Tékozló Homár

Szalonnás fagyi visszanyal

Jones Soda/Salmon Soda

2005.11.16. 00:29 | szily | Szólj hozzá!

Ugye kiskorában Ön is ábrándozott kolbász-, fokhagymás fõtt disznófej-, pizza-, matektanár- és szalonna ízû fagyikról? A seattle-i Jone Soda tulajdonosa biztosan, merthogy eddig is arról az extrém buborékosüdítõ-sorozatáról volt híres, amiben olyan vonzó gusztustalanságok vannak, mint a szaftos pulyka-, csöves kukorica-, brokkoliragu-, sõt kelbimbó ízû üdítõ. Anikó vette észre a CNN-en, a hírt hogy most új szörnyûséget dobtak piacra, a füstölt lazacos frissítõt.

De igazából nem eimatt postoltam be a hírt. Hanem azért, mert a CNN cikke nyomán új érettférfi-ideálunk lett, méghozzá Peter van Stolk, a Jones Soda vezérigazgatója, aki a kérdésre, hogy õ személy szerint szereti-e a cég új termékét, ezt nyilatkozta: „Képtelen vagyok lenyomni egy egész üveggel, egyszerûen képtelen.”

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása