Tékozló Homár

Re: Deportált kelkáposzta

2006.03.23. 11:23 | jackyll | komment

Burjánzik a kelkáposzta-panama: ezúttal Pestrõl jelentették a népnemzeti kelkáposzta brutális elnyomását. Kezdjenek agyalni, mégis kinek az érdeke? Vajon titkos megállapodás született Berlusconival nemzeti mezõgazdaságunk nyomorba taszajtására, hogy aztán felvásárolhassák az anyatermõföldeket és behintsék savval? Vonuljanak az utcára transzparensekkel, torlaszolják el az olasz kamionok útját magyar kelkáposztával! Fegyverbe, fegyverbe!

Úgy látszik, hogy nem csak pécsi jelenség az olasz kelkáposzta favorizálása! Tegnap az egyik bp-i Kaiser-boltban kivették a kezembõl a magyar kelkáposztát, azt mondták, hogy új káposzta van, s az darabra megy és 399 ft. A mérleg kódjából kiemelték a magyar kelkáposzta kódját.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása