Tékozló Homár

Spenótos kétszersült

Bake Rolls

2006.04.10. 00:02 | jackyll | Szólj hozzá!

Junkfood-fronton is történnek ám néha fejlesztések. Péter közbenjárásával arról szereztünk tudomást, mi történik, ha a nyilvánvalóan szupergyors-kajákat bionak tûnõ ízesítéssel bolondítják meg.

Gondolom elég sokan ismerik a Bake Rolls nevû terméket. Aki esetleg nem, ez tulajdonképpen kör alakú lyukas kétszersült, különbözõ ízesítéssel. Most piacra dobtak néhány új ízt pl. sajtosat. Sajnos a felségem mellényúlt és sajtos-spenótosat vett. Semmi jónak nem lévén elrontója, gondoltam mi bajom lehet ha megkóstolom.

Mint a fenti kép is mutatja sikerült egy kicsit gusztustalan terméket készíteniük. Az ízén a sajt sajnos nem érzõdik (a spenót szerencsére), ezért még csukott szemmel sem jelent különösebb élményt. Én maradok a sima sósnál.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása