Tékozló Homár

Osztályvezetői rábólintás nélkül nincs vásárolgatás a szombathelyi Media Marktban

2016.07.11. 16:39 | Homár Hilda | komment

2000px-media_markt_logo_svg.png

Konzumikusz hungarikusz szürreál.

Sziasztok!

A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség. Gondolom beragadt a készlet és szabadulni akartak tőle. Lényegtelen is, barátnőm megrendelte kedden nap közben és várt. Csak várt és várt.

Furcsállottam is kicsit a dolgot mert én is rendeltem már több terméket de 1-3 nap alatt azért mindegyik megérkezett még házhoz-szállítással is.

Hétfőn jött az e-mail, hogy a rendelt termék a szombathelyi áruházban átvehető.

Munka után el is indult a boltba, és mivel az e-mailben az volt írva hogy az információs pultnál érdeklődjön így is cselekedett. Nem a story színezése végett, de tényleg egy könyökölve a fejét tartó kedves úriember várta az információs pultnál, aki amint végighallgatta, hogy miért is jött a kedves vevő tovább irányította a boltba, hogy keresse meg a terméket és majd ott segítenek. Tette mindezt unottan, a testhelyzete különösebb megváltoztatása nélkül.

Nosza irány a bolt. Hamar meglett az elektromos fogkefe, egy kolléga is hamar előkerült, aki végighallgatta a „problémát” melyre egy laza gyors választ adott:

ma nincs itt az osztályvezető, aki alá tudná írni, hogy ennyiért el lehet vinni a fogkefét, így 4999Ft helyett csak 5999Ft-ért tudná odaadni, amennyiért ki van téve.

???  Hogy is van ez? Rendelünk egy terméket Magyarország egyik legnagyobb műszaki áruházláncától, várunk rá majd 1 hetet, mikor végre megjön az értesítés, bemegyünk érte, és ott a termék a polcon akkor nem adhatják oda annyiért mert nincs aki aláírja????

Több dolgon is elgondolkodtam, két eset lehet:
1. A MM központ leküldte azt az 1db fogkefét a boltnak és küldött róla egy értesítést, hogy átvehető. Így csak oda kellett volna adniuk a leküldött terméket.
2. A MM online nem küldött le semmit, csak 6 napig tartott nekik, hogy küldjenek egy értesítést róla, hogy átvehető az amúgy is kapható fogkefe, amit mégsem tudtak odaadni, mert nincs aki aláírja.

Ilyenről én még nem hallottam, de ez így katasztrófa.

Én biztos, hogy elkértem volna a panaszkönyvet, barátnőm csak otthagyta őket. Azóta sem tudtam napirendre térni az eset felett.

Gyorsan összehasonlításként egy másik story a sógoroktól:
Anno (pár éve) az osztrák MM oldalán láttam jó áron egy akciókamerát (a hazai árnál jó 20-25%-al olcsóbban) és eldöntöttem, hogy az kell nekem. Kimentem az oberwarti MM-ba, ahol meglepődve szembesültem vele, hogy a kiírt 199€-s ár helyett a polcon a kamera ára 249€. Összeszedtem minden német tudásom és elmakogtam egy fiatal eladónak, hogy én ezt interneten láttam 199€-ért, ezért jöttem de itt drágább, mit lehet tenni? Egy gyors telefon, már nyomtatta is a papírt amit ő alá is írt (nem tűnt osztályvezetőnek) én pedig mehettem a pénztárhoz és hozhattam el a kamerát 199€-ért… Ausztria már nyugat?

UPDATE júli. 14.

Az alábbi levelet kaptuk a Media Marktól. Persze nemcsak ide tettük ki, hanem levélírónknak is továbbítottuk. Várjuk a fejleményeket.

Tisztelt Szerkesztőség!

A tegnapi nap folyamán egy fogyasztói panasz érkezett Önökhöz a Media Markt-tal kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlenség érte a vásárlót. Vállalatunk számára nagyon fontosak a vásárlók visszajelzései, mert segítségükkel javítani tudjuk a szolgáltatásunkat. Ezért szeretnénk felvenni a kapcsolatot a fogyasztóval, ebben szeretnénk az Önök segítségét kérni.

Üdvözlettel:
A Media Markt csapata!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McZozo 2016.07.11. 16:46:52

Kicsit jobban mennek ott a dolgok, nekem is volt osztrak boltbol vet ermek ami hianyos volt mikor otthon ossze akartuk rakni. Irtam nemet boltnak, jott a valasz emailbn masnap es a hianyt meg par napon belul potoltak Magyar cimre

nem_vagyok_dj 2016.07.11. 16:52:07

A media marktnal az van hogy minden bolt kulon ceg vagy mi, es ezert minden boltban mas ar van. En is mentem mar be mert a neten lattam x osszegert valamit ami kiteve joval tobbe kerult, kozoltek hogy ja hat az online az egy masik bolt, az az ar rajuk nem vonatkozik.

nem_vagyok_dj 2016.07.11. 16:53:11

Ja es persze az se mindegy melyik media marktba mesz be, mert ott is kulonboznek az arak.

The Crazy One 4égy 2016.07.11. 17:03:37

A mi üzletünkben a 19 éves Tibor(ka) az egyik műszakvezető. Éppen úgy néz ki mint egy pattanásos nyomigyerek, aztán mégis az ő nyakában van a sztornókód. Imádom őt szivatni azzal, hogy Tibor(c)om, te élet és halál ura vagy aaz eladoterben. Úgyhogy ácsi, poszter! Húzd a faszodra a sztereotípiákat...

Thule 2016.07.11. 17:13:15

A húzd a f*****ra-t mindenképpen oda kellett biggyeszteni a végére, ugye? Elmaradhatatlanul szükséges ott lennie egy igénytelen, alpári káromkodásnak, amire jelen esetben sem, de amúgy sem, zéró szükség van.

The Crazy One 4égy 2016.07.11. 17:18:49

@Thule: igen, mindenképpen. Én legalább annyira vagyok igénytelen a saját stílusomra, amennyire a blog háziasszonya igénytelen a következetes munkavégzésre.

FDToth 2016.07.11. 17:57:35

Ez is egyfajta burokracia. Kb olyan, mikor a kereskedo azt mondja h csak a szerviz engedelyevel cserelhet vagy adhat vissza zsetont. A turot, igy huzzak az idot, vagy pedig fingjuk sincs mi h mukodik, mit kell adott szituban cselekedni...
Meg jo par eve amikor dolgoztam hasonlo kereskedelmi egysegben, nem szorakoztam azzal a vevokkel h ezt meg azt csak kulon engedelly, fonokkel lehet alairattatni... Most miert kellene szivatni a vasarlot?
Ez az eset is egyertelmu: fogyaszto mutatja a megrendelest, ott az 5 rugos ar, akkor mit kell mindenfele hulye protokoll szerint keresztbe tenni neki?

The Crazy One 4égy 2016.07.11. 18:10:05

@FDToth: szerintem a poszter kettes megoldása lesz a helyes. Tudtommal (cafoljatok ha nem) a webes megrendeléseket a pultnál veszed át, semmi esetben sem a polcról leveszed és viszed a kasszahoz kifizetni. Téves email, vagy vagy tökmindegy mi miatt, de nem volt ott a pultnál a webes rendelés. Nosza, ilyenkor be a boltba, optimális esetben stimmel az ár, egyéb esetben ki kell hisztizni a netes árat. Kizartnak tartom, hogy nincs vezető, vagy annak a helyettese. Ha hierarchiára hivatkozol, akkor legyen is hierarchia...

jajmarnemoderalj 2016.07.11. 19:03:35

4999-ért elektromos fogkefe? na olyat se vegyél kiscsillag, mert holnap jön a homár poszt, hogy megrezegtette a fogzománcot...

Hentes pékné módra 2016.07.11. 19:22:29

Kedvencem az "osztályvezető". Bármilyen munkakörben. A jelenlevők természetesen kivételek, de az osztályvezető annyit tesz, hogy a tehetségtelen munkások közül kiválasztották a csókos hülyegyereket/nagymellű lányt és havi plusz 8-15ezer forintért kiskirálynak érezheti magát. Korlátlan hatalommal természetesen, mint jelenléti ív írása vagy sztornó kártya cipelése. 100% buszsofőr effektus.
Nagyon kevesen vannak akik ezt a hatalmas pozíciót szerényen tudják kezelni. Nagyon-nagyon... Ha megkérdezed hol dolgozol, akkor a "Buzibergernél vagyok OSZTÁLYVEZETŐ". Kár volt kihangsúlyoznod, ez a szegénységi bizonyítványod.

igazságos1.. 2016.07.11. 19:41:07

@Hentes pékné módra: nekem egy öreg mamika fixálta az automata hajgöndörítőmet

a poén az, hogy a jobbat adta el valóban, a kettő közül, érdemes volt azt megvennem

egyébként a legdrágábbak, mindenre rátesznek 5-6000 forintot, mert ha már úgyis ott van az ember, akkor vásárolni fog és nem máshol meg vár még rá kicsit

ha viszont efölött buksz, akkor már érdemes megfontolni magát a vásárlást is mert nem feltétlen életbevágó épp az a megvásárolandó dolog, ha máshol 10 ezerrel olcsóbb futárral is, mint a média marktban, akkor minek is tartana nyitva a bolt

az emag is még mindig működik pedig annak még a híre is rossz és akkor?

VonBraun 2016.07.11. 19:52:07

@poster - A szolgáltató oldaláról a buta emberek centralizált tobzódásából szokott kialakulni ilyen helyzet, manapság mindennapos, de ha elolvassa valami élelemes vezető tőlük (nyilván van ilyen, nem lehet azért teljesen kizárni még ma sem), akkor látja az is. Ez a nem megfelelő kiválasztás rész (rosszabb esetben vég-) eredménye, nem dolgoznék (fehér inges) és nem vásárolnék (vastag kártyás) ilyen helyen. Remélem sokan olvassák majd ezt a blogposztot, ami arról is tudósít még, hogy micsoda penny pincher (ezt úgysem értik majd) ez a társaság.

Leadfoot 2016.07.11. 20:06:01

Ausztria momentán még nyugat, de már hókotrók járnak át Magyarországra.

Carradine a gardróbszekrényben 2016.07.11. 20:20:58

Kedves posztoló!

Ha a MM ügyfélszolgálata nem kap a homlokához a Homár-reklám után és nem ajánlott fel a barinődnek egy kedvezményes elektromos vibr... akarom mondani elektromos fogkefét mondjuk 72 órán belül, akkor kipótolom azt a nyomorult ezrest a listaárhoz képest, ha Hilda elküldi az elérhetőséged.

Ugorgyunk.

igazságos1.. 2016.07.11. 21:01:15

@Carradine a gardróbszekrényben: szerintem inkább hívd meg őket egy ingyensörre a Zingbe mellé gyerekmenüt hátha mar megfogantatott a kis pulya is

ha már a fogkefére gerjedtek

The Crazy One 4égy 2016.07.11. 21:20:03

@igazságos1..: igi, te nőszemély vagy. Árulj már el nekem egy titkot: mi olyan hudekurvajo egy elektromos fogkefében? Asszony is majd megveszett érte karácsony előtt, aztán a fa alatt őszintén őrült is neki. Értem én hogy vibrál, meg ilyenek, de eskü alatt vallotta, hogy csak a szájába szúrta eddig. Tehát? Te érted ezt?

Worlon83 2016.07.11. 21:47:57

MM-ben csak akkor éri meg vásárolni, ha tényleg valami akciós, vagy annyira sürgős, hogy azonnal kell és a felárat is megéri.
Más esetben csak arra jó, hogy bemész, megtapizod, és másutt 20-50%-al olcsóban megveszed, megrendeled.

igazságos1.. 2016.07.11. 22:16:06

@The Crazy One négypontnulla: mivel rólam ismeritek az általános véleményt, szerintem csak egy dolognak kéne rezegnie, de annak nagyon, mégpedig a vibr... -nak. :)

Hogy az elektromos fogkefe rezeg, hát annak szerintem rohadtul nincs semmilyen funkciója b+

mer ha dilettáns használja a rendes fogkefét is, annak az elektromos fogkefe se fog csodát tenni

nem tudom, a nőknél az elektromos fogkefe egyfajta státuszt jelent, hogy is fogalmazzam, hogy értsétek ti pasik

nem akármilyen fogkefe jó, a minőségi fogkefe a legjobb, azon túl is az elektromos fogkefe a menő, akkor úgy érezzük, hogy ez a fogkefe olyan, amilyen a pasinknak is kéne lenni: superman

egyfajta beleélőképesség kell ehhez, hogy belássuk, az elektromos fogkefe olyan csodákat tud véghezvinni a szájban, amire a pasik sohasem lennének képesek, némelyik pasi meg igénytelenségét is fokozza e téren, miszerint akkor lát fogkefét, amikor elviszi a nejt vacsorázni saját pénzből spontán csak úgy, azaz soha pláne 20 év után

az idő eltelte itt játszik, a kapcsolat elején még nem dívik az elektromos fogkefével villogni, de ha megleped az asszonyt mondjuk az 50 -es években egy ilyennel, már csak annak is tud örülni, hogy gondolt rá az ura valamiképpen :)

hasonló az elektromos fogkefe birtoklás ahhoz, mint mikor veszel egy ékszert a nejnek, vagy befizeted egy utazásra

nem tudom, magamból kiindulva eleinte én is úgy tekintettem az elektromos fogkefére, mint valamilyen csodaszerre, egyfajta gyerekek karácsonyi ajándékára, miszerint ha nekem olyanom van, én is menő leszek, csodaszép fogakkal, sima fogkefe nem ám, hogy nem jó, de még taszít is, nekem a különleges fogkefe jár, attól lesznek szép fehérek a fogaim, mindent kitisztít, rezeg, oda is eljut, ahová a sima fogkefe képtelen menni.

alapos, mindent kitisztít, pluszba még érzed, ahogy rezeg a szádban, hát tényleg majdnem olyan, mintha egy vib..rt nyelnél le, csak még jobb, mert ez legális

én erre tippelek, de nem általánosítok, tudjátok, én elvont nőszemély vagyok, aki senkinek se kell, így hát ezekről a dolgokról fogalmam se lehet

1 biztos

elektromos fogkefének ha örül az asszony, az már mindenképp jelent valamit, miszerint nincs túlságosan elhalmozva szegény, de neki az kell, hogy különlegesebbnek érezze magát, hogy neki az van

szerintem amúgy a sima fogkefe sokkal hatásosabb, mert ott meg te irányítod a mozgását, nem a fogkefe vibrálása akarja megmondani, mit és hogyan esetleg lehet, nem is olyan hatékony, mint ahogy be van reklámozva

fene se érti, én arra szavazok, amit az asszony szeretne, azt kapja meg, de ne csak karácsonykor, viszont túlságosan elhalmozni sem kell, mer akkor a nő elpunyul jó dolgában

én a sima fogkefére szavazok, de tényleg nagyon bírtam, amikor nekem is volt egy elektromos fogkefém, sajnáltam, mikor nem tartott túl sokáig, sajna cserélni kell a fejeket, de állat volt a hangját hallgatni :)

nem tudom, nekünk nőknek, vagy legalábbis nekem, vágyálom az elektromos fogkefe, még jobb, ha azt a pasink veszi nekünk esetleg férjünk évek múltán

jó, azt is nézzük, mikor jött ez divatba, ugye nem volt szokásos a 90 -es évek elején, csak később lett egy időben ez divat, amikor minden akkor volt menő, ha elektromos volt mert ha nem, akkor kuka

igazságos1.. 2016.07.11. 22:25:42

a magyar attól érzi magát igazán fejlett országbelinek, ha van elektromos fogkeféje

a nőkre igaz ez inkább, mer hát a pasik 80%-a, akik nem metrobuzik, csak akkor mosnak fogat, amikor fiatalok, udvarolnak, mer az első 4-5 év után, amikor kezdenek sörhasat ereszteni már nem olyan fontos a fogmosás számukra

ha elektromos fogkefét birtokolsz, elhiteted önmagaddal szemben állított illúziód, hogy van valami olyanod, amivel kiegészülve már tényleg szupernőnek érezheted magad ha már ezt a pasit guberáltuk ki magunknak mellé de legalább megveszi nekünk ezt a kicsiny ajándékot

hm

úgy ezen még én se gondolkoztam el igazán, de tényleg, olyan érzés, mintha egy gyerek kap egy csillogó-villogó vágyálmot, akkor, amikor kap egy elektromos fogkefét, ezt pedig csak bizonyos eltöltött évek száma után érzi az ember: ha elektromos fogkefém van, akkor semmi sem lehetetlen, enyém a világ és pont

egyfajta belenyugvás az elektromos fogkefe a nőnek, inkább ezt mondanám tanulságképpen, hogy értsék a pasik

ha van elektromos fogkefém, akkor vagyok valaki, pláne ha a férjuram veszi nekem évek múltán mégiscsak számítok a szemében valamit

de azért ékszerhez és egzotikus utazáshoz nem hasonlítanám, majdnem olyan, mintha virágot vennél egy asszonynak 10 év után, viszont semmiképpen sem olyan, hogy megleped egy porszívóval karácsonyra, merhogy az nincs otthon ez a verzió lelombozó egy nőnek

az biza én is nagyon szerettem az elektromos fogkefét, aztán rájöttem, fogalmam sincs, miért, inkább mégis a régit, hagyományost szeretem, a sima fogkefét, a fogkefe inkább mégse rezegjen,, ami rezgő, azt elég egy helyre fel... ni XD

na jóvan, mára befejeztem a mesélést, ha nincs elektromos fogkeféje a nőnek legalább egyszer az életében, az nem is élt igazán, nem ismeri az életérzést, mitől jó kapni egy ilyet pláne a pasinktól :)

igazságos1.. 2016.07.11. 22:27:56

Itt is szégyellje össze magát jó mélyen a bunkó pasija, én otthagynám ezt a szemétládát nagyon gyorsan

Nem volt elég köcsög írni a Homárra, bepanaszolni a Média Marktot, de arra már nem volt rest, hogy

FIZESSEN A BARÁTNŐJÉNEK EGY ELEKTROMOS FOGKEFÉT, VETTE MEG VOLNA Ő SZEMÉLYESEN BARÁTNŐ VÁGYÁLMÁT

rohaggyá meg poszter én mondom, nem érdemelsz meg egy ilyen nőt te balf...

The Crazy One 4égy 2016.07.11. 22:29:52

@igazságos1..: :))) hallod nyanya, évek óta nem írtál ilyen jót. Isten éltessen sokáig :) szevaszjojcakát

igazságos1.. 2016.07.11. 22:34:18

csoresz smucig pitiáner poszter az ilyet messziről kerüljék el a nők, mer ettől 100 év múlva se fogsz egy nyamvadt virágot se kapni

plusz a pénztárnál is meghívassa magát a nő kontójára meg el is tartassa magát

megverünk poszter, eskü, megverlek ne merjé a szemem elé kerülni te bunkó

egy igazi gavallér úriember simán kifizeti nem hogy az 1000 forinttal többért a fogkefét, hanem vesz neki egy sokkal jobbat 10.000 forintért b+

hogy fogsz te a nejnek Louis Vuitton táskát venni, ha kamerára bezzeg nem sajnálod a pénzt magadtól te ...

na menjé tudodhová

ne gondolkodjá balf. csorikám, hanem kérjé bocsánatot barátnődtől, oszt vegyé neki valamit kárpótlásul

hogy lehet már valaki ilyen pasiként ? tényleg nincs más választásuk már a nőknek, csak ilyenekkel összeállni? a poszter az úriembertől messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, de inkább bújjon vissza a lyukába, oszt szégyellje össze magát jó mélyen

remélem, nem fog szaporodni feleslegesen az ilyent ott kell hagyni rögtön, hatalmas szemétláda más téren is

mesélnék, de mondom, ez már inkább aljaputris

egy nő magának vegyen elektromos fogkefét, oszt a pasija meg ilyen suttyó, hogy csak távolból mer ugatni

igazságos1.. 2016.07.11. 22:36:27

1 köcsög poszter meg kell verni

fú de bunkó

D2 2016.07.11. 23:04:48

Már csak egy fél évet kell várni, a két nagy illatszeres karácsony után félárazza a csomagjait, mindig van e-kefe 3e körül.

KaTe 2016.07.12. 01:18:59

Vettem tévét médiamárktból, százezerér. Hazavittem, beüzemeltem, 1 kibaszott fekete pixelhiba ott értetlenkedik a képernyő közepén. Gondolkodtam rajta, összecsomagoltam, aznap visszavittem. Mutatom az eladónak hogy ez nem frankó, szeretnék egy másikat. Mondja hogy semmi gond, csak hazavitel előtt azügyfélszolgálaton ellenőrizzem le, hogy minden rendben van -e a képernyővel (bekapcsolják)

Kipróbáltam. Hazahoztam. Lassan 5 éve hibátlan. Ha legközelebb TV kell, akkor is ott veszem meg és leszarom, hogy valami noname webshopban 5.000 forinttal olcsóbb.

Edigitalban meg úgy jártam, hogy 3. napon vettem észre, hogy a 150-ért vásárolt laptop "Z" gombja egyszerűen "beragadt" - használhatatlan. Visszavittem, mondja eladó, hogy mivel javítani a helyszínen nem tudják, ezért csere. Hozott a raktárból egy másikat gyári dobozban, átvettem, hazavittem.

És mindezt Magyarországon!!!

2016.07.12. 05:52:17

Már rendeltem így. Másnap ott volt a cucc. Azért mert a boltban nem volt.

Fantomász 2016.07.12. 06:06:16

Ausztria? Momentán még - még nyugat, de már szárnyashajó jár át Budapestre.

Lady Scarlett 2016.07.12. 06:14:48

Media Marktba csak a hulyek vasarolnak.

csőcsere 2016.07.12. 07:06:22

@The Crazy One négypontnulla: a fogorvos mondta, hogy jobban tisztítja a fogakat az elektromos fogkefe, mint a kézzel hajtott. Megvettem. És valóban jobban tisztítja a fogakat. Most tudtam meg tőletek, rongyos pár ezerért egy státusz szimbólumhoz jutottam. Állat.

Terézágyú 2016.07.12. 07:23:37

"Egy gyors telefon, már nyomtatta is a papírt amit ő alá is írt (nem tűnt osztályvezetőnek) "

De neki is meg kellett kérdeznie telefonon - nyilván az osztályvezetőtől...

Terézágyú 2016.07.12. 07:26:11

@FDToth:
"Meg jo par eve amikor dolgoztam hasonlo kereskedelmi egysegben"

Ezek szerint már nem ott dolgozol?

Terézágyú 2016.07.12. 07:27:44

"Én biztos, hogy elkértem volna a panaszkönyvet, barátnőm csak otthagyta őket. Azóta sem tudtam napirendre térni az eset felett."

Szegény pószter.... javaslom, hogy válasszon magának egy másik barátnőt, aki miatt nem kell ennyit idegeskednie... és helyette panaszlevelet írnia...

(nem tom, nekem első olvasásra az jött le, hogy a pószter is nő...)

Terézágyú 2016.07.12. 07:29:53

Mellesleg: annyi a különbség az osztrák meg a magyar MM között... Ugyanaz a cég, ugyanazok a szabályok... mi tér el??? Hát az, hogy emitt magyarok dolgoznak... drága magyar véreim... ilyenek VAGYUNK.

igazságos1.. 2016.07.12. 08:47:11

@csőcsere: @Terézágyú: nekem is de nem ez egy pasi mert menőzik

a nőnek erre nincs szüksége
szerintem meg jól átveri a fogorvos azokat akiknek azt mondja h az elektromos fogkefe jobb

nem, nem jobb csak a sok idióta ezt elhiszi

mondjuk azoknak jobb akik rohadtul nem rudnak fogat mosni rendesen de azok az elektromos fogkefével se tudnak rendesen fogat mosni

a fogorvos meg persze h azt mondja az elektromos fogkefe iobb vegyed meg pancser neked úgyis mindegy

Manyecska. 2016.07.12. 08:57:42

@igazságos1..: fogzuhanyt kell venni kérlekszépen :D
Mit nem adnék ha sima hajam lenne.:P én meg vért pisilek mire valamennyire egyenes lesz:) jaOFF

Manyecska. 2016.07.12. 09:01:23

@igazságos1..: szájzuhany na!! csak hajnalban már futottunk pár km-t még lendületben vagyok. Jó murva drága, dokinéni ajánlotta, cserébe nem bizti hogy használ :P /fogselyem, szájvíz, fokkrém :P cucc + megfelelő táplálkozás és belső lelki béke ::P / Igaza volt a nyaki ra kollégának most vettem egy Nokiát az MM-ben írjak bü. poszt?? :) Teljesen jó.

Manyecska. 2016.07.12. 09:06:03

@igazságos1..: amúgy kisgyereknek marha jó mer ugye lusta sikálni három percet azzal meg jól elszórakoznak amúgy meg tényleg jobban tisztíccsa. Rángassanak mást a pasik. :DD

The Crazy One 4égy 2016.07.12. 09:15:08

@Terézágyú: Vásárlók könyve, panszlevél? Szerinted ÉRDEMBEN számít valamit?

megamenn 2016.07.12. 09:20:52

jajj, nagyon imádom ezt a "hű a fejlett nyugaton bezzeg" típusú, többnyire totálisan szemellenzős és abszolút ostoba hozzáállást.
a kedves poszter csak annyit lát és értékel az egész nyugati kalandból, hogy megreklamálta az árat és kedveztek neki. de az nem jut eszébe (a csirkeagyába ) hogy aki nem nézte meg a neten, mennyibe kerül az az akcijókamera, az simán megveszi 250-ért. ezt az átbaszást nem értékeli a kedves nyugatimádó poszter, csak annak tapsol, hogy a kuppancs aláírta a blankettát, és viheti 199-ért, szvsz. legikább azért, hogy húzzon már el a kurvaannyába, mielőtt másoknak is elárulná, hogy turpisság van a dologban.
amúgy a poszt teljesen szar, érdektelen faszság, idióta szarrágó picsogás, és nem csak az a fasz aki egy ilyen horderejű problémán fennakad, de az is aki közzéteszi, meg az is aki reagál rá. kivéve persze engem, mert én óriáskirálymegamen vagyok.
pina.

upho 2016.07.12. 09:21:21

MM webshopos arai hazhozszallitassal olcsobbak, mint irl. Valahol itt keveredett el a tortenet sztem.

stoilt 2016.07.12. 09:37:35

Lehet, hogy már volt, de: a MM honlapján minden termék ára mellé oda van írva pirossal, hogy "Online ár", mellette egy kis 'i' betű, amire kattintva az alábbi szöveg jelenik meg: "A weboldalunkon feltüntetett árak kizárólag a weboldalunkon keresztül leadott megrendelésekre vonatkoznak!"

Ergo nem meglepő, ha a boltban drágább a cucc, bár az érdekes, hogy nem vitték házhoz az online rendelt cuccot. Mi van, ha én Jászbivalyfaszabasznádról rendelek, ahol nincs a közelben MM, ahova betrappolhatnék? Azért érdekelne az MM válasza erre.

Manyecska. 2016.07.12. 10:13:28

@megamen: meg aki kitalálta hogy a micro SIM-re kell vágnom a kártyámat hogy beleférjen a zúj telefonba. Na az nem p.na hanem egy f.. :D

megamenn 2016.07.12. 10:23:24

@Manyecs: bőven van pályázó a fasz titulusra, tekintve, hogy vammán nano SIM is. hamarosan lesz piko meg hangyafasza SIM is.

Manyecska. 2016.07.12. 10:29:11

@megamen: naná, itt a sablon előttem mingyá nekiállok vágni. eret. :D

megamenn 2016.07.12. 10:36:07

@Manyecs: nade a teszkókba működő számtek bótokba osszáz forinté kitomják a minibül a mikrót.

Manyecska. 2016.07.12. 10:44:05

@megamen: tudom aszt. tíz villamosmérnökkel dolgozom, most vágtam hozzájuk dolgozzanak :D

Faszerkezet 2016.07.12. 10:48:56

"Azóta sem tudtam napirendre térni az eset felett."

Huuuu. Tartalmas életed lehet....

Bruszli 2016.07.12. 11:52:33

Azért csak be kellett menni a boltba. Borzasztó

nyakira 2016.07.12. 12:59:16

Ne kedvesezzel, foleg ne halmozottan, iszonyu modoros. 1x en is rendeltem egy elektronyos bufizteto berendezest es 1 het mulva jott a papirusztekercs, hogy a szingapuri kirendeltsegukben atveheto. Elmentem erte. Munka utan.

A siramot ertem es nincs ez igy jol, de akkor is: annyira jo a sorotok, hogy ilyen komolysagu problemakkal vagytok kenytelenek foglalkozni. Az osztraki benzinpenz veletlenul nem haladta meg az olcsobbsag merteket? Kivanok nektek igazi problemakat, akkor majd nem kell harcolni mm-i burokracioval.

nyakira 2016.07.12. 13:05:51

@Hentes pékné módra: jajj, de jol beszelsz. Hogy is van ez angolul? Supervisor? Superuser? SzupraHiperman? Kifejezetten buszkek ra a nyomorultak, hogy es amennyiben o akkent jott el arrol a munkahelyrol. Mert az a csucs, erted, azert nyalt es kuzdott evekig es ez egy eredmeny es huh. Hat, vannak kulonbozo vilagok. Csak ne talalkoznanak!

nyakira 2016.07.12. 13:19:50

@Worlon83: "ha tényleg valami akciós, vagy annyira sürgős, hogy azonnal kell"
Na pont ez az a ketto, aminek altalaban egy ordas magy igenytelenseg a vege.
@csőcsere: a fogzomancot is nem tiszticcsa le veletlenul?
@Manyecs: mindig igazsagom van, az fix, de ezvel kapcsolatban most miben most?
A mikrositast en megoldottam otthon magamnak. Vonalzoval, padloval, guggolassal-sikalassal, kisolloval, tollal. Hat ilyen egy elet ez. Az igazi tortenet akkor kezdodik, mikor "normal" miniSIM-es telora visszavaltanal.
@megamen: indithatunk-e, s fentarthjatunk-e magunkban haragvast embertarsaink onnon emberi sajatossaga miatt? Mintmivelhogy ezt a fogyasztoi kulturaval toltotte fel az iranyitoi reteg, a birkaéra funkciojat es szintjet tekintve tokeletesen fazishelyesen mukodik. A kovetkezo nicked lehetne blanketta. Kulonben nyugaton meg a delibab is mashogy vibral(!).

É2I 2016.07.12. 13:28:03

@igazságos1..: Ehh. Nem semmi szószaporodásod volt. És nem is jött ki egyszerre. :D
Ennél már csak egy emlékezetesebb női verbális fellációt hallottam:
Akitől vettük a családi házunk az adta elő ugyan ezt a mosogatógépéről. Kb. félórányi csicsogást, miért nem hagyja ott nekünk. És igen, az is mondta, hogy a mosogatógép egy nőnek olyan, mint fogkeféje.
Vazze... mostmár kezdem elhinni. :DDD

Mondjuk mondtam neki, hogy nem is kell, mert az asszonynak Újat veszek. Fehérneműt se vesz az ember dúrkálóból. Az utóbbi megjegyzésemre abbamaradt a nedvesedése :P

nyakira 2016.07.12. 13:48:01

@É2I: mindenki a hobbilyarol, szenvedelyerol tud a leghosszabban, legfeltartoztathatatlanabbul predikalni, ezzel onmahgaban nincs is gond. Azzal van, mikor valaki nem veszi eszre magat es lathatoan a kornyezete is toleralja verbalis inkontinenciajat, mert nem neveltek ki belole, emberunk/embernonk meg fogalmaban sincs annak, hogy miert gaz, amit csinal.

atpijkamo114 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.12. 13:50:02

@nyakira: "a fogzomancot is nem tiszticcsa le veletlenul?"

Nem, a fogzománc sokkal keményebb annál, minthogy egy akármilyen fogkefe és fogkrém pusztíthatná.

Nem kell viszont a fogkefének elektromosnak lennie ahhoz, hogy a fognyakat elpusztítsad vele. Tehát ha az íny visszahúzódott, a fognyaknál különleges gondosság kell, hogy ne sokat romboljuk. A fogorvost kérheted, hogy vonja be a fognyakat, hogy ne pusztítsad. (Ugyanaz az eljárás, mint a tömésnél.) Nem egy olcsó mulatság, mert ha egy fognál visszahúzódott az íny, akkor nyilván a többinél is, és 32-szeres szorzóval még az olcsó is nagyon drága.

É2I 2016.07.12. 14:14:29

@atpijkamo114: Na nekem pont a fogdokim javasolta, hogy maradjak a legegyszerűbb fogkrémnél, mert ezek a vájteningek mind tartalmaznak valamennyi súrolóport a fehérítés végett. No ezek meg szépen csiszolgatják a fogzománcot is, ami egy idő után -bár fehér lesz a fogad - megbosszulja magát.
Persze egy elektromos fogkefe nem okoz ilyen bajt. Ha csak nem ragaszt rá a delikvens smirglit ;)

atpijkamo114 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.12. 14:41:37

@É2I: "maradjak a legegyszerűbb fogkrémnél"

Helyes.

"a vájteningek mind tartalmaznak valamennyi súrolóport a fehérítés végett"

Minden fogkrém tartalmaz súrolóport. Pl. karcos CD-t finoman tudsz polírozni fogkrémmel. A fehérítőben savak vannak, amik fehérítik és gyengítik a fogzománcot.

Egy cég nagyon simára akarta polírozni az akármijét. Egyre finomabb szemcséjű polír anyagot használtak, egyre simább lett a felület, míg elértek egy pontot, ahonnan egyre karcosabb lett. Nem értették. Beküldték a mintákat a metalurgiára. Azt a választ kapták, hogy ne használjanak annál finomabb polírt, mint amekkora karcot maga a polírkorong szövetszálai csinálnak, mert csak rosszabb lesz.

Manyecska. 2016.07.12. 14:46:40

@atpijkamo114: ez nem igaz nekem a színskálán /1-10-ig / egyes, azaz a legfehérebb az eredeti fogszínem, cserébe jobban törik!! Macerás.@nyakira: akkor veszel adaptert sokkal eccerűbb nanoról microra váltani:) párszáz forint. De tudod eszt.

csőcsere 2016.07.12. 15:06:17

@igazságos1..: Amióta használom az elektromos fogkefét, fele annyi idő és kellemetlenség az éves fogkő eltávolítás. Aki nem hiszi, eriggyen 'oszt dugja az orrát egy disznóba. Inspired by Douglas Adams.

igazságos1.. 2016.07.12. 20:02:46

Mosogatógép nélkül nem élet az élet, az természetes velejárója egy konyhának, feleségnek.

Ahol nincs mosogatógép, ott nem is főznek a férjnek.

Az más, mint az elektromos fogkefe

Manyecska. 2016.07.13. 07:09:22

@igazságos1..: a pááárom főz /szakács is volt annó :D/!! ill.kettecskén ill. a mesterfogásokat tőlem /a konyhában:D/ a pasik sütni nem tudnak csináltak pizzát a kislányaival fullra odaégették hiába kaptak telefonos segítséget tűlem.ON .

joska61 2016.07.13. 08:57:29

Tipikus esete a nem tudja a jobb kéz, mit csinál a balf*sznak.

2016.07.13. 10:44:34

ez az osztrák sztori a végén elég furcsa

Reactor 2016.07.15. 21:58:40

Már megint a "médiamárk". Országosan nem tudom, mennyire rossz a megítélésük, de errefelé túl sok negatív tapasztalatom nem volt velük, pedig vittem má' hozzájuk garanciaidőn belül lerohadt elektromos alkatrészt (úgy látszik, még mindig nem sikerül percre pontosan belőni a nyerészkedő rohadékoknak, hogy mikor dögöljön be). Az elromlott telefonnal is közepesre vizsgáztak, az elromlott hősugárzóval meg jelesre: nyomtattak valami szar fecnit arról, hogy ugyanaz a hősugárzó most többe kerül, bementem, levehettem a polcról egy vaci újat, vittem a vevőszolgálathoz, ahol grátisz újabb 1 év garanciát kaptam rá, oszt kézcsók, mégcsak ráfizetnem se kellett.
Remélhetőleg ez a másodpéldány is lefullad 1 éven belül, akkor megint mehetek "médiamárk"-ékhoz....woahhh! Ingyen hősugárzó!

Panaszkezelés szempontjából pedig Ausztria nagyon-nagyon nyugat hozzánk képest. Csak inter-dimenziónális transzmitter féregjáraton lehet közlekedni a két ország között, azt is csak kivételes alkalmakkor...

koprofágia 2016.08.04. 18:09:16

@Hentes pékné módra:
eleg tag fogalom az osztalyvezeto.
Valahol egy sima munkas par plusz jogkorrel, kb. amit te irtal le.
Mashol valodi fonok, aki a beosztottak feladatait sosem vegzi,mivel a vezetoi teendok kitoltik a munkaidejet,amelyet nagyreszt a sajat irodajaban tolt.
süti beállítások módosítása