Tékozló Homár

Menekülõ ébresztõóra álomkórosoknak

Clocky

2006.01.09. 11:28 | szily | Szólj hozzá!
Az ébredésképtelen, ám fizetõképes fogyasztók a jelek szerint igencsak felpiszkálják a dizájnerek fantáziáját. A Cribcandyn találtuk ezt a még sorozatgyártás elõtt álló prototípust – barátainak csak Clocky – ami/aki a „snooze” gomb megnyomására leugrik a nachtkaszniról és bemenekül a szoba valamelyik sarkába.

A narancssárga színe és a szõrrel borított hasáb formája rokonszenves, az egésznek kellemesen buherált jellege van. A leírás szerint úgy mûködik, hogy miután földre huppant, a bútorokba ütközve addig kavar, amíg búvóhelyet nem talál. Ezt viszont minden nap változtatja. Árról még nem tudunk, a weboldalon viszont fel lehet iratkozni, hogy az elsõk között tudhassuk meg, mibe kerül és mikor kerül piacra az alvószívató prémes izé.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása