Tékozló Homár

Travolta forog a sírjában

2005.12.21. 07:20 | jackyll | 1 komment

Szégyenteljes popkulturális provincializmusunkon enyhítettek végre, hogy megjelent a Ponyvaregény dvd-n. Ennek örömére mozikban is elcsíphetõ, de milyen áron! Olvasónk, Barbara libbentette fel a fágylat a megabalkáni alázásról, aminek hallatán a szcientológus gengszter pörögni kezdene a toaletten.

Volt pofájuk még reklámkampányt is nyomni hozzá, hogy a Pulp Fiction újra megtekinthetõ a filmvásznon, ezen és amúgy is meglévõ rajongásunkon felbuzdulva naivan jegyet váltottunk a MOM- park béli egyik elõadásra. Bár a fõcím zene, vászon mögül jövõ mono hangja már némi gyanakvásra adott okot, de azért az elsõ kockáknál elénk táruló 80'évek alámondásos Ágyúgolyó futam-elmosódott képi világán azért meglepõdtünk.

Nagy naivan jeleztük a problémát a hosszas keresgélés után megtalált illetékesnek, aki megnyugtatott hogy ne aggódjunk nincs semmi technikai malõr, ez bizony ilyen lesz végig, ugyanis a film dvd-rõl megy és abból is csak egy rossz minõségû jutott.

Szóval: teljes áru mozijegyért cserébe megtekinthettük bruce willis teljességgel színvesztett és elmosódott fejét szinte hang nélkül dvd-rõl.

A felháborodásnak nem tudtunk hangot adni, mivel már nem tartózkodott illetékes a moziban (amúgy is lezárták a visszafelé, az áruházba mutató utat így a parkolóházba csak a vészkijáraton ki majd autólejárón libasorba le módon vezetett az út). Persze sehol sem találkoztunk elõzetes figyelmeztetéssel hogy hé, a moziban nem filmet fognak adni, hanem dvd vetítés lesz, amit magam is, jobb minõségben meg tudok oldani otthon, mint ezt a szétmosódó élvezhetetlen és szemrángást okozó valamit amire a jegyet eladták.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WillTraveler 2007.06.20. 21:25:34

"Travolta forog a sírjában"

Azt hogy?? Travolta köszöni jól van xD
süti beállítások módosítása