Tékozló Homár

Indulás előtti kalandok a Kalandozásokkal

2015.07.09. 14:41 | Homár Hilda | komment

screenshot_2015-04-15_16_10_29_1.png

A Neoline Utazási iroda, ami Kalandozások néven is fut legutóbb áprilisban szerepelt a Homáron. Ezúttal nem buszos túra és nem Németország, hanem apartmanos nászút Görögbe a sztori, de  problémák itt is akadtak, pl. hogy nem volt hely a hotelben. 

Kedves Homár!

Az alábbi esetet szeretném megosztani veletek, bízva abban, hogy talán mások is elgondolkodnak a kuponos akciókkal kapcsolatosan - ami biztos, a Kalandozással soha de soha többet nem akarok találkozni.

A baráti társaságunkban házasságra adták a fejüket. Kiderült, hogy nem fognak nászútra menni, hát mi lehet a legszebb ajándék? Naná hogy szervezünk egy utat nekik! Jómagam kezdtem neki a szervezkedésnek, jó pár barátot bevonva a dologba, hisz talán ha közösen adjuk, még jobb (nem csak árban kedvezőbben oszlik meg az egy főre jutó rész, hanem mindenki „vehet egy szeletet a tortából”). 

Végül a sok-sok bedobott ajánlat közül a Napideal kuponos oldal akciójában a Kalandozas.hu ajánlata mellett döntöttünk. Az ajánlat szeptember eleji indulásra szólt Görögországba, busszal, önellátós apartmanba.

Május 30-án volt az esküvő, én május 20-án megvettem a kuponokat, amiket kb. 10 perc múlva már ki is fizettem - 59.980 Ft-ot. Mivel ilyen olcsó volt, úgy döntöttünk, hogy természetesen adunk mellé elég költőpénzt is. Fontos, hogy vásárlás előtt megnéztem a szabad helyeket, s még bőven volt miből válogatni. A pár megkapta a paksamétát, másnap (június 1.) próbált szállást foglalni az internetes felületen, de hiába, jelezték,, hogy már nincs szabad hely. Gondoltam sebaj, majd felhívom őket és egyeztetek. 

Felhívtam a Kalandozást, ahol sajnálattal közölték, hogy az interneten valóban betelt minden hely, és nem tudnak jelenleg szállást kínálni, mert 5 napig nem volt internetük és nem tudták sztornózni a vásárlásokat. Bocsánat, kit érdekel? Nem az én problémám.... ezt úgy szokták intézni, hogy adott időszakra annyi kupont bocsájtanak eladásra, ahány hely van! És akkor most mi lesz? Majd visszahívnak.

Nem hívtak.

Küldtem emailt, nem jött válasz. 

Felhívtam őket. A hölgy próbált meggyőzni, hogy tegyük át az utazást máskorra. Természetesen nem hagytam magam, a pár már kikérte a szabadságát, nem kellene őket ilyen kellemetlen helyzetbe hozni a munkáltatónál. De biztos? Biztos.(Arról persze nem esett szó, hogy ez előbbi-utóbbi utazás árkülönbözetét visszakapnánk-e). Aztán jött az igazán felháborító ajánlat: van máshol helyük, de csak plussz pénzért. És azt nekem kellene állni? Hát igen, de kedvezményt adnak rá és majd megírják pontosan az összeget. Na, itt már elég ideges voltam. 

Érdekes, most kb. 2 óra múlva jött az emailt (hozzátenném, hogy eddig volt, hogy 2-3 nap múlva SE jött válasz az emailjeimre, csak ha felhívtam őket). Elküldték a szállás nevét, illetve hogy plussz 10.000 Ft-ot kellene befizetnem.

Utánanéztem a szállásnak, de egy képet se találtam az apartmanról. Aggodalmamnak hangot adva írtam meg a válaszemailt, majd rákérdeztem, hogy nem láttam a kupon leírásában, hogy kötelezhetnek engem ennek az összegnek a befizetésére, vagy hogy vásárlás előtt egyeztessek a szabad helyekről. Megírtam, hogy ez szerintem nem egy korrekt eljárás, hisz én kifizettem azonnal az összeget, de nem azt kapom és nem annyiért, amiért elutaltam a pénzt. Úgy vélem, ezt az összeget nekik teljes mértékben állniuk kell!

Ezután kaptam egy ilyen emailt (természetesen csak másnap, délután fél 6-kor, annak ellenére, hogy kiemelten kértem, hogy még aznap du.1-ig írjanak vissza, mert megyek a párhoz és rá fognak kérdezni):

"Kedves Adrienn, A Napideal mindig be szokta írni a hirdetésekbe, hogy a vásárlás előtt egyeztessenek az irodával. Az ajánlat megjelenése után észrevettük, hogy ez most nincs beleírva, ezért megkértem a központot, hogy ezt mindenféleképpen pótolják. Azóta sem került bele. Az internet leállásáról természetesen Önök nem tehetnek, ugyanúgy, ahogyan mi sem. Mi is csak felhasználók vagyunk. A cégvezető egy nagyon jutányos kiegészítést ajánlott fel Önöknek. A szállás többletköltségének fennmaradó részét irodánk állja. A felajánlott stúdió az Litsiou nevű házban lenne.Üdvözlettel: XY"

Lehet, hogy én értettem félre, de ez teljesen olyan, mintha átvállalnák a költséget. Hurrá! Írtam is egyből vissza boldogan, megköszönve hogy belátták, hibát vétettek, és vegyék fel az ifjú feleséggel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Örömöm fél napig tartott, amikoris kaptam az emailt, hogy ők nem így értették, hanem hogy a 10.000 Ft-ot ettől még ki kell fizetnem, és az ezen felüli összeget állják ők. Tessék?? Billentyűzetet csapkodva írtam vissza, hogy ez most komoly? Akkor remélem ez a szállás valamivel többet tud, ha drágább jóval, mint a másik ugyanerre az időszakra (minimum reggeli ).Válaszuk: 

„Miután a rendelkezésünkre álló lakások már megteltek, ha külön kérünk még azokon felül, azokat mindig drágább áron adják. Vagyis egy stúdiót bérelni nekünk annyiba kerül, mint amennyiért Ön megvette autóbusszal együtt az egész nyaralást. Vagyis tulajdonképpen az utasokat az autóbuszon ingyen utaztatjuk. Ez az a többletköltség, amit irodánk átvállal.”

Ho-hoooo itt van egy kis probléma. Ha +10.000-t be kell fizetnem az nálam nem egyenlő az ingyennel... (itt mielőtt valaki szólna, nem a 10.000 Ft-ról van szó, hanem az elvről!!!!!!!). De már annyi telefonálgatás és email után (párhuzamosan ment a dolog, de MINDIG én hívtam őket, és volt hogy az ügyintézőt többször nem értem el...) gondoltam egyszerűen feladom. Nem akartam tönkre tenni más utazását, így kértem, hogy még egyszer írják meg az apartman nevét (mert semmi információt nem találtam róla), illetve a számlaszámot, ahova utalhatok....

„Ez így nem egészen igaz.. hiszen ha az Önök költsége jelen esetben 60.000 Ft (csak a szállás ugye), és még Önök állják ezen felül az autóbuszt, akkor mégsem utaznak a barátaim "ingyen" a buszon, ha mégis ki kell fizetnem +10.000 Ft-ot rá..

Na mindegy, hagyjuk az egészet. Én nem látok teljesen bele az emögötti "bizniszbe", de már nem is érdekel. Felfoghatatlan nekem, hogy egy utazási iroda hogy nem képes vállalni a felelősséget 100%-ig, ha valamit elrontottak (saját, vagy kívülálló hibájából-e - teljesen mindegy, nem én okoztam a problémát).. Gondolom ha viszont én nem utaltam volna el a pénzt 3 napon belül, akkor már rég napi szinten történt volna a hívogatás, emailezgetés...

Úgyhogy arra kérem, hogy írják meg a számlaszámot, ahova elutalhatom a 10.000 Ft-ot, illetve valami azonosítót, ami alapján tudni fogják, hogy ez az utalás a mostani ügyünkkel kapcsolatosan beérkezett összeg.

A továbbiakban maradjunk annyiban, hogy nekem csak egy visszaigazolást küldjenek a beérkezett összegről, illetve hogy ez a ház valóban a "Listriou" néven létezik-e (mivel nem találtam erről a házról semmilyen információt).

Vegyék fel a kapcsolatot a fentebb említett hölggyel, és tájékoztassák őt MINDEN fontos tudnivalóról, akár emailben, akár telefonon... Én tőle rendszeresen fogok kérni információt, hogy miképp halad a foglalás, egyeztetés, így tudni fogom, ha ez valamelyik fél oldaláról megakadt.

Annyit azért szeretnék tudatni, hogy az esetet megírom a Tékozló Homár blognak - olvassák el ha megjelenik a levelem, valótlant nem fogok leírni és természetesen lehetőségük lesz reagálni a dologra, ha szeretnének. Üdv. Adrienn"

A következő emailjük csak az apartmanról s arról készült képeket tartalmazta. Ennyi elég volt, végleg.

Válaszlevelemben megírtam, hogy mostantól hagyjuk egymást békén, kérem vissza a pénzem, mert úgy látom még egy emailre sem képesek válaszolni, el sem olvassák, hisz a számlaszám „véletlenül” lemaradt. Sajnálkozás, blablabla, Napideal-nek megírtam az esetet, és lám, egy nap múlva megkaptam a pénzt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Napideal.hu-nak. 

Szerencsére időközben már elkezdtem egyeztetni egy másik utazási irodával, igaz, így most 20-25.000-rel többért, de sokkal megbízhatóbb utazási irodával fognak utazni a barátaim.

Természetesen a Fogyasztóvédelem is meg fogja kapni a levelet, illetve kártérítést is fogok kérni, mert a majd 3 hetes huzavona miatt drágábban tudtam csak szállást foglalni – nem beszélve a rengeteg kellemetlenségért, ill. ugyebár a telefonálgatások ára.....

Úgyhogy SOHA-de-SOHA többé Kalandozás!!!!

Természetesen a teljes levelezést is tudom csatolni, amennyiben szükséges és valaki kételkedik.

Üdv. Adri

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2015.07.09. 14:45:12

Erről operát is írtak, Bűvös vadász címmel!

CID 2015.07.09. 14:53:46

Te @Manyecska:, hová tűnt @atpijkamo ? Kihajtottad belőle a lelket ? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.07.09. 14:53:48

Kupon Krisztát várjuk soxeretettel!44

ptspts 2015.07.09. 14:53:57

Köszönjük a posztot, a leírtak alapján mindenki eldöntheti, akar-e a Neoline-nak vagy a Kalandozásokkal utazni.

Rejtélyes 2015.07.09. 14:57:55

Kalandot kerestél, megkaptad. :)

Manyecska 2015.07.09. 14:58:47

@CID: tennap láttam lejjebb pár poszttal.gondolom nyaral..?

cmx85s 2015.07.09. 15:03:05

Hát, a poszttoló nem vadász, csak nem elég körültekintő.
MIELŐTT megveszünk egy szálláskupont, egyeztetünk a szolgáltatóval, van-e hely az adott időpontban. Ha van, akkor RÖGTÖN megvesszük a kupont, a kóddal a kis kacsóban ismét hívjuk a szolgáltatót és reménykedünk, h az eltelt 10 perc, negyedórában nem teltek be a helyek az általunk választott időpontban. Van, ahol azt is megteszik, h az első hívás pillanatában befoglalják a szobát, és a kód beérkezésekor véglegesítik.
De azt, hogy egy kupont megveszek, oda van írva, h korlátozottan állnak rendelkezésre helyek, két hét múlva odaadom a megajándékozottnak, h foglald le magadnak, ő még egy hét múlva (OK, költői túlzás, de a lényeget érzékelteti), kiveszi a szabiját és UTÁNA próbál foglalni - hát, ne tessék csodálkozni, hogy nincs már hely az áhított időpontra. Gondolom, lett volna hely két héttel későbbre, de a már kikért szabin van, ahol nehéz változtatni.

Komojtalan 2015.07.09. 15:04:31

Mi? 3 heti szopás után rájött a poszter, hogy ha reális árat fizet akkor jó kiszolgálást kap? Ezt a meglepetést. Meg kellene már tanulni, hogy a nagyon olcsó egyenlő rossz. Persze ebből nem következik, hogy a drága jó, de több esély van rá. Kupont meg csak a temetésünkre veszünk, hátha elmarad akkor :-).

cmx85s 2015.07.09. 15:05:28

Egyébként én már utaztam velük, a fent leírt módszerrel foglalva.
Helyünk is volt, a program is jó volt.
Tessék már tudomásul venni, hogy kuponnal a MEGMARADT helyeket értékesítik. Nem jótékonyságból adják pár ezer forinttal olcsóbban, hanem azért, mert ez még mindig kisebb veszteség, mintha üres marad a szoba.
Uff.

sarostehen 2015.07.09. 15:21:29

Wáááhááááháááá...

Megnézem ezt a weboldalt, és sírva röhögök..

www.kalandozastravel.hu/

Valaki komolyan tud venni egy utazási irodát egy ilyen weboldallal 2015-ben?? :)))

Hát gratulálok Adri.. ezért "tiszteletbeli vadász" címet kapsz..

FDToth 2015.07.09. 15:31:30

Naneee... Kepes vki kiponos utata adni az ifju parnak? Ez szeenyteljes es megalazo. Koztudott h a kuponosokat 'megkulonboztetik' es rohadt ego!

Thule 2015.07.09. 15:36:18

Annyi azért általnosságban talán elmondható, hogy nászutasoknak ajándékba nem veszünk kuponos oldalról semmit :) Mert túl nagy a pofáraesés, csalódás esélye és szerencsétlenek meg jól megszívják vele, amikor másodrangúnak kezelik őket a teljes árat fizetettekkel szemben. Nyilván a pénz beszél ez világos... ezzel szemben áll viszont a nászút fontossága és hogy ott probléma ne történjen, kellemetlen élmény.

__tom_ 2015.07.09. 15:53:09

no, akkor csak jóra fordult, +10e helyett sikerült +20-25-ért a deal.

gabors 2015.07.09. 16:02:35

megint kupon .... nem lehetne-e egyszer vegbelkup-onrol irni...

semmi nincs ingyen meg olcson ezt meg kellene mar tanulni ...

de sebaj hajra kupon !!!!

ennyi energiaval akar direktbe el lehetett volna intezni a kinti ceggel mindent es valoszinu arban sem lett volna nagy kulonbseg ...

amugy az ifju par tudhatott valamit ezert nem is akartak naszutra menni ... minek kezdjek a hazassagot bosszusaggal.

Manyecska 2015.07.09. 16:06:27

@sarostehen: hát oszt van aki egyéjszakást keres kurva helyett hogy ne kelljen fizetnie mi ezzel a baj?
:D

Louloudaki 2015.07.09. 16:10:35

@sarostehen: a weblapot gyártó cég honlapját is érdemes felkeresni: teleweb.hu/tw/twh?szolgal komolyan gimis koromban én ennél igényesebb cuccot barkácsoltam össze dreamweawerrel is... azt most 2015 van

venszivar 2015.07.09. 16:28:19

Kuponozás!? B+! szarrágó! KUPAKOLÁS! az igen! de kuponozás...

Baluci 2015.07.09. 16:37:55

Nekem semmi bajom a kuponokkal... de ez a 30 órás buszozós "álomnyaralás" irtó gagyi... Jézusom, ezek még vannak?... És már mindegyik betelt?...
Én, ha nyaralni támad kedvem repülős, all inclusice utat választok... ha nincs rá pénzem akkor sehova!...
De hogy pénzért még szivassam is magam???... Őrület!

Peetee 2015.07.09. 16:43:14

Nászajándékba kuponos lóf@lloszt adni mosolyogva? Nagy az isten állatkertje...
Az a sügér, aki elhiszi, hogy van realitása 2mber 60e Ft-ból biztonságosan lejuttatni Görögországba, tengerpartra, tengerre néző apartmanba 1 hétre, aztán vissza. Aztán megy a csodálkozás, hogy óóóóóóóóóó, engem palira vettek, óójajajajjjj!

vizsla_barat 2015.07.09. 16:52:23

bubba! amelyik weboldalon nem frissul a tartalom,azt hagyd ott. Meg husveti utakra van hely! 2015! Szerinted ez egy megbizhato ceg?

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2015.07.09. 18:04:20

Ha az embernek ilyen barátai vannak, akiktől 30 óra buszon nyomorgást meg kuponos faszakodást kap nászajándékba, akkor tényleg nincsen szüksége elleneségekre.Én szó nélkül visszaadtam volna neked, hogy szopasd saját magad, ne engem.

Amugy hogy a picsába lehet ilyen weboldalakra bukkanni?

igi1 2015.07.09. 18:33:34

Görögország 11 nap teljes áron 90 ezer forint félpanzióval 2 személyre

Ez SOK KUPONOS AKCIÓKÉNT IS!

Ja és nem Paraliába.

igi1 2015.07.09. 18:39:30

Ezé nem megyek a magyarokkal magyar utazási irodával nyaralni

Ez ÀTB@ SZÁS VOLT A JAVÁBÓL POSZTER!

Ilyenkor szó nélkül visszakérni a zsét de sajnos ez nem a poszter hibája volt

Itt nem az olcsóság a lényeg hanem h ez átb@szásra épült fel eleve! A cég a kuponos oldallal.

Ha nincs pénzed nyaralni ne menjèl, de nyaraláskor nem kuponozunk arra max. A welness jó.

DE FIZESD BE AZT A NYAMVADT 10 000-et ilyenkor

Ezért csak k@cs@g spúr agy poszter.

Más kérdés h az irodát messzire kell elkerülni mint a pestist!

igi1 2015.07.09. 18:45:37

@Firestarter.18: repcsizni nem mindenki szeret nem vihetsz cuccost drága plusz öregebbek nem szeretik

Kocsival mehetsz de fárasztó a vezetes

A busz rohadt kényelmes ülöhelyet választhatsz plusz nem kell neked vezetni három óránként kötelező pihenő nagyon szeretik a népek

Itt egyből visszakértem volna a pénzt mikor tanulják már meg

Amint más szót kiejtik rögtön lapát

Ez a cég egy kamuzógép kerülendò nagy ívbe

A nyaraláskor meg nincs spórolás a biztosra kell menni

venszivar 2015.07.09. 18:57:19

-kuponok
-árú bemutatok
-spár, lecsó, osan, dm, pontgyűjtők
- SZARRÁGÓK!

több nem jut eszembe, mivel egyikkel sem élek! Kerülöm ezeket, mint a replásokat...

igi1 2015.07.09. 19:21:27

@venszivar: sőt temeghalni sem fogsz mert a halál is messzire elkerül minimum 90 éves korig! :)

Így könnyű ha mindegyik családtagod ad egy 100-ast már gazdag leszel

atörökkk 2015.07.09. 19:27:31

Akinek ilyen barátai vannak, ellenség már nem is kell.

Black Hole 2015.07.09. 21:41:10

Kuponos kotont is vettek vajon ezek a kuponos barátok?

Aureliano Buendía 2015.07.09. 22:33:33

kuponnal nászútra?

Hááááát... biztos olcsó volt.

Aureliano Buendía 2015.07.09. 22:44:36

@atörökkk: bennem is kb. ez fogalmazódott meg. És az is, hogy az ifjú pár valahol Belgrád környékén buszozva fogja megbánni, hogy meghívta az esküvőjére a posztolót.

Baszki, kupont nászajándékba? Igazán kimakszolta a fillérbaszást. Ennél még a 7 db szamovár is jobb ajándék lett volna.

igi1 2015.07.09. 23:46:19

@Aureliano Buendía: most azt a 25000 ftot elzabálhatták volna :)

Matteo79 2015.07.10. 00:05:48

Kàrtèrítès? Viccelsz ugye? Adri nulla közeli a realitàs èrzèked ès a tolerancia szinted. Tipikus ènvagyokakibaszottvàsàrlò.

Disznó Úr 2015.07.10. 00:06:31

Ez a poszt valójában egy házasság-ellenes kiáltvány. Több síkon is. Engem meggyőzött.

Manyecska 2015.07.10. 00:08:53

mink frizbiztunk most a szelben asse szazas

igi1 2015.07.10. 00:17:21

@Manyecska: ha eltaláltál volna véletlen lenne nyúlbecsinált belőled mostanra :)

Mondom mindent kihallgattam amit beszéltek 2 órán át :)

Na meg mindenki fejét megjegyeztem :)

igi1 2015.07.10. 00:19:17

Majd eccer talizunk a strandon :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.10. 03:14:32

na, azert itt egy barati tarsasagrol van szo, nem kozeli rokonoktol, valoszinu az ifju par ennelkul el sem tudott volna menni
nem mindenki milliardos, mint a megmondoemberek a homaron
nem a poszt temaja, ki hova es mivel utazna naszutra
/meg azt vartam, ki az a hulye aki utazasi irodaval utazik a XXI-ik szadban, mikor sajat szervezesben, interneten, repulovel persze/

Manyecska 2015.07.10. 05:33:33

@igi1: ja kovetnek.tudjuk.mink a zolellkezo par voltunk tudod akit a fiu felemelt a lany meg atkarolja a derekat.a labaval..xd ki is szakadt a cicccanadragom..a hatnyolcados.ikszde viszont megin m lefenykepeztek

Manyecska 2015.07.10. 06:02:27

@igi1: frizbizni sörrel a kezben kizarolag ofkorz. nem tudod a jelszomat videot akarok xerkeszteni vannak jo otletei...amolyan lonely tunes..xd a vegen elcsapnâ a 15os busz...hiteles lenne sid vicious utan szabadon..xdd

kozkozkoz 2015.07.10. 07:58:49

Esküvőre ajándéknak gépkocsinyeremény-betétkönyvet és sorsjegyeket adtam. Előbbit nèvértéken vissza tudjàk vàltani ha a pénz kell.

Scipovicsné 2015.07.10. 08:38:15

195cm-es magassággal tényleg marha kényelmes a busz. Belgrád magasságágban már azt is bevallanám, hogy én öltem meg Kennedy-t.
A repülő sem kényelmesebb, csak sokkal gyorsabb...

Manyecska 2015.07.10. 09:05:58

Nekem ugyanott volt az esküvőm meg a nászutam mint a pasimnak, egy év csúszással...épp most montírozunk össze képet mera esküvői fotók is ugyanott készültek, valami hasonló ajcsit tudok elképzelni. :D Mennyi most az esküvő illetékje ki tudja? Még mindig 15.000?:P

joska61 2015.07.10. 09:09:42

" május 20-án megvettem a kuponokat" Nincs több kérdésem. Esetleg annyi, hogy mi a szart várnak vajon az emberek egy 60.000 Ft-os görög úttól?

Manyecska 2015.07.10. 09:17:08

@joska61: mink kapunk az iskolakezdési utalvány mellé kupont is most ír az Erzsébet...monnyuk már egy hónapja megrendeltem őket, felét már elköltöttem sebaj:D

igi1 2015.07.10. 15:12:52

@kozkozkoz: te is egy szemétláda vagy

Nem mondom el miért

igi1 2015.07.10. 15:14:49

@kozkozkoz: ezt inkább szégyellném s lesülne a hőr a képemről

Neked se lennék a rokonod baratod

Szégyelld magad inkább semmit se adtál volna

Sorsjegy még elmegy de az is kib@szás

igi1 2015.07.10. 15:17:45

@joska61: meglepődnel csak nálunk dragábbak 1/3-nál az utak

Megyek inkább a lengyelekkel nyaralni mint 1 magyar utazási irodával

Mondom h ez kuponnal is sok!

Lengyelek ennyiért utaznak félpanzióval teljes áron nem kuponnal a 90 ezerért már jobb ellátás jár pl. Vip busz

Taxomükke (UK) 2015.07.10. 17:54:00

"...10 perc múlva már ki is fizettem - 59.980 Ft-ot. Mivel ilyen olcsó volt, úgy döntöttünk, hogy természetesen adunk mellé elég költőpénzt is."
Nem értem a problémát. Túl olcsónak találtad, a sors kegyelméből drágább lett 10 ezer forinttal - hát örülj neki, és ne adj költőpénzt.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2015.07.10. 18:19:32

@igi1: Mi az a nyaralás, amihez nem elég 20 kiló ruha? Nyáron?
A buszon meg egy hely se kényelmes 20 óra után. Egyszer mentem Velencébe busszal, 18 óra volt, többet ha fizetnének érte, akkor se.

Escaped 2015.07.11. 22:15:42

@Manyecska: Idén borzalmas feldolgozásban láttam! :-(

@Komojtalan: A temetésemre Orangewayst vesünk igénybe. A gyásznéppel együtt.

@FDToth:
Legalabb nem arubemutatos ,,kellemes hetvege, finom rantotthus, erdekes eloadas az edeszseg temakorebol, udvarias szemelyzet" kikapcsolodast adtak ajandekba a Zifju parnak.

@__tom_: Lett volna abból a +10-ből +20 is, mire odaérnek a neten láthatatlan nem is apartmanba, csupán studioba, ami esetleg,urambocsá' nem is pont olyan lenne, mint a fotón.

@Baluci: Buszos nászút= free porn a többieknek.

@igi1: 30 órán át buszozni?! Ja fillérekért az Azúrpartra. Denem Mászajándékba adogatni valami szerencsétlen mátkapárnak!

@Matteo79: Mit kéne tolerálnia?

melaena 2015.07.13. 07:00:44

Az iroda nagyon gaz,de az ember is.
A stilusa olyan idegesito,hogy vegig sem olvastam.
Raadasul az valahogy kimaradt a sztoribol,hogy a masodik felajanlott utazas,amire 10k-t kellett volna rapattintani,mennyivel kerult tobbe?
Mert ha mondjuk egy 30k+ plusszos utazast kap 10k+-ert ,akkor jo nagy balfasz,hogy nem el a lehetoseggel.

joska61 2015.07.13. 09:52:35

@Manyecska: Kapni más szívás, mint venni.
@igi1: Sokan meg saját szervezésben járnak, mert úgy sem feltétlenül drágább.

McZozo 2015.08.04. 11:32:56

@melaena: te is fordítva ülsz a lovon. Tök mindegy mennyivel drágább. AJANLATI KÖTÖTTSÉGRŐL nem hallottál? Ha valamit vállalt a cég akkor az van max ha nem tud teljesíteni visszafizeti a pénzt és egyes esetekben esetleg kártérítést is.
süti beállítások módosítása