Tékozló Homár

A puding próbája

2006.03.23. 09:41 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár nagy respekttel viseltet azon olvasói iránt, akik dacolva õrzõvédõkkel és fertõzésveszéllyel, idõt-pénzt nem sajnálva maguk lépnek a tudományos oknyomozás mezejére. Alant zsozo kutatási eredményeit olvashatják, és bár a laboreredményekre még várni kell, az már most egyértelmû, hogy ennek a pudingnak nem evés a próbája:

Eddig csak olvasója voltam a Homárnak, de most nem tudom megállni, hogy levelemmel ne járuljak hozzá kis hazánk, Abszurdisztán mindennapi valóságának bemutatásához. A mai bevásárlásunk végén fedeztük fel a képeken látható "Vanilia izû (!) puding tejszinhabbal" nevû terméknek ezt a furcsa, nem kicsit gusztustalan példányát.

Nem volt egyedül a polcon, még 4-5 db hasonló színû és állagú is szerénykedett a normális kinézetû társai között, a teljes mennyiség kb. felét kitéve. Az elsõ döbbenet után szóltunk egy eladónak, aki elismerte a "probémát" de azt mondta, hogy õ mint egyszerû dolgozó semmit nem tehet, ha ez így a fõnökeinek megfelel akkor sajnos nem szedheti le a polcról...

Így beruháztunk egy ijesztõ barnás és egy sárga (kontrol) mintába, hogy itthon lefényképezve a Homár T. Olvasói elé tárhassuk! Ezúton gratulálok a CBA és a SOLE cégeknek kiváló munkájukhoz!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása