Mangós sertésmájkrém. Ezbebasz. Tökmag gumicukorral és libamájjal. Egészen eltérõ, de jellemzõen meglepett reakciókat váltott ki a szerkesztõségi tesztelõkbõl a Vireco fügekaktuszos növényi pástétoma. Pedig nem is tudtuk, hogy ilyen morbid íze van, a cuccot azért választottuk ki, mért a bután mosolygó fügekaktusz képe mellett a papírdobozon Kiváló magyar élelmiszer felirat olvasható, ami vagy azt jelenti, hogy mégis hazudtak a klímaváltozásról vagy semmit.
A dobozban klasszikus májkrémes formátumú konzerv rejlik - talán a formája miatt éreztek ki többen májat a vegetáriánus pástétomból - szerencsére már feltéphetõs tetõvel.
Visszatérve az ízére: mellbevágó, de nem reménytelen. Elképzelhetõ, hogy megfelelõ feltéttel párosítva akár kellemes is lehet, ha vékonyan kenjük. A libamájhabos zöngék elit érzéssel töltik el a fogyasztót, a gyümölcsíz vidámságot gerjeszt, csak a tömény tökmagot kéne semlegesíteni valamivel. Ha Önnek van tippje, ne tartsa magában! Az is írjon, aki információval rendelkezik a nemzeti érzelmû konzummániások és a fügekaktusz titkos kapcsolatáról.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.