Tékozló Homár

Az országút harcosa

Attisz12/MadMax-Trabant

2005.05.26. 11:09 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy igazi megfizethetlen élményre hívta fel a vállalati himnuszokban tobzódó Homár figyelmét András. "Kézi gyátású mûakotás ami ötvözi a múlt eredményeit a jelen igényeivel. Egyedi tevezés." Amennyiben a jelen igényei alatt a vidéki üldözéses leszámolást, illetve driveby shootingot értjük, úgy valóban a legtesthezállóbb eszközt találtuk a feladathoz.

A kissé antiszociális társasági összejövetel ezen agresszív formája kevés alkalmat ad tartalmas párbeszédekre. A hangsúly sokkal inkább a mimikára, az artikulálatlan hangok hallatására, és a gesztikulációra helyezõdik. Ez azonban önmagában mit sem ér, ha nem támogatja az efféle interakcióban szereplõ feleket egy-egy brutális kinézetû jármû.

"Az alap egy 1965-ös Pannonia motor eleje, hátulja egy 1986-os Trabant motor és futómü. Az eredmény: 18LE 2-ütemû hátsó kerékmeghajtású maximálisan stabil, kétkörös hydraulikus-hátsó és bowdenes-elsõ fékrendszeres, 4 sebességû és koncert hangzású hobby háromkerekû motor."

A kortalan remekmû felfedezésekor a méltatlanul alacsony 15 ezer forintos licitáron tartott, vélhetõen ez a hájpolás után az egekbe szökik.

Ha birtokában van bármilyen egyéb posztapokaliptikus jármûnek, fegyvernek (pengebumeráng wanted), vagy országúti harcra tervezett bõrszerkónak, pózoljon egyet a fénykép kedvéért!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása