Tékozló Homár

Akinek a szeme fekete

kerti alien


Klikk a képre!
Bisztray ügynök terepmunkájának hála, újabb egyedi darabbal bõvülhetett kollekciónk:
Az erõs másnapossággal küzdõk számára ideálisan eseménytelen órákat ígér a Budapest-Debrecen autóút. Az ember ilyenkor nem szereti a meglepetéseket és fél a változástól. Így voltam én is, amikor megjelentek a Törpék.
Mindazoknak, akik eddig nem tudtak többet Tiszafüredrõl, csak amennyit a neve elárul, elmondom, hogy ez a helység az MKT-k (mozgatható kerti tárgyak) mekkája. Elõször az út mentén sorakozó bográcsárusok impozáns kínálata nyûgöz le.

Aztán jönnek a kertitörpék. Úgy népesítik be fegyelmezett harci alakzatban az egyik félkész ház elõtti placcot, mint a kínai agyaghadsereg. Vegyül közéjük öreg néne, nyomasztó gombaház, mûmadár és... a magányos ufonauta. A bennem lakó R. Székely Júlianna ezt mondja erre: "és tessék mondani, ez akkor hányadik típusú találkozások?". A bennem lakó beszívott gimnazista pedig ezt: "para".

Megvettem hatezer forintért, nyolcról alkudva, és azóta halálra rémiszt, akárhányszor kilépek a kertbe és felkapcsolódik az érzékelõs lámpa. Az amúgy rezignált és cinikus macskát pedig maradandóan sokkolta a találkozás az Idegennel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása