Tékozló Homár

Festménypályázatot hirdetett a Temetkezési Intézet

2005.05.10. 08:00 | szily | komment

Borongós lelkű plasztikus művészek, irány a Fiumei úti Sírkert! Az elmúlás gyümölcse egy vikend az Élet és a Fény Városában.

I. Díj: Egy kétszemélyes párizsi hétvége maximum 200 000 Ft értékben II. Díj: Egy digitális kamera 80 000 Ft értékben III. Díj:Egy vásárlási utalvány, mely beváltható a Művészellátó boltjaiban 40 000 Ft értékben

És hogy miről is kell festeni?

A Csend Színei - Festmény pályázat

A Budapesti Temetkezési Intézet Rt. festmény pályázatot hirdet a "Csend Színei" címmel. A Fiumei úti sírkert egy csendes park, egy gazdag növényvilágú, békés zöldövezet a város szívében - tele történelmi sírhelyekkel. A temető nem csupán kegyeleti hely, hanem egyben liget is, amely virágaival, fáival, gondozott sétányaival és szobrászati alkotásaival értéket teremt és ápol. A Csend Színei pályázat fő témája: a temető, mint park - a csendes elmélyülés és a szemlélődő nyugalom szigete.

És hogy jól lespoilerezzük a fõ poént: a versenyzõknek a versenymûvel együtt be kell küldeniük egy festõállványt is. Az összes nyeremény kijön kábé 32 festõállvány árából, onnantól meg a temetkezésieknek csörög a kassza. Nem létezõ süvegünket mélyen megemeljük a kritások elõtt.

További részletek itt, az Artneten.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

festmenyes · http://www.aranyhidgaleria.hu 2009.12.14. 17:03:54

Ilyen remek festmény pályázatot! Én meg csak most vettem észre :( :D
süti beállítások módosítása