Tékozló Homár

Szexuáliszaklatás-gorilla hatéves kortól

ismeretlen tajvani/Buborékfújó gorilla

2005.05.03. 13:22 | homár yohee | komment
Kicsi, kék, szőrös, de a feneke és a melle meztelen; mi az? Naná, hogy a szappanbuborék-fújó gorilla, amelyet a DM-hálózat üzleteiben körülbelül százötven forintért szerezhetünk be. Formás, simogatásra csábító ülőgumói és izmos mellei a szexuális felvilágosítás hathatós eszközévé avatják a halványkék főemlőst. E magasztos feladat mellett már-már eltörpül a gorilla eredeti rendeltetése, a szappanbuborék-fújás, pedig a cakkozott, punci alakú (no lám) fúvókával remek buborékokat produkálhatunk, illetve produkálhatnak gyermekeink, hiszen a taiwani származású gorillát már hatéves kortól ajánlják a forgalmazók.

Örülhetnek azok az életképtelen hippi szülők, akiknek fontos, hogy a játék toleranciára nevelje a gyermeki lelket, hiszen a gorilla egyszerre vonultatja fel a férfi és női másodlagos nemi jellegeket, úgyis mint szőr, vicsorgó arc, izmos mell, valamint formás, szőrtelen popsi és cakkozott paralelogramma. Ugyanakkor a felelősen tékozló ízeltlábúaknak sincs oka az aggodalomra: talán csak mi, romlott felnőttek vagyunk fogékonyak a hőre lágyuló gorilla szexualitására. A gyerekek meg merítsék egyelőre a buborékból a tiszta, pillanatokig tartó örömet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric_Cartman 2010.02.26. 22:11:58

Vártam 5 évet, ha senki sem képes elsőzni, kénytelen leszek én.
süti beállítások módosítása