Tékozló Homár

Kötött zombit a fa alá!

Hannah J. Simpson/Kötött élõhalottak

2005.12.01. 23:39 | szily | Szólj hozzá!

A varsói gyors túró ahhoz képest, ahogy a kötött robotok letaglózták a Homárt. Alig szoktuk meg ezt az újfajta rajongást, máris tovább szélesedett a látókörünk, és most már biztosan tudjuk, hogy a közeljövõ a kötött popikonoké. Ugyanis megismerkedtünk a kötött zombikkal.

Az alkotó – cakeyvoice – Oxfordban élõ brit nõ és egy rokonszenves titkos maffia tagja, hiszen flickr-es kontaktjai között szerepel a kötött robotok anyukája, Jess Hutchinson. Cakeyvoice – polgári nevén Hannah J. Simpson, aki itt blogol - a flickr-re is feltette a mestermûveit, amik-akik a Holtak hajnala és a Haláli hullák hajnala fõszereplõi, igen mókás kivitelben.

Van a viccesebb látvány a kötött vérnél?

Ha van az Ön közelében kötni tudó ember, ez tökéletes karácsonyi ajándéktipp, fõleg ha minket akarnának meglepni.

Az egészrõl egyébként az jut eszünkbe, ami Weöres Sándnak a „faiskola” szóról

Rég úgy képzeltem a faiskolát, Hogy fatanárhoz jár sok fadiák. Fapadsorokban ülnek valahányan, Akár egy közönséges iskolában.

De fatízpercben igazi helyett Esznek fakolbászt, isznak fatejet. Fafiúk robognak fafolyosón, S fakislányok tárgyalnak kuncogón. És el nem árulnák fatitkukat, Bármily kíváncsi a fafiúhad. De ha faestén fölkel a fahold, A favant felcseréli a favolt.

Mert azt álmodják, többé sose fák, Csupa valódi, hús-vér kisdiák.

De ez csak azért van, mert egy kettõ meg egy hároméves törpe homárt hurcolunk a potrohunkon és egész nap vagy Gryllus Vilmos szól, vagy Kaláka.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása