Tékozló Homár

Komcsi borok ha összefognak

2005.05.09. 12:25 | jackyll | Szólj hozzá!

A vérgõzös anyázóhullámot meglovagolva újra politika, ezúttal B! privát gyûjteményének díszei kapcsán:

"A Gacsó-féle Kádáros, Horthys flaskák látványán felbuzdulva küldöm kedvenc boros butéliáim fotóit. Remekbe szabott kommenista vezetõk, szabadságharcosok fotói ékesítik az üvegeket és az extra, a hátsó címkéken található rövid életrajz. Illetve gondolom, hogy életrajz mert ciril betûkkel írodtak. A bambit egy cimborám apósjelöltje csempészte Ukrajnából. Egyelõre 4 darabos a gyûjteményem, de ha minden igaz hamarosan hazánkba látogat Sztálin és Lenin elvtárs is."

Az egyendizájn hû marad az egyenlõség ideológiájához, a bordó címkén arany felirat ugyanakkor rásegít a boldog (?) békeidõk (??) bugyborékoló horkolásba szottyadásához. A portrékon Che a klasszikus póló-pózzal virít, Castro meglepõen fotórealisztikus, lendülete megtörni látszik, Zsukov marsall kellõen retusálva feszít, míg Brezsnyev már-már startreki utószínnel vonja fel szemöldökét huncutmód.

Az üvegek vélhetõen ugyanazt a sztenderd "kevert" vörösbort takarják, bár tesztelésre ezidáig nem kerül sor. Minthogy 3-400 forint egy üveg ára (a csempész hasznával együtt), orvosi felügyelet híján nem éri meg a kockázatot.

Hol van ilyenkor a jobboldal? - kérdezhetnék Önök. Erre mi is kiváncsiak vagyunk, szóval ha rendelkezik hitlercimkés vagy egyéb szélsõséges retromörcsandájzzal, legyen oly kedves és fotózza le. Hálánk holtáig üldözni fogja.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása