Tékozló Homár

Kijátsszuk a pinakártyát - A Titokzatos Szegecses Öv

???/A Titokzatos Szegecses Öv

2005.11.03. 15:52 | szily | Szólj hozzá!

A Homár ugyan borzongva gondol arra, hogy egyes életformák ivarszervek egymáshoz érintésével szaporodnak, sõt állítólag öncélú élvezeteket is kisajtolnak ezekbõl, de azért érezzük, hogy magára adó szórakoztató hírforrás nem lehet meg pinázás nélkül. Úgyhogy hajrá, köszönet Moonnak, aki a nyeles szemünk elé tette az itt látható két képet. Az egyik a Penthouse azon címlapja, ami Erdõhegyi Brigittát ábrázolja, szerintünk lephotoshopolt bugyiban (e kép miatt mondott le a fõszerkesztõ), a másik kép pedig Görög Zita új filmjének a plakátja.

Hogy mi köti össze a kettõt?

Nézze meg õket jobban.

Igen, az öv.

A különbség annyi, hogy Brigitta övét megfordították, ami viszont szerencsére azt feltételezi, hogy a nagy, kerek fémcsat a fenekébe van ékelve. Vagy mindig, vagy csak a fotózás kedvéért, hiszen így szebb szögben állnak a farpofák. Zita sokkal decensebben, már-már polgárian viseli az Övet. Ugyanaz volt a sylist vagy ez a szezon kultikus csípõrevalója? Ha Ön többet tud nálunk az Övrõl vagy a fotók hátterérõl, kérjük ne habozzon, inkább írjon!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása