Tékozló Homár

Meddig kell még tûrnünk?

BackwardsBush Team/BackwardsBush Countdown

2006.02.10. 11:50 | jackyll | Szólj hozzá!

A fogösszeszorított politikai ellenszenv egyik legdiszkrétebb formáját találta meg Fartmaker ebben az alig 9 dolláros kulcstartóban. Ha figyelembe vesszük, hogy a pénz egy része az árva gyerekeknek megy, már azért megérte.

Régen a fütyülõs kulcstartó volt a divat és a menõ - gyermekkoromban, a boldog 80-as években mennyit szórakoztunk azzal, hogy már messzirõl elkezdtünk fütyülni, mikor olyasvalaki jött, akinek ilyen kulcstartója volt. A fiatalabbak kedvéért: ez egy olyan kis - kb. gyufásdoboz méretû - szerkenytû volt, aminek közelébe ha fütyült az ember, lejátszott egy kis dallamot.

Nos, már látom a millennium utáni új innovációs területet a kulcstartók nem épp széles termékpalettáján - tekintettel a mai helyzetre a magyar politikai attitûd terén -, hogy hamarosan a gyõztes párt elnökének, illetve az új miniszterelnök orcájával díszített hasonló kis kütyü lehet az "új tamagocsi"...
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása