Tékozló Homár

Aranyosnak álcázza magát a telefoncég

David Frankham/TalTalk reklámfilm

2005.11.29. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Akkor legyen meg mára is a betevõ reklám. Ezt a kis balettet c küldte nekünk, mi pedig azon ábrándozunk azóta, hogy milyen jól nézne ki egy híres csatakép, vegyük egy kiskori kedvencünket, mondjuk Székely Bertalantól az Egri nõket, ezzel a technikával megelevenítve. Egy kilométer magasból, léghajóról.

Bizsergetõ elképzelés, ahogy a hatalmas kép bemozdul, és a fõszereplõ lemetéli a kopasz-lófarkas török fejét. A mûfaj távboli rokonságot mutat az egykori komcsi béketábor specialitásával, a stadionok lelátóján két kézzel magasba emelt színes óriáspixelek segítségével elõadott animációkkal. Jelentkezzen, aki emlékszik, hogy a moszkvai olimpián hogy szálltak a darvak és ballagott a pixeles Misa mackó!

Az ’aranyos’ kategóriában vitézkedõ filmecske amúgy egy brit telefoncéget, a TalkTalkot reklámozza, a Clemmow Hornby Inge ügynökség emberei találták ki és David Frankham rendezte meg.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása