Tékozló Homár

Az igényes fogyasztó vásároljon az amerikai kormánytól!

Amerikai kormány/Government Liquidation

2006.03.10. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Legalább van valami eredménye, hogy hajnalhasadtáig meresztgetjük a levegõhöz amúgy is nehezen alkalmazkodó teleszkópszemünket a monitor elõtt: megtaláltuk a világ egyik legfantáziadúsabb webáruházát, amit az amerikai kormány üzemeltet. Itt árverésen vehetjük meg a leselejtezett kincstári holmit. Ami lehet akár katonai dzsip is.

De árulnak a digitális kamerától a kavicskotró hajón és az álcaruhán át a targoncáig mindenfélét. Egész sokáig szemeztem egy légpárnás jármûvel, azaz pontosan addig, míg rá nem jöttem, hogy ugyan nulla dollárról indul a licit, de a hajóban már nincsen motor, viszont a floridai Jacksonville-ben található. Légpárnást még igen jó ajánlat esetén sem küldetnék postán, álcaruhát viszont miért ne, ha erre gerjednék. Ne gondolják, hogy csak katonai cuccok vannak az oldalon, inkább nézzenek körül!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása