Tékozló Homár

Keressük 2005 legjobb köztéri építményeit

2005.10.27. 12:41 | szily | Szólj hozzá!

Drága Homár-olvasók,

Az Index kult rovatában nagyobb, dúsan illusztrált cikket vagy – megfelelõ mennyiségû alapanyag esetén - akár sorozatot tervezünk az idei év legjobb magyarországi építményeirõl. Az „építmény” kategóriát liberálisan kezeljük: azokat az emberkéz alkotta tárgyakat próbáljuk felkutatni, amik jelenlétükkel megbizsergetik egy utca, egy park, egy pályaudvar vagy bármilyen köztér levegõjét. Lehet ez ház, benzinkút, sõt pályaudvar vagy atomtemetõ, de akár egy üzlet portálja, egy hangulatos neon, egy szobor, nagyobb graffiti, formatervezett villanyoszlop, jól eltalált szemétkuka, biciklitároló, akármi.

Ezúton bátorítanánk tehát Önöket, hogy december elejéig járjanak nagyra nyitott szemmel plusz digitális géppel a zsebben, és ha találnak valami érdekeset, kapják le, írjanak pár sort a lelõhelyrõl, meg hogy miért is tetszik, aztán küldjék el a Homár címére. Egy-két jó darabot esetleg elõre is megszellõztetünk, aztán a saját kedvencekkel együtt összerakjuk a cikket vagy akár sorozatot. Mivel a kegyetlen topográfiai determináció következtében pesti bunkók vagyunk, különösen örülnénk a vidéki építményeknek. Persze fõvárosi cuccokat is küldjenek bátran. Jó bámészkodást!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása