért mész mulatni h bagófüstös legyen a ruhád nyeljed a cigifüstöt a dj meg akkor ennyi erővel égesse le a helyet

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.04.18. 18:49:05

@CID: Ez igaz, de szerinted melyik a több, amit az ilyen minimálbérre bejelentett bagósok befizetnek az állami nyugdíjkasszába... vagy majd 30-40évesen több tíz éven át kezelni a tüdőbeteg dohányosokat!? (10-20éven át folyamatos kórházi kezelés és gyógyszerek)
elmondom az egészségügyi kezelés jóval többe fáj, mint amit a munkaévei alatt befizetett az állami közösbe... hiába dobja fel a pacskert a nyugdíjkorhatár előtt... több mínuszba volt/lesz egészségügyi kiadásilag, mint amit pluszba berakott TB-re (nyugdíjra és egészségügy), sőt még ha a cigi-re rakott adókat is beleszámolom, akkor is mínuszos a mérleg!)

De OK, aki mérgezi magát.. mérgezze magát cigivel - alkohollal - droggal!
(leszarom ő élete, ő cseszi tönkre, nem vagyok senki apja, meg aki 18 elmúlt, annak a szülei se nagyon mondják meg mit csináljon! Ha magát tartja el, stb.)
DE engem, aki egészségesen szeretne élni, ne kényszerítsen rá!
(mert alkoholt meg drogot azért nem szívok be véletlenül... de a cigit igen, mert rám fújják és kénytelen vagyok egy légtérbe lenni a dohányossal... azért is kell - jók a nem dohányosok védelme! És ezt gondolja végig egy dohányos! Mert az én jogom az egészséghez többet ér, mint a te jogod a "szabad cigizéshez és bárhol rágyújthatok, nehogy már korlátozzák, ha mérgezem magam", ok azt ne - nem korlátozzák, de azt igen, hogy mást ne mérgezz meg ha nem is szándékosan... akaratlanul... passzív dohányosként szívjam a más füstjét! Ilyen egyszerű a képlet!

(a poszter meg hogy tahó és kiveszi más szájából a cigit és nem szép szóval megkéri pl. vagy szól az üzemeltetőnek - biztonságinak - videófelvétel - ÁNTSZ vagy bármi "értelmesebb megoldás" az őt jellemzi, de attól még egy komoly problémára hívta fel a figyelmet!)

És állítólag hiába nyitott a tánctér! Tudtommal szinte minden szórakozóhelyen tilos a dohányzás! Persze vannak kivételek - kijelölt dohányzóhelyek! De valaki elmegy szórakozni "füstmentes helyre" (ami persze úgysem az, de legalább nem mellette bagóznak), akkor azt tartsák - tartassák be! vagy akkor a hatósági feljelentést kockáztassa az üzemeltető, ha erre nem figyel! Vagy akkor zárassa be az ÁNTSZ vagy a felelős szerv... mint ahogy egy étterem esetén ha nem megfelelő a higiéniás körülmény az étel elkészítéséhez!

igi1 2015.04.18. 18:50:24

Ha a kristóf az anker meg az anker klub meg szaromtudja mi kommunikációs vezetője akkor a 3 hely az egy góré businesse vagyis nem mindegy melyiket szidod mer mind a kettő egy kaptafa!?

Ha az egyik jó nevű miért használja a nevét egy másik helyszín. Ez is arra jó ha keres a nav ne tudja, épp melyikbe van!?

Mer ha külön helyek lennének akkor a kommunikációs vezető is külön ember lenne

Árulkodó h ezzel van bajuk h keverik a kettőt, mikor a cigizésnek kene lenni a fő gondnak.

Mondjuk mind a két helyen igyekszünk ezek után betartatni a szabályokat v vmi!?

igi1 2015.04.18. 18:53:55

@JunkieeeBoy: már rég mindegy az ki mennyit fizet államkasszába tbre

atörökkk 2015.04.18. 19:03:02

@igi1: hogy tudsz ekkora ökör lenni?

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.04.18. 19:15:54

@igi1: Ez is jogos! De próbáljunk értelmesen gondolkodni, hogy amit oda fizetünk be, az arra is megy el amire mondják / befizettük... Még ha a valóságban a politikusaink "sunyiba ellopják" / saját - haveri zsebbe tolják...

igi1 2015.04.18. 19:17:46

@JunkieeeBoy: amit befizetünk a sok ingyenélő, életében egyszer sem dolgozó tb b@szni fizető egyre szaporodó cigányra megy el

10 éven belül az országban már csak cigányok lesznek, öt év múlva is 90%-uk az lesz.

Black Hole 2015.04.18. 19:26:54

@Józsi, a köcsög: a bagó azért jobb, mert ahhoz kicsit megszívja az orrát, és olyat csulázik, hogy a szomszéd kerületből átmennek megnézi! Ugyanez a vascsőtől nem fog menni! Ha meg már ennyit sem tud magából füst helyett kiadni, akkor jön a frusztráció!

atörökkk 2015.04.18. 19:40:56

@Black Hole: igazi macsó bálkirálynő vascsőt rágcsál, oszt azt köpi félig megrágva a lábod elé.

Black Hole 2015.04.18. 19:50:18

@igi1: az egész történetben egyedül Kristóf nem agyi totálkár! A többi vagy hülye, vagy bagós, vagy egyéb problémái vannak :-)

Black Hole 2015.04.18. 19:53:52

@atörökkk: hamár udvarolni akar, hozzon egy stampó törkölyt, meg egy nagyfröccsöt zöldszilvániból!

igi1 2015.04.18. 20:23:43

Tehát, ha a törökk elkezd pipázni mellettem, akkor jogosan nyomhatom le a pipát a torkán!?

Jó tudni. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.18. 20:34:30

@atörökkk: Erre máig keresi a választ a tudomány

atörökkk 2015.04.18. 21:01:43

@Black Hole: olyannal én nem, mert édesanyámnak megígértem, csak tisztességes nőkkel ismerkedek.

Black Hole 2015.04.18. 21:10:50

@atörökkk: akkor szerintem menj el a jutyub diszkóba, és keresd azt a női hölgyet, aki a csikket szedi a bagósok szájából! :-)

igi1 2015.04.18. 21:41:17

@atörökkk: inkább tisztességes pasikkal

igi1 2015.04.18. 21:43:28

@Aureliano Buendía: na meg a tapasztalat :)

Csakhogy a törökk is keveri a hülyeséget és az ökörséget az elvetemültséggel.

A fenti poszter esete erre a példa. Lehet valaki hülyének nézni, az meg lehet agresszív és elvetemült egyben.

Ha neki van férje, nekem is lehet.

igi1 2015.04.18. 22:03:25

Egyébként sose szoktam megérteni, MINEK CIGIZIK VALAKI:

1. a cigi büdös
2. a cigi nem finom, ízletes, nincs íze
2. a cigi más egészségét is károsíthatja a sajátunk mellett
3. a ruhád is büdös lesz tőle
4. az ágyban cigizés esetén felgyújthatod magad meg a házad
5. semmi értelme, mert egy idő után az idegességre sem jó
6. még a kávénak is van íze, ha teszel bele cukrot meg tejet, tejszínhabot

Hogy a cigizés mire jó, sose fogom megérteni.

5perc 2015.04.18. 22:06:28

Azt tudom tanácsolni neki, hogy soha, semmilyen körülmények közt - akkor sem, ha egyébként majdnem minden tekintetben igaza van - ne vegye ki senki szájából és tapossa el a cigit, mert egyszer véletlenül egy hasonlóan "öntudatos" emberrel akad össze, aki nem ismeri fel/el elsőre kedves Klau felsőbbrendűségét és szó szerint orrba fogja vágni emiatt. És bizony lesznek olyanok jócskán, akik a viselkedését látva nem tudnak őszintén kiállni mellette.
Viszont vannak terápiák csúnya és buta és gonosz embereknek, ez utóbbin próbálnak segíteni.

atörökkk 2015.04.18. 22:08:37

@Black Hole: meg kell kérdeznem édesanyámat, az ilyen nőjihölgy tisztességes e.

gabors 2015.04.18. 22:09:42

@Black Hole: nem tudom lehet hogy szuz manapsag barmi megtorenhet foleg ha nem dohanyzik es emelett/annak ellenere Anker(t)-be jar

amugy jo lenne tudni hogy vegul is ankert vagy nem es hogy Geczi Kristof relevansan irt ide vagy nem (az hogy ertelmeset nem mondott mert a tulaj felelos azert is amit (ha) berlok/szervezok csinaltak vagy nem csinaltak jol)

fillérbaszó vadász 2015.04.18. 22:10:50

@igi1: Én meg arra voltam figyelmes a Duna Pláza előtt, a metrólejáratnál, hogy a pofátlan, faszarcú csöves a kuka dohánycsikktartó részét kiborítja a földre és a nagyobb csikkeket kiválogatja a többit meg otthagyja a földön.

igi1 2015.04.18. 22:24:12

@5perc: nekem is ezt szokták folyton mondogatni, de eddig még nem akadtam emberemre (lekopogom)

viszont a poszter nem egyedül volt amikor meg merte ezt tenni, tehát valszeg kiválasztotta az áldozatát hogy melyik a legéletképtelenebb cigiző egyed

killerkaller 2015.04.18. 22:26:52

@igi1: Csak annak jó, aki a termesztéstől az eladásig benne van. De leginkább a jövedéki adót szedőnek, meg a csempésznek. Kíváncsi lennék, mennyire csapna oda a gazdaságnak, ha máról holnapra eltűnne ez a növény.

Black Hole 2015.04.18. 22:26:58

@igi1: cigizni jó, és punktum! 7-8 éve nem szívom, de még mindig eszembe jut néha, hogy jól esne egy szálat elszívni! A jó kv meg üresen jó, tej és cukor nélkül!

fillérbaszó vadász 2015.04.18. 22:38:44

@igi1: "dj nem a munkájára figyel a zenére koncentrál hanem a cigire"

Elárulnád hogy mi a faszért kell koncentrálni a cigire?

samcro 2015.04.18. 22:46:02

@igi1:
Szerintem többek között ezért dohányoznak (természetesen a nagyon hamar kialakuló függőségen kívül):

A nikotin örömérzetet okoz, és pörget is.
Menőnek tartják.
Nem tudnak mit csinálni a kezükkel, a rágyújtás viszont határozottságot sugall.
Sokan szeretik az ízét.
Unalom.
Butaság (nem tud mit csinálni, hát rágyújt).

Ja, amúgy a dohányos nem érzi a cigi bűzét, de legalább az ízeket/illatokat sem :)

fillérbaszó vadász 2015.04.18. 22:56:08

@5perc: "ne vegye ki senki szájából és tapossa el a cigit, mert egyszer véletlenül egy hasonlóan "öntudatos" emberrel akad össze, aki nem ismeri fel/el elsőre kedves Klau felsőbbrendűségét és szó szerint orrba fogja vágni emiatt."

Szerintem Klau is olyan embert szemelt ki a dohányosok közül akiből nem nézné ki hogy pofán vágja. Mondjuk egy 60 kilós, szemüveges, kötöttpulóveres informatikus. Olyan ez mint a tahó, verekedős, gyúrós paraszt, aki abba az emberbe köt bele aki ránézésre nem konkurencia neki a bunyóban. Gondolom Klau sem egy börtöntetkós more szájából szedte ki a cigit.

igi1 2015.04.18. 23:03:24

@Black Hole: mondom, ha lenne valami íze, akkor alárírnám

a kávé is keserű, van valami íze érted

fillérbaszó vadász 2015.04.18. 23:04:40

Egyébként meg az ügyben az Ankert az érintett, és a poszter egy olyan helyen vette ki a dohányos szájából a cigit ahol lehet dohányozni, az a poszterre nézve rohadtul kínos. Ha meg zárt helyen volt a dolog, akkor meg Klau egy fokkal nagyobb bunkó mint a cigis gyerek.

Black Hole 2015.04.18. 23:07:12

@igi1: a jó ciginek finom dohány íze van!
A jó kávé meg nem keserű, hanem kv ízű!

5perc 2015.04.18. 23:09:38

@fillérbaszó vadász:
"Szerintem Klau is olyan embert szemelt ki a dohányosok közül akiből nem nézné ki hogy pofán vágja. "
Magyarul győzött az "intelligencia".

fillérbaszó vadász 2015.04.18. 23:16:42

@5perc: Klaunak érdekes konfliktuskezelő megoldásai lehetnek, az biztos. Kíváncsi vagyok hogy az élet egyéb szituációjában, hogyan érvényesíti az érdekét.
A kiscsaj bizonyára azt gondolja magáról, hogy ő a világ közepe és a föld is körülötte forog. Csak az ilyen embertől tartson távol a sors.

atörökkk 2015.04.18. 23:28:44

@fillérbaszó vadász:
Klau rohadtul örüljön, hogy nem verték visszakézből úgy szájon, hogy a taknya összeforduljon az orra vérével.

5perc 2015.04.18. 23:30:34

@fillérbaszó vadász:
Egyszer már láttam a mozdulatot. Egy vézna kis rendőrtanuló srác dohányzott a vonaton az ajtónál a Szolnok-Budapest vonalon. Volt ott egy jól fejlett, középkorán túl járó úr, aki megtette. Valószínűleg utólag bánhatta a mozdulatot, mert a rendőrtanuló srác fizikai támadásként értékelte a viselkedését, rávert egyet és a következő állomáson lerakta a vonatról.

venszivar 2015.04.19. 06:23:48

@igi1: "látom" végérvényesen te lettél a barom II.

LÉPEM! jeget törni....

Manyecska 2015.04.19. 08:38:01

Én eccer a nyúl nyelvét vettem ki a szájàból majd de szerencsére nem adta.XD

Manyecska 2015.04.19. 08:39:33

Milyen érdekes kózmunkàk vannak. Ki hitte vóna.

Rosszindulatú Vászka 2015.04.19. 10:01:43

"átfogó cikk " no meg "új kommunikációs munkatárs"

Eszemfaszom megáll, a régi még ennél is rosszabb volt?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.04.19. 10:25:57

@atörökkk: Egyszer még sikeres manager lesz belőle.

@5perc: Tahók találkozása vol. 2.

igi1 2015.04.19. 12:45:26

@venszivar: oklevelet is kapok!? nehéz vót megszerezni ezt a megtisztelő címet

lássátok ezé van haszna a hqgymának

igi1 2015.04.19. 12:48:55

@Manyecska: cigit torkon lenyomó munkatàrs én alkalmaznám :)

KisIst79 2015.04.19. 13:34:34

"Az ember természetes állapota az, hogy nem dohányzik (ki látott már újszülöttet cigivel a szájában világra jönni?)"

Kedves Klau!

Láttál már újszülöttet ruhában világra jönni?
Na! Remélem ahhoz tartod magad!!!

KisIst

gabors 2015.04.19. 14:40:24

241 ????? koszonjuk anker(t) ja meg geczi kristof !!!!

a cigit pedig nagyon sajnalom (cigot nem!)

Csillag Márk 2015.04.19. 14:41:40

Ez a kommunikációs munkatárs igazi szarházi. Ahelyett, hogy a hely néven lovagolna, inkább kivizsgálnia, megoldania kellene a problémát

igi1 2015.04.19. 15:32:17

@KisIst79: mér vhogy csak lebarnult b@szod !?

CID 2015.04.19. 17:02:40

@Csillag Márk: Te szerecsecsomag, kommunikációs munkatárs.

igi1 2015.04.19. 19:42:58

@gabors: senkinek nem illik a nevével gúnyolódni

óvodás szokás

Manyecska 2015.04.19. 20:38:43

@igi1: asszongya a fiam a Retki v. hogy hijjàk a rotweilert akivel jatszottak akkora volt mit egy hàz

Manyecska 2015.04.19. 20:41:46

@igi1: de nyugodjak meg volt egy tizeves is az tàmadott ha megijedt..xd.mondom apad hun volt??? hàppersze hogy kàvézott a konyhâban. Kezdek aggodni.màr a kutyàkért.:-P..

igi1 2015.04.19. 22:52:02

@gabors: úgy bírlak téged meg a hagymát h nagyon xd

gabors 2015.04.20. 07:42:53

@igi1: ha az zavarna/erdekelne hogy ki bir es ki nem ....

NA az lenne nem is kicsit ovodas ...

Manyecska 2015.04.20. 08:07:03

@igi1: én a kutyát nem bírtam tegnap a dokinál megemeltem párszor a vizsgálóasztalig-sza bébi most nem lesz:(((((( :O Mondjak jót is? Lesz új poszt ma.:)

Manyecska 2015.04.20. 08:08:48

@igi1: pedig tegnap este még meg is fürdettem és egy boát is behelyeztem mellé a kádba.:) na ON mennyetek köcsögözni. Izé elsőzni:)

Manyecska 2015.04.20. 08:22:16

Klau occsón megúszta én egy hete laza ételmérgezésen estem túl x étterem hidegtáljától.3-5 liter folyadék volt javallott amikor már nem fetrengtem éjjel a görcsöktől. soha többet nem eszem ilyen szarokat. Inkább füstöljenek fel. Mellesleg én is majdnem kivertem egy csaj kezéből a cigit a járdán vaze annál jobb nincs is amikor a szél a pofádba nyomja a füst/parazsat. parasztya.

joska61 2015.04.20. 08:59:55

Kristóf munkahelye ezzel a levéllel szűnt meg - ha a tulajnak van egy csöppnyi esze.

venszivar 2015.04.20. 09:07:24

A p.csának vasárnap is rendel a dog mentő....legyen neki kivel kúrnia! talán nem a plázában rendel, hanem a külső váci úton.:)

Manyecska 2015.04.20. 09:45:55

Törlést kérek! :DD
mennyetek elsőzni köcsögök!!

Manyecska 2015.04.20. 09:47:07

@venszivar: belső-Óbuda és nő volt xddd kivételesen! Annyi állat van otthon IS hogy kell a sok kéz vasárnap vannak csak otthon nagytömegben a csimóták. Tudod, mint nálatok.xdd

Az antiochiai szent kézigránát 2015.04.20. 10:06:59

Az anker klubnak soha nem volt jo hire. Tularazott hely amelynek mas funkcioja nem is nagyon van, mint a kornyek nyugalmanak zavarasa. Mindehez raadasul egy olyan arrogans hozzaallas is tarsul, hogy amikor az a szarhazi tulaj lejott a tarsashazi kozgyulesre es eloadta a pofatlan szoveget, legszivesebben felrugtam volna. Mind a mai napig banom, hogy akkor es ott uriember voltam...

nem várt fordulat 2015.04.21. 20:04:45

A posztolonak igaza van, mindezt igen eros dohanyoskent mondom. De, azert azt is lehetne, hogy egy hely maga szbja meg, lehet e cigizni. Es, adokedvezmennyel tamogatni azt, aki nem engedi.

nOniCk 2015.04.22. 10:52:39

Kristóf szerint átfogó cikk... :D Nem lehet egy bonyolult ember. Zsák a foltját!
süti beállítások módosítása