Tékozló Homár

Áttörés hústömörítésben

Zimbo/Szendvics-szalámi

2006.01.30. 11:43 | jackyll | Szólj hozzá!

Olvasónk, Csanád szerzeménye a vitatott létezésû aktuális valóságból ez a húskészítmény. Figyelemre méltó a modern tekknológiájú tömörítési eljárás, amit egyelõre titokban tart a vállalat:

Csak egy kis finomság a Zimbo-tól. A húst hússal már a múlté. Itt van a húst még több hússal. A termék ebben az esetben 100 grammonként 125 gramm húst tartalmaz. Sztahanivista szalámi, vagy mi?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása