Tékozló Homár

Miért kell kérvényt benyújtani egy tamponért?

2016.12.06. 13:53 | Homár Hilda | 106 komment

cba_logo_svg.png

A menstruáció természetes dolog, évtizedeken keresztül kíséri végig egy nő, és így aztán egy férfi meg egy egész család életét is. Nyilván nem ciki tehát beszerezni a nevezetes napokra szükséges kellékeket. Mégis valahogy intim dolog tampont venni. Tök érthető, ha valaki nem repes az örömtől, ha egy férfieladóval kell dílelnie.

Kedves Homár!

Igazából nincs nagy panasz, meg nem akartam ezen ennyit rugózni eredetileg, de mivel válaszoltak is, már úgy gondoltam, elküldöm mindenki okulására.

Nagy meglepetést nem okoz, hogy a CBA üzletpolitikája egy kicsit a szocializmusban ragadt, és a bolt érdekei előbbre valóak a vásárló kellemes élményénél, viszont ami számomra humoros a történetben, hogy a válaszlevél szerint egy kifejezetten kitartó és agresszív tampontolvaj-banda szállta meg a József Attila utcát, ezért kénytelenek a terméket elzárni a békés vásárlók elől is. Alant küldöm a levélváltásunkat.

Levél a CBA Príma központi email címére, november 27-én:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A tegnapi napon az Október 6. utca és a József Attila utca sarkán levő üzletükben vásároltam. Tampont akartam venni, és meglepődve tapasztaltam, hogy a polcon a tisztasági betétek mellett nincs kitéve. A legtöbb üzlet, ahol eddig jártam, általában ezt a két terméket egymáshoz közel tartotta a polcon. Elkönyveltem, hogy esetleg nem tartanak, és elindultam kifelé, mikor észrevettem, hogy a tamponokat a pénztáros mögötti polcon tartják, tehát ott lehet kérni.

Alapvetően nem estem zavarba, és megvettem, amiért jöttem, de több problémám is van ezzel a módszerrel. A pénztáros férfi volt, és jól láthatóan zavarba jött a kérésemtől. Nyilván több fajta is van, ezért magyaráznom kellett a színekről és a dobozméretekről, mutogatnom, hogy merre van a balra. Még annyi szerencsém volt, hogy már nagyjából tisztában vagyok a márkákkal és a típusokkal (a gyártó ezt a doboz színével kódolja), ezért nem kellett sokáig válogatnom. Ugyanakkor nem hiszem, hogy egy külföldi vásárló hasonlóan flottul tájékozódna a pénztáros háta mögé tekintve.

Nagyjából értem, hogy miért került a tampon a pénztáros mögötti polcra, hiszen kis méretű a doboz és relatíve drága a termék. De szerintem sokkal több kellemetlenséget okoz (vásárlónak és bolti dolgozónak egyaránt), mint amennyit az üzlet potenciálisan a szabadon garázdálkodó tampontolvajok kiszűrésével spórol.

Javaslom, hogy a tampon kerüljön az egyéb tisztasági termékek mellé az üzlet polcaira, ezáltal sok kellemetlen helyzetet elkerülve.

Köszönöm, ha észrevételeimet megfontolják.

Üdvözlettel:
MrsMiaWallace

Válaszlevél a CBA Prima központjától (az ügyintéző nevét kihagyom) november 30-án:

Tisztelt XY!

2016. november 27-én a CBA Kereskedelmi Kft központi ertekesites@cba.hu oldalra küldött vásárlói észrevételét, melyet vállalkozásunk 1051. Budapest József A. u. 16. sz. alatti üzletével kapcsolatban tett, kézhez kaptuk. Köszönjük, hogy reflexióját eljuttatta hozzánk, mert ezek a visszajelzések is fontosak, a mindennapi munkák színvonalának és esetleges hibáink javítása során. Az abban foglaltakkal kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni:

Az Önnek okozott kellemetlenségért elnézését kérjük. Sajnos az üzletben nagyon gyakoriak a vagyon-elleni szabálysértések és ezt még a biztonsági őr és a kamerák jelenléte sem akadályozza meg, ezért is kényszerült a bolt vezetése az említett egészségügyi terméket a kasszák mögött elhelyezni. Mivel az üzlet személyzete az árukészletért anyagilag is felelős ezért a jövőben sem szándékoznak az eladótérbe kihelyezni a tampont. A termék vásárlásának megkönnyebbítése érdekében a jövőben az adott kasszában lehetőség szerint, hölgy fog dolgozni, hogy az Ön által említett kellemetlen helyzet, kezelhetőbb legyen.Megértését köszönjük.

Amennyiben további észrevétele lenne üzletünkkel kapcsolatban, kérjük, hogy keresse az üzletvezetőt is, aki a helyszínen, azonnal tudja kezelni az észrevételét. Reméljük, hogy a továbbiakban is vásárlóink között tudhatjuk valamint észrevételére tett válaszunkat és intézkedésünket elfogadja. Mivel vállalkozásunk bízik a fentiek elfogadásában, ezért nem vesz igénybe békéltető testületi eljárást. Amennyiben a fentiekkel nem ért egyet, vagy nem elégedett, az alábbi hatóságokhoz fordulhat a megadott elérési lehetőségeken: [Békéltető Testület, stb. hivatalok pontos elérhetőségei felsorolva]

Tulajdonképpen korrektek voltak, szó se róla, és egy lépés a boldogság felé, hogy ha nem férfi a pénztáros, akkor legalább nem jön zavarba (talán) a tampon szótól, de továbbra is mutogatni és magyarázni kell. Félsiker, gondolom?

Üdv,

MrsMiaWallace

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska. 2016.12.06. 13:57:43

"természetes dolog.." nektek, b+, nem hét hetes terhesen!! :DD ON bocsánat :D

rarabel 2016.12.06. 14:03:14

kezdetben volt a szárnyasbetét, ebéd közben.
De mi nemes bosszút álltunk, mert lett mellette a prosztgrand únó a prosztataproblémákra, ebéd közben.

Szarazkoro 2016.12.06. 14:05:08

@Manyecs: Ha kellett neked as a csimota? Akkor ne panaszkodj!

Treff Bubi 2016.12.06. 14:05:14

Tampont a tamponboltból.

sarostehen 2016.12.06. 14:06:29

Nem értem a gondot.. millió üzlet van ahol meg lehet venni. Miért nem ott vásárol a kedves poszter?

Manyecska. 2016.12.06. 14:07:56

@Szarazkoro: igen!!!! :DD de akkor is dühítő most hogyan releváljak??? ne legyél már érzéki..izé érzéketlen.. :D amúgy meg pont így jártam, eldugták a kotonokat! :( :D

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.12.06. 14:08:19

@Manyecs: Nekem is meg kellett nősülnöm, hogy valaki végre rávezessen a tisztasági és az intim betét közti különbségre. Mellesleg meg ugyanez a probléma felmerülhet óvszer vásárláskor is. De ezt a problémát Csala Zsuzsától Pierre Richardig elég sokan feldolgozták már.

@rarabel:
- Na, akkor most végre beszélhetünk a hüvelygombáról!
- De miért?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.06. 14:09:18

"továbbra is mutogatni és magyarázni kell."

Szegény csajok! Nekünk mennyivel egyszerűbb.

Bemegy a süketnéma a patikába, óvszert szeretne venni. Hevesen mutogat a patikusnak, hogy mit szeretne, de az nem érti. Ekkor a süketnéma kiteszi a farkát a pultra, mellé 2000 Ft-ot. A patikus is kiteszi a mégnagyobb farkát, és elteszi a pénzt:
- Én nyertem!

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 14:09:46

Anyam lekuldott a sarki zoldsegesbe tamponert kolokkoromban - nem vettem. Tenyleg a sarkon volt. Marmint a zoldseges.

Terézágyú 2016.12.06. 14:11:09

misszisz? mi a vallasz?

Egyébként én nemrégen láttam olyan videót a jutúbon, hogy női tolvajok. az egyik illető berakott a szoknyája alá egy dvd-lejátszót (dobozostul), és úgy ment ki a boltból...

Manyecska. 2016.12.06. 14:12:29

@Csokis: nade én MEKKORA posztot írhatnék akkor -szülés után- mert tényleg eldugták a kotonokat x áruházban, hátratették..!! :D Nem viccelek. Mi már kiskutyát akartunk venni :D !! ugye a macska megdöglött most akartam odaadni a fiam rugdalózóit hátbameg..:D
Amúgy tökre sajnálom a posztolót ilyen hosszú névvel biztos tamponból is hosszú kell :D

Beerhead 2016.12.06. 14:22:02

@rarabel: mi ezt úgy oldottuk meg, hogy kiköttetük a tévét a gecibe (és így már étterembe is el tudunk menni néha)

sarostehen 2016.12.06. 14:24:03

@Manyecs: Nem értelek.. te most siránkozol? Vagy büszkélkedsz hogy vége volt egy jó numera? :DDDD

Manyecska. 2016.12.06. 14:27:42

@sarostehen: nem, hányok, két órája. Kérsz? Mit nem értesz azon hogy eldugták a kotonokat a másik pénztár MÖGÉ...kurvára nem volt vicces se akkor se most.

sarostehen 2016.12.06. 14:29:53

@Manyecs: És azért lettél terhes mert nem baszta ki a szemed a koton a sarki non-sztop-ban?? :DDDD

Manyecska. 2016.12.06. 14:32:57

@sarostehen: jajjmár, ne morogj már, mittomén, ha már nyúl, legyen duracell, nem?

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 14:56:45

Skala aruhazban hanyok, zombikent, hattal az emberisegnek, downbeat melodiakra.

metal · http://electric.blog.hu 2016.12.06. 15:10:00

Újabb szánalmas vergődés egy idiótától. Akinek problémát okoz tampont kérni, férfi eladóként meg adni, az kicsit szociálisan elmaradott4

2016.12.06. 15:10:48

Amikor még (jó régen) lehetett bagót venni a Sparban, akkor kihozták a raktárból kérésre és a kasszásnak adták, meg sem foghattuk fizetés előtt.
Szerintem ez a tampondolog a kasszásnak is kínos, ha férfi, de legközelebb ilyen esetben férjet kell küldeni. Vagy lehet kérdezni, hogy mit gondol, nekem melyik lenne jó? :) Volt olyan pasi, aki azt hitte, úgy veszünk tampont, mint óvszert, méret szerint :D De nem a szerint a méret szerint :)

Audrey80 (törölt) 2016.12.06. 15:15:25

" A pénztáros férfi volt, és jól láthatóan zavarba jött a kérésemtől. "-talán csak nem egy tanuló srác volt? Szegény.

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 15:16:43

@Manyecs: hánytál (tárgy).
@Audrey80: ha' pedig van tobb meret.

Audrey80 (törölt) 2016.12.06. 15:18:24

@EurósParaszt Lite: persze, de nem lyukméret szerinti :)

Terézágyú 2016.12.06. 15:22:17

@Audrey80:
pedig örülhetne, hogy tapasztalatokat szerez. jól jöhet az még.

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 15:41:33

@Audrey80: en kaliberben is lattam kulonbseget. Hanem? Lehet, hogy 1 par(t)huzamos dimenzioban voltam, mikor ezt lattam.
Az (ez) komoly, hogy akkor inkabb kuldjuk ferjeinket _tamponert_? Kicsit eros. Ugy ertem ez nem csak kettotok dolga, nem csak egy belso rendszer, hanem 3rd party szereplok is vannak az egyenletben ilyenkor. Forditott esetben o megkerne teged hasonlora, te megtennel ilyesmit? Mert hat tiszta sor az, hogy azonos nemu azobos nemuvel konnyebben osszekacsint adott esetben (bar szerintem inkabb a noi magadbol indulsz ki, amikor ezt feltetelezed alapbol), de megis csak a celszemely egy ellenkezo nemu, igy a hozza tartozo,Neki kell eszkoz is. Azert a pasiknal ez mashogy van, mashogy veszi ki magat, mint a noknel. Itt nincs maradek anyai-, ill. gondoskodooszton, amelyre fel lehetne fektetni a neccesebb torteneteket.
Abban a zoldsegesben volt pilotakeksz is, regi fajta! Es dobozbol adtak, papirzacskoba az x dekat. East17 volt slageren. Azok az idok sem jonnek mar vissza. Kapocs a 2 korszak kozott: akkor is es most is volt - igen, gyerekek, jol sejtitek - akkor is volt ENTER.

mad-man 2016.12.06. 15:47:12

@EurósParaszt Lite:
Azóta van kisöcséd/kishúgod?

Elég gáz ez. Mármint hogy emberek tampont lopnak.

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 15:55:20

@mad-man: nem vagom mire reagaltal. Tul hulye vagyok hozza, hogy vagjam.

Terézágyú 2016.12.06. 15:55:34

@mad-man:
az emberek mindent lopnak. miért éppen tampont ne?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.06. 16:00:24

@Terézágyú: "az emberek mindent lopnak. miért éppen tampont ne? "

Pont azért lopnak tampont, mert megvenni olyan ciki.

Fiatal koromban én is szemérmes voltam.

Terézágyú 2016.12.06. 16:01:53

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"Fiatal koromban én is szemérmes voltam. "
Akkoriban te is loptad a tampont...?

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 16:22:02

Hadd jegyezzem meg, hogy neha nem baj az a multban ragadas, mert az "elmenyindex" iranyaba mutato agyfaszt is tul tudjak am loni alaposan.
on
off
on
on
enter
3 post/day, rel, int, ent(er)
Kitettem az agyi szeparatoromat. Ez olyan, mint a kozlekedesben az elakadast jelzo 3szog. Tehat kitettem. A Homar'd blog kapujaba. Es senki nem irhat vagy kuldhet be hulyeseget ezentul, elszeparalodtunk a vilag silany reszeitol (tehat a tulnyomo hanyadatol). Figyelem, nagyon fontos: mostantol minden csodas! (rozsaszinnel irtam ezt is es illatossann)

CID.. 2016.12.06. 16:31:43

Okos ötlet lecserélni a pasi pénztárost, ezen túl meg a fiatal srácok indulnak neki a randinak óvszer nélkül.

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 16:35:32

Ki az a hulye, aki fokonyvvel megy tampont venni (8x-os kerdojel-kupac). Elkonyvelte, aszondja.
Errol a megosztott nemu levelkezdes-megszolitasrol mindig a tarhonyas eset jut eszemben! Ott is feloltozott unneplobe a gep elott az egyen es beirta a forumba, hogy tiszteltholgyemuram, persze / ott is volt. S erdeklodott, hogy hogyan is lenne az a bizonyos tarhonyaszuret... Sarga volt a weblap hatujja (hattere). A sarkait is haptakba vagas jelleggel osszecsapta szerintem a mar sokat emlegetett enter leutese kornyeken (kattinthato Kuldes virtualis gomb is enternek felel meg) De mindez nem lenyeg, ugye?

Hogy a feneben ne jottel volna zavarban, mikor egyenesen beleestel! Mint mikor ne helyett nemet mond az ember. "Nem abuzald a puncimat a tomott villamoson, dragam."

Hogyhogy csak nagyjabol vagy tisztaban a szinkodokkal, hat valami kezdo vagy te vagy mi van itt?

A kulfoldi buyer hanghatasilag nyomatekositana a nem ertest es reverb-spiraba kerulnenek, tehat egymast lepcsozetesen tullicitalva hangeroben ertenek meg kolcsonosen egymast egyre jobban es jobban, de a biztonsag kedveert - hogy o lehessen a hangosabb - a penztaros bevetne a hangosbemondot is es abba orditana torz hangon mar, hogy de a piros bazdmeg (fak juh) az valo a rucskos huvelyfelulethez, hat nem erted, hogy. Es a hangszorok is megilletodnenek elsore, mert nem a Manyikat varjak a pultnal jellegu szoveget kell tovabbitaniuk, de tennek a dolgukat es absztraktul emelkedett hangulat uralkodna a szarra vilagitott _ugyfelterben_. A _display_-ek is pirultan kandikalnanak ki a polcrencerek szent sikjabol.

EurósParaszt Lite 2016.12.06. 16:45:46

A gondolom utan nem kellett volna az a kerdojel. Korrekt valaszlevel, megkockaztatom nem mesterkelten szeollozott panelek sora, hanem ugy nagyjabol tenyleg igy is gondolja erzuletileg, emberileg a valaszolo.

Hogy van felangolul a human laba? Emberi-leg. Ha-ha-hatalmas.

enrico palazzo 2016.12.06. 17:11:23

Ez az az eset, amikor zavarba jön attól, hogy a másik zavarba jött attól, hogy zavarba jött. Ha már szegény nők, akkor szegény ifjú férfiak, akiknek akkor jut eszükbe, hogy óvszert kell venni, amikor ott a barátnő, még friss a kapcsolat és mindjárt zár a bolt, de te nem tudsz már elosonni máshova. Na az pirulós.

KaTe 2016.12.06. 17:14:35

Ettől a poszttól én is zavarba jöttem. Hol és kinek panaszkodhatok?!

KaTe 2016.12.06. 17:16:10

És ha egy férfi akarna tampont venni egy férfi pénztárostól akkor ki jönne zavarba?!

The Crazy One 3om 2016.12.06. 17:31:40

Igen, az ellenpélda a koton. Szolgai Zoli haverom szokta mondani, hogy neki forradalmi fasza van, ötbenhatos. Neki például meg sem kell szólalnia, alapból zavarba jössz tőle...

Szarazkoro 2016.12.06. 18:05:26

@Manyecs: :D :D Kiskutyád nincs? Meg 1 homár posztra valód? :)

AtiSnatch 2016.12.06. 18:05:27

és mondd csak, úgy néz ki a férjed, mint egy picsa?

Manyecska. 2016.12.06. 18:15:51

@KaTe: a sorbanállók! :D én legalábbis szanaszét röhögném magam. :))
@Szarazkoro: de van, de fiú, de a szomszéd lánykutyája szerelmes bele mindig puszilkodnak meg itt toppantgat a lábával a kiscsaj az ajtóban:DD!! írtó aranyos kis pincsi /most nem a p..náról van szó, ez a kutyafajta/:)) Az a vicc már a párom is hányik.. :DDDD szolidarit! mondjuk a mellei még nem repednek szét sza talán csak egy vírus..:D

Manyecska. 2016.12.06. 18:17:12

@The Crazy One 3om: miért kirakja a pultra??? ...vagy hogy van ez? :D
Nem merek lemenni terhességi tesztért mert egy nyugdíjas bácsi a patikus. MI TECCIK KÉRNI??? HAAAA..?? :DDDD

Manyecska. 2016.12.06. 18:23:25

@Szarazkoro: amúgy most mondtam a páromnak -aki éppen émelyeg :D - hogy a húgom férje aszonta bemegy a szülésre majd most ugye nemsoká szül a kiscsaj, oszt a végén elharapja majd a köldökzsinórt. Azóta sugárban okádik az ember de legalább nem panaszkodik folyton :D

Nick-son 2016.12.06. 18:34:47

Nem gond, a pénztáros manusz majd keres más munkát, különben se üldögéljen egy életerős férfi a kasszában, még ha oly gyakoriak is a vagyon elleni szabálysértések nem igaz? :)

Egyébként én milyen típusú zavarba legyek amikor férfiként veszek tampont és női pénztárosnál fizetem ki? Csak kérdezem, mert volt már rá példa.

The Crazy One 3om 2016.12.06. 18:36:08

@Manyecs: nem, neki nem kell. Kilukassza a nadrágot :)
Ugye a másik ilyenkor az, hogy én sokat agyalok azon, hogy hogyan lehetne 30 centis a faszom. Na most Zolikanak roppant könnyű, ő félbe hajtja...

Manyecska. 2016.12.06. 18:45:24

@The Crazy One 3om: :DD nohát kinek kéne az nem a méret számít hanem hogy vastag-e :DD monnyuk van itthon tesztem de ha kitölteném én is elájulnék első körben továbbá mindennemű nyugalomnak vége szakadna:DD Most kapják meg a kormányszolgák a felmondást dec.végéig /cuki nem???/ 1200-ból 260-an maradnak..köszönjük Emese!! Hogy rohadna ki a szívük:P
ON

Manyecska. 2016.12.06. 18:49:05

@Nick-son: harmadik típusú találkozások!! :D majd az apti bemásolja idevágó viccet a teafilterről stb. :DD

Szarazkoro 2016.12.06. 18:53:51

@Manyecs: Én is akarok kutymákot, de vacak lenne egész nap egyedül neki :(
Szolidarít tuti, vagy a rosszúléted látványát honorálja :)))

Szarazkoro 2016.12.06. 18:55:54

@Manyecs: Ez is egy hatásos nevelőeszköz :D :D

Józsi, a migráns köcsög 2016.12.06. 19:01:19

@AtiSnatch: höhh :) kösz a tippet, csapó 652 ma estére :)

Matteo79 2016.12.06. 19:10:43

Hulye picsa... mi olyan kurva bonyolult: Odamèsz baszod ès kèred. Ostoba.

The Crazy One 3om 2016.12.06. 19:25:59

@Manyecs: nekem a Nika kolléganőm azt mondta, hogy ő éppen úgy választ faszt, ahogy én fúróhegyet:tehát nem méret, hanem fordulatszám alapján....

aptikjampó 2016.12.06. 19:32:57

A pénztáros férfi volt, és jól láthatóan zavarba jött a kérésemtől.

Ha ízesített kotont is kérsz, akkor mit csinál?

Hipóallergiás 2016.12.06. 20:09:06

@Matteo79: nem vágom...
1. odamėsz okė
2. baszod? egy tetves tampon miatt csak ne dugjon már a pėnztárossal. Lehet nálad ez életvitel szerű de nem ez az általános

herk 2016.12.06. 20:26:10

"Mivel az üzlet személyzete az árukészletért anyagilag is felelős"
Ez hogy működik a gyakorlatban? Elmagyarázná valaki?
Szerintem ez jogilag biztosan aggályos.
Árukészletért csak úgy lehet valakit felelőssé tenni, ha az adott szobába csak 1 darab személy mehet be egyszerre. Egy nyilt eladótéren nem létezik egyetemleges felelősség.
Pl ha én épp az egyes kasszánál vagyok, és a tolvaj a hármas kasszánál kicsempészik valamit, miért is kéne nekem is fizetnem érte?
Vagy ez csak a biztonsági őrökre vonatkozik? És mindig van teljes leltár mikor egy biztonsági őr jön/távozik? Különben honnan lehet tudni, hogy melyik műszak alatt loptak? Mert ugye ha nem az én műszakom alatt, ugyanmár miért is kéne nekem fizetnem?

CID.. 2016.12.06. 21:35:37

@herk: Hát pedig ez így van. Felelnek a dolgozók a raktárkészletért, ha jól tudom, van valami káló, aztán afölött csengetnek, ki ki a poziciójának megfelelő mértékben.

GöTi 2016.12.06. 21:41:55

Néhai főnököm megsérült. Ellátták a sebét, mondták neki, szorító tamponos kötés kell rá.
Közgazdász volt, kiszámolta - mennyi idő alatt gyógyul meg, naponta csere, sok kell.
Elment a gyógyszertárba, kért tampont...
Mekkorát szeretne? Férfi ember, sebesült, beteg, egyértelmű - a legnagyobbat. Bevásárolt.
Hazavitte.
Nem értette az egészet...
A felesége este dobott egy hátast...

Dikusz 2016.12.07. 00:00:30

@herk: honnan lehet azt tudni, hogy a hármas kasszánál csempészik ki a szajrét? Ha elkapják, akkor megvan az áru, ha nem kapják el, akkor bármelyik kasszánál kivihetik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 01:42:09

@Nick-son: @Manyecs:

Átmulatott éjszaka után a srác iszonyatosan másnaposan ébred. A feje majd szétesik, forog a gyomra, ráadásul az ágyban mellette egy förtelmes bányarém szuszog. Kimegy a fürdőszobába, belenéz a tükörbe és látja, hogy egy fehér cérna lóg ki a foga közül.
- Istenem! Add, hogy teafilter legyen!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 01:46:26

Megy a nyuszika az erdőben, egyszercsak szembe jön vele a szivarozó farkas.
- Te nyuszika, nem dugunk egyet?
- Nem lehet, mert vérzik a picsám, aztán tampon van benne.
- Nem baj, majd kiveszed addig.
- Jó.
Megtörténik a dolog, de elcserélik véletlenül a cuccaikat, és a nyuszika feldugja magának a szivart, a farkas meg elkezdi szívni a tampont. Egyszer csak azt mondja a nyuszika:
- Nem dugunk még egyet? Úgy ég a picsám!
- Nem lehet - mondja a farkas a tamponra meredve -, agyvérzést kaptam!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 01:50:52

Szülő szöszit visznek mentőautóval. Az orvos megkérdezi:
- Hányadik gyerek?
- Második.
- Az elsőt hüvelyi úton szülte?
- Nem, a Tétényi úton...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 01:52:17

A múlt évszázad végén a szöszi bemegy a benzinkútra. Odamegy hozzá a kutas és megkérdezi:
- 95-ös vagy 98-as benzint tankoljak?
- Idei nincs?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:08:27

Kisasszony, mondja meg a férjének az örömhírt, hogy apa lesz! - mondja a
doki a fiatal hölgynek az alapos vizsgálat után.
- De, doktor úr, nekem nincs férjem, még hajadon vagyok.
- Jó, hát akkor mondja meg a vőlegényének!
- Sajnos vőlegényem sincs.
- Jó, akkor, mondja meg a szeretőjének!
- De, doktor úr, szeretőm sincs, még férfival sem voltam...
Az orvos ekkor odaáll az ablakhoz, és mereven bámul kifelé.
- Most mit csinál?
- Mikor legutóbb ilyen történt, egy gyönyörű csillag bukkant fel a keleti égbolton, nem akarom elszalasztani!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:14:11

Új kiskakas kerül a baromfiudvarba és azonnal lendületesen munkához lát. Nem
kíméli a pulykákat a gyöngytyúkokat, a kacsákat, sőt a libákat sem.
- Nem lesz ennek jó vége fiacskám! - figyelmezteti az öreg kakas ügybuzgó
fiatal társát, aki rá sem hederít.
Másnap reggel az öreg tarajos szomorúan látja, hogy a buzgó kiskakas ott
fekszik a szemétdomb tetején és fölötte már ott köröz egy keselyű.
- No lám - csóválja a fejét az öreg - Megmondtam én, hogy ez a sok szex nem
vezet jóra.
- Csönd! - suttogja a kiskakas - Mindjárt leszáll.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:16:11

Hajnalban kopognak a mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos álmosan nyit ajtót.
- Mit akar?
- Korán van?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:17:30

A férfi duzzogva csomagol. Feleség:
- Hát te meg hová készülsz?
- Tudod van a déltengereken egy sziget, ahol a férfiak minden egyes kefélés
után 25 dollárt kapnak.
- Aha, akkor én is megyek. Látni akarom, hogy jössz ki havi 25 dollárból!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:21:20

Az embernél a sípcsont ugyanaz a szerv, mint a macskánál a bajusz: segít a sötét szobában megtalálni a bútorokat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:28:39

Adj egy férfinek egy halat, és egész napra jóllakik. Tanítsd meg a férfit halat fogni, és egész hétvégére megszabadulsz tőle...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:42:01

- Látom üres a poharad. Kérsz még egyet?
- Mi a francot kezdjek két üres pohárral?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:43:34

Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre, megszólal az egyik:
- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni!
Mire a másik:
- Semmi baj, majd én megtanítalak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:45:28

Az anyós felhívja orvos vejét.
- Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak?
- Sántítson mama!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 02:53:17

A szőke nő odamegy a benzinkutashoz és így szól:
- Elnézést, de a pumpa nem ér el a kocsiig!
Mire a benzinkutas:
- Túl messze van, álljon közelebb!
Erre a szőke nő odasimul teljesen a benzinkutashoz.
- Elnézést, de a pumpa nem ér el a kocsiig!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 03:04:22

A templomba járás nem tesz hívővé, mint ahogy a garázsban lakás sem tesz autóvá

Nem a lelkiismereted tiszta, hanem a memóriád rossz.

Két bűvös szó, amivel sok ajtó megnyílik előtted: húzni és tolni.

A barátok azok, akik szeretnek téged, bár nagyon jól ismernek.

A feleség az a személy aki mindig mellettünk van, hogy segítsen megoldani azokat a nehéz problémákat, amikkel nem találkoztunk volna, ha ő nem lett volna mellettünk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 03:06:49

Sára férje, Jakab néhány napig kómában fekszik, hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Jakab magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Sára - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej.
- Azt gondolom, hogy nem hozol szerencsét.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.07. 03:38:09

Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
- Nagyon szép utazóbőröndöket tudok ajánlani...
- Minek az nekem?
- Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
- És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?!

The Crazy One 3om 2016.12.07. 05:25:41

Látod, hilda? Nincs még egy blog, ami ennyire releváns lenne éjjel fél négykor...

Dinkainka 2016.12.07. 05:50:42

@The Crazy One 3om: Oszt akkor mi van, amikor lötyög a lyukban? Vagy ha nem fér bele?

The Crazy One 3om 2016.12.07. 06:28:15

@Dinkainka: ha lötyög, akkor nem tudom, ha nem fér bele, akkor nálunk a nagyfaszúak ezt úgy oldják meg, hogy egy frottír törölközőt tekernek a végére és akkor csak az első 20-25 centivel gépelnek. A kecsuák ezt hogy csinálják?

Matteo79 2016.12.07. 06:35:09

@herk: leltar eredmenye befolyasolja a bonuszt. Ez sem bonyolult...,

Manyecska. 2016.12.07. 07:11:25

"ott van a tampon, hölgyem..!..a timsó mellett.." na, ez lenne ciki. :DD

The Crazy One 3om 2016.12.07. 07:36:09

@Manyecs: és a pácsó?

Egyébként legalább annyira kellemetlenül kínos tud lenni, amikor Ordenáré és Ordenáréné ugyanakkor és ugyanott vásárol ahol te. Mit köll venni? Tenalédit, parizert, meg újságot.

aptikjampó 2016.12.07. 08:49:28

A menstruáció természetes dolog, évtizedeken keresztül kíséri végig egy nő, és így aztán egy férfi meg egy egész család életét is.

Szokott is baj lenni belőle mert olyankor Bladimérinek hívom az asszonyt az meg hisztizik érte.

Audrey80 (törölt) 2016.12.07. 08:59:20

@EurósParaszt Lite: szokott venni ilyesmit, ha megy DM-be (na ott meg női eladók vannak, de nem hiszik, hogy neki kell), csak kivágom a doboz elejét, hogy tudja azonosítani. Én is váltok ki mindenféle gyógyszert a gyógyszertárban anyósnak.

joska61 2016.12.07. 09:45:16

@aptikjampó: Tudjuk miért hívják menstruáció előtti feszültségnek? Mert a kerge-marha kór név már foglalt volt. :-D

Terézágyú 2016.12.07. 09:55:20

@joska61:

Így van. Nem hívhatták így, mert a kergemarhakór csak a pasiknál jelenik meg.

herk 2016.12.07. 09:58:27

@Dikusz: A bizonyitási teher nem a dolgozón van. Aki le akar vonni, az bizonyitsa, hogy nála vitték ki.
@Matteo79: Ja, igy már értem, a bónusz gondolom adható. Ha jól érzem úgy van beállitva a bónusz összege, hogy alapból minimálbér + a bónusz, ami elég nagy ahhoz, hogy legyen miből visszavonni. Minimálbérért nem dolgozna senki, igy viszont sakkban lehet tartani a dolgozót. Mert a bónusz elveszíti bónusz jellegét, valójában olyan munkabér, amiből a főnök tetszés szerint levonhat.
Mivel a rejtett munkavállalás büntethető, szerintem a rejtett fizetést is büntetni kéne. Mert a bónusz itt rejtett fizetést jelent.

Terézágyú 2016.12.07. 10:02:45

@herk:
"A bizonyitási teher nem a dolgozón van. Aki le akar vonni, az bizonyitsa, hogy nála vitték ki."
Az ilyesmi nem így működik.

Manyecska. 2016.12.07. 10:12:32

@joska61: marhának marha a párja:!:D

Manyecska. 2016.12.07. 10:13:46

@aptikjampó: a párom már felírta a naptárba azt a kritikus egy hetet..:D

aptikjampó 2016.12.07. 11:10:40

@Manyecs: a párom már felírta a naptárba azt a kritikus egy hetet..:D

Ja naplózni kéne mit csináltok olyankor és kijönne egy rémregény az biztos!

aptikjampó 2016.12.07. 11:12:32

@Terézágyú: Nem hívhatták így, mert a kergemarhakór csak a pasiknál jelenik meg.

Mer kicsinálják őket a nők!!!!!

Terézágyú 2016.12.07. 11:15:00

@aptikjampó:
"Mer kicsinálják őket a nők!!!!! "
Attól lesznek kergék.
De mitől marhák?

aptikjampó 2016.12.07. 11:19:15

@Terézágyú:De mitől marhák?

Há mert megnősül a tulokja! :)

aptikjampó 2016.12.07. 11:20:18

Na tamp izé posztot kéne cserélni!

rarabel 2016.12.07. 12:15:11

Nemzeti Tamponügyi Biztos Hivatala.
Nemzeti tamponügyi kérvény benyújtása illetékmentes.

Manyecska. 2016.12.07. 13:32:06

@aptikjampó: :))) a miénké egy romantikus-stb.szappanopera már először a szomszédoknak köszönök hogy tudják hol tartunk..:DDD amúgy ha impi lenne /nem impala!/, kezek és stb.nélkül akkor is imádnám:)) és fordítva de ő ordítva, durcimurci:))

Matteo79 2016.12.07. 14:44:56

@herk: nem, a bónusz valóban bónusz. Motiválja a dolgozókat hogy jó legyen a leltár. lopás vagy visszáru vagy egyebek miatt stb

amindenes.blog.hu 2016.12.14. 15:22:39

Kedves CBA! Tegyétek nyugodtan az óvszert és egyéb hasonló szereket mind a pult mögé, lehetőleg a félsiket eladóval egybekötve! ;D Na puszi a csunyátokra.

Via de. Servicio privata 2016.12.20. 08:41:41

Romániában felbontják a dobozt, €s darabonként lehet kérni. A ffi eladótól, természetesen :)
süti beállítások módosítása