Tékozló Homár

Re: Hármat fizet, hármat kap

2005.12.13. 00:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Az akciók rengetegében a Homár is hajlamos benézni dolgokat, mint az a múlt héten is elõfordult. Edõcs Erika PR-managertõl megtudtuk, hogy az Omnia akciójában kedvezményes árból vezetik vissza a kilónkénti árat és nem fordítva:

A honlapjukon vállalatunk akciójával kapcsolatosan megjelent cikkre reagálva az alábbiakra hívom fel a figyelmüket: A Douwe Egberts Omnia 2+1 akciós csomagjával az Omia kedvelõk 1 csomag 250 grammos Omnia kávéhoz ingyen jutnak hozzá. A 250 grammos Omnia õrölt-pörkölt kávé standard poci ára 499 Ft, tehát ha 3 csomagot szeretne megvásárolni a fogyasztó, akkor ezért 1497 Ft-ot kellene fizetnie.

Ehelyett, most ezt 999 Ft-ért kapja meg, így egy csomagot ingyen kaphat és ezzel 498 Ft árelõnyhöz jut. A kilogrammonkénti ár négy darab nem akciós 250 grammos termék megvásárlása esetén 1996Ft, az akcióban pedig a címkén feltüntetett 1332 Ft, ami 664 Ft árelõnyt jelent.

Külön örülünk az árelõny szó említésének, ha a közeljövõben együttest alapítanánk, szinte biztos, hogy ez után neveznénk el.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása