Tékozló Homár

Lézeres szemmûtét otthonra

LASIK@Home

2006.04.06. 18:44 | jackyll | Szólj hozzá!
Megtaláltuk az ideális tudományos-fantasztikus önfejlesztõ programot az unalmas vasárnap délutánokra. Ha unja a tévét és történetesen hagyományos látáshibákkal rendelkezik, mérne nyomna le egy lézeres szemmûtétet magán vagy szerettein?

Csoffadt 100 dollárért (max 22 ropi még a mostani nehéz idõk alatt is) lecsíphet néhány felesleges dioptriát vagy cilindert igazíthat és távolabbra láthat, mint valaha. Ha belegondol, hogy egy klasszikus Lasik-operáció szemenként kisíján 100 rugó, igazán baráti az ár. Az már csak hab a tortán, hogy a felelõsség sem vmi botkezû orvostanhallgatóé vagy nihilista sztársebészé, hanem csakis az Öné.

A Lasik@Home a fent látható négyfázisú használati utasítással kedveskedik a Genyó Szívó Disztroj képi világának szerelmeseinek, amibõl mindössze egyetlen kockát foglal el maga a mûtét. Egy biztos kéz, egy apró vágás a szaruhártyán, néhány varázsszó, egy csipetnyi válium és hetek Barátok közt rádiójáték-változatban szempihentetésül - mindössze ennyi áldozat van szüksége a vadászbombázó-pilótasághoz vagy az öntudatlan hedbengeléshez.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása