Tékozló Homár

Re: The Puli Must Die

Puli-saga

2006.04.12. 13:25 | homáradmin | Szólj hozzá!

A jó humorú embereknél sokkal jobban szeretjük azokat, akik nem értik a tréfát. Nélkülük például nem léteznének olyan szórakoztató olvasmányok, mint a pulis grafikai pályázatunk vitafóruma. Mivel tudjuk, hogy a rengeteg funkciótlan beírás miatt olvasóink egy része direkt nem olvassa a kommenteket, az ő kedvükért összeollóztunk egy erős kollázst a felhozatalból.

Mint liberális érzelmû ember is gusztustalannak tartom a felakasztott pulit. Jó lenne ha levennétek,amíg nem akaszkodik rá a jobboldali "sajtó". A sajtószabadságnak is van határa. Mint mûvészeti önkifejezés se jöhet szóba,hiszem a Homár nem mûvész,és nem mûvészeti csoport.Az Index a legnagyobb portálok egyike. Nézzetek önmagatokba. Mit szólnátok,ha a Tóta W Árpádot ábrázolnák felakasztva az mno fõaoldalán egy grafikán? HM? #82 - 2006. Ápr. 12., 11:06 � neutrinoo

Bazdmeg Homár, nagyon elvetettded a sulykot. Szily te egy igazi köcsög vagy.Nem sül le a bõr az arcodról, hogy egy felakasztott Puli rajza van a cikkedben? Basszátok meg, a belem forog tõletek. #64 - 2006. Ápr. 12., 09:36 - Szily, gyere a Flóriánra ha férfi vagy!

Nagyon nagy tévedés kellemetlen szagúnak nevezni a pulit - épp elelnkezõleg, igen kellemes szaga van, ellentétben a rövid szõrû fajtákkal. Persze ha megázik, akkor más a helyzet... Ami szintén tévedés, az a vízbe vetõdõ puli az úszó EB logóján. Egyébként 1972 óta folyamatosan van pulim. #52 - 2006. Ápr. 12., 08:58 - Lelik Krisztina

És a végén jöjjön egy kis egyveleg:

Eddig úgy gondoltam, a Homár egy normális valami, aki/ami különbséget tud tenni Gizike és a gõzeke között. De kiderült, hogy csak egy rakás hülye! Mi lenne, ha édesanyátokat akasztanátok fel?

Csináljunk inkább rajzpályázatot arról, hogy Mózest agyonverik a saját kõtábláival...

Miért nem a kuvasz vagy a mangalica lett a kibaszott jelkép?

Az a baj a fideszesekkel, hogy mindenrõl ugyanaz jut eszükbe. És az nem a pina.

Ha megjött a kedvük, bátran nézzék meg a többi beírást, nem fognak csalódni! Lincselésre áhítozó olvasóink kedvéért - de csakis miattuk - közöljük, hogy a képen egy rajzolt puli llátható, az életben semmi bajunk a pulikkal. Sőt vannak puli származású barátaink is. Tudják, puli és puli között van különbség. A megélhetési pulikat rühelljük, a rendes, becsületes, hazájukat szerető pulikat ugyanúgy komáljuk, mintha tízlábúak lennének. De elég is legyen, a pulikérdés csak azért létezik még, mert a néhány tucat megélhetési puli érdeke, hogy fenntartsák a feszültséget a homár középosztály és a pulik között.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása