Tékozló Homár

Az igazi bűnbak a nyüves saláta, amelyik kihűti a májat

2015.08.25. 14:13 | Homár Hilda | komment

screenshot_2015-08-25_14_10_17.png

Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni.

Kedves Homárosok!

Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a félpanziós vacsorát az étterem segítségével oldják meg, így előre le is foglaltam 4 napi vacsorát. Sajnos aznapra nem tudták megoldani a félpanziót, de így is kétszer ettünk náluk. Íme a sztori:

Délután italokkal, pizzával (mivel este még vissza szándékoztunk menni, ketten-ketten elfeleztünk egy-egy pizzát) otthagytunk vagy 15 ezer forintot, itt még teljesen rendben volt a kiszolgálás. 

Este visszamentünk, ahol a pincér egyből azzal fogadott: "Pizza nincs!" (ez különösen érdekes annak fényében, hogy egy étterem és pizzériáról van szó, illetve kb. egy óra múlva valóban hallottam, hogy elfogyott a pizza éppen). Később leejtettem a villámat, ezért megkértem az egyik felszolgáló hölgyet, hogy cserélje ki, ami csak pofavágások kíséretében sikerült (ha egyáltalán kicserélte). 

Kértünk két adag grillezett libamájat (egy kis és egy normál adagot). A libamáj teljesen hideg volt, ezt jeleztük az előbbi hölgy felé. A következő reakciókat kaptuk:

- "Előételként vagy főételként rendelték? Ha előételként, be kellett várnia a főételt, és ezért hűlt ki."  (Jeleztük, hogy főételként, de ha előétel lett volna, akkor is meg szokták kérdezni, hogy együtt hozzák-e ki az összes rendelt ételt...)
- "Salátakörettel hoztuk, ezért a saláta kihűtötte a májat." 
- "Nem én tehetek róla, nem én vettem fel a rendelést."
- Valamint a legjobb, amit életemben hallottam: "Grillezett, a grill pedig hideg!"

Ezek után -  bár most már úgy gondolom, fel kellett volna állnunk- tettünk még egy kísérletet a probléma orvoslására, és megérdeklődtük, nem tudnák-e megmelegíteni. A válasz pedig: " Most mit csináljak vele? Tegyem be a mikróba?" Ebben megegyeztünk.

Amikor visszakaptuk az ételeket, látszott, hogy a két adagot összeöntötték, a kis adagban sokkal több lett a máj, de legalább nem volt hideg. Innentől kezdve a hölgy folyamatosan pofákat vágott és láthatólag panaszkodott ránk a főpincérnek és a kollégáinak, pedig nem hiszem, hogy nekünk kellett volna kényelmetlenül éreznünk magunkat. 

Kicsit később odajött hozzánk az a pincér, aki délelőtt is kiszolgált minket, és érdeklődött, hogy mi volt a probléma. Elmondtuk, majd annyit szólt: "Aha"- és továbbment! 

Az összes étel egyébként íztelen volt, még a csirkehús is. Fizetéskor egy harmadik pincér jött hozzánk, és kihozta "véletlenül" a mi 5 fős asztalunknak a mellettünk lévő kb. 20 fős asztal számláját - de legalább elnézést kért, ami egyedül az ő szájából hangzott el az este. Távozásunkkor pedig a főpincér odajött, és bármiféle bocsánatkérés helyett csak ennyi érdekelte: "Ugye jönnek holnap is?" 

Slusszpoén, hogy édesapámnak másnap iszonyatos hasmenése volt...

Ami a legszomorúbb, hogy az azonnali bocsánatkérés és mikrózás helyett még nekünk kellett erősködni, hogy orvosoljuk a problémát.  Ami pedig az étterem részéről érthetetlen, az a flegma és minősíthetetlen stílus. Aznap másodszor költöttünk náluk pár órán belül, összesen vagy 30 ezer forintot, és ha nem így járnak el, további 4 napon keresztül vacsoráztunk volna náluk. Úgy látszik, itt már nincs szükség a bevételre. 

Köszönöm, ha kiteszitek.

Üdv:

Szilvi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 16:42:10

@gabors: napkozben nyaron pizzahoz curvoiser.....

amugy etlap alapjan egyaltalan nem tunik pizzazo helynek
ahol ilyen hosszu az etlap, ott tuti nem ennek semmit
mondjuk pizzat nem is talaltam az etlapon

kakukk11 2015.08.25. 16:42:27

@penzor: Nem mondta mi volt a programja, de nekem ahhoz sok közöm nincs. Engem úgy tanítottak, hogy ha köszönnek nekem, akkor visszaköszönök, minimum. Aztán lehet mondani a mondókát. De aki vendéglátós, az ezen túlmenően minimum nem a saját problémáját kezdi ecsetelni, hanem esetleg hellyel kínál, ha meg profi is, akkor esetleg egy pohár vízzel. Ezek a dolgok semmibe nem kerülnek. Csak azt nem értem, hogy élnek meg az ilyen helyek hosszútávon. I love Balaton.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 16:43:51

@gabors: a te kozeledben
nem mindenki a NY-ki kinai-mexikoi negyedben el

cmx85s 2015.08.25. 16:57:08

@penzor: Szerintem Te nem fordulsz meg túl gyakran étteremben.
Nem reprezentatív, hirtelen felmérésem eredménye (tudod, gugli régi haverunk):
Étterem 1.
Libamáj roston sütve, grillezett almával, burgonyapürével 4200
Pizza 950 - 1990
Étterem 2.
Libamáj roston burgonyapürével, lyoni hagymával 3000
Pizza 1100 - 1400
És akkor az igazság jegyében Borcsa árai
Grillen sült libamáj salátaágyon bacon szalonnás tökmagolajos, balzsamecetes dresszinggel nagy adag 2190
Grillen sült libamáj salátaágyon bacon szalonnás tökmagolajos, balzsamecetes dresszinggel kis adag 1490
Pizza (nagy) 1390-1790
Szóval, egy kis és egy nagy libamáj 3700 Ft, és nem tudjuk, a másik 3 kuncsaft mit evett. Lehet, h csak nézték, az első kettő hogyan eszik?
A két pizza, amit végül öten ettek meg max. 3600 Ft.
Feltételezem, nem ittak annyival többet délután, mint este, hogy mindkét alkalommal 15 ezer lett a számla.

Abban viszont mindentől függetlenül igaza van a poszternek, hogy bátran megkérdezhették volna, hogy az előételt a főétellel együtt kérik-e, vagy előbb hpzzák ki. Nem a konyhában ledobva kell megvárni, amíg elkészülnek a főételek és kihűl az előétel.
De mint arra valaki már rámutatott: a szakma krémje már rég Németországban, Ausztriában van, négyszeres bérért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:05:50

@cmx85s: ezen nincs mit kerdezni
miert hoznak ki az eloetelt a foetellel?
akkor a foetel hul ki
az eloetel attol eloetel, hogy amig keszul a foeteled addig megeszed
/angolszasz vilagban az eloetel utan meg jon a salata is/
mondjuk az a ketto lehet egyutt is a salata nem baj ha kihul

penzor 2015.08.25. 17:05:52

@cmx85s: oké, megadom magam, főleg, mert egyetértek a végével. Nem az ár sok, hanem a kereset kevés, nem az ár sok, hanem a körítés (attitűd+kiszolgálás/minőség) a fos. Itthon. Éljen.

penzor 2015.08.25. 17:10:59

@kakukk11: profit itthon ne nagyon keress. Más nemzetek fiai sem mind szétművelt jellemek, de na.
@hagyma: nem táv-, hanem tisztánlátó. Különben meg csak ismerlek, már amennyire innen ismerni lehet; mindig eggyel nagyobb kasztniba akarsz tartozni, ami valahol tulajdonképpen dícséretes is és én személy szerint ezért haragudni sem tudok rád. Mások már más tészta. Nem szégyen az, ha kamionos megállók kockásabroszain nevelkedtünk, de fedezzünk fel más világokat is!
@Döglött Nyúl: nem igazán értem a kérdést, s azt sem tudom ki vagy, de valószínűsítem, hogy Manyecska. Ha oboázásról van szó, persze, itthon vagyok. Vagymi. Bár annyira nem, de ez itt egy online fórum, úgyis azt írok, mit akarock. Mondjuk ezt nem használom ki. Meg így érted. Mert, beugrasz egy tortával vagy mi? Oroszkrém jó lesz. Csakkérdem.

Manyecska 2015.08.25. 17:22:31

@penzor: :DDD nem értem, csak gondoltam megkérdem!:D...fagottra!:D monnyuk én is itthon vagyok épp hajat fogok mosni a Vagymi azt jelenti hogy nő vagy..? :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:23:04

@penzor: ebbol is latszik, hogy nem ismersz
de nem magyarazkodom
vagyis kicsit
mi egy nagyon atlagos dolgozo hazaspar vagyunk
eszunk mi mekiben is steakhouseban is, neha job helyeken is
nem szeretjuk a pizzat:)
ma fasirtott sutok krumplival es fozok lencsefozeleket
10 dolcsibol kijon az egesz es a pincer sem vag pofakat, bar mint mondtam itt meg ilyet 15 eves palyafutasom alatt nem tapasztaltam
meg ilyen hangnemet sem
otthon ketsegkivul lazabb a vendeglatas a nem felsokategorias helyeken mint itt

Manyecska 2015.08.25. 17:25:29

@hagyma: te szerinted hogy lehet oroszkrémtortával oboázni vagymi, fejlettebb országokban sem szoktak.hátnem hátde. :P OFF

Manyecska 2015.08.25. 17:26:30

@penzor: ananászos túrótorta.csak mert akciós volt az ananász:P:D utálja a gyümölcsöket de a karaj szarul néz ki zseléfixban. Najó csak mondom, releváns:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:28:08

@penzor: ja amugy mi a tokom az a kasztni?:)
en is tisztanlato leszek jovo heten jon a szemuvegem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:30:02

@Manyecska: hat nehez, fogos kerdes
nem szoktam oboazni, de kicsit tudok gitarozni
nagy tortas sem vagyok, de ha mar kell akkor inkabb az Esterhazy, mint az oroszkrem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:32:29

a majat meg a sutobe kellett volna visszatenni, nem mikrozni
de mondjuk ha nem volt melle foetel rendeles, akkor nem tudom, miert vartak meg meg kihul?
ha let volna akkor sem kell megvarni
ha kesz kesz
zavar lehet ott a konyhaban

Manyecska 2015.08.25. 17:33:31

@penzor: ja, tisztázzuk engem 2009 óta -amióta kib.sztak egy naaagy fórumról-követtek ellenlábasaim ide /+iwiw/ tuti mer ezen a fórumon röhögtünk:D...eccerűbb mindenkit szivatni, lásd be!:P Nem tudom ki kicsoda más nikkel!..:D

Manyecska 2015.08.25. 17:34:46

@hagyma: Royal Bútor, Royal kasztni! Royal ágyban legjobb b....ni. :D Régi szlogen!! :D Nem ismerted??? Májam. izé lépem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:36:27

@penzor: megneztem a gugleba
a karosszeria regies neve
/en kaszninak ismertem/
szoval hogy en nagyobb karosszeriaba akarok tartozni?
ah nem
vagy ha igen atulok a lancerbol a crown viktoriaba, bar az a fiame es nem tulsagosan szeretem
barkiutan megyek, mindig lelassit, mer asziszi rendor vagyok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:37:59

nem regies, nepies, szlenges
na fasirttajm lassan

venszivar2 2015.08.25. 17:45:19

@Manyecska: figyú PICSA! tán NEM kéne az ÉN szövegemet lépen nyomon koptatnod.

találj ki magadnak, tán valami rád jellemzőt. megvan! baszás, szopás, kúrás, fiad, kutyád, exeid, békásmegyer....

ELŐRE is KÖSZ! xxxxxxddddddd

gabors 2015.08.25. 17:46:21

index.hu/tudomany/2015/06/26/az_uj_helyesirasi_szabalyzat_csak_mismasolas/

nyelvatn nacik ... lehet megtanulni az ujabbakat mert sokkal eszszerubb lett minden :-)

venszivar2 2015.08.25. 17:49:35

barom! te egy kukázó mosogató indián-lengyel hugyos vénasszony által eltartott fostalicsa VAGY!

rendőr!?! te egy félkegyelmű! barom VAGY!

penzor 2015.08.25. 17:54:00

@Manyecska: neem, azt a stb. jelentené! Brrr. Zselében minden jól néz ki.
@hagyma: erősebb kasztni, nagyobb fogyasztás! Páncélótó=nagy tank, nagy költségek.
Akkor jó. Én is szeretem a mekis, meg a lakókocsis hambit is. Én ezt így foglalnám össze.

CID. 2015.08.25. 17:54:40

@venszivar2: Na most megfogtál, valami lőfegyverről volt szó:) Mindenesetre, van egy fél kecském, amit, remélhetőleg nem becstelenítettel meg;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:54:43

@venszivar2: egyszer ird mar le ugyanezt, ugy hogy a ncikemre klikkelsz es meg tedd bele a zsidot, azt kihagytad
koszi
/persze attol fosol gondolom/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 17:56:21

@penzor: hat en az itthon keszult hambit szeretem a legjobban
de a nejem ma fasirtot kert
ez nalunk a Magyar hamburger neven fut

Manyecska 2015.08.25. 18:00:27

@penzor: valakilyére emlékeztet a stílusod de nem jövök rá, bassz. Hajcsavaró is lül mutat a zselében.xdxd olx de szar volt ez.

venszivar2 2015.08.25. 18:08:21

barom! neked EZ a neved, te ez vagy, te egy undorító vörös pofájú féreg vagy! sokan szeretnek is!:) már évek óta hallgatsz a nevedre, oszt nehogy mán kívánságműsort tartsunk! te háry tivadar, te barom!:)

LÉPEM!

penzor 2015.08.25. 18:12:32

@Manyecska: nem, nem, te múvész vagy. Elképzeltem. A magány megtart gyereknek.
@hagyma: há végülis valamivel kötõdni kell. Van különbség az amcsi bifsztek és a miénk között? Ott ismeretes akármilyen néven is a fasírt?
Anyu, a fos írt! (fos nickû user a gyerek telóján) lart pour art féle/szintû szóvicct olvashattak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 18:18:28

@venszivar2: gyava vagy
zero
@penzor: hat a fasirthoz leginkabb a meat loaf hasonlit, de nem ugyanaz!
nem tudom milyen bifsztekre gondolsz, ha tatar bifsztekre, az itt nem igazan ismert
ha steakre, hat az itt nepeledel
de a steaket altalaban mindenhol ugyanugy keszitik

Manyecska 2015.08.25. 18:19:58

@penzor: nálunk Pukiranger van...

Manyecska 2015.08.25. 18:21:47

@penzor: na. Pukiréndzsőr..!..:DD

penzor 2015.08.25. 18:31:25

@hagyma: igazabol a bifsztek csak egy fogodzkodo lett volna, az egesz kerdes a megfeleltethetosegekre ment ki.
@Manyecska: nem ertem ez mihez kapcsolodik, de nyugodtan a szamba nyomhatod a szarod, ha ezt szeretned kifejezni.

Naív borzlány 2015.08.25. 18:39:24

Érdekes ez a beszámoló...sokszor voltunk már a fent említett étteremben, Füreden (és a bő körzetében) nincs jobb hely. Egyébként őszintén kíváncsi lennék hogy lehet ott elkölteni 30 ezret 5 főre. Hallgattassék meg szerintem a másik fél is, de nekem ez meglehetősen modorosnak és picsogásnak tűnik. Persze nélkülük is tele lesz MINDEN este az étterem. :D

Manyecska 2015.08.25. 18:41:28

@penzor: jajjmá. az x-box onlány felületén van egy játékos ilyen névvel. Látszik hogy nő vagy. Tuti szőke.
azt meg most tudtam meg hogy a tábor mellett birkát legeltetnek és a komondor rendszeresen beszökik az előadásokra a csimóták közé.:DDD najó ON kiveszem. A csavarókat!!

Manyecska 2015.08.25. 18:44:24

Amúgy ilyenkor minimum parasztkönyv. nehogy már a nyúl vigye a puskát. Ezért tart itt az ország.

penzor 2015.08.25. 18:48:35

@Manyecska: vigyázz, mert kicsit is gyengébb immunrendszer esetén könnyen bedagad a makkja a gyermeknek aztán az nemegyszerû utánamár. A birkaszar jó az ilyesmi terjesztésében. Különben frankó álatkák. Viccesek. Kuvasz nem a szívem csücske. Milyen tábor? Az megvan, mikor tanyasi legénygyermeket skanzenba küldenek nyaralni? Azaztán a kikapcsolódás, a másság. A te fiadból jó ember lesz?

Naív borzlány 2015.08.25. 18:55:24

@penzor: máááááá nem szoktunk olyat csinálni, elvett :D:D:D

Manyecska 2015.08.25. 18:56:57

@penzor: másságról ott nincs szó!!!! :P

penzor 2015.08.25. 19:18:17

@Naív borzlány: férjeddel se! Feleségeknek illegitim kommentelni, ha valaki fel akar szedni, csalódni fog. Te bûnös vagy. És nem csak az édességevés miatt.
@Manyecska: hát elég baj. Jövõnk zálogai antiheteról lesznek szálig. The trend, you know. Megtennéd, hogy tartasz birkát? S akór aról (is)sztoriznál mindig, automaticeukisan. Móka.

Naív borzlány 2015.08.25. 19:22:17

Akkor kérek engedélyt meghunyászkodni :D

cupcake25 2015.08.25. 19:26:36

Itt a 15.000,- Ft-on rugózásotokat nem értem. Étteremben egy 32 cm-s pizza helytől és feltéttől függően 1.800 - 4.000,- Ft között mozog, bár eskü láttam már 8.000-ért is. Legutóbb Fonyódon a kikötőben 1.700,- Ft-ért akartak nekem mojito koktélt adni. Ha mindenki inna az 5 fős társaságból 1 kikötői mojitot, és rendelnének mondjuk egy 2.500,- Ft-os pizzát akkor már 11.000,- Ft-nál tartunk és akkor még hol van egy kis kóla, decije 200-250,- Ft-ért vagy egy pohár vörösbör, decije 400-450,- Ft-ért. Szóval 5 főre nem biztos hogy olyan látványosan kevés ám az a 15.000,- Ft.

cupcake25 2015.08.25. 19:31:58

@cupcake25: mondjuk most rágugliztam és szomorún látom hogy náluk a 28 cm-s a legnagyobb pizza 1.790-es legdrágább árral. :D Itallap vajon miért nincs fent? Mondjuk a Tzatziki piritóssal 1.400-ért kicsit húzós :D

penzor 2015.08.25. 19:35:33

@cupcake25: összeütöm ötvenbõl.

gabors 2015.08.25. 19:35:41

@Manyecska: meg allamositani a gecibe mindet !!! mennyivel jobbak voltak akkor !!! igaz gebinbe ment a legtobb DE allami tulajdonban voltak mikor en jartam a balcsira (illetve szulok vittek) 70-es evek masodik feleben akkor meg kuss volt a maszekoknak ... (a vendeglatasban) csak egy ket komuves es lovas szekerrel a butor szallitok voltak maszekok... :-)

tokeletesen illeszkedne a NER-hez

Manyecska 2015.08.25. 19:45:44

@penzor: azt hittem te vagy a szakértő benne. Éééérted, BENNE..a birkában.xdxd olx Lol

Manyecska 2015.08.25. 20:02:50

@gabors: nemtom miről van szó merén nem olvastam el a posztot, még.xd

nemNewl 2015.08.25. 20:38:14

@Atörökk: Szerintem a Manyi. XDXDXDXD

Manyecska 2015.08.25. 20:38:58

@gabors: amúgy húsz év múlva az örmények szintjén tarthatunk tekintettel a korrupcióra monnyuk, és ezt nem én mondtam..! -vénszotty állításával szemben-ortodox keresztények, enyém nevem is örmény:)!..De ne akarjuk, gyakorlatilag a kivándorlók tartják el az országot régóta..! monnyuk Szíriában is élnek szép számmal az igaz.Sajnos.

www.youtube.com/watch?v=rHYozwGfSMc

gabors 2015.08.25. 20:40:32

@Manyecska: nem is kell en is csak arra valaszoltam amit irtal most idezem :

"Amúgy ilyenkor minimum parasztkönyv. nehogy már a nyúl vigye a puskát. Ezért tart itt az ország."

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.08.25. 20:40:48

@nemNewl: Tesó lángolsz mint az égő koton. Nem égő??

Manyecska 2015.08.25. 20:45:16

@gabors: Afrikában meg éheznek! Mondjuk múltkor mi is kértünk valami tálat szétdobtuk ötfelé, gondolván háromszemélyes, azt jutott másfél szelet kis hús nekem, azt hittem sikoltozva ugrom ki az ablakon..meg volt fejenként fél befőttesüveg csalamádé hozzá plusz nekem tíz szem sült krumpli jutott. ahhh.:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 21:05:13

@Manyecska: afrikaban nem eheznek
remek zebraporkoltet ettem ott

Igi1.0 2015.08.25. 21:33:28

AMÍG ÉLESZTŐ VAN, ADDIG NEM FOGYHAT EL A PIZZA. b+

A POSZTER EZEN TÚLMENŐEN TÉNYLEG EGY IDIÓTA.

Libamájat előételnek szokás enni salátával. Főételnek felszolgálni lehet, nem szokás, mert kevés a mennyiség ugye.

HA LEEJTED A VILLÁDAT VEDD FEL, OSZT TÖRÖLD MEG EGY SZALVÉTÁVAL b+, leesik az ujjadról a karikagyűrű, vagy mi!? Minek kérsz még egy villát. !? Eh, hagyjuk, úrizáló ci.gg.ányok, mikor pénzük van szokás.

Az összes étel egyébként íztelen volt, még a csirkehús is.

ÍZTELEN AZ MINDENHOL B@SZOD, POSZTER, SÓZD MEG MAGADNAK, már minden étteremben így főznek, b+, nem most sz@rtad a spanyolviaszt, nem most találta ki Szíjjártó, mit csináljanak a menekültekkel című hozatal.

Meg kell emelned a kicsiny kacsódat, sózni, borsozni magadnak, biza az étteremkben manapság kerülni kell a sót, mint a pestist, hogy ne legyél kövér hájas disznó b!, még a sült krumplit is sótlanul teszik eléd.

Slusszpoén, hogy édesapámnak másnap iszonyatos hasmenése volt...

Akkor nem kellett volna bor helyett vizet inni és prédikálni. A hasmenés általában az olajtól, a víztől, illetve a melegen sok kaját felzabálástól van.

A poszter meg legközelebb egyen domestosos hideg grillcsirkét otthon nem kötelező elverni máshol 30 ezer forintot.

Igi1.0 2015.08.25. 21:37:06

Komolyan mondom, elmegyek házakhoz pizzát sütni szolgáltatást is beindítom jópénzér.

Ha 2000 forint egy pizza, és házhoz rendelnek, ennyiből sütök 4 darab pizzát, ami kerülne 8000 forintba, én meg elvállalom 5000 forintért úgy, hogy a ház pluszba fizeti a hozzávalókat, gazdag leszek.

Tényleg ennyire odavannak a pizzáért a népek, hogy képesek elb@szni 30 ezer forintot kajára, főzök én nekik otthon a feléből is.

Igi1.0 2015.08.25. 21:41:07

Poszter!

A sült krumplit se sózzák meg, csak mondom.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 22:00:36

@Igi1.0: amellett hogy szokas szerint hulyeseget beszelsz, kisfaludban nyugodtan nyithatsz pizzeriat hazhozszallitassal
Igi Pizzeria
rajta

Igi1.0 2015.08.25. 22:23:40

@hagyma: vau vau

Én házhoz megyek pizza sütést vállalok!

ja amúgy biztos szép készleted lehet otthon villából :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 22:40:43

@Igi1.0: ugatsz? probal;j meg beszelni
lehet azon javitani...

ki az a hulye aki beenged konyhajaba pizzat sutni?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 22:43:26

mikor sajat bevallasod szerint is ha leeseik valami a folder torold meg szalvetaval
leesett a sajt, fujd le a port, konyhakovon a szalami, naddolog
a tiednel a mirelit pizza is szazszor job
de szolok
a posztolo nyaralt
panzioban laktak
etteremben ettek
hol akarsz nekik pizzat sutni?

Igi1.0 2015.08.25. 23:14:46

@hagyma: ugyanaz aki 4 estére kifizet egy helyen 45 ezret

Igi1.0 2015.08.25. 23:16:30

@hagyma: konyhskövön a szalámi em ugyaaz mint egy leesett illa

A halmazállapotokat ismered!?

A villa az nem kaja...

Szal te a földröl is felveszed a kaját nem csodáljuk

Lebuktál

Igi1.0 2015.08.25. 23:19:42

Ne csináljátok már b+ ugye kost csak hülyültök!?

Hagyma pedig te pincér vagy elvileg 20 éve

Pedig Ámerikás baromság jogy só nuku meg minél ïztelenebb annál jobb

Thanks nektek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.25. 23:21:45

@Igi1.0: lehetnek pincer is?
az nem ember?
Te mi vagy?
igyal meg egy poharral es doljel le
keso van
byez

Igi1.0 2015.08.25. 23:23:44

@hagyma: még pincérnek se vagy jó b@szod

Good night

Igi1.0 2015.08.25. 23:26:49

Ja!

A libamáj előétel körettel és hidegen tálalják

Csak xólnék a poszternak hogy 1 tudatlan balfék

Igi1.0 2015.08.25. 23:35:27

A libamáj az soha a büdös életben nem lesz meleg

Mer ha az lenne tán tényleg lenne hasmenése a poszternak nem kicsi

Tudja mi a libamaj!?

mivel a máj aapból kicsi nem ám a tömött liba mája kerül az asztalodra ami biza a töméstől és a táptól leszakkora hogy tálalható legyen gondolj erre mikor libamájjal jönnek meg a Bajnaira

Mer egy igazi bio libamájtól biza nem laksz jól még körettel se

Az íztelenségért meg hagymát lődd fejbe legközelebb ő ámerikás ok találták fel

Hát hozhattak volna 1 pizzát b+ ezért jár. A sün a helynek

Ja ha csak pizzát ettek akkor inkább berúgni mentetek az étterembe

Menjetek legközelebb kocsmába b@szod poszter

Igi1.0 2015.08.25. 23:42:54

Nem tudom felfogni mér fogyott el a pizza

Max zárás előtt fél - 1 órával még megértem a dolgot de minden másra ott a dagasztás liszt éesztő meg pár nyomorult paradicsomkonzerv sonkaszelet

Igi1.0 2015.08.25. 23:44:34

Marhajó ez a poszt XD

Mindig kiderül hogy kik járnak ide :)

Igi1.0 2015.08.25. 23:47:01

@kakukk11: volt programja akkor nem lehet rossz hely a kecó sem :)

CID. 2015.08.26. 07:37:35

Ne legyél már a szokásosnál is hülyébb, @Igi1.0: , a libamáj alatt mindig a hizottat értik.

AlulírottFentemlített 2015.08.26. 08:37:38

"Néha légy bolond, egy kicsikét
Elrepül úgy a szürke gond
Derül az ég
Van abba valami báj
Hogyha kacag a máj
Szárnyal a kedv, mint a kacsamadár....."

Manyecska 2015.08.26. 08:42:08

@hagyma: és mennyi energiádba kerülhetett ahogy futottál utána és torkon ragadtad..bassz..xd És a csíkokat hogy vetted ki belőle??

Igi1.0 2015.08.26. 09:06:36

@CID.: ne tetézd te se lécci

A hízott és tömött libàból készült libamáj nem ugyanaz

Hogy te mit értesz alatta...

Ugyanis a hízott libamajnak más az íze is mint amit tömnek

Ahhoz hogy nagyobb legyen a máj táppal tömik a libát

Csirkemell se ettől ilyen nagy ahogy a boltba kapod

Ezért átbaszás a libamáj az étterembe mer egy hülye városi úgyse tudja milyen az igazi

Még valaki hasonló okos !? i

Igi1.0 2015.08.26. 09:13:36

Libamájszakértő pincérekből álló homàr

De akkor hagyna jogy ajànlja a libamàjat ha azt se tudja jogy készül!?

miután hagymás zsíron piritották a maj nem is lehet meleg mert szétesne az állaga miatt

Másabb mint a csirke és a kacsamáj a libának kicsi és kevés a mája ezért nagyon dràga aranyárban mérik

Hagymát is szoktak adni mellé koretnek erre gondolt hagyma

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.08.26. 09:13:54

@Igi1.0: Engem a nyúl tömött az ér..?
xd xd

AtiSnatch 2015.08.26. 09:22:02

@Igi1.0: "De akkor hagyna jogy ajànlja a libamàjat ha azt se tudja jogy készül!? "
Ja, nem is értem, hogy hogy vannak itt ilyen emberek akik mindenbe beleugatnak és közben halvány lila gőzük sincs, miről beszélnek...

Igi1.0 2015.08.26. 09:26:16

Úgyhogy ha csak hárman ettek libamájat az egyből lehet 15 ezer forint (5000/db vagy még tőbb)

Egy pizza meg mindenki fejenként 2-3 piát fogyaszt megvan a 30 000 ft

Vagy szemétládák voltak a többiek mert libamájat általában szivatasból rendelnek ha más fizet

Még desszert nincs is ...

Igi1.0 2015.08.26. 09:29:35

@Döglött Nyúl: téged a héja karmol fel

Amúgy kétféleképpen tömnek a régi falusi módszerrel és a géppel

A falusi brutálisabb viszont finomabb a máj mert nem adnak akármilyen szert a tápkeverékbe tudod mit eszik

Igi1.0 2015.08.26. 09:31:40

Ja csapvizet ittatok!? Attól szokott hasmenés lenni

Igi1.0 2015.08.26. 09:45:23

Meg ha kinent a mosdóba és nem mosott kezet vagy nem rendesen öblítette le a mosószert

A hasmenés a vízzel szokott jönni meg a tejes tejfölös olajos dolgoktól

Ja a libamàjat saját zsírjában sütik lilahagymasalátával nyamm

Megvan ket adag is hatezerbe itt is kombót rendeltek mer darabja ötezer meg is kenne egyből 25000

Libamájat ponn ezer szivatásból jó rendelni :) eccer fizetsz ki sokat úgyis

Tehát azért ha libamájat rendelsz fizess és kuss

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.08.26. 09:55:13

@Igi1.0: igen,többféleképp, jól mondod:D

peter3374 2015.08.26. 09:59:29

A Borcsa egy szar étterem, párszor az elmúlt években próbáltuk, mert régen jó volt, de mára abból semmi nem maradt, tipikus turista lehúzó, szar kajás hely lett belőle.
Akármit ettünk minden nagyjából egy olcsó, közepes szintet ütött meg, de volt olyan is ami menza szint volt.
De megtehetik, mert nyáron nagy a tömeg, ha valaki nem jön be másodszor az sem érdekli őket...

Igi1.0 2015.08.26. 10:00:10

Szal sima ügy a 30 ezer desszert nélkül is

Hát nem a libamàjjal kéne kezdeni ha spúr smucig vagy

Ha nekem aszt mondanák sült krumpli nincs sarkon fordulok rögtön

ilyet h nincs pizza... Bezzeg utána kó a libamáj mi

Nem logikus a sztori

CID. 2015.08.26. 10:06:03

@Igi1.0: a hízott libát (pecsenye) nem a májáért tartják, de természetesen annak is eladják a máját, viszont nem 6000-7000 forintért, hanem 1000 alatt.
Abban meg biztos lehetsz, hogy a roston libamájat nem a saját zsirjaban sütik.

Igi1.0 2015.08.26. 10:08:05

Ha pizzát ennél oszt nincs utána rogtön libamáj

Ehh

Most vagy van zsé vagy nincs ki lettél szolgálva h te nem tudod milyen a libamáj 1 dolog

Akkor vegyél egy tálat sült csirkecombbal gombával rizzsel csirkemellel mittudomén a libamájnal minden jobb és olcsóbb

Aki libamájat rendel az rafkós :)

Ha sose ettél ilyet akkor mit cárdz a főételtől meg a desszert hun marad!?

Étterembe meg nem pizzát enni megy az ember azt lehet otthon sütni rendelni

A pizzájuk ennyire extrás h csak azért külön étterembe menni?

Igi1.0 2015.08.26. 10:09:18

@CID.: na akkor 1:1 lett mindjár

Csak hogy ne maradj hoppon :)

CID. 2015.08.26. 11:11:27

@Igi1.0: nem mintha újdonság lenne, de már megint férebeszélsz;)

AtiSnatch 2015.08.26. 12:45:18

@CID.: "majd szólj, ha nem beszél félre ez az agyhalott" csak rövidítek :)

Igi1.0 2015.08.26. 12:51:07

@CID.: most mér a többiek úccse értik

Amúgy a poszter grillezett libamájat kért és hidegen kapta

Biztos kihült mire kivitték neki

@AtiSnatch: majszol a cid szorgalmasan veled :)

Aureliano Buendía 2015.08.26. 19:27:14

Füreden a Hatlépcsősbe kell menni velőspirítósért.

Sandor Akarki 2015.08.26. 20:20:37

A libamáj egy gusztustalan zsírgombóc. Elhízott állat félig nem működő belső szerve. Egyszer kóstoltam életemben (Gundelben céges karácsonyi vacsorán), mindenki el volt alélva, hogy így meg úgy. Elsunnyogtam és kidobtam. Ilyen az amikor sznobokkal dolgozol. A karaj jobb!

Szemi Alsafejri 2015.08.27. 01:06:55

Én maradok az önkiszolgáló lacikonyháknál.Érdekes, hogy mindig rendesek, a pacal/rántott hús mindig forró, a kóla mindig hideg és utána soha nem f*sok.

Olasz ízek szerelmeseinek pedig a metró-aluljáró pizzáját ajánlom kólával.

És érdekes, hogy kb. hatan hagyunk ott max egy tízest.

Plumper_ 2015.09.15. 21:42:47

bocs, de ki 15.000 Ft-ot otthagy egy pizzáért és italokért, az megérdemli a sorsát.
és ezek után még tovább próbálkozott. a borcsa étteremre meg vki dobjon molotov koktélt végre.
süti beállítások módosítása