Tékozló Homár

iBook-zombik Tahófalván

2005.08.18. 14:31 | jackyll | Szólj hozzá!

A legmegbizhatóbb szociohekk receptje: végy egy kellõen kisvárost, közöld a lakókkal, hogy kiárusítasz köztük 1000 db eredetileg 1000 dolláros, de négy éve használt Apple-notebookot darabonként 50 dolcsiért (10 ropi), biztosítsd a helyszínt rendõrökkel, nyiss ki két órával hamarabb és nyomd meg a rec-gombot a kamerán.

Volt, aki inkább összehugyozta magát, semminthogy kiessen a hajnali 4 óra gyülekezõ sorból, volt, aki autóval próbált utat törni, és volt, aki széket hasogatott az elé tolakodók hátán. Az a legszebb, hogy akárhányszor meg lehet ismételni, mindig ugyanolyan vicces (Guiness-rekord, valaki?). A cseheknek volt egy dokumentumfilmjük a jelenségrõl, de igazából heti tévémûsorként ütne nagyot. Lehetne variálni különbözõ nehezítésekkel: vizesárok, lézerháló, pumák, futóhomok... a lehetõségek végtelen tárháza.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása