Tékozló Homár

Túl nagy hajó helyben szörfözõknek

Royal Caribbean/Freedom of the Seas

2005.11.29. 00:35 | szily | Szólj hozzá!

Jövõre készül el, de a Homár már most bemutatja Önnek a világ leendõ legnagyobb luxus utasszállító hajóját. A Royal Caribbean társaság Freedom of the Seas nevû hajója a Cunard Queen Mary 2-jét fogja letaszítani tavasszal a teljesen érdektelen trónról. Amitõl mégis érdekes, az a borzongató, animált webszájt a világ legellenszenvesebb virtuális turistáival, illetve az, hogy a hajót a menõ aquaparkjával hirdetik, amiben lesz egy FlowRider nevû izé.

Ez a szerkezet mintha hullámmedence lenne, de még az sem, csak egy hajlított fenéklemezen zubogó víz, amin lehet helyben szörfölni. Ha valaki marhára akar helyben szörfölni, mûsziklát mászni és korcsolyázni, illetve diszkózni 3600 másik ember és 160 ezer tonna acél, üveg és mûanyag társaságában, akkor ez az õ jármûve. Ha nem, nem.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása