Tékozló Homár

Értelmezõ kisszótár adósoknak

Credit Express/Értelmezõ kisszótár

2005.12.13. 12:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Csak az extrémkonyhagépszex lehet annál durvább, mint amikor az adósságbehajtó elkezd jópofin atyáskodni áldozatával. Az alant látható levelet Olvasónk tévedésbõl kapta, de még külsõ szemlélõként is cseppfolyósodott ereiben a vér:

György nevû olvasójuk és örökös naiv ügyfél vagyok - kérem nézzék el teljes nevem elhallgatását. Ami miatt billentyûzetet ragadtam, és írtam Önöknek, az a fotón is megküldött levélmelléklet, amelyet egy adósságbehajtó cég állítólagos adósságom kifizetésére felhívó levelének hátoldalán találtam.

Túl sokat nem is tudok hozzáfûzni - kérem olvassák el Önök is, és hüledezzenek. Talán annyit mégis megjegyeznék: a felsorolt fogalmak közül - bizonyára véletlenül - kimaradt az ártatlanság, a bizonyítási eljárás és néhány más apróság részletezése. Talán a következõ levélben melléklik azokat is :)

(A levelet a Credit Express küldte, adósságom pedig sosem volt.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása