Tékozló Homár

Legyen Ön is hasmenéses bodorka!

HEMP Cnusper Chocolate

2005.09.20. 09:59 | szily | Szólj hozzá!
Tudta-e Ön, hogy egyes horgász-etetõanyagokba miért kevernek enyhén pirított, majd összetört kendermagot? Hát azért, mert fosat, az elmélet meg az, hogy ha a bodorkák azonnal kikakálják, amit ettek, hamarabb fognak megint megéhezni, hogy a végén azzá váljanak, aminek Aranyszájú Szent János egy alkalommal az Embert nevezte, vagyis szarágyúvá. Ennek az elméletnek a lapos téglatest alakú megtestesülése a HEMP Knusper Chocolate kenderes csoki. Axióma, hogy a kenderes termék abstart értelmetlenség, hiszen a bagósok sem isznak csikkízû energiaitalt és az alkeszek sem mulattatják magukat acetonaromájú pudinggal. De mostanában annyira nyomulnak ebben a szegmensben, hogy nem zárkózhattunk el.

A vizsgált termék egyszerû: nem különösebben magával ragadó csoki recsegõs, kesernyés, pörkölt-zúzott kávéra emlékeztetõ darabkákkal. Az a vicces benne, hogy a nagy könnyûdrogos kacsingatás ellenére ebbõl beszíva sincs kedve zabálni az embernek. Nem nagyon rossz, csak értelmetlen. Apró darabokra törve viszont odavonzhatja a jobb márnát és öreg dévért. Gátõröknek ajánljuk egyedül tiszta szívvel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása