Tékozló Homár

Pronyóság nem akadály - Pit-Bull a palackban

Pit-Bull Energy Drink

2005.11.14. 09:59 | szily | komment

Annyira logikus, hogy tényleg érthetetlen, miért nem csinált valaki már sok-sok évvel ezelõtt Pitbull nevû energiaitalt. (Ja, ha valaki bizonyítékot szolgáltat nekünk az állítólagos Red Bula létezésérõl, azért örökké hálásak lennénk.) De mindegy is, most végre a karmaink közé került a homályba veszõ származási helyû Pit-Bull, ami igazi fúziós termék, amennyiben kanárisárga bombás mûanyag palackban lapul.

A betûtípus úgy-ahogy elmegy, a címkéje a hervasztóan ronda kutya miatt mégis riasztó, de kit érdekel ez, amikor low-end energiaitalt iszik.

Sõt, a kültelki külsõ mintha direkte kívánatos lenne az ilyen italoknál, talán hogy érezzük, milyen olcsón iszunk gumicukorlevet.

Az íze pont olyan, mint a Klónhadsereg bármely más tagjáé, vagyis, ha úgy tetszik, az árához képest meglepõen jó. Ha meg másképp tetszik, undorító gyógyszerízû szar. Egy tesztelõ homárközeli személy olvasztott PEZ-cukorkát érzett. Kant mondjuk bajban lenne, ha a tutti-frutti-univerzumban kéne értelmeznie a jót, de neki nem kellett 139 forintért feldobnia magát. Az ár/érték arány tehát pompás, a low-endre jellemzõ, a háttérben ólálkodó porosakta-íz azért eltagadhatatlan.

Kicsit próbáltunk utána nyomozni, mert csak annyi van ráírva, hogy származási hely: EU. Egyelõre annyit tudtunk meg, hogy a kutyákhoz hasonlóan ebben a szegmensben is létezik amerikai pitbull, amit a Hip Hop Bevarage Corporation gyárt, másképp néz ki és a mellékelt minikritika szerint citromos ízû.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anthony Other 2007.08.28. 10:25:35

Nekem fekete palackos PitBull energiaitalom van. Egyenesen Albániából.
süti beállítások módosítása