Tékozló Homár

Klasszikus elõtte-utána Thaiföldrõl

K. Brothers/Tamarind Soap

2006.03.14. 09:19 | szily | Szólj hozzá!
Mit jegyzünk elõször meg egy országból? A templomokat, a városszerkezetet, a tájat, a kaját? Lótúrót, nyilván az élelmiszerek és a kozmetikumok csomagolását. Így hát Thaiföld K. Barbarának jelentõs részben ez a bõrfehérítõs szappan.

Kedvenc padszomszédunk, Vera riasztott minket egy levélben: haho sracok. a kepeket k. barbara kuldte. ezt lehet tudni a bõrvilágosító termékrõl, amit thaiföldrol szarmazik: Thaiföldön vette boltban. Ahol egyébként szinte mindenbõl lehet kapni bõrfehérítõset (sampon, arctej, krém, akármi). De ennek a szappannak a before after szépsége fogta meg különösen. Tamarind herbal cleansing soap with vitamin C Gyártó: K. BROTHERS Minket is megfogott a szépség, kedves Barbara.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása