Tékozló Homár

The Puli Must Die – A Nagy Homár Photoshop-pályázat

Homár/Tender

2006.04.12. 00:01 | szily | 1 komment

Gyárfás Tamás ezúttal túl messzire ment, Önöknek kell megállítaniuk az Embert, Aki Egy Kellemetlen Szagú Pásztorebbel Azonosítja Magyarországot! A közismerten ügyes médiamogul-sportdiplomata két vizes sportesemény után a foci EB-pályázat, majd még újabb hazai rendezvények kabalájává tette a fent látható állatot. Most kaptuk a hírt, hogy a puli már fallabdázik is. Na, részünkrõl eddig tartott a türelem.

A puli ijesztõ térhódításától tartó nemzettársainkhoz fordulunk és meghirdetjük a „Mit csinálnék legszívesebben a pulival?” online grafikai versenyt. A szabályok egyszerûek: tegye fel magának a pályázat címét alkotó kérdést, válaszoljon õszintén, aztán üljön oda a számítógép elé és tetszés szerinti grafikai programmal vizualizálja, amit az elõbb elgondolt. Az eredményt – akár némi szöveges kommentárral, akár anélkül – küldje el nekünk! A legjobb 3 versenyzõ exkluzív díjban részesül: ha valaha elkészül a tervezett Homár-póló, õk kapják meg az elsõ három példányt, ráadásul megígérjük, hogy egy napig még mi sem fogjuk viselni, úgyhogy a nyertesek irtó menõk lehetnek másnap hajnalig. Na és a persze minden pályamûvet felteszünk a Homárra.

Jó alkotást!

A puliról már sokat írtunk, például ezt meg ezt.

Alant, érzékeltetendõ a helyzet komolyságát, betûhíven közöljük a legújabb puli megszületését bejelentõ sajtóközleményt.


A puli fallabdázni is megtanult

A puli immár fallabdázik is. A squash egyéni Európa-bajnokság ugyanis csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, mely a közös kabalaállattal jelzi, hogy az adott sporteseményeket Magyarországon rendezik. Rangos a névsor, hiszen a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra benyújtott pályázat mellett a budapesti úszó Európa-bajnokság mellett a júniusi vízilabda Világkupa, a szegedi kajak-kenu világbajnokság is a fekete pulit választotta jelképnek, mostantól pedig a fallabda Eb is tagja a mezõnynek. Elbert Gábor, a magyar Fallabda Szövetség elnöke szerint folyamatosan érkeznek a nevezések, így a szervezõk elõrejelzésének megfelelõen mintegy harminc ország játékosai képviseltetik magukat a június 7-én kezdõdõ kontinensbajnokságon.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziti 2008.09.26. 08:43:03

Úristen, ez már megint miféle tahók gyülekezete????????? Felháborít a "véleményetek" a puliról,de főleg ez a rajz!!! Én legszívesebben az ilyen elfajzott magyarokat látnám így lógni,mint ti vagytok!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása