Tékozló Homár

Ingyenes állapotfelmérés vagy termékbemutató?

2015.11.23. 15:07 | Homár Hilda | komment

screenshot_2015-11-23_14_24_36.png

Úgy néz ki, idén már nem születik meg a termékbemutatók szabályozását szigorító törvény, pedig elképzelhető, hogy az alábbi sztoriban szereplő tevékenység már fennakadna rajta, leginkább a delikvenst az ingyenes orvosi vizsgálat ígéretével berángatás miatt. De legalább nem akartak mindenáron rásózni valamit.

A napokban kaptam egy telefonhívást. Ingyenes szívszűrésre invitáltak. Megkérdeztem, hogy termékbemutató lesz-e. Azt a választ kaptam, hogy nem. Éppen ráértem, hát elmentem. Nem árt, ha tisztában vagyok a szívem állapotával.

Cím: VERO Egészségügyi és Konzultációs Központ 1095 Budapest, Boráros tér 6. 4. em. (Duna-Ház)

Kikérdezéssel kezdődött. Van-e valamiféle alvászavarom? Visszerem? Fáradékony vagyok-e? És így tovább. Majd egy másik szobában megmérték a vérem oxigén tartalmát és egy készüléket helyeztek a mellkasomra, amivel a szívemet vizsgálták.

Utána egy előadó terembe kellett helyet foglalni, ahol kb. másfél órás előadást tartottak az elektroszmog káros hatásairól, a vér kevés oxigén szintje mire utal, és az alvásról és az azt befolyásoló hatásokról. Majd az előadás végén megmutatták a jó és tökéletes alvást előidéző 1 millió forintot érő szuper fedőmatracot, párnát és takarót. De ők nem akarják ezt eladni, nem is azzal a céllal mutatják nekünk. Ha valaki olyan szerencsés, meg is lehet ezt nyerni. Ezek után következett a vizsgálatok kiértékelése.

Mindenkit külön behívtak egy szobába. Ott elmondták a lelet eredményeket. Természetesen mindenkinek találtak valamit, amire volt is ajánlatuk. Nekem ajánlották ezt a méregdrága ágy garnitúrát. Mondtam, hogy képtelen vagyok a kis nyugdíjamból ilyen összeget összespórolni. Nem is győzködött tovább a munkatárs, hanem elém tett öt borítékot, amelyek közül választhattam. Amit én húztam, abban egy 500 Ezer forintos eladási ár plusz bónusz vizsgálatok álltak. Ennyiért odaadták volna ezt a garnitúrát és mellette nekem kapcsolatban kellett volna velük lenni, hogy milyen javulást érek  el ennek használatával, azt a bónusz vizsgálatokkal tudatják majd velem. Mivel nekem ez a megoldás sem tetszett, befejeződött a procedúra és sajnálatukra utamra engedtek.

Oké, hogy vizsgálatra hívtak, de akkor mi ez, ha nem marketing egy szuper ágygarnitúra értékesítéséhez?

Üdv:

Katalin

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2015.11.24. 09:03:17

@ColT: alapvető művelcségi szint a Vészhelyzet nézése, ugye! Ott folyton vérgázt mértek :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 09:03:47

@Manyecska: Mondom.

Épp most kaptam szpemben kupont lézeres szemműtéthez. Asszem ez a legalja. Elbasszák mindkét szemem, oszt még én örüjjek, hogy olcsó volt.

joska61 2015.11.24. 09:05:42

Az "ingyen" szó bármivel kapcsolatban gyanút kellene, hogy keltsen...

Manyecska 2015.11.24. 09:06:02

@atpijkamo: Dehogy, a kuponnal fedik be :DD najó én rosszul vagyok fél napja egész éjjel hamvasztottam álmomban kicsit sok a jóból mostanában. Nem is tudtam hogy értek hozzá, na mindegy.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.11.24. 09:08:19

@joska61: Arra gyűlnek a hülyék, elég jó módszer.

Lesből Támadó Szárítókötél 2015.11.24. 09:14:33

@atpijkamo:

Milyen kedves, egyenes - "udvarias" - ember vagy te: gyáva vagy az ismerősödnek a szemébe mondani, hogy egy gerinctelen senkiházi, inkább idejössz a Nagy Digitális Faluba és leidiótázod azt, akit az ismerősöd kihasznál.

Dikusz 2015.11.24. 09:16:02

@Manyecska: hol van ilyen hamvasztásos akció? Istenbizony elmennék egy ilyenre, és kivárnám a végét is, de nem azért, mert lassan ideje lenne próbafekvésre mennem a temetőbe.:D
Hosszú ideig előfizetője voltam egy kis könyvecske alakú magazinnak (talán amerikai), vagy tizenhárom évig. Azonkívül, hogy egy évben kétszer-háromszor biztos nyertese voltam egy autónak, több tízmillió forintnak, sok akciós ajánlatuk (könyvek) igazán jó volt. Egy idő után véleményem szerint kezdtek érdektelenek lenni a cikkeik.
Ami kiakasztott, egyszer kaptam tőlük egy olyan életbiztosítási ajánlatot (mint régi, megbecsült előfizető), amelyiknek az általuk legvonzóbbnak ítélt tétele az volt: a családom milyen jól jár, ha meghalok, mert akkor ötmillió forintot fizetnek. Az igaz viszont, hogy ezért csak nagyon alacsony díjat kellene fizetnem, na ezek után mondtam fel az előfizetést

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 09:21:57

@Dikusz: "próbafekvésre mennem a temetőbe"

Elintézzem neked?

Az anyós azt mondja Ivánnak:
- Iván, drága fiam. Ha meghalok temessetek a Kreml falába!
- De anyuka - hökken meg Iván -, oda csak a nagy embereket temetnek!
Az anyós nem nyugszik bele, állandóan mondogatja. Végül Iván nem birja tovább, és bosszúsan elrohan.
Négy óra múlva visszajön, és lelkesen közli:
- Na, mama! Ne kérdezze, hogy intéztem el, de délután ötkor odatemetik!

Manyecska 2015.11.24. 09:29:17

@Dikusz: ahhh:( a saját apám urnáját nekem kellett bevinnem a temetőbe temetés előtt, senkinek nem kívánom..:( Köztemető. Baszki bevittem egy épületbe /egy órás ügyintézés után addig vittem magammal mindenhova../ahol papírdobozba rakták és egy Post-it címkét is ragasztottak a dobozra. Mondom biztos hogy ez így jó lesz?????? persze-persze, nem fog leesni:( hát megadták a módját, na! Mondtam vigyázzanak rá mert átharapom a torkukat..
OFF

Dikusz 2015.11.24. 09:44:49

@atpijkamo: :)))
Igazából még nem szeretnék jobblétre szenderülni, remélem van még pár évem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.11.24. 10:04:12

@atpijkamo:
Orvos :
- Iszappakolást ajánlok
- Az segít?
- Nem, de legalább szokja a földet.

Manyecska 2015.11.24. 10:06:39

@Dikusz: én majdnem szétszóródtam tegnap, benne volt a kulcs az ipari robbantógépben...amit gyártunk. ingerenciám volt elfordítani egész életemben EZT akartam :P!..ikszdé OFF

Manyecska 2015.11.24. 10:11:58

Hildácska az Orvosi Kamarának mi az álláspontya?? Küldd már el nekik is..rövidre lehetne zárni ezeket, simán.
:P

Dikusz 2015.11.24. 10:14:23

@Manyecska: :( Az hogy lehetett? Apukánkat egy éve temettük, Anyukánkat '88-ban, de mindkét alkalommal a temetkezési vállalkozó szállította az urnákat.
Jó pár éve meg amikor jöttem anyutól, a temetőben a ravatalozó előtt állt egy szállítóautó, totál nyitott hátsó ajtóval. Látszottak a koporsók az egyikben egy néni feküdt, felháborító volt.

Manyecska 2015.11.24. 10:17:16

@Dikusz: úgy hogy vidéken élt és Debrecenben hamvasztották, nekünk meg kiadták az urnát..fel kellett hozni Pestre is. Ott én vettem át. De a Városligeti fasori református templom vezető lelkésze helyben mondott egy imát mert ott is voltunk egyeztetni. Ingyen! és bérmentve vállalta a temetést. :) Még az egyház részére sem kért semmit!!!

Dikusz 2015.11.24. 10:25:34

@ColT: honnan, a zárt osztályról? Nem biztos.
Ha a lehúzós cégekre gondoltál, szerintem nem merik megakadályozni, hogy eljöjjenek az ügyfelek. Nálam a srác, szegény csak egy másodpercet kért azzal, hogy rögtön szól a főnökének, csak nem hagyjam ott őket.
@Manyecska: hát, ha bekapcsolod, lehet hogy Észak-Budától Dél-Budáig repültél volna, de isten bizony, ha idáig szállsz, elkaplak. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.11.24. 10:27:07

@Dikusz: Hogyhogy nem merik megakadályozni? Mert a legtöbbször elég durván marasztalják őket, ahogy olvasom.

♔bаtyu♔ 2015.11.24. 10:31:05

Ilyen cégek mögött szélhámos dokik állnak. Nálunk is jönnek ilyesmi telefonok, el sem kezdi, már teszem le. Aztán egyszer megkérdeztem az orvos nevét és beíírtam a google-ba.

Volt rendesen "híre" a srácnak, csodálkozom is, ezeket nem bassza ki az orvosi kamara.

Bombaló 2015.11.24. 10:31:53

@Dikusz: Pedig itt mindenki jobb létre vágyik. :D

Manyecska 2015.11.24. 10:32:30

@Dikusz: az mekkora már hogy elviharzik, kabáttal a hóna alatt az ügyfél ..:DD /bocs, peteérésem van vagy hasonló :DD/

Manyecska 2015.11.24. 10:33:39

@♔bаtyu♔: UGYE???? És évek óta olvasunk ilyeneket! Khmmm olajozottan működik a rendszer:((

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.11.24. 10:39:53

@Manyecska: A robbanóanyaggal együtt szállítjátok? Érdekes...
Ha nem, akkor max. egy kis elektromos kisülés (a villamosszék kistestvére) keletkezik. (Tudtommal a robbanóanyagot, a gyutacsot és a robbantógépet csak a robbantás helyszínén szabad összeszerelni, szét meg csak a robbantás után.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.11.24. 10:44:21

@atpijkamo: Engem délidőben szoktak az otthoni vonalason hívogatni. Ha morc vagyok, kinyomom, ha megismerem a hangját a banyának, visszakérdezek, hogy "Maguk azok a győri szélhámos cigányok már megint?" Ha új és kedves, finom, női hang, akkor felvilágosítom, hogy ő sem fogja megkapni az utolsó két havi fizetését, mert ezek a mocskok átverik a munkanélkülieket is és ingyen dolgoztatják...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.11.24. 10:45:51

@Manyecska: Vagy velük rövidre zárni a nagyfeszültségű távvezetékeket...

Dikusz 2015.11.24. 10:47:16

@Manyecska: a francba, hogy nem lehet látni az utolsó kommenteket, így már teljesen érthető a helyzet.
Annak a református templomnak az általános iskolájába jártam (akkor még Gorkij fasor volt). 1998-ban (akkor 43 éves voltam) jártam arra. Gondoltam megnézem a régi iskolámat, bementem az épületbe. Akkor már visszakapta az intézményt a református egyház. Bámészkodtam, régi emlékeket idéztem föl. Egyszer csak megszólított egy hölgy, tanárnő lehetett, mit keresek, segíthet-e. Láthatóan idősebb volt, mint én. Mondtam, hogy ide jártam általános iskolába. Visszakérdezett - láthatóan az intézmény református múltjára gondolva -, hogy a háború előtt ide tetszett járni? Már ott vinnyogtam a röhögéstől, utána elmeséltem a húgomnak, hetekig ezen szórakozott a család.:)

Manyecska 2015.11.24. 10:51:21

@Kitalátor (másként) gondolkodó: szó sincs róla!!! de az ellenállásokat kirobbanthatom belőle. elég jól szól :D

Manyecska 2015.11.24. 10:52:44

@Dikusz: ön apáca volt? Igen, a gyerekeim is erre a pályára léptek.:D

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.24. 10:54:22

De kár, hogy én nem kaptam meghívót... nyáron voltam kardiológiai kivizsgáláson, olyan orvosnál, akiben maximálisan megbízom. Szívesen az arcukba toltam volna a leleteimet. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.11.24. 10:58:37

@Manyecska: Az időtényező bevonásával simán elképzelhető. Még te is mehetnél vezekelni...
@Hóhér az utolsó barátod: Küldd el privátban a telefonszámodat, legközelebb bediktálom nekik!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 11:06:53

@Dikusz: "a háború előtt ide tetszett járni?"

:)) Rosszul nézhetsz ki, a ráncidat épp ideje lenne felvarratni.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 11:08:31

@Kitalátor (másként) gondolkodó: "csak a robbantás helyszínén szabad összeszerelni, szét meg csak a robbantás után.)"

Csapajev elvtars a szazadjelentest irja nagy gonddal amikor berohan a satraba Petyka
-Csapajev elvtars, jonnek a feherek
-Most ne zavarjal Petyka, mert dolgozom
Ot perc mulva megint berohan Petyka
-Csapajev elvtars, a feherek mar majdnem itt vannak
-Mondom hogy most dolgom van, ne zavarjal
Ot perc mulva ismet jon Petyka
-Csapajev elvtars, a feherek beertek a taborba
-Ott van a polcon egy granat, menj es kuzdd le oket- mondja kormoles kozben Csapajev.
Petyka kimegy, kintrol nagy kiabalas, lovoldozes, robbanas, aztan jon vissza szakadtan, kormosan.
-Csapajev elvtars, lekuzdottem a fehereket.
-Jol van Petyka, akkor tedd vissza szepen a granatot a polcra.

Dikusz 2015.11.24. 11:13:19

@ColT: megnéztem volna, ahogy a nálam jóval kevesebb testsúlyú, és kb 35 évvel fiatalabb srác megpróbál megakadályozni abban, hogy eljöjjek. Meg sem próbálta, csak pár pillanat türelmet kért, nagyon tapasztalatlan lehetett.

@Bombaló: talán inkább jobb lére:)

@Manyecska: pedig azt tettem, srác balra el a főnökéhez, én jobbra a kijárat felé. Évek óta nem értem le emeletről olyan gyorsan, mint akkor (nem menekültem).

@atpijkamo: nem mondom, hogy nincs igazad, de nem a ráncaim azok, amiket első körben szeretnék felvarratni.

Manyecska 2015.11.24. 11:14:20

@Dikusz: XDXD! monnyuk a biztonsági kamera felvételeit -lépcsőház-megnézném !!:D

Homár Hilda 2015.11.24. 11:35:47

A Vero károsultaknak van egy FB-csoportjuk: www.facebook.com/groups/verokarosultak
itt is van egy csomó sorstárs: www.facebook.com/groups/verokarosultak

Dikusz 2015.11.24. 12:02:02

@Homár Hilda: a hozzászólásaimban próbáltam különböző módon körbeírni ennek a nyomorult cégnek a nevét. Aki járt már feléjük - ha másból nem - az utacanévből adódóan be tudta azonosítani őket. A fórumnak a neve is megvan, ahol belefutottam az átvertek kommentjeibe. Be lehet írni ide a nevüket?

Dikusz 2015.11.24. 12:08:59

@Manyecska: azt én is szeretném látni, de még inkább a recepción üldögélő 70+-os hölgynek a tapasztalatait hallgatnám meg. Ebből is látszik milyen komoly cég, arra sem fordítanak energiát, hogy valami csippendél fiú üldögéljen a portán. Amikor ott voltam, akkor éppen idősebb női hölgyek "fáradtak be" (a rosseb a kifejezésbe), talán nagyobb hatással lettek volna rájuk.

Netuddki. 2015.11.24. 12:38:11

Látom megint sokan a levélírót ekézik, jó magyar, népnemzeti szokás szerint. Pedig az ilyen geciket kéne agyonbaszni egy vascsővel akik kicsalják a nyugdíjasok pénzét! No meg azokat a bankosokat akik benne vannak ebben a csalásban...

Tyeplica 2015.11.24. 13:20:16

@Manyecska: Ha megnyomtad volna a gombot az ipari robbantógépben, arra az esetre lett volna egy sztorim:

'86. tavaszán épp Ukrajna felett repültünk nyolcezer méter magasságban egy hadgyakorlat alkalmával, amikor jobbra kinézve a kabinból megláttam Manyecskát, amint egy cirokseprű nyelén lovagolva velünk párhuzamos vektoron repült és nekünk integetett. Nem akartam hinni a szememnek! Megkérdeztem tőle:
- Mondja nénike, maga boszorkány?
- Dehogyis édes fiam, takarítónő voltam Csernobilban...

Black Hole 2015.11.24. 13:41:33

Ehh, nem biztos, hogy átverés ez! Pl a zepteres csodalámpán is röhögnek sokan, de egy kollégának mégis elmúlt tőle a körömbenövés a nagylábujján! Legalábbis azt mondta, mikor győzködött, hogy vegyem meg tőle, mert őt már úgy rendbe rakta, hogy továbbra nincs rá szüksége! De ismerek olyat is, aki a térdmágnes nélkül nem tud menni, viszont térdmágnessel a lábán semmi baj. Az embernek nincs más dolga, mint hinni ezekben a dolgokban, és minden jó lesz! Nekem is van ilyen kis kerek csodabigyóm. Pont úgy néz ki mint egy 1 eurós, és ha beleteszem a bevásárlókocsiba, akkor azt el tudom magammal tolni!

Zámolyi roma 2015.11.24. 13:44:40

@Black Hole: Mifelénk Borsodban sok tezsvírnek van ilyen csoda-ojrója.

Black Hole 2015.11.24. 13:54:27

@Zámolyi roma: te nem zámolyi vagy? Akkor mi az, hogy "Mifelénk Borsodban..."? Az enyém egyébként véd szemmel veréstől is! Ezért mindig magamnál tartom! Nem is vertek szemmel az utóbbi 8 évben, mióta megvan, ezt garantálom!

ROTFL Manó 2015.11.24. 14:06:29

@Black Hole: Ide házasodtam, de onnan származom, na! Mindig csak ez a kötözködés megy! Hát hazudtam én valaha neked? Azt se tudom, hogy kell hazudni!

Mellesleg a tárgyra térve, a mi csoda-ojróink arra volt jó, hogy kikölcsönöztünk pár bevásárlókocsit és felajánlottuk egy kórháznak, beteg gyerekek szállításához:

index.hu/belfold/2015/10/11/meg_mindig_bevasarlokocsiban_toljak_a_gyerekeket_a_szegedi_klinikan/

Ebből is látszik, hogy milyen szociálisan érzékeny nép vagyunk.

Black Hole 2015.11.24. 14:15:44

@ROTFL Manó: értem! Tehát nem az vagy, akinek az előbb kiadtad magad, viszont bevásárlókocsit lopsz a jóügy érdekében! :D

ROTFL Manó 2015.11.24. 14:35:40

Jóóó, ezt elbasztam, buktam egy alias nicket.

:-D

opati666 2015.11.24. 14:36:12

@atpijkamo: Markos György, valamikor a nyolcvanas évek közepe. Hány éves vagy te atpijkamo?

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.24. 15:29:46

Rohadt mocskos átverők. A nyugdíjasok pénzére utaznak.

Souky Sanjay 2015.11.24. 16:17:09

Látod,azt az 1 millás cuccot rögtön 500K-ért is meg lehetne venni.Plusz vizsgálat.Engem évekig 2-3 havi rendszerességgel hívogattak.Mindig kértem,hogy töröljenek a listájukról,mert nem szeretnék egészségesen meghalni.Csak nem sikerült megoldaniuk a törlést,így a közelmúltban nagyon paraszt módon küldtem el őket.Kíváncsian várom a fejleményeket.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 17:26:33

@opati666: Sokkal öregebb, mint szeretném. Talán csak @Dikusz: öregebb itt nálam.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 18:11:52

@Manyecska: Igen, az apácák gyerekei is apácának szoktak állni.

CID. 2015.11.24. 18:13:49

@atpijkamo: Te papi, Dikusz 60 éves, az még azért nem az öreg kategória, az 80 környékén kezdődik. Én spec, azt hittem, te több vagy mint 60 :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 18:16:10

@CID.: :)) Hát attól függ. Tizenévesen a harmincasokat már nagyon öregnek láttam.

Black Hole 2015.11.24. 18:25:41

@CID.: szomszéd bácsi bátyja mikor meghalt annakidején, azt mondta az öreg, hogy "...pedig még nem is volt öreg, alig múlt 80...". Én meg úgy vagyok vele, hogy öreg az, aki annak érzi magát. Asszem míg egy jó Jimmy Page szólótól felforr az agyam, addig nincs baj.

CID. 2015.11.24. 18:40:17

@atpijkamo: Oké, de sokkal kevesebb nyarat nem láthattál Dikusznál ;)

Hilda, hogy baszódjatok meg, miért kell nekem felgörgetni a lap tetejére, ha kommentelni akarok?

CID. 2015.11.24. 18:41:53

@Black Hole: Jimmy Page? Az kifiaborja?

Black Hole 2015.11.24. 18:57:59

@CID.: Led Zeppelin mond valamit? Abban pengetett.

Dikusz 2015.11.24. 19:20:06

@Black Hole: az Aladdin csodalámpája lehetett, meg kellett volna venned ha megdörzsölöd, kiszabadul belőle egy Jimmy, és teljesíti három kívánságodat. A zepteres maximum akkor mulasztja el a körömbenövést, ha jó magasról ráejtik, és leválik a lábujja a lábáról.
Akkor a csodabigyód (nem is merem leírni, mire gondoltam mi is lehetne még az:), olyan mint a kerekeskútnál a kerék, mert ha kereke van a kútnak oda tolod, ahová akarod.:)

Megritkultak a kommentjeim, valaki megdörzsölte a csodalámpát talán azért?

Dikusz 2015.11.24. 19:29:39

@CID.: De azért a korom miatt (nem a kéményen keresztül fogok Szegedre érkezni), nem fogod elfordítani a fejed, ha csukott szemmel keresem a hazautat, ugye? Legfeljebb, ha összefutunk, beülünk egy sörre a Marosba.
Megnéztem, nekem akkor kell felfelé görgetni a lap tetejére kommenteléshez, ha megfordítom a monitort. Lehet nálad is ez a baj:)

CID. 2015.11.24. 19:47:52

@CID.: jujj, akkor én nagyon fiatal vagyok, 1 percig nem tudtam hallgatni ezt a vérnyogást, felforrt az agyvizem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 20:03:57

@CID.: Ha egy perccel korábban született, akkor öregebb. Pont. És ha száz éves leszek, akkor is öregebb lesz.

könyvbolond_konyhatündér 2015.11.24. 20:51:16

Az elmúlt pár évben amióta nyugdíjas lettem megtapasztaltam, hogy heti több ilyen telefon is van. Változatosak, eleinte néhányra elmentem. Egészségügyi felmérésnek álcázott csodamatrac millióért - sorsolással nyert párszázezerrel lecsökkentve - az alap átverés. Aztán egyéb csodakütyük százezrekért. Másik egészségügyi felmérés, ahol pár perc alatt megállapítják, hogy mindenféle bajom van - olyan is, amiről pár hetes papírom van, hogy nincs - és állítják, hogy ők nem árulnak semmit, de minden bajom elmúlik, ha elkötelezem magam 3 évre, bérelek tőlük csodagépet havi 20ezerért és kapok ingyenes kontrollvizsgálatokat.. . kicsit idegesek lettek, amikor nem kaptam az alkalmon. Ez volt az utolsó, amire időt szántam.
Mostanában változatosak a telefonok. Volt, hogy fizikoterápiás kezelésre akartak házhozjönni! Aztán a múlt héten azzal hívtak fel, hogy nyertem egy 20ezer forintos tárgyi ajándékot - köszöntem, nem kértem. Ugyanezek két különböző cégnévvel garázdálkodnak a városban, egy nálam idősebb hölgy mutogatta a tőlük kapott leveleket sorbanállás közben, hogy akkor ő most mit csináljon, higyjen-e ezeknek? Mert levelet küldenek annak, aki nem hajtja el őket már a telefonban - a legátverősebbek pedig a szeánszon ezeket a leveleket gondosan begyűjtik.

Black Hole 2015.11.24. 22:19:16

@Dikusz: a zepteres lámpa ugye polarizált fénnyel gyógyít. Ha elmondod, hogy ma már az utolsó elemlámpa is polarizált fényt bocsájt ki, akkor még téged néz hülyének :)
Amúgy a csodabigyóm pont úgy néz ki, mint egy bevásárlókocsiba való zseton. Csak én tudom, hogy mágikus ereje van :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 22:28:13

@Black Hole: Nekem van olyan zepteres lámpám, ami nem szar polarizált fényt bocsát ki, hanem minden irányban harmonikus antipolarizáltat. Nem volt olcsó, majdnem két polarizált lámpa árába fájt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 22:30:53

@Dikusz: "nekem akkor kell felfelé görgetni a lap tetejére kommenteléshez, ha megfordítom a monitort."

Érdekes! Ha az enyimet megfordítom, akkor nem látszik semmi.

Black Hole 2015.11.24. 22:31:15

@atpijkamo: körömbenövésre milyen hatással van? Főleg nagylábujj viszonylatában érdekel :))

Black Hole 2015.11.24. 22:43:44

@atpijkamo: szerintem ne horizontálisan forgasd, hanem vertikálisan. Vagy ha ragaszkodsz a horizontális forgatáshoz, akkor menj utána át a másik oldalára. Az eredményen meg fogsz lepődni!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 23:29:01

@Black Hole: "nagylábujj viszonylatában érdekel"

Ööööö... én nagyon szégyellős vagyok. Intim kérdésekre nem válaszolok.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 23:33:48

@Black Hole: Volt nálam egy tablet, de fejjel lefelé ment benne az állatos pornóvideó. Én is fejjel lefelé akartam fordítani, hogy rendesen legyen, forgattam mindenhogy, az a getzi mindig visszafordult. Végül én álltam fejen, de akkor meg kiment a f... khm... az altestemből a vér...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 23:37:52

@Black Hole: "menj utána át a másik oldalára. Az eredményen meg fogsz lepődni!"

Hát meglepődtem, valóban. Meg is fordítottam, plusz még én is átmentem a másik oldalra, de így se változott semmi. Illetve változott: eltűnt a billentyűzet.

Dikusz 2015.11.25. 11:48:52

@CID.: én meg öreg, de én nyertem, 2 percig bírtam. Mindazonáltal beismerem, hogy én vagyok a hibás (tényleg jól gitározik a tag), mert nem szeretném Black Hole haragját semmiképpen magamra vonni. De a lehetőségét annak, hogy az én zenei ízlésem is hagy kívánnivalót magam után megadom: nagyon szeretem a dixieland zenét (különösen Benkóékat), és a jódlit. Az utóbbiról azt gondolom, hogyha elég tüzes vizet iszom, azt hiszem, tudom is (nyilvánosan még sosem próbáltam).

@atpijkamo: nyilvánosan beismerem, hogy igazad van. Ha elfordítom és se látok semmit (csak ha vele együtt forgok), na de ha fejreállítom! Tényleg megtettem, mire rájöttem, hogy mi a különbség:)

@Black Hole: egyre inkább kíváncsivá tesz a csodabigyód kinézete:)
A zepteres lámpa hatása nem jó körömbenövésre (ld. nőjön köröm...), aktív férfiak számára ellenjavallt.

Black Hole 2015.11.25. 11:58:38

@atpijkamo: nagylábujj mint intim testrész? Hmm... Nem-e vagy egy perverz disznó? :))

Black Hole 2015.11.25. 12:01:44

@atpijkamo: három lehetőséged van!
1. Tableten fixálod a kijelző helyzetét, hogy amit nézel, forduljon együtt a tablettel.
2. Fejenállva nézed!
3. Hívod a piócásembert, az majd segít!

Black Hole 2015.11.25. 12:03:08

@atpijkamo: viszont cserében láttál egy Made in China feliratot :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.25. 12:03:47

@Black Hole: Egyszer az angol királynő lefejeztetett egy lovagot. A királynő lova megbokrosodott, a lovag utánaeredt, és megmentette a királynő életét, de közben meglátta a meztelen bokáját, és ezért halnia kellett.

Egyébként én percek alatt transzba esek, ha maszíroznak. Különösen a talpamat, beleértve a lábujjaimat is.

Ha hangszeren játszom, akkor nem tudok egyidejűleg beszélni. Megértem, a hozzámintézett kérdést, tudom is a feleletet, de csak a játék abbahagyása után tudom kimondani. Ha maszírozással transzba ejtenek, akkor is van ilyen gátlás.

Black Hole 2015.11.25. 12:14:58

@Dikusz: korong alakú, mérete az 1 eurós méretével egyezik, és van rajta egy kis lyuk, ahol fel tudod tenni a kulcskarikára, a lyukkal szemben pedig ott a varázsfelirat, mely így szól: "action breast cancer". A felirat a szélén helyezkedik el, félkörösen. A hátulján ugyanez a három szó van, csak vízszintesen, egymás alatt, kiegészítve az alsó szélére, félkör ívben felírt telefonszámmal. Az állandó zsebben hordástól teljesen ki van fényesedve. Ha valamit esetleg kihagytam szólj, és mindent elmondok, amire még kíváncsi vagy.

Dikusz 2015.11.25. 12:48:52

@Black Hole: elnézést kell kérnem tőled, ha a megengedhetőnél többet engedtem meg magamnak, de úgy látszik túlmentem azon a határon, ami még jópofizásnak tekinthető. Vagy megtanulom a határokat, vagy tudnom kell, hol vannak. Marhaságokat tudok írni, de úgy látszik sokszor többek a megengedhetőnél. Remélem nem haragszol.

Black Hole 2015.11.25. 13:02:32

@Dikusz: :))
Ugyan már, miért haragudnék? Sőt, ha meghívsz egy birspáleszra mikor arra járok, még viszek is ilyen kis hasznos holmit. Komolyan mondom, nagyon hatásos! Fel sem tudom sorolni, hogy mi mindentől védett meg, mióta megvan! Ahogy mondtam, pl jó szemmelverés ellen, de eddig megvédett mindenféle csonttöréstől, gyomorfekélytől, bélhuruttól, agyhártyagyulladástól, középfülgyulladástól, prosztataráktól, fejleszakadástól és egyéb csonkulástól, migréntől, vérnyomásproblémáktól, epegörcstől, és még hosszasan sorolhatnám. Egy hibája van, hogy másnaposság ellen hatástalan!

Dikusz 2015.11.25. 15:44:50

@Black Hole: Igen, igen, kettőre is! Jó lesz a csodabigyó ha ilyen sokoldalú, de ha mindenhova oda is kell dugni, ahol gyógyít, akkor jó lesz betartanom a helyes sorrendet.

Black Hole 2015.11.25. 16:05:31

@Dikusz: tán aranyér gyötör? De nem kell aggódni! Olyan ez, mint Jumurdzsák gyűrűje! Elég ha nálad van! Onnantól agyoncsapni se lehet :)

Dikusz 2015.11.25. 16:16:12

@Black Hole: Nem, az szerencsére sose volt. Csak nem használnám előbb urológiai csodatételre, aztán garatvizsgálatra:)

ifjú vénszivar 2015.11.25. 16:39:23

@Black Hole: Állítólag a Tarantinó kimondottan láb fetisiszta....., rágja, nyalja, csókolgatja. Utolsó még elmegy. Egy blogban rá is kérdeztem anno, hogy mééé kefélni nem tud?:)

Black Hole 2015.11.25. 20:36:13

@Dikusz: ehh, de finnyás vagy :))
Dobsz egy birspáleszt közben, vagy többet, aztán nem lesz gond. Csak legyen jó erős, a fertőtlenítés végett :)

Black Hole 2015.11.25. 20:40:07

@ifjú vénszivar: jó is a láb! Főleg a disznóé. De én pont nem csókolgatni szeretem, hanem rágni, csak legyen jól megfőzve :)

Gorbacsov homlokán a májfolt 2015.11.25. 21:32:52

@ifjú vénszivar: Amikor még ifjú voltam és bohó, akkor félrehallottam egy népdalt és teljesen másra gondoltam. Sokáig abban a hitben voltam, hogy egy intim zónából kitüremkedő érről énekelnek. Nem igazán értettem, hogy miért, meg hogy jön ez oda, de nem mertem megkérdezni:

Három aranyásó, vízesés alatt, halihó, az aranyér'!

Namármost ha tisztán kihallottam volna a Té betűt a strófa végén, akkor nem értettem volna félre.

Dikusz 2015.11.25. 22:53:16

@Black Hole: jó erős az, 50+-os. Legalább valami, ami ötvenen túl az igazi. Holnapután, ha szerencsém lesz, ilyenkor már a páleszos poharat csókolgatom úgy, mint vak koldus s húszfillérest.
Az ízléseddel nincs gond, akkor volna, ha egy formás lábú hölgybe harapnál bele, és a disznólábat csókolgatnád:)

Black Hole 2015.11.25. 23:06:12

@Dikusz: ezek szerint jó erős vagyok :)

gabors 2015.11.27. 16:43:08

vegre megint mukodik ez a szar blogmotor ....

ez mar hetvegi ???

Stakmann 2015.12.04. 05:13:31

@Manyecska: Igazábol 2 perc és vagy artériából, vagy kapszaicinnel előkezelt fülcimpából kell vért venni. Vérvétel nélkül maximum szaturációt lehet nézni.
süti beállítások módosítása