Tékozló Homár

Ajándékjegy a fantommoziba

2005.12.28. 09:39 | jackyll | Szólj hozzá!

Az év legrafináltabb pénzügyi tranzakcióját derítette fel Bence a napokban. Végre a t. publikum is megtudja, miért adták el a Mammut Mozit.

Ajándékba kaptunk 2 db "Meglepetés Mozi" szelvényt, amelyeket elvileg a Mammut és a Corvin mozikban lehet mozijegyre váltani, a szelvény szerint 2005 december 31-ig. Mivel közeledett az év vége, és idáig még nem sikerült igénybe venni ezt a kedves ajándékot, felkerekedtünk, hogy a közeli Mammut moziban megtekintsük a pingvinek rejtelmes életét bemutató filmet. A pénztárnál azonban valóban meglepetés ért minket. Közölték: az elõvételben megváltott szelvényeket nem áll módjukban beváltani, mivel idõközben megváltozott a tulajdonosa a Mammut Mozinak, úgyhogy vagy kifizetem a jegyem, vagy csak meglepetés van, mozi nincsen.

Kérdeztem, hogy ugyan akkor legalább a szelvények árát adják vissza, de ez is hasonló elutasításra talált. Vásárlók könyve lett a dologból. Lehetett volna tulaj annyira nagyvonalú, hogy ad két jegyet, de hát a vásárló az ugye nem számít... Pedig a szelvényeken ott virit a mammut mozi logója, cime, stb..

A helyzet tehát a következõ: a Mammut mozit üzemeltetõ cég elad "meglepetés mozi" szelvényeket kb. 1000 ft-os áron. Majd amikor már jó sokat eladott, eladja a mammut mozit is. A pénzzel lelép, az új tulaj meg nem ad jegyet a szelvényekért. Ezt én csalásnak, lopásnak gondolom. Mi lenne ha én is eladnék több ezer ajándékutalványt, majd gyorsan eladom az üzletem, az új tulaj meg nem váltja be, és az ajándékutalványt vásárlók hoppon maradnak. Ez Magyarország, 2005. karácsonyán.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása