Tékozló Homár

Szívószál reloaded

Magic Straw

2006.03.22. 08:39 | jackyll | Szólj hozzá!

Még pont azelõtt vagyunk, hogy kialakuljon az ízesített szívószál kultusza, úgyhogy mielõtt felgyorsult világunkban a feledés homályába merülne, alant közzétesszük Crab-atya élménybeszámolóját, aki idõt és nyálat nem kímélve tovább forszírozta a jelenség vizsgálatát:

Igen, végre sikerült nekünk is beszerezni két doboznyit a csoda szivószálból! És sikerült a lehetetlen is: az egyik epres! Két pohár tejjel indultam neki a tesztelésnek (egyedül! - mert aki hozta nekem az ajándékot, az nem merte kipróbálni).

Az elején kicsit tul édes, a közepe egész élvezhetõ, elég kakaós/epres, és elég édes is. A vége kicsit uncsi: még van két három korty, egy kis anyag a csõben, de az már nem oldódik annyira, inkább csak félédes tejet szürcsölök. De ezzel is serkent, hogy vegyek elõ egy újabb szivószálat, és kezdõdhet az egész elõrõl :) Az izvilága egyébként kicsit hasonlit a gyerekkoromba oly kedvelt banán izesitésü tejporhoz. Kár hogy nincs belõle banános, nekem az lenne a favoritom! Csatolva küldök néhány képet, ahol láthatóak a titkos részletek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása