Tékozló Homár

Számhordozni csak figyelmesen

Vodafone/Számhordozás

2005.08.10. 17:17 | jackyll | Szólj hozzá!

A hasznos, kényelmet szolgáló szolgáltatásoknak ára van, még akkor is, ha sok betût kell esetleg feldolgozni, ahhoz, hogy ez kiderüljön:

Tavaly decemberben vettem egy új vitamax elõfizetést telefonnal együtt, csináltam egy feltöltést is a max (12500Ft) értékkel ami 365 nappal hosszabbítja meg az idõtartamot. Aztan az idén számhordozással átvittem egy másik szolgáltató számát a vitamax csomagra. Most, fél évvel késõbb, értesülök róla, hogy telefonomat újra fel kéne töltenem különben lejár.

Az ügyfélszolgálatot hívom, nem tudnak semmit, megígérik hogy visszahívnak, persze nem hívtak. Másnap újra hívom õket és kiderül, hogy a számhordozás következménye a 180 napos idõkeret, tehát telefonom feltöltésébõl fél évet lecsípett a kedves Vodafone (még jó, hogy a rajta lévõ pénzt nem vettek el).
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása