Tékozló Homár

Olcsó vattacukor rendes gyerekeknek

KONPOL s.c./Wata Cukrowa

2005.07.20. 14:00 | szily | Szólj hozzá!
Rendes gyerek Ön? Mindig megköti a cipőfűzőjét? Átkíséri a fehér botos néniket az utcán? Sosem rak ragadós édességet a zsebébe? Ha a válasz igen, igen, igen és igen, akkor az Ön édessége a Wata Cukrowa. A lengyel csodaédesség nem más, mint egy félliteres, bohóccal, napocskával és cirkuszsátorral díszített műanyag pohárba zárt valódi vattacukor. Curacao-kék színben ráadásul. Ízre sok mindent nem lehet elmondani róla, pont olyan, mint a vattacukor, vagyis tízpontos-ötcsillagos-egyá.

A poharas koncepció viszont elsőre furcsa, hiszen a vattacukor-érzéshez szorosan hozzátartozik, hogy az ember végignézhesse, ahogy az inas cukrosbácsi kristálycukrot önt a furcsa szerkezetbe, aztán a semmiből kinőnek a fehér szálak, hogy a végén jól rácsavarodjanak a hurkapálcára. És az sem utolsó szempont, hogy ilyenkor az ember anyja fizet. No de mi van, ha pont nem tudunk kiszaladni az Állatkert elé, viszont ellenállhatatlan nosztalgiaroham fojtogat és anyánk sincs a közelben? A lengyel édesipari mérnökök ezt a helyzetet modellezve jutottak el a vizsgált termékig, amit 159 forintért vettünk és 12 másodperc alatt szaggatták szét az infantilis újságírók.

Ja, a dobozon a bónuszajándék a legjobb url-verseny valamelyik különdíjára esélyes http://www.watacukrowa.com.pl No és a bónusz bónusza, hogy printeltek mellé egy kurzort is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása