Tékozló Homár

Mi néz ki hülyébben egy jelmezes macskánál?

Jelmezek macskának

2005.11.29. 12:29 | szily | Szólj hozzá!

Észrevették, hogy ma mintha mindenki ideges lenne? A Homár – testfelépítésénél fogva – szeret szembemenni az árral, úgyhogy most egy aranyos dolgot mutatunk be, méghozzá a japán macskajelmezt, Németh levente jóvoltából. Állatokat szadizni jó, nevetségessé tenni õket még jobb, ha mindez nagy fülek felhasználásával történik, annál meg tényleg nincsen faszább.

A Homárnál csak ideiglenesen állomásozott eddig macska, de szûkös tapasztalataink alapján nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy ilyet hosszabb ideig a fejükön hagyjanak. Motorozáshoz a jól bundázott tigrismodellt ajánljuk,


pszichedelikus partikhoz a békát

és az elefántot,

a legdurvább szerekhez pedig a nyulat.

Az áruk 4-5000 yen, azaz 7 és 9000 forint között ingadozik, de olyan messzirõl rizikósnak tûnik rendelni, inkább elõ a tûvel-cérnával-csattanó maszlaggal!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása